Terug

Recensies - Wurst & Schnitzelhaus Zuidas (WuSH)

9,3/10

Uitmuntend

Gebaseerd op 29 recensies
Alleen gebruikers die gereserveerd hebben via de platforms of een reserveringsmodule van TheFork-groep en die bij dit restaurant gegeten hebben, kunnen een waardering achterlaten, zonder of met beoordeling. De wereldwijde waardering is gebaseerd op alle waarderingen en beoordelingen. Op dit moment worden echter alleen de beoordelingen weergegeven die in het Nederlands zijn geschreven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Jeannet v.
  Jeannet v.
  • 1 recensie
  8/10

  Het eten was ongecompliceerd lekker en niet zuinig. De bediening was behulpzaam en opgewekt. de sfeer en het interieur is heel prettig. Zowel voor de carnivoren en vegetariërs wordt goed gezorgd.

 2. Alex G.
  Alex G.
  • 35 recensies
  9/10

  Kwaliteit was prima in orde. Bediening buitengewoon vriendelijk en gastvrij! Leuk concept, sfeervol en gezellig. Locatie, prijs, kwaliteit = absolute aanrader

 3. Dominik D.
  Dominik D.
  • 1 recensie
  10/10

  Gezellig Restaurant met top service en de beste Schnitzel van Amsterdam als niet van Nederland!

 4. Judith H.
  Judith H.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Zeer vriendelijke en attente bediening. Enorme porties maar erg lekker. We hebben heerlijk gegeten. Leuke kaart met veel keus. We komen zeker terug.

 5. Linda V.
  Linda V.
  • 10 recensies
  9/10

  Echt heerlijk gegeten mooie lokatie we hebben van de winter op de Prinsengracht bij ze gegeten en nu zitten ze op deze nieuwe plek mooie tent groot terras lekker voor bij mooi weer het eten ziet er goed verzorgd uit en smaakt uitstekend ????????

 6. F B.
  F B.
  • 1 recensie
  10/10

  Warm welkom, goede bediening, persoonlijk! Goed in de Corona maatregelen. Komen zeker nog een keer terug om de kalfsschnitzels (die ze nu nog niet serveren maar binnenkort wel) te proberen.

 7. B.C. R.
  B.C. R.
  • 1 recensie
  10/10

  Top schnitzel tegen prima prijs. Nette zaak met een leuke Duitse sfeer en vriendelijk personeel. Makkelijk parkeren aan de overkant. Helemaal Coronaproof.

 8. Bram V.
  Bram V.
  • 1 recensie
  10/10

  Uitstekend restaurant en ontzettend aardige bediening. Absoluut een aanrader!

 9. Jan E.
  Jan E.
  • 1 recensie
  10/10

  Wát een ontdekking op de Zuid-as. Gastvrij!!!!, heerlijke gerechten, zeer goede prijs kwaliteit- én kwantiteitverhouding, snelle bediening......kortom een heel fijn restaurant!!!! Ik kom hier heel graag weer terug.

 10. Eveline E.
  Eveline E.
  • 1 recensie
  8/10

  Leuke formule! Heerlijke schnitzels, grote bierpullen en Duitse frisdrank. Prijs kwaliteit top en vriendelijke bediening.

 11. Jeroen V.
  Jeroen V.
  • 1 recensie
  9/10

  Eten is werkelijk fantastisch! Lekker knapperig en zoals je het in Duitsland krijgt. Drinken is wel met erg veel ijs (spezi) Bediening erg gezellig!

 12. Mi Ja V.
  Mi Ja V.
  • 10 recensies
  10/10

  Wij hebben met ons 4en hier op een zaterdag gegeten. We hadden de curryworst met gebakken asrdappel en 3 personen de braadworst met zuurkool en aardappelsalade. Het was heerlijk. De salade, de zuurkool en de currysaus waren allemaal zelf gemaakt. De volgende keer komen we weer maar dan voor de schnitzels. Het personeel is snel hartelijk en zeer service gericht.

 13. Eric d.
  Eric d.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijke plek, lekker eten!

 14. Denise O.
  Denise O.
  • 1 recensie
  10/10

  We zijn blij met deze aanwinst op de Zuidas. De schnitzels zijn top, de frietjes warm en lekker kruidig en de sla is vers. Deze laatste is ook niet onbelangrijk.