8/10
Zeer goed
Gebaseerd op 217 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Amber K.
  Amber K.
  • 1 recensie
  8/10

  Wij hadden gereserveerd om te gaan eten na een dagje Scheveningen. Maar helaas viel op dat moment de stroom overal uit. De gastheren en dames hebben dit heel goed opgelost en na een uurtje ongeveer, deed de stroom het weer en uiteindelijk heerlijk gegeten!

 2. Peter R.
  Peter R.
  • 3 recensies
  10/10

  Lekker lekker eten meer heeft een restaurant niet nodig en dat vind je hier in overvloed Gooi snelle zeer vriendelijk bediening heerlijk relaxed zweer en makkelijk te vinden op de boulevard

 3. Laura H.
  Laura H.
  • 3 recensies
  10/10

  Hier kun je heerlijk ontbijten, veel keuze en verschillende variaties. Er hangt een gezellige sfeer en het personeel is super vriendelijk! Heel fijn!

 4. • 1 recensie
  5/10

  Na de laatste jaren hier een paar keer per jaar te hebben ontbeten en het altijd goed was te noemen, was het deze niet echt goed. Veel was op, vleeswaren zuur en het zag er ontzettend slordig uit. Nee wij gaan hier niet meer ontbijten.

 5. Wim S.
  Wim S.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Mooie ambience, Lekker warm, Goed eten, Prima service, Helaas glazen nog vies Maar desondanks een fijne ervaring

 6. Christine H.
  Christine H.
  • 1 recensie
  10/10

  Prima ontbeten met 5 volwassenen en twee kinderen in de gezellige sfeer met vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.

 7. Aafke T.
  Aafke T.
  • 1 recensie
  8/10

  Voorafgaand aan het bioscoopbezoek hebben we hier een lekkere maaltijd genuttigd, de bediening was vlot en vriendelijk, helemaal prima! Hier gaan we vast nog eens terug.

 8. • 1 recensie
  6/10

  Het was erg druk, tafels dicht tegen elkaar. Lang wachten op het eten. Vlees was lauw.jammer de vorige keer hadden we juist wel goed gegeten. Reservering gedaan via internet maar deze hadden ze al uitgedraaid. Misschien een tijd vermelden tot wanneer je online kan reserveren

 9. • 2 recensies
  8/10

  net restaurant met erg vriendelijk personeel. Goed verwarmt dmv gasbranders. Hoeveelheid eten was goed en smakelijk. Prijs-kwaliteit ook goed

 10. • 1 recensie
  7,5/10

  We gaan al een aantal jaar naar Westenwind, telkens we in Scheveningen zijn, en alhoewel we de vage indruk hebben dat de kaart recentelijk wat gereduceerd werd, blijft de kwaliteit van het eten er zeker prima. Wat ons daarentegen wel steeds opvalt in de winter is de tocht en de kou die heerst in het overdekte terrasgedeelte, en de nogal rommelige bediening. Weliswaar begrijpelijk wanneer het ietwat druk is, maar er worden drankjes aangebracht die niet besteld werden, vorken of lepels vergeten, zo'n dingen. En de koude wind blijft er intussen binnen gieren... Best dus een extra sjaal of muts meebrengen in de koudste wintermaanden.

 11. • 1 recensie
  4/10

  De bestelde zalm werd bijna rauw geserveerd. Deze werd teruggestuurd naar de keuken en kwam vervolgens terug in risotto terwijl deze besteld was met friet ipv risotto. Toen weer teruggestuurd en vervolgens werd de zalm enorm droog geserveerd, veel te lang gebakken. Al met al erg ontevreden over de kwaliteit.

 12. Leon K.
  Leon K.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Verwachting was dat we theater menu konden nuttigen en dat was in de reservering ook zo toegezegd maar daar aangekomen alleen van de kaart. Bediening was matig gastvrij. Verder goed gegeten.

 13. • 1 recensie
  4,5/10

  High tea bij Westewind!!! Wat een GROTE teleurstelling toen wij op vrijdag 27 december binnen kwamen!!!!!! Er was niet op ons gerekend en er werd bij verteld dat ze deze dag ook geen high tea verzorgde. Ook werd ons verteld dat we de high tea alleen maar telefonisch konden reserveren en niet via de mail!!! Vreemd na 2x een bevestigs mail te hebben ontvangen! Na wat heen en weer gepraat omdat wij speciaal uit Zaanstad waren gekomen en zwaar teleurgesteld waren, kregen wij een gratis drankje aangeboden en hebben we er zelf maar een lunch van gemaakt. Helaas is dit geen reclame voor Westewind en het personeel vertelde dat dit wel meer gebeurde. Volgens mij zit er iets fout of bij uw personeel of klopt de website niet. Een flinke afknapper vooral omdat het een Kerstcadeau was voor onze gast die wij bij ons hadden.

 14. MarijkeTK T.
  MarijkeTK T.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten op 2e kerstdag. Uitstekende bediening. Enige minpunt is de enorme golf koude lucht die binnenkomt als de buitendeur geopend wordt en jouw tafeltje aan de linkerkant vooraan staat.

