Terug

Recensies Wijnrestaurant Mes Amis

9,3/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 677 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Nellie Z.
  Nellie Z.
  • 1 recensie
  8/10

  Eten was goed maar het duurde erg lang. 7 uur aan tafel en 11 uur van tafel.

 2. Marianka K.
  Marianka K.
  • 20 recensies
  5/10

  Het was druk en het duurde erg lang. Waren om 19.30 uur binnen en kregen om 22.45 uur de laatste van de 5 gangen. Akoestiek was slecht boven, kon mijn tafelgenoten slecht verstaan. De borden waren prachtig opgemaakt,

 3. Casper J.
  Casper J.
  • 3 recensies
  10/10

  fijne goede verzorgde avond gehad, met zeer lekker eten en drinken.

 4. Erika v.
  Erika v.
  • 1 recensie
  9/10

  Lekker eten begeleid door heerlijke lokale wijnen. Enthousiaste sommeliere.

 5. Jan K.
  Jan K.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heel lekker gegeten ,de wijn was passend bij ieder gerecht, vriendelijke bediening

 6. Marijke C.
  Marijke C.
  • 1 recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten! Prachtige presentatie vd gerechten. Mooie, verse produkten. Het was af!!!

 7. Simone j.
  Simone j.
  • 8 recensies
  10/10

  Fantastisch eten en heerlijke lokale wijnen. Laat je verassen door de ambiance en hartelijkheid van het personeel en geef je zintuigen de kost door de verrukkelijke wijn en spijzen. Top avond!

 8. Jacob O.
  Jacob O.
  • 14 recensies
  10/10

  geweldige ontvangst, allercharmantste bediening. Perfecte afstemming van subtiele gerechten met streekwijnen. Die wijnen zijn een ontdekking? Ik kan iedereen het 7-gangenmenu aanraden, met de bijpassende dranken. Heel verstandig: er is een 'bob 'versie voor degene die nog moet autorijden.

 9. John v.
  John v.
  • 46 recensies
  8,5/10

  heerlijk als wijnen en gerechten op elkaar zijn afgestemd .cuison van de gerechten super sausen heerlijk garnituur creatief en niet overdreven en een lust voor oog en mond. goede en begrijpelijke uitleg bij het gepresenteerd

 10. Rob L.
  Rob L.
  • 1 recensie
  10/10

  Geweldig gegeten in onze optiek verdienen ze tenminste 2 sterren

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Beste Rob, bedankt voor de mooie woorden! Wij gaan zo verder, dus graag tot een volgende keer!

 11. Claudia M.
  Claudia M.
  • 9 recensies
  10/10

  2e keer en wederom zalig eten was een genot en geslaagde avond

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Beste Claudia, bedankt voor het compliment, graag tot een volgende keer weer.

 12. Marlie V.
  Marlie V.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Het was super lekker! Een aanrader, zeker in combinatie met de lekkere wijnen.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Beste Marlie, bedankt voor je compliment. Graag tot een volgende keer weer.

 13. Jerome R.
  Jerome R.
  • 5 recensies
  10/10

  geen commentaar. De suggestie, dat je daar met IENS kunt afrekenen bleek onjuist !! Heb dus contant betaald!! Deze suggestie weghalen !!!!!!!!

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Beste Jerome, wij kunnen de suggestie niet weghalen, want wij doen niet mee aan de AH-aktie. Fijn om te lezen dat u wel heel tevreden bent geweest en wij zien u graag nog eens terug.

 14. Mathijs V.
  Mathijs V.
  • 1 recensie
  10/10

  Wij vonden het heerlijk eten en hele fijn bediening met goede uitleg. Voor herhaling vatbaar Gr Jennie

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Beste Mathijs, bedankt voor het compliment en graag tot een volgende keer.

 15. Harry N.
  Harry N.
  • 2 recensies
  9/10

  Culinaire verrassing aangevuld met uitstekende lokale wijnen.

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Beste Harry, fijn om te lezen dat wij u hebben kunnen verrassen! Bedankt voor het compliment en graag tot een volgende keer.

 16. Kjeld v.
  Kjeld v.
  • 3 recensies
  9/10

  Topavond met fantastisch eten en voortreffelijke bijpassende wijnen uit de streek. Absolute aanrader voor wie bijzonder lekker wil eten in Maastricht. Het was een genoegen, wij komen hier zeker terug

  Wijnrestaurant Mes Amis

  Beste Kjeld, bedankt voor het compliment, wij zien u graag weer als "Ami" terug.

