TheFork, a Trip advisor company

Wat
Waar

Coronavirus: Restaurants waar eten laten bezorgen of afhalen mogelijk is in Amersfoort

In deze selectie vind je restaurants waar gerechten afhalen of laten bezorgen mogelijk is. Zo kun je nog steeds genieten van je favoriete restaurants in je eigen huis en geef je het restaurant een steuntje in de rug. Let op: promoties zijn niet geldig bij afhalen of bezorgen.

5 restaurants

Sorteren op Relevantie
In de sortering op Relevantie worden restaurants geclassificeerd op basis van je zoekopdrachten en diverse criteria: gemiddelde waardering van de afgelopen 12 maanden, beschikbare aanbiedingen, afstand, mogelijkheid om meteen via TheFork een tafel te reserveren, beschikbaarheid van tafels, onderscheidingen in beroemde gidsen, en naleving van onze normen (inclusief het aantal annuleringen door het restaurant). Restaurants kunnen niet betalen voor een hogere waardering.

Internationaal

Reyna-Be Amersfoort

De Beurs 48-49, 3823 GA, Amersfoort

8,6 / 10
158 reviews

Gemiddelde prijs € 29

BBQ/Grill

Mijnbouwweg 15, 3812 RT, Amersfoort

8,4 / 10
11 reviews

Gemiddelde prijs € 26

INSIDERThais

Kolkstraat 7, 3861 AK, Nijkerk

9,1 / 10
297 reviews

Gemiddelde prijs € 36

Internationaal

Hamseweg 5, 3828 AA, Hoogland

9,0 / 10
215 reviews

Gemiddelde prijs € 36

Europees

Dorpsstraat 21, 3931 ED, Woudenberg

8,7 / 10
448 reviews

Gemiddelde prijs € 26

Coronavirus: Restaurants waar eten laten bezorgen of afhalen mogelijk is in Amersfoort

Restaurants willen ook deze dagen zoveel mogelijk mensen van hun gerechten laten genieten. In deze selectie vind je restaurants waar afhalen of bezorgen mogelijk is. Zo kun je nog steeds genieten van je favoriete restaurants in je eigen huis en geef je het restaurant een steuntje in de rug. Neem direct contact op met het restaurant voor de mogelijkheden. Let op: promoties zijn niet geldig bij afhalen of bezorgen. Gemakkelijk zien welke restaurants bij jou in de buurt deze optie bieden én direct contact opnemen met één klik? Download dan TheFork app!

Filteren

Voordelen van TheFork