Terug

Recensies Wildschut

7,9/10
Gebaseerd op 150 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Rene T.
  Rene T.
  • 1 recensie
  8/10

  Was gezellig en lekker in goed. We hebben genoten van het fijne terras. Bediening was goed, de kip, het bier en snacks waren perfect. Kortom een aanrader

 2. • 1 recensie
  8,5/10

  We zochten voor een lunch met vrienden een etablissemenent dat niet vergeven was van de toeristen, maar wel gezellig druk, en kwamen terecht bij Wildschut. Bleek uitstekende keuze. Leuk personeel, goed gezeten en lekker gegeten! Gaan we nog 's doen.

 3. Kris C.
  Kris C.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Altijd gezellig bij Wildschut lunchen. Goede sfeer, perfecte bediening en goed gerechten. Helemaal top zoals altijd. Een Amsterdamse instituut.

 4. Charlotte W.
  Charlotte W.
  • 3 recensies
  10/10

  Prima plek om te eten. We hadden niet alle tijd in verband met een concert waar we al op tijd moesten zijn. We konden om 17.30 al terecht, dat was fijn. Zo hadden we genoeg tijd om te eten zonder te haasten. Vriendelijke bediening, goed eten in een ongedwongen sfeer

 5. Robert V.
  Robert V.
  • 1 recensie
  10/10

  Leuk met vrienden lekkere cappuccino en zeer smakelijke broodjes gegeten. Het broodje osseworst was geweldig Km hier altijd graag en kom zeker terug

 6. • 1 recensie
  8,5/10

  Een half uur eerder aangekomen dan ik gereserveerd had maar tafel was al klaar. Heerlijk eten en genoeg vega(n) opties naast de meer 'klassieke' eetcafe-gerechten.

 7. Jan B.
  Jan B.
  • 1 recensie
  7/10

  van de zalm bleek het laatste stuk erg ongaar, hadden we dit stuk als eerste gezien dan was het terug gegaan. gemeld aan de bediening maar die reageerde "lauw".

 8. • 1 recensie
  5,5/10

  Het eten was erg lauw, teruggestuurd; werd opgewarmd, daarna was de ene helft van het getecht heet en de andere helft koud. Als excuses werd aangevoerd dat het erg druk was

 9. Raymond D.
  Raymond D.
  • 1 recensie
  8,5/10

  De sfeer en service was uitstekend. Het eten was gemiddeld. Niet bovenmatig en beetje typisch café eten. Makkelijk en wat vlak. Wat eruit sprongen waren de vriendelijke bediening en gezellige sfeer.

 10. Thijs T.
  Thijs T.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Wildschut is een verademing als je een keer rustig wil zitten en zoals wij nu, lunchen met vrienden. Rust en ruimte, je kunt gewoon verstaanbaar met elkaar praten en de inrichting is prettig klassiek en modebestendig.

 11. Zhadiro D.
  Zhadiro D.
  • 3 recensies
  7/10

  Geef klanten meer aandacht en probeer je omzet te verhogen door te vragen of men nog wat bij wilt bestellen wat drinken betreft. In 2.5 uur hebben wij maar 2 x wat kunnen bestellen.

 12. Hans H.
  Hans H.
  • 2 recensies
  8/10

  Persoonlijk contact ondanks de drukte tijdens een zondagslunch

 13. Jos v.
  Jos v.
  • 2 recensies
  7/10

  Snelle en vriendelijke bediening goede prijs/kwaliteit, gezellige informele sfeer, maaltijd ruim voldoende. Prima gelegenheid om te eten vooraf aan een concert in concertgebouw.

 14. nijltje
  nijltje
  • 2 recensies
  8/10

  Gezellige ambiance, prima locatie, lekker geluncht met 5 p., vriendelijke bediening, Iedereen tevreden! Pand en inrichting wat ouderwets.

