Zeilschip Bounty

Claerbeek 41 8242 Lelystad Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 28
|
31-651173043

Speciale deals & menu's

Promoties zijn kortingen van 30%, 40% of 50% op het eten. De korting is niet van toepassing op drankjes. Restaurants kunnen er tevens voor kiezen keuzemenu’s uit te sluiten. Dit is vermeld op de restaurantpagina en in de bevestiging van je reservering die je per e-mail ontvangt. De korting is alleen geldig bij een reservering via TheFork, op de dag en tijd waarop de korting in de online agenda van het restaurant op TheFork wordt weergegeven. Promoties via TheFork zijn niet geldig in combinatie met andere acties en cadeaukaarten.
Speciale deals

30% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes
Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Over het restaurant Zeilschip Bounty

Zeilschip Bounty
Dit luxe, dwarsgetuigde zeilschip is ideaal voor dag- en avond tochten.
Zeilschip Bounty biedt ruimte voor groepen van 15 tot maximaal 50 personen en stilliggend zelfs tot 85 personen.
Ook voor grotere groepen tot 200 personen bieden wij speciale programma’s in combinatie met land locaties en of andere grote schepen.

Arrangementen
Naast een uitgebreid aanbod zakelijke– en particuliere- arrangementen, kun je ook individueel meezeilen. Verzorgen wij op bijzondere wijze asverstrooiingen. Of organiseer een verassing combinatie met Batavialand en ervaar een “Gouden Eeuw belevenis”. Struin over de dekken van de Batavia en beluister de verhalen van vroeger. Dan verschijnt Bounty aan de horizon en meert af. Welkom aan boord! We gaan op ontdekkingsreis en de opgedane kennis in praktijk brengen op een dwarsgetuigd zeilschip. Leuk voor jong en oud.

Culinaire zeilbeleving; Een goede catering verzorging is belangrijk op het water!

Bounty geeft licht… kom in het schip voor een sfeervol en onvergetelijke evenement of avondje uitje.
Ben je op zoek naar een warme, intieme en sfeervolle locatie? Kom gezellig met je vrienden, familie, collega’s borrelen, themafeest organiseren of vergaderen en genieten van een heerlijke winter BBQ, stamppottenbuffet of iets anders gebruiken van onze menu kaart. Ervaar op unieke wijze een luxe authentiek zeilschip in de mooi verlichte Bataviahaven te Lelystad.
Van 1 november tot 15 maart bieden wij deze unieke mogelijkheid. We overkappen en verwarmen het voordek, waardoor je onder het genot van een lekker hapje & drankje zowel buiten of binnen op gezellige wijze een onvergetelijke ervaring gaat beleven op ons mooie restaurantschip.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor reserveringen van groepen van 15 tot 50 personen (thema feest / borrel max. 85 personen).

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 28
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

 • € 3,75
  Glas wijn
 • € 4,5
  Glas champagne
 • € 2,05
  Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Zeilschip Bounty

Openingstijden

Elke dag open van 1 november tot 15 april

Services

 • Bancontact
 • Nederlands gesproken
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.