Wok Palace

Emmerweg 1 7823 TL Emmen Nederland Kaart
31-591625390

Meer informatie over restaurant Wok Palace

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  0
 • < 7
  3
4/4 recensies

Jouw recensie over het restaurant Wok Palace

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Jackie G.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
8
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 22 mrt. 2017
Vandaag eten afgehaald. Zeer vlakke smaak (Mihoen kip / gon bao kai). Kleine loempia's en soep prima. Al met al niet voor herhaling vatbaar
rudi V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 23 apr. 2016
Ik ben niet snel negatief over een restaurant, maar ik vond dit wokrestaurant toch wel aan de magere kant. Nu komen wij zelf hier niet vandaan en is het vergelijken met wat wij in de buurt hebben. Het buffet gedeelte is krap opgezet zodat er meer mensen aan tafel kunnen. De sushi is slecht. Die smaakt niet zoals het hoort. De wok was oké maar de ribeye van de plaat niets bijzonders. De grootste nono was toch wel de nicotine verslaafden die in het halletje stonden te roken, waardoor je bij het naar binnen en naar buiten gaan geconfronteerd wordt met sigaretten rook. De volgende keer ga ik ergens anders eten
Marielhozee .
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 18 feb. 2016
Prima wokrestaurant voor een snelle hap. Er is voldoende keuze en het oogt allemaal netjes en schoon. Entourage is wel ver beneden de maat, erg groot en ongezellig. Kortom, prima voor een snelle en voordelig hap, maar niet voor een intiem diner.
Emiel D.
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 jan. 2016
Deze wok beschikt over een goede keuken. Het eten is er zeer smaakvol en er wordt ook netjes en verzorgd gewerkt. Ook de variatie is er groot en het personeel is er vriendelijk. Qua restaurant is het degelijk en efficiënt ingericht, maar dat is ook begrijpelijk. Toch is de sfeer er gezellig en heb je niet het idee dat je dicht tegen elkaar aan zit.

Zeker de moeite waard om eens lekker te genieten van de wok.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.