Terug

Recensies Wijnrestaurant Mes Amis

9,3/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 677 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. MAXIME A.
  MAXIME A.
  • 3 recensies
  10/10

  Waanzinnig lekker gegeten in een prachtige ambiance! Het was echt geweldig!

 2. Bart Y.
  Bart Y.
  • 5 recensies
  9/10

  Met recht een wijnrestaurant! Bij ons driegangen verrassingsmenu bijpassende wijnen gekregen waarvan 2 uit Limburg. Net zo verrassend als ons menu, en zeker net zo lekker!! Dit maakt dit restaurant samen met een gezellige (huiskamer-)sfeer en een enthousiaste gastheer zeker een aanrader voor als je goed wilt eten in Maastricht!

 3. Maarten L.
  Maarten L.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Vooral de Nederlandse wijnen makem Mes Amis speciaal

 4. Phebe v.
  Phebe v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Ontzettend genoten van de heerlijke verassingsgerechten en wijnen bij Mes Amis. Werd goed rekening gehouden met onze wensen voor de gerechten. Bediening is erg vriendelijk en gaf zeer uitgebreide toelichting bij de gerechten en wijnen. Al met al een heel fijne avond gehad!

 5. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  10/10

  Mooi kader, vriendelijke ontvangst, lekkere dingen op het bord, goede uitleg bij gerecht en wijn. Complimenten aan het hele team. Wij komen zeker nog eens terug en bevelen "Mes amis" aan aan onze vrienden. Chris & Walter

 6. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9/10

  prettig sfeervol huiskamer restaurant, met extra aandacht voor streekwijnen en streekproducten. Een aanrader!

 7. Bert D.
  Bert D.
  • 9 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, mooie begeleidende wijnen. Bediening maakte het feestje compleet!

 8. Machiel B.
  Machiel B.
  • 14 recensies
  9,5/10

  Een geweldige avond. Heerlijk eten, met een super gastvrije bediening, in een mooie entourage. Kleine tip.... verlichting iets te fel. We komen zeker terug. Een aanrader voor mensen die van mooie wijn spijs combinaties houden.

 9. Linnie P.
  Linnie P.
  • 104 recensies
  9,5/10

  In één woord geweldig. Knus restaurant, goede bediening. Heerlijk 4-gangen menu genoten met bijpassende wijnen, ook regionale wijnen. Leuke wijnkaart. Alles zag er geweldig uit en was erg smaakvol.

 10. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  8/10

  Lekker restaurant met een goede combinatie tussen de gerechten en de wijnen. Vriendelijk personeel en een aanrader tijdens een bezoek aan Maastricht.

 11. Ferry K.
  Ferry K.
  • 50 recensies
  8,5/10

  Afgelopen zondag(12 februari) hier gegeten met een aanbieding van social deal. Heerlijk gegeten, de prijs/kwaliteit was uitstekend. Kan ook niet anders met een dergelijke aanbieding. Mooi 4-gangen menu geserveerd door bevlogen personeel. Ze weten waar ze het over hebben. Het wijn arrangement was prima, idem het aperitief. De laatste kwam uit de streek en was heerlijk, het arrangement bestond uit bijpassende, internationale, wijnen. Goed gekozen en prima bij de geserveerde gerechten. Mocht er een kritisch punt zijn dan is het de beperkte afstand tussen de tafels. Verder niets dan lof.

 12. Erik v.
  Erik v.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Erg lekker, zeer gastvrij. We hebben genoten!

 13. Hedwich V.
  Hedwich V.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Heerlijk genoten van een viergangen menu met het bijbehorende wijnarrangement met wijnen uit de regio. De dinerkamer op de eerste verdieping ziet er prachtig uit, bij een volle bezetting wel ietsje luidruchtig. Mooi concept, echte aanrader!

 14. Dionne D.
  Dionne D.
  • 3 recensies
  8/10

  We hebben hier genoten van de lekkere en mooi opgediende gerechten. De bediening is heel vriendelijk en weet altijd een leuk verhaaltje bij de wijnen te vertellen. Wat ons tegenviel was dat er vrij zuinig werd gedaan bij het wijnarrangement (er werd niet nageschonken) en het water dat (onbesteld) op tafel werd gezet stond ook op de rekening. De gastvrouw laat zich op de bovenverdieping niet zien, dat vinden we ook jammer. Al met al toch een van de betere restaurants in de omgeving.

