- Spare ribs met huisgemaakte aioli ( = 1 rib vd grotere eter extra rib + 9.5 )
- € 12,95
- Mosselpan > gekookt in witte wijn - kruiden en mosselgroenten
- € 14,95
- Kibbeling
- € 12,5
- van kabeljauw met remouladesaus
- Saté van (h)eerlijk kipfiletvlees
- € 17,5
- Atjar, satesaus en kroepoek
- Supersaté bovenstaand voor 2 personen
- € 27,5
- Met 2 mini broodjes en kruidenboter
- Gegrilde zalmfilet met een zoete soyasaus
- € 18,5
- Gebakken malse Hollandse biefstuk met smaakvolle truffelsaus
- € 19,5
- Vegetarische lasagne
- € 17,5
- met artisjok, spinazie, mozzarella en cheddar
- Gebakken Noordzee tong ( aan stuurboord gevangen ) ruim 450 gram
- € 34,5
- Met klassieke garnituren
- Biefstuk van Hollands rundvlees 200gr
- € 23,5
- met een Canarische saus
- Zeebaarsfilet
- € 19,5
- met balsamicoreductie 3st
- Vegan burger op basis van rode biet
- € 17,5
- soja en quinoa erbij mango chutney (burger op een broodje)
- Club burger: Irish beef
- € 16,5
- Irish cheddar & relish (+bacon 2.-)