Terug

Recensies Wolf Atelier

8,8/10
Fantastisch
Gebaseerd op 123 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Ivo t.
  Ivo t.
  • 3 recensies
  10/10

  Het was weer hemels. We hebben met enige regelmaat zakelijke diners bij Wolf Atelier en zonder uitzondering is het eten en de service van sterren kwaliteit. Persoonlijke favoriet is de steak tartaar maar eigenlijk is alles voortreffelijk. Volgende week krijgen ze een nieuwe kaart, ik kijk er nu al naar uit.

 2. Ivo t.
  Ivo t.
  • 3 recensies
  10/10

  We dineren hier regelmatig, vaak voor zakelijke diners. Wie onze tafel ook bedient, de service, professionaliteit en oprechtheid is altijd zeer goed. We gaan vaak voor het 5-gangen menu en het is telkens weer uitermate smakelijk, verrassend en oogstrelend. Ik kijk nu al uit naar het volgende diner over 2 weken.

 3. Rebecca R.
  Rebecca R.
  • 16 recensies
  6,5/10

  Wolf heeft een prima keuken met goede smaken en fijne gerechtjes, maar écht veel te klein, nauwelijks twee hapjes per gerecht. Het lijkt dan ook bijna de enige optie om voor het 15-gangen menu te gaan, maar dan wordt het zeker nachtwerk, want de bediening is - hoe vriendelijk ook - niet bepaald vlot en alert. Zo duurde het toch zeker een minuut of 20 voor we de eerste drankjes hadden en 1 daarvan zelfs nog een stuk langer. We hebben regelmatig moeten vragen of ze een bepaalde bestelling niet vergeten waren. Hou er ook rekening mee dat de akoestiek niet bepaald goed is, maar met enige stemverheffing kun je elkaar wel verstaan. Voor mij was het een typisch Amsterdamse tent (kom zelf uit Haarlem). Altijd weer enigszins overschat en te duur voor wat je krijgt. Misschien beter op een door de weekse avond dan in het weekend?

 4. Ingrid H.
  Ingrid H.
  • 13 recensies
  9,5/10

  We hebben een hele gezellig avond gehad met z'n allen en iedereen heeft heerlijk zitten eten en drinken. De gerechtjes waren mooi en erg smaakvol, de bediening was vriendelijk en behulpzaam, kortom absoluut voor herhaling vatbaar!

 5. Vincent V.
  Vincent V.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk eten, mooie timing over de avond qua gerechten. Miste beetje betrokkenheid van het team, maar neemt niet weg dat los daarvan het culinaire niveau zeer goed is!

 6. Annemarie L.
  Annemarie L.
  • 4 recensies
  10/10

  Een uitstekend restaurant met verrassende, heerlijke gerechten. Bijzonder attente en aardige bediening, zelfs als het druk is!

 7. Annemarie L.
  Annemarie L.
  • 4 recensies
  10/10

  Wederom een heel gezellige en bijzonder goede lunch! Hulde voor de leuke en bijzondere gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar!

 8. Bea V.
  Bea V.
  • 31 recensies
  9/10

  We kwamen voor een kleine lunch. Restaurant is prachtig. Mooie kaart eigenlijk beter voor een grote lunch. Alles was prima. Fijn tafeltje, doosje met handdoekje, water en pepermuntje om op tevfrissen, lekker broodje. Wij hebben een voorgerecht genomen. Iets met asperges en een prachtige bisque met langoustines. Leeke4 glaasje huiswijn uit Moldavie. Afgerond met een kaasplankje. Voor herhaling vatbaar

 9. Evelien L.
  Evelien L.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten en fantastische bediening. Ze letten goed op je allergie/dieet wensen. Zeer geschikt ook voor zwangeren.

 10. Peter H.
  Peter H.
  • 14 recensies
  10/10

  Tasting menu is excellent

 11. Jacob N.
  Jacob N.
  • 1 recensie
  10/10

  Het was een zeer geslaagde avond met vriendelijke bedieneing en lekkere wijnen.

 12. Stef T.
  Stef T.
  • 7 recensies
  10/10

  Lekker eten en heel bijzonder gebouw boven het water.

 13. Alwin v.
  Alwin v.
  • 11 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten, professionele bediening, aanrader !