 15. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  7/10

  Eerste gang niet naar verwachting, de rest van het eten was voldoende. Wijn prima.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Geachte heer Ten Berge, dank voor uw reactie. Kunt u aangeven wat u exact miste aan het voorgerecht zodat we dit gericht kunnen verbeteren? Dank en graag tot ziens.

 16. Dorien v.
  Dorien v.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. Uitstekende bediening, op 1 klein foutje na: vergeten uit te leggen welke kazen we voor ons hadden liggen op het kaasplankje. Goed rekening gehouden met glutenvrij dieet.

 17. - -.
  - -.
  • 7 recensies
  10/10

  Vanavond last minute geboekt, heerlijk plekje gekregen in het hoekje. Zoals de voorgaande keren: hartelijke ontvangst, fantastische bediening en waanzinnig lekker gegeten. Het wijnarrangement is voortreffelijk, de manier waarop de wijnen gepresenteerd worden is weergaloos en meeslepend. De sfeer bij Mes Amis is sjiek maar op een manier waarop we ons thuisvoelen. Erg prettig. Geen enkele negatieve punten.....dank dank dank. Mes Amis, hartelijk dank voor deze geslaagde avond en tot snel in 2017! Dennie & Sonja

 18. Hilma V.
  Hilma V.
  • 2 recensies
  9/10

  Fantastisch ontvangen door gastheer Patrick , die veel kennis heeft van de wijnen die bij de verrukkelijke bereide gangen hoorden. Complimenten aan de koks.

 19. Annaline D.
  Annaline D.
  • 1 recensie
  10/10

  Ontzettend genoten van de wijn-spijscombinaties waar zowel de producten als de wijn uit de omgeving komen. De service was erg goed: attente en deskundige bediening, prima tussenpozen tussen de gerechten (ideaal als je een avond op het gemak kunt genieten van je tafelgezelschap) en een culinaire beleving. Wij komen zeker terug!

 20. Anne-Marie V.
  Anne-Marie V.
  • 3 recensies
  10/10

  Dit is zoals eten in een restaurant moet zijn. Gastvrij personeel, een prettige ambiance, hoog serviceniveau, mooie wijnen en heerlijk eten. We kozen voor het 4 gangen verrassingsmenu met bijpassend wijnarrangement en hebben genoten! Geen goedkope avond uit, maar de prijzen zijn absoluut in verhouding met het niveau wat je krijgt. Een aanrader!

 21. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegegeten en gedronken. Mooie wijnkaarten van decwijnen uit de omgeving. We zaten boven. Het was wel behoorlijk rumoerig.

 22. Tanja G.
  Tanja G.
  • 15 recensies
  7,5/10

  Voor het 3 gangen menu gekozen, als ik me goed herinner het duo van forel, runder bavette met rode wijnsaus en kaas toe in combinatie met het wijnarrangement. Prachtig opgemaakte borden met een belangrijke rol voor groenten, waar de wijn een wel zeer grote rol speelt. Een minpuntje bij het kaasplankje was uitgerekend de klassieke port / blauwschimmel combinatie, waarbij de kaas niet goed was. Dit werd ter kennisgeving aangenomen en er werd geen actie op ondernomen. Voor het overige prima gegeten.

 23. Harrybeijer B.
  Harrybeijer B.
  • 3 recensies
  8/10

  Een gezellige sfeer met uitstekend vriendelijke spontaan personeel. Eten was smaakvol hierbij hadden wij voor een regionaal wijn arrangement gekozen. Lekker eten en heerlijke wijn.

