Wun Tung

Winterswijkseweg 7 7141 DM Groenlo Nederland Kaart
31-544462804

Meer informatie over restaurant Wun Tung

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  0
 • < 7
  1
2/2 recensies

Jouw recensie over het restaurant Wun Tung

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
R R.
Meesterproever
(52 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 22 sep. 2016
Met de paar voorgaande recensies is het achterhoofd hier een keer gaan eten. Maar jammer genoeg moeten concluderen dat het eten hier wel gewoon redelijk van smaak is, maar ook niet meer dan dat.
Gewoon een gemiddelde doorsnee Chinees van 10 in een dozijn.
Wat ik wel wat apart vond, is dat het (vermoedelijke) zoontje van een der eigenaren / medewerkers zijn huiswerk aan een laptop in het restaurant zat te doen, en een (vermoedelijk) dochter met een vriendinnetje aan de bar zat te spelen. Ook de bediening was niet van alles op de hoogte. Moest regelmatig dingen navragen.
Gerrit S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 7 apr. 2015
We komen al enige jaren op Marveld Recreatie en als het even kan gaan we eten bij Wun Tung. Gewoon een perfect chinees restaurant met een aparte insteek, maar zeker zeer smakelijk. Ook de bediening is meer dan vriendelijk en zeer voorkomend.
De volgende keer zijn we er zeker weer.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.