 17. Carry U.
  Carry U.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Wij kwamen op aanraden van vrienden om het nog eens te proberen, nadat we enkele jaren geleden geen goede ervaring hadden wat eten betreft. Het eten heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen: hulde aan de mensen in de keuken! Ook de wijnen, veelal uit de streek, waren lekker. De bediening was matig, mevrouw was heel aardig, maar de man was minder geschikt voor dit werk. Wat ons nog het meest heeft gestoord is dat, toen we het restaurant verlieten, niet gedag werd gezegd of er een bedankje vanaf kon. De volgende keer gunnen we ons geld liever iemand die het wél waardeert dat we bij hen komen eten.

 18. Erikgen G.
  Erikgen G.
  • 18 recensies
  9/10

  Op donderdag 30 augustus samen met mijn partner heerlijk gegeten bij Wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht, in 2015 hadden we al een keer gedineerd in dit restaurant en waren we onder de indruk van de wijnen. Nu opnieuw aangenaam verrast door het wijn arrangement, veel Nederlandse wijnen en met name de wijnen van landgoed Overst in Voerendaal zijn een aanrader. Dan het 5-gangen diner: geweldige gerechten met tonijn en met coquilles, schol met kokkeltjes, helemaal top! Echter het hoofdgerecht was vooraf aangekondigd als zwezerik en bij opdienen was het ossenhaas geworden waar wij beiden onze vraagtekens bij zetten, was dit echt ossenhaas? We vonden het een vervelende afsluiting van een overigens geweldige avond. Bedankt voor de service

 19. Asmulderstiedink S.
  Asmulderstiedink S.
  • 4 recensies
  9/10

  Heerlijkgegeten, prachtig opgemaakte borden en een zeer smaakvol, passend wijnarrangement. Goede uitleg over de wijnen en verrassend dat de Nederlandse wijnen zó goed smaken!!! Goed rekening gehouden met mijn lactoseintollerantie. Tip gegeven over de kwaliteit van het vlees, dat bevatte vliezen. Als fijnproevers tóch onze welgemeende complimenten! Wij komen graag nog eens terug.

 20. Aletta M.
  Aletta M.
  • 1 recensie
  6/10

  Gerechten vond ik qua smaak tegenvallen; vaak veel op je bord met hetzelfde ingrediënt waardoor alles bv naar komkommer smaakt. Ook de vis en duif waren niet smakelijk. We hadden 5 gangen keuzemenu genomen; eigenlijk was maar 1 gang echt lekker. Wijn die erbij geschonken wordt daar moet je van houden denk ik; alleen de rode wijn was smaakvol. Ik zou er niet meer gaan eten; het is het allemaal net niet.

 21. Mavis A.
  Mavis A.
  • 2 recensies
  5,5/10

  Vis heel droog

  Wijnrestaurant Mes Amis

  “jammer dat u ons via een review daar nog eens op wijst. Het klopt dat u uw vis niet heeft opgegeten, wij hebben 2x aangeboden om een nieuw hoofdgerecht te maken maar mevrouw wilde dat niet”

 22. Marc V.
  Marc V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Uitstekend menu, we hadden een gast met een allergie waarvoor ze het menu volledig aangepast hebben. Gewoon topklasse. Zeer vriendelijke bediening, fantastisch eten.

 23. Rob B.
  Rob B.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. De gerechten waren afwisselend en gewoon echt heel erg lekker.. Gastvrij. Lekkere wijnen allemaal uit de regio. Wij komen hier zeker terug.

 24. Laura F.
  Laura F.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten en de wijnen erbij waren waren top

 25. Hendrik-Jan E.
  Hendrik-Jan E.
  • 1 recensie
  9/10

  Bijzonder lekker gegeten. 5 gangen verrassingsmenu gekozen met bijpassende wijnen. Elke gang was mooi opgebouwd en de wijnen (op het dessert na alleen maar wijnen uit Zuid-Limburg) pasten er prima bij. Al met al een heerlijk avondje uit!

 26. Bcamaas m.
  Bcamaas m.
  • 3 recensies
  8/10

  veel verschillende smaken op 1 bord bij alle gerechten. bijpassende wijn per glas 9,50 vinden wij aan de hoge kant. zou van tevoren wel even mogen worden meegedeeld.

 27. Teunie V.
  Teunie V.
  • 12 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten in mes amis . Gastvrij ontvangst met leuke bediening

 28. Jeanny d.
  Jeanny d.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Geweldige avond gehad. Bediening was zeer vakkundig!

