Terug

Recensies Wijnrestaurant Mes Amis

9,3/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 677 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Bernd V.
  Bernd V.
  • 1 recensie
  8/10

  Erg vriendelijke bediening, zeer kundige uitleg bij gerechten en wijnen. Hele leuke verrassingen op het bord. Het tempo van wijnen en gerechten was voor ons heel prettig, twee kleine vergetelheden tijdens het hele verloop. Deze werden meteen na het opmerken professioneel opgelost.

 2. hihahertje
  hihahertje
  • 1 recensie
  9,5/10

  Top restaurant, met naast heerlijk, mooi geserveerd eten, fijne wijnen uit de streek. De bediening is meer dan voorkomend. Ik ga hier zeker weer naartoe!

 3. Tessa d.
  Tessa d.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het was boven verwachting. Ons sprak het concept erg aan en we waren benieuwd naar de kwaliteit van lokale wijnen. Deze waren bij ons menu zeer goed. Het eten was verfijnd, prachtig opgemaakt en met niet te grote porties toch zeker ruim voldoende. Ga er vanuit dat je de hele avond de tijd hebt en neemt. Dit is niet "een hapje eten". Je komt echt om te proeven en te ervaren. Bediening was ontzettend vriendelijk en professioneel. Absolute aanrader!

 4. Patrick D.
  Patrick D.
  • 1 recensie
  9/10

  Wederom een geweldige avond gehad met dank aan het hele team van Mes Amis. Complimenten aan de kok voor een fantastisch verrassingsmenu de combinatie van diverse sublieme gerechten met uiteraard de perfecte wijn. Wij komen zeker weer terug.

 5. Mees R.
  Mees R.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Als je zin hebt in een leuke avond met lekker eten & goeie service moet je naar toe gaan. Heerlijke begeleidende wijnen uit de regio.

 6. Nicolaas K.
  Nicolaas K.
  • 1 recensie
  10/10

  Alles erg positief top gegeten in top locatie, jammer dat er een grote tafel was in het midden van de eerste verdieping waar wij zaten met erg kleine kinderen die zeer veel lawaai maakten dit was het enige negative misschien kan het restaurant zulke groepen vroeger laten komen, de kleine kinderen waren duidelijk moe !!

 7. Kristel S.
  Kristel S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Een aanrader voor een zeer aangename lekkere avond ! Top !

 8. Egon H.
  Egon H.
  • 1 recensie
  9/10

  Heerlijke gerechten, veel smaak, mooie wijnen en prettig om bij iedere wijn te horen waar die vandaan komt en wat de wijn bijzonder maakt. Wij hebben hier een heerlijke avond gehad!

 9. Maarten G.
  Maarten G.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten, verrassende wijnen en ontzettend gastvrije bediening. We hadden een heerlijke avond, de verwachting helemaal waargemaakt.

 10. Pascal S.
  Pascal S.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Mooie regionale wijnkaart gecombineerd met een zorgvuldig samenstelde gerechten. Wel opletten met het BOB-arrangement voor de wijn. Prima, voor mensen die meerdere glazen wijn te veel van het goede vinden... Maar je kunt daarna echt niet meer de weg op als bestuurder.

 11. Linda W.
  Linda W.
  • 1 recensie
  9/10

  Heerlijk om te proeven hoe de gerechten zijn aangepast op de wijnen ipv andersom. Superuitgebreide gerechten met allemaal kleine verschillende dingetjes, geweldig! Niet alle wijnen waren toppers, maar dat is een onderdeel van het proeven en uiteraard subjectief.

 12. Dorus V.
  Dorus V.
  • 1 recensie
  8/10

  Het eten was lekker, bedienieng was erg vriendelijk. Alleen de prijs kwalitiet was wel uit vehouding. Met name de prijs op de wijn, bij binnenkomst werd een apparatief vorgesteld/ bijna opgedrongen en dan €9,50 per glas vond ik niet kunnen. Als ik dat van te voren had geweten had ik dat niet gedaan. Ook het bijbehorend wijn arangement was erg prijzig.