 15. Jan B.
  Jan B.
  • 6 recensies
  7/10

  Prima plek, goeie en zeer attente bediening. Ook snel. Alleen het eten.........., mwaaah, matig. Volgende keer beter, want we komen wel terug.

 16. Rens D.
  Rens D.
  • 3 recensies
  8/10

  Sfeervol en gezellig.

 17. Soraya M.
  Soraya M.
  • 1 recensie
  8/10

  Ik had een reservering gemaakt voor 3 personen, werd vriendelijk onthaald. Ze hadden een tafel binnen gereserveerd maar kregen ook de optie om buiten te zitten. We hadden een onverwachte gast die ook graag aan wilde schuiven en dat was geen probleem. Service verliep vlot, personeel is erg aardig. Eten was goed en naar wens.

 18. M. J.
  M. J.
  • 1 recensie
  5/10

  Bij reservering had ik aangegeven dat we op een bepaald tijdstip weg moesten. Hoofdgerecht kwam 25 minuten voordat we weg moesten op tafel. Daar werd ik onrustig van en doordat ik me gehaast voelde vond ik het niet zo gezellig eten. Wellicht wat meer aandacht geven en informeren als mensen een eindtijd bij de reservering aangeven, vragen of ze twee gangen willen of maar één, zodat de verwachtingen duidelijk zijn.

 19. Anna Marijke W.
  Anna Marijke W.
  • 1 recensie
  10/10

  Tot gauw

 20. Anne Z.
  Anne Z.
  • 1 recensie
  5/10

  Het duurde lang voordat we geholpen werden, ik ben tot twee keer toe naar de bar gelopen omdat er niemand langs kwam. We moesten zo lang wachten op het dessert dat we het uiteindelijk geannuleerd hebben. Eten en sfeer waren verder prima.

 21. Arie v.
  Arie v.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Helaas was dames toilet erg vies en trokken velen na een eerste blik snel deur dicht. Nadat personeel er op gezwegen was werd er niet op gereageerd.... helaas voor de overige bezoekers

 22. • 2 recensies
  7,5/10

  We zaten een beetje 'buiten beeld' van de bediening. Brood(mandje) was erg vers/knapperig. Hoofdgerecht zeer royaal. Italiaans kopje koffie, top!

 23. Camilla S.
  Camilla S.
  • 58 recensies
  8/10

  Fijne plek voor een familie lunch!

 24. Frank B.
  Frank B.
  • 2 recensies
  4,5/10

  Gerechten voor de gevraagde prijs veel te simpel. Bijvoorbeeld zalm werd geserveerd met ongeveer 6 schijfjes citroen. Ik zag dit meer als opvulling van het bord. Groente erg fantasieloos. Prijs is daardoor aan te hoge kant. Begrijp dat het grand cafe gerechten zijn maar een beetje meer kwaliteit kan er toch wel van af??

 25. Ilona C.
  Ilona C.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Bediening Nederlands gemiddelde. Vergeetachtig en lang wachten. Lunch zelf was goed, dus houd de kok! :-)

 26. Hans v.
  Hans v.
  • 2 recensies
  8/10

  Als je het idee hebt om te gaan eten in een restaurant is het wat beperkt. Er is geen vooraf of dessert. Het is een echt eetcafé maar wel een heel gezellig eetcafé met prima hoofdgerecht dat dan weer wel

 27. • 1 recensie
  2/10

  Onze om 12.15 uur gereserveerde tafel was om 12.35 nog niet vrij. Daarom zijn we maar weer vertrokken. Een ballentent, ik kan er niets anders van maken.

 28. Marion K.
  Marion K.
  • 7 recensies
  10/10

  Aangename ontvangst en zeer klantvriendelijke bediening ook voor een grotere groep . Goede kwaliteit / prijs verhouding.

 29. Miriam S.
  Miriam S.
  • 1 recensie
  8/10

  Heerlijk gegeten en gedronken. Medewerker was gastvriendelijk.