 29. Marga B.
  Marga B.
  • 1 recensie
  10/10

  Wij hadden een heel goede avond bij Wijnrestaurant Mes Amis. De ontvangst en bediening was precies goed, vriendelijk, en professioneel met de perfecte timing. En dan het eten, echt heerlijk en iedere gang weer een waar kunststuk op het bord en met heerlijke bijpassende wijnen! We hadden 3 mensen met speciale dieetwensen (veganistisch, vegetarisch en voedsel allergien) die ik was vergeten vooraf door te geven - nogmaals mijn excuses. Er werd echter zonder problemen rekening mee gehouden en zonder dat er ook maar enig probleem van werd gemaakt of dat we ons bezwaard of ongemakkelijk voelden. Dankjulliewel voor een fijne avond, die zeker bij de verzameling mooie momenten zal worden bewaard. We komen heel graag nog eens terug! Nogmaals bedankt en groet, Marga Boute

 30. Math v.
  Math v.
  • 1 recensie
  8/10

  Tweede maal gegeten bij Mes Amis. Was gewoon goed! Combinaties verrassend en de portie voldoende. Als ik dan toch een opmerking zou moeten maken dan zou de groente een tikkeltje gaarder kunnen zijn. Deze zijn soms wel erg beethard, Voor de rest zeker een aanrader.

 31. Irene v.
  Irene v.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten lekkere lokale wijnen. Gaan vast nog een x terug.

 32. Chris H.
  Chris H.
  • 8 recensies
  10/10

  Schitterende ontvangst, heerlijk gegeten, lekkere plaatselijke wijnen. We hadden de 5 gangen menu gekozen, met wijnarangement. De wijnen werden echt wel ferm royaal bijgeschonken. Hier komen we graag terug!!!

 33. Diane V.
  Diane V.
  • 1 recensie
  10/10

  héérlijk gegeten geweldige ervaring komen heel graag nog eens terug. heerlijke streekwijnen en super vriendelijke bedieninig

 34. Guido v.
  Guido v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijke regionale verse producten gegeten met mooie, bijpassende Limburgse wijnen. Wij zullen zeker terugkomen!

 35. 1953amv
  1953amv
  • 2 recensies
  9/10

  Het zeven gangen menu gegeten, met een bob wijnarrangement. (Zeven halve glazen) Whow wat een fantastische Limburgse wijnen worden er geschonken, en wat een mooie bijpassende gerechten worden er geserveerd. Gefeest van 07:00 tot 23:30. We komen zeker terug!

 36. Alina B.
  Alina B.
  • 9 recensies
  9,5/10

  Leuke klantgerichte bediening. Je miet hem weten te vinden, deze parel inde Maastrichtse restaurant wereld. Het eten is altijd verrassend en lekker en de wijnen die er bij geserveerd worden smaken altijd top!. Iedere keer een andere wijn uit het mooie Limburg. Wijn die je zelf niet zo zou uitkiezen maar altijd wel heel lekker is. Het is niet voor niets dat ik iedere keer dat ik in Maastricht ben hier eet!

 37. Brit C.
  Brit C.
  • 1 recensie
  10/10

  Aangename bediening. Leuk concept met aangepaste wijnen. Houden rekening met wat je al dan niet lust. Zeker voor herhaling vatbaar.

 38. Marian B.
  Marian B.
  • 25 recensies
  10/10

  Tja, liever nog een kolom naast 'zeer goed'. Wat hebben we genoten! Origineel om de lokale en regionale wijnen leidend te laten zijn bij de keuze voor (heerlijke) gerechten. En dan die super medewerkers die precies begrepen wat deze klanten wilden. Tip voor dit restaurant gekregen van (Maastrichtse) vrienden en weer doorgegeven aan meerdere vrienden. Ook wij komen zeker terug.

 39. Kees H.
  Kees H.
  • 4 recensies
  10/10

  overheerlijk eten en voortreffelijke wijn. heerlijk gezeten en service was zoals wij het graag willen. Als we al commentaar moeten geven dan is dat op het aanwijzen met de vinger van de gerechten. ik zou daar meer afstand voor nemen. nu werd het eten bijna aangeraakt.

 40. Nathelie V.
  Nathelie V.
  • 1 recensie
  10/10

  Wauw super lekker gegeten op onze speciale dag (vandaag 1 jaar getrouwd). De bediening was top er was zelfs een speciale chocolade versiering op ons dessert bord met gefeliciteerd. Heel erg genoten van onze avond!