 14. Shireen V.
  Shireen V.
  • 9 recensies
  9/10

  Heerlijk genieten gegeten. Mooi, verrassend en unieke locatie voor een verjaardagsdiner.

 15. Thesi G.
  Thesi G.
  • 1 recensie
  10/10

  Al heel lang een lunch favoriet van ons ❤️

 16. Folkwin e.
  Folkwin e.
  • 6 recensies
  7/10

  leuke inrichting, leuk concept met 15-gangen. presentatie van de gerechten is mooi, kwaliteit en smaak van 4 van de 15 gerechten echt goed, rest niet bijzonder qua smaak. bediening niet veel ervaring.

 17. Michiel G.
  Michiel G.
  • 53 recensies
  6/10

  Vorige keer waren we zeer enthousiast, nu duidelijk minder! Na 3 maanden kwamen we weer bij Wolf Atelier. Tot onze verbazing kregen we hetzelfde 5 gangen menu voorgeschoteld als vorige keer. Was lekker, maar niet voor een tweede keer. Het vegetarisch menu dat een van de tafelgenoten nam was maar matig in balans en soms ronduit saai. Ook de eerder genoemde rommel van handdoekrek aan het einde van de avond op het toilet was nog steeds niet opgeruimd. Erg jammer dat de verassing er nu al af is. Kom op Wolf Atelier, blijf innoveren. Zo raak je klanten kwijt.

 18. Sanam K.
  Sanam K.
  • 1 recensie
  9/10

  Top kwaliteit eten! Zeer smaakvol en de verhoudingen van de porties waren heerlijk

 19. Eduard L.
  Eduard L.
  • 8 recensies
  6/10

  Bij binnenkomst verwarring over All inclusive menu en houten doosje op tafel wat onduidelijkheid schept. Smaken redelijk, wijnarrangement rommelig, personeel doet zijn best maar dit restaurant heeft absoluut geen sterrenniveau, dat is niet erg zolang je maar niet de pretenties hebt. Wij zaten achterin vlakbij toiletten waarbij je het gevoel hebt weggestopt te zijn, deze oude spoorbrug blijft lastig qua indeling voor een restaurant.

 20. Eduard L.
  Eduard L.
  • 8 recensies
  5,5/10

  Bij binnenkomst verwarring over All inclusive menu en houten doosje op tafel wat onduidelijkheid schept. Smaken redelijk, wijnarrangement rommelig, personeel doet zijn best maar dit restaurant heeft absoluut geen sterrenniveau, dat is niet erg zolang je maar niet de pretenties hebt. Wij zaten achterin vlakbij toiletten waarbij je het gevoel hebt weggestopt te zijn, deze oude spoorbrug blijft lastig qua indeling voor een restaurant.

 21. Thérèse W.
  Thérèse W.
  • 71 recensies
  7,5/10

  Leuke lokatie, goed tot zeer goed eten. Wel jammer: kleine, eigenlijk té kleine, porties en de wijnglazen worden ook minimaal ingeschonken, dus prijs-kwaliteit is niet helemaal in verhouding. De bediening is redelijk maar heeft niet echt interactie met ons als gast. We zaten naast de keuken, wat een leuke extra dimensie met zich meebrengt.

 22. Michiel G.
  Michiel G.
  • 53 recensies
  9,5/10

  Uitstekend eten met mooie combinaties als koolrabi met krab en griet mee aardpeer. Heerlijk. De lokatie is prachtig en biedt een mooi uitzicht over het IJ. Personeel is zeer attent en vriendelijk. Paar kleine verbeterpunten: muziek mag wat zachter en stemmiger en toilet is aan het einde van de avond een zooitje omdat de handdoeken niet meer in de volle vuilnisbak passen.

 23. Melissa C.
  Melissa C.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Vanavond bij Wolf Atelier gegeten nadat vrienden ons hier verschillende keren op hebben gewezen. We hebben hier heerlijk gegeten en de service was ronduit geweldig. We hebben gekozen voor wine pairing bij de gerechten en dat bleek zeker de juiste keuze. We komen hier snel weer terug.

 24. Nienke B.
  Nienke B.
  • 32 recensies
  7,5/10

  Een zakelijk diner, perfect eten, zuinige service. We moesten lang wachten op een drankje en ook bijschenken van wijn deden ze niet. Eten was zeer smakelijk, met de rib eye als favoriet.