 13. Victor V.
  Victor V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Fijne en gezellig beleving waar je rustig met elkaar kan praten.. Fijne en vlotte bediening en ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar.

 14. Ann G.
  Ann G.
  • 22 recensies
  8,5/10

  Aparte ervaring om locale wijnen te proeven. Viel mee, al bevallen meer zuidelijke, krachtige wijnen ons beter. Er werd goed uitleg gegeven over de gerechten en de wijnen.

 15. Millicent V.
  Millicent V.
  • 2 recensies
  10/10

  heel lekker en gezellig, heel vriendelijke bediening

 16. Matthias M.
  Matthias M.
  • 2 recensies
  10/10

  Mijn man en ik zijn zeer blij dat we dit restaurant ontdekt hebben. Aangename sfeer. Uitstekende keuken. Gezien mijn zwangerschap dien ik op te letten wat ik eet, in geen tijd was mijn 5-gangen menu aangepast en niet door zaken weg te laten,maar mooie en smakelijke zaken als vervanging. Een echte aanrader. Jammer dat ik de aangepaste wijnen niet kon meedrinken, want volgens mijn man waren deze eveneens subliem. Komen er zeker nog terug.

 17. Staf W.
  Staf W.
  • 4 recensies
  10/10

  Aanrader voor mensen die gezellig en rustig in Maastricht willen eten. Combinatie van lekker eten en (h)eerlijke wijnen.Bediening jong,klassevol en enthousiast. Meer dan een 10 waard

 18. Antoine L.
  Antoine L.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Zeer mooie avond gehad, heerlijk geeten en een super bediening. Een terugkomer.

 19. Mark K.
  Mark K.
  • 2 recensies
  9/10

  Het menu was zoals altijd weer perfect. Er gebeurt veel op je bord met alle geweldige verschillende smaken. Ook de opmaak ziet er zoals altijd weer top uit. Kleine kanttekening, ik vermoed dat het door de drukte kwam, maar in de loop van de avond toch een aantal foutjes. Missende en niet helemaal gare garnening, drank bestelling werd wel opgenomen maar pas na een reminder uiteindelijk gebracht. Tijd tussen de gangen was vrij lang, rond de 3 kwartier. Ondanks dat, toch dik tevreden.

 20. Marian F.
  Marian F.
  • 9 recensies
  10/10

  Heerlijke gerechten. Mooi opgediend met veel kleuren. We moesten wel erg lang wachten tussen de gangen door. We begonnen om 18:00 uur en waren pas 22:45 uur klaar met eten. De bediening was goed, zeer vriendelijk. Het was volgeboekt, maar toch geen hinder van lawaai! Klein en knusse eetzaal! Het eten is zeker 1 Michelin ster waard! Misschien zelfs meer???? Ik zou er voor gaan!

 21. Hilde C.
  Hilde C.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Lekker gegeten op kerstavond. Jammer dat de kerstsfeer er niet echt was door bv wat kerstmuziek te laten horen. Het BOB-arrangement voor de wijn was duur ten opzichte van het volledige arrangement: 17€ ten opzichte van 22€, terwijl je zeker minder dan de helft wijn kreeg. Bediening was heel vriendelijk, er was voldoende tijd tussen de verschillende gangen, de stoelen zaten comfortabel. zeker een aanrader!

 22. Dave C.
  Dave C.
  • 5 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten en gedronken. We hadden een 4 gangen menu genomen, en ik het daarbij behorende wijnarrangement. Het eten was erg lekker, en de wijnen pasten er mooi bij. Ze hadden alleen het inschenken van de bijpassende wijnen beter moeten timen met wanneer het gerecht geserveerd werd. Nu was het tot 2x toe zo dat ik de wijn al een tijdje had, en het gerecht zeker nog 15min op zich liet wachten. Verder vond ik de wachttijd tussen de gerechten redelijk lang. Ik vind het niet erg om wat tijd tussen de gerechten te hebben, maar dik 3 uur voor een 4 gangen menu is wat aan de ruime kant.