 24. thecure4ever
  thecure4ever
  • 3 recensies
  8/10

  vriendelijke ontvangst van gastvrouw Annaline,spijtig genoeg hebben we ze na uitleg over de menu niet meer gezien aan onze tafel. de bediening met gedetailleerde uitleg zowel over de wijn als het eten was voorbeeldig. een minpunt vonden wij toch de veel te lange wachttijden tussen de gangen door,drie kwartier wachten tussen 2de voorgerecht en hoofdgerecht was veel te lang,jammer. ook bij het afrekenen gastvrouw niet gezien. al bij al zou ik vrienden aanraden er te gaan eten,want eten op zich is verrukkelijk lekker. was ons 2de bezoek en bij volgend bezoek aan de mooie stad Mestricht zien ze ons bij Mes Amis zeker terug. lieve groet caroline en j-m belgie

 25. Ivo G.
  Ivo G.
  • 9 recensies
  9,25/10

  Afgelopen donderdag voor het eerst wezen eten bij Mes Amis. We waren hier terecht gekomen vanwege een Social Deal en wat hebben we genoten! Mes Amis is een restaurant dat zich specialiseert in wijn/spijs combinaties met vooral regionale producten. Ondanks dat ik zelf geen wijndrinker/liefhebber ben, wilden we dit restaurant toch een keer proberen. De 4 gangen die we kregen aangeboden waren stuk voor stuk heerlijk. Maar wat voor ons bij het uiteten gaan ook altijd erg belangrijk is, is de service. De eigenaresse verzorgt deze grotendeels zelf. Door haar passie en haar uitgebreide verhalen over bepaalde wijnen en de gerechten, maakten het voor ons echt een heel fijne avond. Een vrouw die haar vak verstaat en ook snapt hoe gasten behandeld willen worden. Ondanks dat het normaal gesproken redelijk prijzig is, zouden wij het daar zeker voor over hebben. We gaan hier zeker terugkomen! AANRADER met hoofdletters :-)!

 26. Gooswout W.
  Gooswout W.
  • 2 recensies
  4,75/10

  Een jaarlijks diner met mijn broer en onze partners. Wat een diepe teleurstelling. Het voedsel lijkt uit een gaarkeuken. Als dit de uitgeklede versie is van een social deal arrangement dan is dit voor ons de laatste keer. Rekening bovendien buitensporig alleen voor de drank € 220 voor vier personen. Alleen een extra glas pinot noir buiten het wijn arrangement genoten.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Geachte heer 'Gooswout', als restaurant hebben wij gedurende ons bestaan al ontzettend veel reviews ontvangen op deze en andere reviewmedia. Gelukkig is het merendeel (overweldigend) positief. Maar nog nooit zijn wij zo verdrietig geworden van een review als de uwe. Beseft u de impact van een dergelijke review? Hij grenst aan het oneerlijke en dat gevoel willen we graag toelichten. Gedurende avond heb ik als gastvrouw en mijn collega geen enkel signaal gekregen dat de gerechten onder de maat waren. Zelfs niet bij het pro-actief navragen of de gerechten (voorgerecht kabeljauwrilette, tussendoor Alkmaarse gort met paprika, hoofdgerecht Eendenborst en Wilde perzikenvariatie als nagerecht) naar wens waren. Bij de afrekening hebben we zelfs een ruime financiële waardering bovenop de rekening ontvangen. Kunt u begrijpen dat wij úw reactie totaal niet kunnen plaatsen? Tot slot uw mening over de rekening van de door u genuttigde dranken. Dat is toch echt uw eigen keuze geweest en de prijzen heeft u vooraf in onze kaart kunnen lezen. Als wij kijken naar de prijzen van restaurant in dezelfde categorie in Maastricht voor de door u genuttigde dranken (aperitief, 5-gangen regionaal wijnarrangement, mineraalwater en koffie met digestieven voor 4 personen), denken wij niet uit de toon te vallen. U geeft aan dat uw bezoek aan ons de laatste keer is geweest. Wij weten nog niet of wij dat zo erg vinden. Voor andere gepassioneerde en hardwerkende restaurateurs hopen wij dat u daar wel prettige en eerlijke reviews achterlaat. Reactie van proever: Misschien kunt U iets leren van deze recensie; kennelijk bent U alleen positieve reacties gewend en schiet U in de verdediging bij een kritische reactie. Als ik in Uw positie was dan zou ik juist hevig geïnteresseerd zijn in wat hier heeft plaats gevonden Onze intentie was echt niet om voor € 300 te komen kankeren op Uw eten. Over het eten kan ik kort zijn ; prachtige schilderijtjes van onduidelijk voedsel. Tijdens het diner hebben we niet bewust elkaar zitten op te jennen over het eten, integendeel je wilt het gezellig houden hetgeen overigens, ondanks het eten, gelukt is. Over de kwaliteit van het voedsel worden we het niet eens maar misschien dat U met de overige tips nog iets kunt zodat er in de toekomst er wellicht nog een ster in zit. Om echt te spreken van een goede gastvrouw: Wij zijn speciaal naar dit restaurant gekomen vanwege een eerdere ervaring met de Pinot Noir. Bot werd ons medegedeeld dat die niet in het wijnarrangement zat. Een goede gastvouw zou dat onmiddellijk moeten veranderen; we betalen € 220 voor de drank! De eerste witte wijn, die U als lekker licht omschrijft, benaderde het gevoel van water de Chardonnay was ook niet om over naar huis te schrijven. De door ons extra bestelde Pinot Noir was minstens 22 graden; veel te warm. Bij een opmerking van mij hierover probeerde U de wijn naar 18 graden te praten i.p.v. actie te ondernemen! Mijn vrouw had verzocht om een beetje wijn om te proeven toch rekent U een volledig glas. Tot slot, het klinkt haas als een verwijt Uwerzijds, de te dikke fooi van € 16. Tot mijn bevreemding heeft mijn schoonzus die betaald waarschijnlijk als een lichte paniekreactie omdat zij verantwoordelijk was voor de keuze van het restaurant deze avond. anf 2e reactie van restaurant: Geachte heer Gooswout, zoals u op deze reviewsite en andere kunt lezen, proberen wij wel degelijk achter verbeterpunten te komen. Als het doel van uw feedback oprecht gericht is om ons op basis van uw review verder te helpen naar een hoger niveau, waarderen wij dat natuurlijk. Dat hebben we op basis van uw initiële reactie niet vast kunnen stellen. Wij stellen dan ook voor om de discussie op dit medium af te ronden en dat we aan tafel met elkaar de ervaringen verder delen. Zou u contact met ons kunnen opnemen via mail@mesamis.nl? Alvast dank voor uw moeite en ogenschijnlijk positieve bedoelingen.

