Wong's Place

82-A Jonker Fransstraat 3031 AW Rotterdam Nederland Kaart
31-102142853

Meer informatie over restaurant Wong's Place

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  3
 • 7
  0
 • < 7
  2
5/5 recensies

Jouw recensie over het restaurant Wong's Place

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Astrid V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
5
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 aug. 2016
vandaag roti kipfilet besteld was niet zoals ik het altijd had harde randen aan kipfilet stukjes roti vel aan de randen hard
Tjukalov .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
6
Service
8
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2016
Ben zondag 14 augustus voor het eerst wezen eten. Broodje bakkeljouw smaakte prima. Broodje Fujong-hai ook. De souto-soep minder. Verder gezellige sfeer. Helaas het gemeenschappelijk toilet. Dames en heren. Smerig! Toen ik meldde dat de doekjes voor het drogen van je handen op waren, werd er niets aan gedaan. Voor mij is hygiëne de hoogste norm en als dat beneden peil is, kom ik niet meer. Jammer, want het eten krijgt een voldoende, maar wanneer men het niet zo nauw neemt met hygiëne, vooral in een eetgelegenheid, ben ik gauw weg. En ziet men mij niet meer terug. Een ziekte oplopen, omdat het eten lekker is, is mij het niet waard. Ik probeer mij in te denken hoe het in de keuken uit ziet. Tijd voor de smaakpolitie voor een check! Mijnheer Wong, doe svp zsm wat, dan zal ik zeker terugkomen.
Whats_eating_mimi .
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 jul. 2015
Op aanraden van een vriend vandaag een vegetarische roti gehaald bij Wong's Place, waar ik werd geholpen door een zeer vriendelijke meneer. Ik heb op verschillende plekken roti gehaald/gegeten, maar deze was echt fantastisch! Ook de sambal was heerlijk (pittig). Ik heb het hele zakje opgegeten. ;)
Tom R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 31 mrt. 2015
Ik kom al jaren bij Wong voor met name de Roti Kipfilet, die gevuld is met de lekkerste kipkerrie die ik tot dusver heb kunnen vinden. Wong is een gezellige, hardwerkende man die staat voor wat ie doet.
tweakboy .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 dec. 2013
Ik kom hier altijd voor de roti kipfilet, surinaamser vind je het niet in Rotterdam! Meneer Wong maakt surinaams eten echt heerlijk. Een lekker babbeltje in het surinaams is ook leuk!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.