Yue Lang

Tollenstraat 8 4101 BE Culemborg Nederland Kaart
31-345779159
0 /10
14 recensies

Meer informatie over restaurant Yue Lang

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Zondag 13:00 - 22:00
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  2
 • 8
  5
 • 7
  2
 • < 7
  2
Eten
0
Service
0
Decor
0
11/11 recensies

Jouw recensie over het restaurant Yue Lang

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Humphry V.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 sep. 2017
Yue Lang is een restaurant bij mij in de straat en ik was er nog nooit eerder geweest. Het is een zgn All-You-Can-Eat sushi restaurant. Meestal geeft dat te denken, maar niet in dit geval. Het restaurant heeft een plezierige aankleding hele mooie ligging in Culemborg. de ontvangst was plezierig door vriendelijk personeel. Het all-you-can-eat concept omvat 5 ronden waarin je (max) 5 verschillende sushi’s kunt bestellen. Nu ben ik best een grote eter maar na 3 ronden had ik toch wel genoeg. In deze 3 ronden heb ik verschillende soorten sushi’s gegeten die allemaal uitstekend van smaak waren.
Marike W.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 sep. 2017
Als je gaat voor het all you can eat concept, dan maakt het niet zou uit maar als je het afhaalt dan is het wel een teleurstelling. De sushi is echt heel klein. Wij hadden voor €20 euro sushi maar het was echt een klein bakje. Ze kunnen beter een onderscheid maken en de sushi voor afhalen wat groter maken. Dit gaan wij echt niet meer bestellen. Het was wel lekker.
Angelique J.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 30 dec. 2016
Ik heb hier altijd overheerlijke sushi gehaald. De beste in de omgeving. Vandaag was ik dan ook wel heel erg teleurgesteld. De porties gehalveerd en lang niet meer zo lekker van smaak. Echt jammer!@
NicoTrudy B.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 aug. 2016
Deze week 2 keer bij Yue Lang gegeten. Dit was nooit ons favoriete Japanse restaurant. In het verleden zijn we er ook een paar keer geweest. Maar nu is het prima. Het is wel een all you can eat restaurant geworden. Wat over het algemeen niet mijn voorkeur heeft. De sushi waren heel mooi, niet te groot. Precies zoals het hoort. De bediening was ook goed. Vriendelijk en je hoefde nooit te wachten. Als je glas leeg was kwamen ze vragen of je nog iets wilde drinken. Maar niet zo snel dat je je verplicht voelde om nog wat te nemen. Het was niet vol maar wel gezellig druk. We hadden een super klein tafeltje voor 2 personen. Dat vind ik dus niets. We konden af en toe de schaaltjes niet kwijt. Mensen die zonder te reserveren later binnen kwamen kregen met 2 personen wel een tafeltje voor 4. Dus als we later nog eens gaan willen een tafel voor 4 met 2 personen.
Robbert T.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2016
Deze horeca-ondernemer heeft een jaar geleden zijn resteaurant geopend. Na een half jaar werd de kwaliteit echt (belachelijk) goed. Drie maanden geleden ging hij een maandje dicht. Verbouwen. Meer tafels. Want: All-you-can-eat. Kwaliteit van het eten is echt beter geworden en de prijzen (bij onbeperkt) lager. Zelden zulke goede sushi gegeten als hier. (Muv Japan)
Martje V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
9
Service
5
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 jul. 2016
gisteren voor het eerst weer bezocht na de verbouwing. Ik was er diverse keren daarvoor geweest en was erg enthousiast. Gisteren waren we er met z'n vieren en ik vond het geen succes. De formule was veranderd, je moest nummertjes opgeven van de gerechten, maar als de gerechten op tafel kwamen, wist de bediening niet te vermelden wat wij kregen en als je met z'n vieren bent is dat toch welk handig. Misschien een tip om de nummertjes ook bij de schaaltjes te leggen. De kwaliteit van het eten was als vanouds, daarover geen slecht woord, maar de rest was rommelig , ook al deden de aardige meisjes hun best.
Fred V.
Meesterproever
(65 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 8 jul. 2016
Diverse keren hier gegeten maar sinds kort ook in de all you can eat formule. Was niet enthousiast. Sushi porties zijn kleiner dat is logisch maar de sushi zelf is minder kwa smaak, grootte en niet meer met liefde gemaakt. Dat proef je. Rijst is echter te warm, niet meer verfijnd genoeg. Conclusie: gemiste kans. Juist de vorige opzet was onderscheidend tov zijn conculega sushi restaurant in de omgeving. Had liever de oude sushi kwaliteit en systeem behouden maar zal de enige wel zijn. Zaak zit nu vol en dat was in het verleden vaak wel anders. Bediening was nog niet goed ingewerkt en merendeel weet totaal niet wat men langs komt brengen. Ja en dan de prijs gelijk aan vorige formule, maar doordat kwaliteit echt duidelijk minder is, ben ik nog niet enthousiast.
Alwin D.
Meesterproever
(18 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 jul. 2016
Na in verschillende All-you-can-eat restaurants in de omgeving te zijn geweest, nu in Culemborg geprobeerd. Prima kwaliteit en vers bereid. Vriendelijke, beetje onwennige bediening. In de binnenstad met een eenvoudig buitenterras, maar prima om even te zitten
Fred V.
Meesterproever
(65 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
9
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 10 jan. 2016
Al meerdere keren hier sushi gegegeten, en ook regelmatig afgehaald. Sushi blijft meer dan prima op niveau, en nu zijn ook de porties iets verkleind en verlaagd in prijs. Dit is wel beter en kan je meerdere soorten kiezen. Bezorging is echter gestopt, en kan men alleen nog afhalen. Telkens als wij hier komen vinden we het erg rustig. Dit is geheel ten onrechte, want de sushi is veruit de beste van wat er in deze omgeving te koop is. Komt dus allen hier eens sushi eten of afhalen en overtuig u zelf over de super goede verse kwaliteit. De porties worden nog steeds direct gemaakt na bestelling en zijn dus supervers.
Maarten B.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 okt. 2015
Onlangs heerlijk sushi gegeten bij Yue Lang. Vriendelijke bediening, snelle service en vooral erg lekkere sushi voor een zeer schappelijke prijs, tijdens de all you can eat aanbieding op woensdagavond. Helaas was het die dag erg rustig in het restaurant, daardoor misten we wel wat sfeer. Dit restaurantje verdient meer gasten!
Jappe T.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 19 sep. 2015
Ja wat kan je zeggen? Gewoon echt lekker eten, goede bediening, prachtige zaak. Voor ons de eerste keer dat wij er waren maar dat hadden we beter eerder kunnen doen. Heerlijk en top. Van buiten ziet de zaak er misschien minder aantrekkelijk uit maar ga het zelf maar proberen! Eet smakelijk!!!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.