 27. Joost H.
  Joost H.
  • 3 recensies
  9,75/10

  Afgaande op de vele positieve reviews, hebben we hebben ons laten verrassen door het viergangen verrassingsmenu met het bijpassende arrangement van streekwijnen. Dit bleek een groot succes: De heerlijke gerechten en verrassende (ook heerlijke) wijnen maakten dit tot een geweldige avond. Het toegewijde personeel straalt kennis van zaken en liefde voor het vak uit. De persoonlijke aanpak en extra informatie over de wijnen waren een erg positieve toevoeging. Kortom: Absolute topper waar we (ondanks de drie uur reisafstand) zeker terug zullen gaan komen.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Beste 'joost48h', we worden ontzettend blij van uw uitgebreide en warme feedback. Helaas hebben we geen plannen om een 2e vestiging nabij uw woonplaats te open. Desondanks hopen wij dat u nog eens de rit kunt maken om ons te bezoeken. We staan voor u klaar...

 28. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Het is een avond genieten; van de rustige sfeer, de enorme gastvrijheid, de overheerlijke wijnen (zeer passend bij de gerechten) en de mooie, smaakvolle gerechten. Het is het geld meer dan waard. Ik raad een ieder aan om een keer een bezoek te brengen aan Mes Amis. Daarna zullen nog vele keren volgen. Top!

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Hartelijk dank voor uw komst, feedback en aanbeveling, mevrouw 'Florentinevdv'!

 29. Mirjam d.
  Mirjam d.
  • 2 recensies
  8,25/10

  Heerlijk eten en prima service. Tijd tussen de gerechten was iets te lang en jammer dat er bij een international wijnarrangement toch 2 lokale wijnen wordt geschonken. Zeer aardige kundige gastvrouw.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Dag 'Mimi66', dank voor uw komt en reactie. We proberen altijd een balans te vinden en in te schatten wat per tafel de snelheid van service mag zijn om ook voldoende tijd te bieden om te praten, te observeren en te genieten van de sfeer. Helaas hebben we dan niet geheel naar uw verwachting kunnen waarmaken: we gaan er beter op letten. Dat geldt ook voor de juiste wijnen, ondanks onze specialisatie in regionale wijnen. Hopelijk vond u ze toch lekker? Graag tot ziens.