 23. Hans H.
  Hans H.
  • 1 recensie
  8/10

  Verrassende combinaties van gerechten en lokale wijnen. Attente bediening. Tempo goed afgestemd op wensen van de klant. Niet goedkoop.

 24. Chantal D.
  Chantal D.
  • 1 recensie
  10/10

  Wat een super leuke zaak. Personeel leuk en goede wijnkennis. De borden met eten waten echt super mooi opgemaakt. Qua kleur en smaak wauuww paste allemaal goed bij elkaar. Echt een aanrader!

 25. Wim K.
  Wim K.
  • 2 recensies
  8/10

  Verrassende limburgs wijn aanbod

 26. Walter B.
  Walter B.
  • 1 recensie
  10/10

  Sublieme bereiding en eerlijke service! Aanrader! Wij komen hier terug...

 27. Bde m.
  Bde m.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Goede (lokale wijnen), heerlijk eten. Vriendelijk personeel. Dicht bij centrum Maastricht. Top avond gehad bij wijnrestaurant mes amis.

 28. Ben B.
  Ben B.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk, en de wijntjes waren weer zeer goed passend

 29. Maria H.
  Maria H.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. Met het toetje werd er nog speciaal aandacht gegeven aan onze trouwdag die we vierden - heel attent!

 30. Martin M.
  Martin M.
  • 2 recensies
  10/10

  Top Top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top top

 31. Marielle K.
  Marielle K.
  • 3 recensies
  10/10

  Gezellig restaurant met lekkere gerechten en veel goede, voornamelijk uit de regio afkomstige wijnen. Zeer vriendelijke bediening.

 32. Jeroen L.
  Jeroen L.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk eten, gastvrije bediening, gebruik van lokale producten en wijn! Geen aanrader om heen te gaan, en zelfs een omweg van 250 km waard.

 33. Ellen J.
  Ellen J.
  • 5 recensies
  9/10

  De combinatie van het geserveerde viergangendiner met de gekozen wijnen van het wijnarrangement is uitstekend bevallen. Niet goedkoop, maar zeker de prijs van het gebodene waard. Een aanrader wat ons betreft.

 34. Annegien j.
  Annegien j.
  • 2 recensies
  9/10

  Het eten was geweldig. Wat ons betreft staan de tafels te dicht bij elkaar.

 35. Jolanda v.
  Jolanda v.
  • 29 recensies
  10/10

  0p een zondagavond fijne uitleg leuk wijnen uit de streek heerlijk gegeten mooi opgemaakt mooie porties we komen graag weer terug

 36. Marc D.
  Marc D.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heel aangenaam verrast. Lekkere keuken, en goede wijnkeuzes bij de gerechten. De wijnen verrasten erg aangezien ze uit Nederland en België afkomstig zijn. Personeel heel vriendelijk.

 37. Louki M.
  Louki M.
  • 1 recensie
  10/10

  Fantastisch! Heel goede smaakcominaties, visueel prachtige gerechten en heel verrassende wijnen. Jammer dat we in Amsterdam wonen...

 38. Tim v.
  Tim v.
  • 1 recensie
  9/10

  Prima verfijnd eten met erg lekkere lokale wijnen. Vriendelijk E.M. professioneel personeel. Aangename ambiance, alleen koude wind als de buitendeur opengaat.

 39. Ruben H.
  Ruben H.
  • 1 recensie
  9/10

  Zeer, zeer lekker en verrassend gegeten! Dit alles in een aangenaam kader met vriendelijke en vlotte bediening. Ook hadden ze een extra attentie voor m’n jarige vriendin. Super avondje!

 40. Jelle S.
  Jelle S.
  • 6 recensies
  10/10

  Lekker verfijnd eten met leuke lokale wijnen. Tof concept van het verrassingsmenu Bediening was vlot en veel info over de wijnen en bordjes