 15. Elize V.
  Elize V.
  • 7 recensies
  3/10

  De kwaliteit is in de loop vd jaren helaas sterk verminderd. Het eten was matig, smakkelijk en gewoontjes.

 16. • 1 recensie
  8/10

  we hebben een fijn kerstdiner gehad, uiteraard een beetje duur, maar ok. Bediening was goed, vriendelijk personeel. Restaurant mooi aangekleed voor kerst.

 17. Bernd V.
  Bernd V.
  • 3 recensies
  8/10

  We werden hartelijk ontvangen en de bediening was het hele avond prima. Het eten was lekker, ook onze kinderen die geen alleseters zijn hadden genoeg keuze. Verder hing er een gezellige sfeer.

 18. • 1 recensie
  5,5/10

  Bediening was goed, lief en.regelde een warmere plek voor ons! Suggestie: hang een felours gordijn voor de deur!! Het eten/buffet was ten opzichte van alle andere jaren dat wij er zijn geweest, aanzienlijk minder. De gedachte van dat 2e kerstdag ontbijt buffet speciaal zou zijn is niet meer. Lijkt meer om.de kwantiteit dan om de kwaliteit te gaan. We komen er al 7 of 8.jaar voor 2e kerstdag ontbijtbuffet...omdat het de laatste paar jaar minder is geworden gaan we komend jaar maar elders ontbijten....

 19. Evel v.
  Evel v.
  • 5 recensies
  8/10

  Heel gezellig restaurant goede bediening en prima eten, het duurde een beetje lang. Maar ja niet erg want het was kerst. Heel sfeervol versierd!

 20. Irene S.
  Irene S.
  • 2 recensies
  4,5/10

  Lang wachten vlees niet helemaal warm en sommige obers slecht van bediening moet men beter inschatten met de feestdagen doordeweeks prima restaurant maar met zulke dg niet helemaal

 21. Noël P.
  Noël P.
  • 1 recensie
  10/10

  We hebben hier gegeten op eerste kerstdag en moesten helaas wegens een medisch noodgeval eerder vertrekken. Het eten wat we geproefd hebben (biefstuk, friet, groenten en champignon saus) was uitstekend. Bovendien super begripvol en vriendelijk personeel, top!

 22. Petra D.
  Petra D.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Fijn restaurant, altijd goed, gezellig en goeie service, uitermate klantvriendelijk. Op de25e was het erg druk ten koste van de sfeer, veel stress merkbaar bij personeel. Portie's waren klein in verhouding met de prijs.

 23. • 1 recensie
  7/10

  we hadden een "kerst"- ontbijt, maar daar was weinig van te merken. had wel verwacht dat daar koffie/thee bij zou zitten, dit was dus niet zo. we waren 25 euro pp kwijt, dit vind ik wel duur voor een "Ontbijt"

 24. • 1 recensie
  7/10

  Helaas is t kerstontbijt niet meer zo goed als een paar jaar geleden en wij waren er rond 11 kwart en t duurde erg lqng voor gerechten werden aangevuld. Daarnaast werd er ondanks dat t nog even zou duren om kwart over 11 aan t personeel gemeldt dat de voorraad voor de dag op was en er dus niet meer zou worden aangevuld. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt en zullen niet nogmaals terugkomen voor dit.

 25. Willy W.
  Willy W.
  • 3 recensies
  6,5/10

  Erg lang moeten wachten op voorgerecht en daarna hoofdgerecht. Men vertelde dat er twee koks op laatste moment waren uitgevallen. Jammer dat dat met Kerst gebeurt.

 26. • 1 recensie
  6/10

  Ontbijtbuffet door vrienden aanbevolen, maar viel uiteindelijk voor meer dan € 20 per persoon wat tegen (2 volwassenen en 2 kinderen). Koffie, thee en/of vruchtensap zitten namelijk niet bij de prijs in. Eten zelf en aanbod wel voldoende tot goed. Werd wel nauwelijks aangevuld (en dat kwam niet door de drukte of gebrek aan personeel). Dit in combinatie met een tochtige koude voordeur maakt de gegeven 6! Hebben er jammer genoeg ook nog 30 minuten voor omgereden.

 27. • 1 recensie
  5,5/10

  De ontvangst was zeer onaangenaam. De manager die de gasten begroette ontkende dat we een reservering hadden, zelfs toen we de bevestiging lieten zien die Westenwind zelf had gestuurd. Hij was zeer gestrest en assertief. Bepaald niet klantvriendelijk. Een cursus crisismanagement zou goed voor hem zijn. Er waren blijkbaar zieken in de keuken en dat leidde tot lange wachttijden van bijna 2 uur. De kreeftensoep was lauw en verdund. De Chateaubriand was gelukkig wel goed. Onze serveerster was gelukkig wat vriendelijker en dat hebben we ook laten merken. Ook bij de andere gasten ging van alles fout. Westenwind heeft met de kerst een slechte indruk achter gelaten. Ook niets van een kerstkleedje (papier) of servet zorgde voor een kerstsfeer. Zorg dat als er iets fout gaat dat de gasten daar niets van merken. Geef ze een drankje en keep smiling. Gelukkig hadden we de volgende avond bij Big Bell een geweldige avond met band en top sfeer. En nog voor minder geld ook. Als de manager weg is komen we misschien nog op herhaling. Maar dat vragen we dan wel even vooruit.