 30. Marijke W.
  Marijke W.
  • 3 recensies
  9,25/10

  We werden heel gastvrij ontvangen en de bedienining was gedurende de hele avond top. We kozen het viergangen menu met bijpassende wijnen. Iedere gang was goed,verrassend en de borden prachtig opgemaakt. Mooie afwisseling van smaken. We hadden gekozen voor de lokale wijnen en waren aangenaam verrast door de kwaliteit.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Beste 'marijke154', ons concept is gestoeld op verrassen en voldoende flexibiliteit bij specifieke wensen. Ook wij zijn trots op hetgeen we serveren, van wijn tot spijs. Graag tot een volgende keer.

 31. - -.
  - -.
  • 5 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten in een intieme sfeer. Gastvrouw is heel hartelijk en weet veel te vertellen. We hadden het viergangen menu met bijpassende Nederlandse (Limburgse) wijnen: heel verrassend en erg lekker.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Dag 'Steven51', vriendelijk dank voor uw feedback. We verrassen graag en vinden het fijn te vernemen dat u dit prettig ervaren heeft. Graag tot ziens!

 32. Allen B.
  Allen B.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Voor de 3e maal (voor het Andre Rieux concert) hier heel hartelijk ontvangen. Uitstekende bediening van uiterst vriendelijk personeel. Het eten was onovertreffelijk. Wij hebben er zeer van genoten en hebben dan ook geen enkele aanmerking.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Waarvoor dank, 'barret'. Graag tot het volgende jaar!

 33. claudia L.
  claudia L.
  • 1 recensie
  9/10

  We hebben een leuke avond gehad en heerlijk gegeten. De bediening was erg aardig en de uitleg bij de wijnen was goed. Het is zeker een aanrader en een restaurant om nog eens terug te komen.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Dag 'claud1408', fijn dat uw diner zo goed bevallen is. Graag tot ziens!

 34. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9,75/10

  Een voortreffelijk André Rieu menu gegeten met heerlijke bijpassende wijnen. Dit was een gezellig en goed begin van een fantastische avond

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Graag ondersteunen wij belevenissen zoals de Rieu-concerten in Maastricht, door een speciaal arrangement samen te stellen. Dank voor uw waardering en graag tot volgend jaar!

 35. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9,75/10

  Het was op en top genieten voor elk zintuig dat er bestaat in je lichaam. Het eten en drinken is met veel zorg op elkaar afgestemd. Alsof een engeltje over je tong plast ;) Wij hadden voor de 6 gangen gekozen mét het wijnarrangement. Het personeel is ontzettend goed en kundig, er kon ook een grapje vanaf dat wij waardeerden. De prijs is alles dubbel en dik waard. Wij bevelen dit wijnrestaurant aan voor mensen die ook net als wij kunnen genieten en zich lekker laten verassen en verwennen. Wij verheugen ons op ons volgend bezoek. Groet, René van der Ent en Elles Stoffels

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Dag mevrouw Stoffels en heer Van der Ent, hartelijk dank voor uw prettige en bijzondere reactie. We vinden het geweldig als gasten lekker op het gemak willen 'uitpakken' en wij hen van het ontvangst tot het afscheid in de watten mogen leggen. Ons motto is niet voor niets 'we ontvangen u als gast en nemen afscheid als vrienden'...

 36. Norman B.
  Norman B.
  • 2 recensies
  8/10

  Leuk restaurant in Maastricht waar je merkt dat er met aandacht aan het eten gewerkt wordt. Veel variatie, leuke kookkunsten en mooie opmaak. Ondanks dat wij geen lokale wijnen hebben genomen, is het wel uiterst plezierig om een behoorlijke lokale wijnkaart te zien. Ik ben benieuwd waar dit restaurant over een tijdje staat.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Dag 'norman4', fijn dat uw bent geweest en dank voor uw waardering door regionale producten/wijnen. We bestaan al meer dan 15 jaar en blijven aan de weg timmeren en ons concept perfectioneren. Vandaar dat reviews en andere respons zeer belangrijk voor ons zijn. Alleen met deze informatie zijn we in staat om echt te groeien. We hopen u dan over een tijdje weer te mogen verwelkomen en vernemen wederom graag uw ervaring...