 25. Eveline S.
  Eveline S.
  • 69 recensies
  6/10

  Het is een mooi restaurant op een bijzondere locatie, ziet er goed uit. De bediening laat echter te wensen over. Allemaal erg vriendelijk, maar de wachttijden zijn lang. We zaten 1 uur en een kwartier binnen en we moesten zelf om de menukaart vragen. Het is moeilijk oogcontact te maken met de bediening waardoor je ze steeds moet aanspreken om bijv om drinken te vragen. Ons drankje bij het toetje was vergeten, wat kan gebeuren, maar hierdoor zaten we helaas zonder drinken bij het toetje. Aanspreken duurde te lang. Na het toetje werd gezegd "sorry, helemaal vergeten", maar werd niet iets anders of alsnog de dessertwijn aangeboden. Dan het eten. Allemaal prima eten, maar niet bijzonder. Andere restaurants in deze prijs categorie bieden een wat meer bijzondere eetervaringen. De wijnen waren oké, maar niet bijzonder. Over de wijn wordt helaas niets verteld bij het inschenken en bij vragen kon de bediening helaas niets anders vertellen dan de druif, land van herkomst en jaartal (wat op de kaart en fles staan). Kortom: slechte prijs-kwaliteitverhouding en bediening laat te wensen over. Voor ons eenmalig.

 26. Dave S.
  Dave S.
  • 2 recensies
  10/10

  Een culinaire ervaring die zijn weerga niet kent de smaak paletten waren verschrikkelijk goed gecombineerd Werkelijk fantastisch

 27. Joyce K.
  Joyce K.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Het eten was heerlijk, hele mooie gerechten. Maar de bediening ronduit slecht. Heel jammer! Dit doet afbreuk aan de beleving.

 28. Filosoof75
  Filosoof75
  • 17 recensies
  9,5/10

  We gingen voor de 15 gangen. Wat een culinair feest! Alle gerechtjes waren van buitengewone kwaliteit, waarbij er ook een aantal echte uitschieters te proeven waren. Met de lijst van de gerechten op tafel konden we ieder gerecht van commentaar voorzien en waarderingen geven. Leuk om zo met je diner bezig te zijn. De bediening ging daar op een prettige manier op in en zwengelde de discussie soms opnieuw aan. Tot het laatste gerecht bleef het verrassend en zeer smakelijk. Absolute hoogtepunten waren de gepocheerde oester, de heilbot en als slotaccoord het wentelteefje. Bij dit alles een heerlijke Libanese rode wijn, de Musar Jeune 2013. Dit was een top avond.

 29. Donna C.
  Donna C.
  • 2 recensies
  9/10

  Gisteren een fantastische avond gehad bij Wolf Atelier. Heerlijk gegeten, lekkere wijnen en heel vriendelijk geholpen. Wij hadden het 5-gangen menu en werden bij elk gerecht opnieuw verrast. Soms kwamen de gerechten een beetje snel na elkaar, maar al met al kijken we terug op een onvergetelijke avond! En vooral de service, geholpen door een zeer vriendelijk en professionele jongeman die onze avond heeft gemaakt. Dank!!

 30. Rop d.
  Rop d.
  • 36 recensies
  8,5/10

  Ontzettend lekker, 15 gangen!, gegeten, geweldige bediening. Vlot, goed, voelde ons gezelschap prima aan. Wij waren zelf wat rumoerig, hopelijk heft dit geen invloed op andere recensies, maar ook daar werd op een leuke manier mee omgegaan. Een aanrader, ik kom snel terug!

 31. Saar C.
  Saar C.
  • 7 recensies
  10/10

  Dit is een goed restaurant op een bijzondere lokatie. Eten (5-gangen menu) was genieten met per gang bijpassende wijn. Bediening was ook goed, gezellig en niet opdringerig.

 32. Mila N.
  Mila N.
  • 5 recensies
  10/10

  Wat hebben de mensen van wolf atelier ons een fantastische avond gegeven! Eten was voortreffelijk! De bediening echt helemaal fantastisch. We hebben met 12 mensen ( die allemaal een drankje op hadden) gegeten en gedronken. Ze waren ontzettend vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ik kan niet anders zeggen dan top!!!!

 33. Yael v.
  Yael v.
  • 4 recensies
  10/10

  Heerlijk eten, goede sfeer en zeer professionele en vriendelijke bediening! Een fantastische ervaring en dus zeker een aanrader!