 28. Lia v.
  Lia v.
  • 2 recensies
  5/10

  De sfeer in het restaurant was vriendelijk. De vleesgerechten waren oke. Echter prijs kwaliteit niet in verhouding. De vegetarische risotto was echt slecht, geen volwaardige maaltijd. Als je een hoofdmenu besteld mag je verwachten dat je genoeg krijgt en niet met honger van tafel gaat. Ik ga zeker geen tweede keer

 29. • 1 recensie
  4,5/10

  Op eerste kerst dag geweest. Na lang wachten op het hoofdgerecht werd ons verteld dat er problemen in de keuken waren omdat enkele uitzendkrachten niet waren komen opdagen. Dit is uiteraard erg vervelend voor de uitbater en klanten. Omdat kwaliteit belangrijk was kon het langer duren dan normaal, iets wat logisch is in zo'n geval. Onze jongste heeft 2 keer een kinder menu gekregen (1x betaald, dus erg netjes) omdat er een gat van 1,5 uur zat tussen voor en hoofd gerecht. Helaas bleek de kwaliteit niet aanwezig te zijn, mijn medium biefstuk was nog net niet net van de koe op mijn bord gelegd, zo rauw en de ossen haas van mijn vriendin en oudste zoon leken niet helemaal gaat te zijn van binnen. Al met al 130 euro lichter en zeer onvoldaan en vol van enkel patat maar naar het hotel terug gegaan. Daarnaast hadden wij het "geluk" dat achter ons bekenden zaten van een van de serveerders waardoor wij inmiddels alle inside information van het halve bedrijf kennen en dat het natuurlijk ondenkbaar is als je met kerst uiteten gaat..! Het overige personeel hebben wij niks dan lof over, deze hebben letterlijk gerend om alles in orde te krijgen.

 30. Henk v.
  Henk v.
  • 6 recensies
  10/10

  Gezellig, vriendelijke bediening en heerlijk genoten van het eten.

 31. Nelleke P.
  Nelleke P.
  • 1 recensie
  8/10

  jammer dat we zolang op ons hoofdgerecht moesten wachten, daardoor konden we geen toetje en koffie meer nemen, omdat we naar de Musical moesten om 8.00 uur we waren er kwart voor 6 had dus wel gekund

 32. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Gastvrij heel vriendelijk en attente bediening, prettig. Inrichting is niet echt mijn smaak, wat achterhaalt. Maar prima toegankelijk voor iedereen.

 33. Larissa h.
  Larissa h.
  • 2 recensies
  8/10

  Snelle service, lekker gegeten!

 34. • 1 recensie
  10/10

  Wij hebben met het gezin genoten van een zeer luxe ontbijtbuffet. Prettige sfeer en vriendelijke bediening. Ook geschikt voor kinderen. Wij komen zeker een keer terug voor het buffet en voor een diner!

 35. Yvonne v.
  Yvonne v.
  • 1 recensie
  9/10

  Zeer vriendelijke ontvangst. Mijn hulphond was ook van harte welkom. Het werd een zeer fijne dag voor al onze familieleden. En er werd veel moeite gedaan om ons en een grote elektrische rolstoel een fijne plek te bezorgen. Zodat we besloten bij U ook het diner te nuttigen . Wij komen zeker terug.

 36. Petra K.
  Petra K.
  • 2 recensies
  8/10

  Gezellig gegeten met het gezin, vriendelijke bediening, prijs - kwaliteit verhouding is prima, eten goed klaargemaakt, sfeer in het restaurant is prettig

 37. M H.
  M H.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Genoten van het theater menu. Lekkere gerechten en snelle service. Vriendelijk personeel. Restaurant heeft mooie ligging en warm stijlvol interieur. We zaten heerlijk bij de haard. Loopafstand van tram en theater.

 38. • 1 recensie
  8/10

  Heel lekker gegeten en vriendelijk personeel. Gezellige locatie aan de boulevard met sfeervolle inrichting. Bediening was vlot en wachttijden waren precies goed.

 39. • 1 recensie
  8/10

  Zondagochtend ontbijt met z'n 6en. Het was lekker en gezellig. Door de drukte soms even wachten op eten en drinken. Het personeel deed zijn uiterste best alles vlot te laten verlopen. Komen zeker nog eens!

 40. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  9/10

  Sfeer in het restaurant was goed. Jammer wel dat er wat tocht uit de kieren kwam bij de voorkant. Hebben onze tafel iets verschoven. Dus prima opgelost. Verder smakelijk gegeten. Fijn geholpen door het personeel. Komen zeker terug!!