 30. Wjbrink B.
  Wjbrink B.
  • 24 recensies
  7/10

  Ruime keuze uit rode en witte huiswijnen. Goede kwaliteit. Menukaart wel uitgebreid maar bijna geen voorgerechten en nagerechten stellen niks voor. Bijna geen keuze. Zalm als hoofdgerecht kwam op een koud bord. Smaak was goed. Frietjes waren niet warm. Sojasaus met limoen bij de zalm was alleen soja, geen spoortje limoen te ontdekken. Dit doorgegeven maar jongedame ruimde wel af, ging koffie halen maar heeft de keuken nooit bereikt. DOE IETS MET EEN KLACHT, HORECAPERSONEEL.

 31. PSeten
  PSeten
  • 101 recensies
  8/10

  Ideale plaats om met vrienden af te spreken. Rustig gezeten, goed gesprek, heerlijke bitterballen en diverse drankjes vooraf. Daarna met een vriend nog even wat blijven eten. Vlotte leuke bediening. We kozen voor Bio Biefstuk en Vegetarische Lasagne. De biefstuk met pepersaus was prima maar vrij duur, de patat was redelijk maar hard en zout. De lasagne met pompoen, geitenkaas en spinaziesaus was erg lekker maar wel iets te zout. Niet te duur, goede prijs / kwaliteit verhouding.

 32. Jos M.
  Jos M.
  • 5 recensies
  8/10

  Prima gelegenheid om te lunchen. Levendige atmosfeer. Plezierige bediening. Blij dat ik gereserveerd heb. Het was behoorlijk druk.

 33. Jetty V.
  Jetty V.
  • 1 recensie
  4/10

  We zaten in het gedeelte wat buiten het blikveld viel van de bediening en moesten aan de bar vragen of we konden bestellen. Het eten werd lauw geserveerd wat erg jammer was.. De toiletten waren ook vergane glorie en er was geen toiletpapier . Voor ons geen tweede keer meer.

 34. Monica D.
  Monica D.
  • 4 recensies
  6,5/10

  Gezellig plek om een drankje te drinken. Bediening is aardig en gastvrij, maar moeilijk te vinden als je wil bestellen. Eten (was vrij lauw qua temperatuur) is typisch eetcafé.

 35. Kees v.
  Kees v.
  • 5 recensies
  7/10

  Leuke tent. De biefstuk kan de concurrentie met Loetje nog niet aan.

 36. Martina v.
  Martina v.
  • 3 recensies
  5/10

  Eten was echt slecht Zalm en kipfilet droog. Friet lauw en smaakte naar oud vet. De bediening was prima, excuses zijn gemaakt maar kon er niets aan veranderen. Toiletten waren ook vies. Bah geen aanrader voor eten!

 37. P. d.
  P. d.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Een gezellig samen zijn aan een tafeltje aan het raam. Gezellig druk, maar daardoor veel lawaai (stemmen en muziek), waardoor je je stem in een gesprek moest forceren. Eten en service maakten alles goed :)

 38. Mark H.
  Mark H.
  • 1 recensie
  5/10

  0rachtigeclocatie maar helaas is het eten beduidend slechter geworden. Eetcafé voedsel van het matigste soort. Ik kom hier al jaren maar deze keer was er echt iets verandert inde keuken. Eten zonder ziel. Zelfs de bitterballen bij de borrel waren lauw maar blijkbaar kunnen ze dat hebben en loopt het toch wel...

 39. Marita V.
  Marita V.
  • 8 recensies
  5/10

  Ik had een Thaise salade met zgn gewokte kip, koriander en sesamdressing. Wat een vreselijk slechte en onsmakelijke salade: verre van Thais met zilverui, augurk, slijmerige dressing, Hollandse sla en eikenbladsla. De koriander heb ik niet kunnen ontdekken. Echt zijn geld niet waard

 40. Jacqueline v.
  Jacqueline v.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Wel wat prijzig.