 34. Yael v.
  Yael v.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Uitgebreid gedineerd en het was fantastisch! Ontzettend goede service, goede sfeer en heerlijk eten! Zeker een aanrader!

 35. Rosanne C.
  Rosanne C.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Zojuist uitgebreid geluncht. Wat een leuk restaurant! Eten was heerlijk, amuse & steak tartaar was lekker, dessert chocola ronduit geweldig! Speciale complimenten aan "Joyce" van de bediening en de keuken uiteraard. Echt een aanrader, bedankt Wolf.

 36. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Beste eet-ervaring die ik onlangs gehad heb binnen deze prijs. Heerlijke gerechten met iedere keer een interessante, waardevolle toevoeging (kalfszwezerik favoriet, maar de steak tartare en zeebaars deden daar zeker niet voor onder. Entrecôte vond ik minder bijzonder maar het was wel een flinke portie en nog steeds erg lekker). Dat begrijpen ze goed bij Wolf: een opbouw in het menu met een duidelijk hoofdgerecht waardoor je met een voldaan gevoel de deur uitloopt. Kritiekpuntjes: 1. Slechte mainstream muziek; geen dealbreaker maar kwam de sfeer niet ten goede 2. Enorm vriendelijk en goed personeel maar ik had enigszins het idee dat de wijn-kennis niet optimaal was. Heerlijke wijn gedronken maar uit een nieuwe fles bijschenken vind ik eigenlijk not done.

 37. Aran v.
  Aran v.
  • 7 recensies
  8/10

  Gisteren gegeten met een gezelschap van 8. Het vier gangen verassingsmenu dat werd geserveerd was smaakvol. De houten doos met water, pepermunt en een doekje om de handen schoon te maken is een leuke gimmick. De bediening was vlot maar de tijd tussen de gerechten was onevenwichtig. Te kort tussen het eerste en tweede voorgerecht en te lang tussen hoofdgerecht en dessert. De ambiance locatie en ambiance zijn top.

 38. Jacyntha S.
  Jacyntha S.
  • 73 recensies
  9/10

  Afgelopen week hier gegeten. We begonnen aan de bar met cava en een oester, gevolgd door het 5 gangen diner. We zaten aan een hoge tafel, recht tegenover de keuken. Mijn favoriete plek in een restaurant. De amuse met limoen meringue en eend kon geen beter begin zijn! Het gerechtje met zeebaars en het dessert sprongen eruit. Originele locatie, hele vriendelijke bediening.

 39. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9/10

  Restaurant op een gave locatie, dat er van binnen ook goed en uitnodigend uitziet. De bediening was goed, maar kan beter. Wijn niet laten proeven, werd pas gevraagd of we extra water willen nadat door ons was aangegeven dat ze wat betrokkener mogen zijn. Al met al was de bediening echter een dikke voldoende. Het eten, waar je uiteindelijk toch voor komt, voldeed zeker aan de verwachtingen. Vooraf de coquilles, welke erg goed waren, als hoofd de griet die met vele verschillende smaken goed samen kwam en als toetje de kazen. De kazen waren wat flauw, maar dat is een klein verbeter punt. Conclusie is dat het zeker een aanrader is.

 40. Noury T.
  Noury T.
  • 5 recensies
  10/10

  Recent een bezoek gebracht aan dit restaurant, stond reeds hoog op mijn verlanglijstje. Prachtige locatie, mooi ingericht en er hangt een fijne sfeer. In onderstaande recensie wordt gesproken over de 'slechte akoestiek'. Als je van gezelligheid houdt is dit geen enkel probleem, ik houd zelf helemaal niet van een stijf en stil restaurant. Het eten was heerlijk, we hebben werkelijk vanaf begin tot eind genoten. De gerechten waren subliem ('vaste collectie' 5-gangen), van de ceviche van Argentijnse gamba tot het chocoladedessert, geweldig! Gelakt buikspek was werkelijk om te smullen. Alleen daarvoor kom ik al terug. Fijn ook dat de bediening kundig en vriendelijk was, dat maakt zo'n avond toch helemaal af. Locatie prachtig. Prijs-kwaliteit; perfect. Echt een avond uit! Tip: graag ook de tartaria in de avond beschikbaar stellen! Tot snel en keep up the good work.