 37. - -.
  - -.
  • 17 recensies
  7,5/10

  Gisteren avond een tafeltje gereserveerd met een social deal. Op het menu stond een vier gangen verrasings menu waarbij we een bijpassend wijnarrangement gekozen hadden. De bediening was losjes maar wel correct, erg prettig. De inrichting was top, met voldoende ruimte tussen de tafeltjes. Een mooi monumentaal pand karakteristiek voor Maastricht.. Het eten was perfect, goed op smaak, voldoende gevarieerd met prettige frisse accenten die goed passen bij het seizoen. Ook de opmaak was genieten. Het enige dat echt tegenviel? Qua opmaak, smaak, bereiding en exclusiviteit viel het hoofdgerecht, een simpel stukje vrij smaakloze kipfilet (met rode wijnsaus, die wel top was) erg tegen. Wat jammer is want hoe je het ook bekijkt, het hoofdgerecht behoort de ster in een diner te zijn. Het bijbehorend wijnarrangement paste heel mooi bij de gerechten.. Misschien dat de port bij het kaasplankje dat mijn echtgenote nam ter vervanging van het desert net iets te zwaar was, maar dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak en voorkeur. Nu de hamvraag, gaan wij hier nog een keer eten? Ik denk gezien de grote keuze van goeie tot top restaurants in Maastricht, voorlopig niet.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Dag heer 'Jules6', u heeft gebruik gemaakt van een 3-gangendeal a €22,50 per persoon. Ook daar hoort ieder gerecht goed te zijn dus we nemen uw verbeterpunt zeer ter harte. Desondanks hopen wij in de nabije toekomst nog een kans van u mogen krijgen. Graag tot ziens.

 38. Linda R.
  Linda R.
  • 1 recensie
  9,25/10

  Heerlijk genoten op ons gemak. Uitgebreide service en mooie gerechten. Vooral het vegetarische voorgerecht was verrukkelijk.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Dank voor uw waardering, mevrouw Uitenberg. We vinden het als restaurant belangrijk om de gerechten en bijhorende dranken in een prettige doorlooptijd te serveren. We gaan er dan ook altijd vanuit dat de gast dit waardeert en tijd neemt om te genieten. Als dat anders zou zijn, houden we als bediening en als keuken ook met die wens natuurlijk rekening. Graag tot ziens!

 39. Mieps v.
  Mieps v.
  • 1 recensie
  9/10

  Ons diner bij Mes Amis was echt een feestje! het weer was mooi genoeg om vooraf een aperitief en na afloop de koffie buiten te drinken, het eten was heel erg lekker en mooi opgediend, de sfeer en inrichting van het restaurant zijn aangenaam en hoewel de ruimte niet zo groot is staan de tafeltjes niet te dicht bij elkaar, de bediening was uitermate vriendelijk en persoonlijk en de gerechten werden heel leuk toegelicht, maar het toppunt waren de heerlijke Limburgse wijnen die door de eigenaresse van het etablissement werden aanbevolen met kennis van zaken en met interessante informatie over de herkomst. Absolute aanrader!!!

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Dag mevrouw Van Hest, regelmatig gaan we op bezoek bij leveranciers en producenten omdat we geïnteresseerd zijn in de achtergronden. Als ambassadeurs kunnen we deze bijzondere verhalen overbrengen op de gast. We hopen op een soort olievlek-werking waardoor onze regionale seizoensproducten op ieder bord en in ieder glas in de wijde omgeving komen! Authentiek en goed voor ons milieu!

 40. Jeroen F.
  Jeroen F.
  • 31 recensies
  8/10

  een vier gangen menu met wijnarrangement voor vier personen stond op de to do list. Ons viel een vriendelijk ontvangst ten deel. het eten was goed verzorgd en voldoende qua porties. de uitleg van de bediening over zowel de maaltijd als de soorten wijn en waarom welke wijn bij welk gerecht werd geserveerd toonde de liefde voor deze drank. een klein kritiek puntje is dat het jammer is als men vraagt naar voor- en afkeuren, dat er dan toch gewoon asperges worden opgediend. Verder werd overal keurig rekening mee gehouden. Het was gewoon goed. de entourage klopte, de opmaak van de borden klopte en de porties klopte. prima restaurant.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Dank voor uw waardering, 'jeronimo78'. Excuses voor het serveren van de asperges, welke u ogenschijnlijk heeft aangegeven niet te wensen. We gaan er nog beter op letten. Graag tot ziens!