6,2 /10
97 recensies

Over het restaurant Waterreus

Restaurant Waterreus is het hele jaar geopend. Dat is erg prettig als je ook in de winter graag over het strand slentert. In het stoere en strakke restaurant heerst een huiselijke sfeer. Er is genoeg te proeven, maar ook te zien. De details in het interieur hebben alles te maken met de zee en Scheveningen. In de open keuken zie je hoe jouw gerechten worden klaargemaakt. Heb je zin om iets de ondernemen? Boek dan een van de actieve of culinaire workshops.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 39
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

 • € 3,5
  Halve fles mineraalwater
 • € 5
  Fles mineraalwater
 • € 4
  Glas wijn
 • € 18
  Fles wijn
 • € 22
  Glas champagne
 • € 5
  Fles champagne
 • € 3,2
  Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Waterreus

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 09:00 - 23:30
- Ontbijt 09:00 - 13:00
- Lunch 11:30 - 17:00
- Diner 16:00 - 23:30

Services

6,2 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  7
 • 9
  8
 • 8
  9
 • 7
  4
 • < 7
  67
Eten
5,9
Service
5,3
Decor
7,6
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kan beter
95/95 recensies

Jouw recensie over het restaurant Waterreus

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Roekel .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 feb. 2019
We moesten ontzettend lang wachten voordat we geholpen werden. Daarna weer extreem lang wachten totdat het gebracht werd. Een simpel borrelpankje kost 19,50. Belachelijk veel geld voor het kleine beetje wat je krijgt
Helen V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 dec. 2018
Restaurant zag er erg gezellig en druk uit maar helaas hebben wij heel erg lang (bijna 1,5 uur) op ons eten moeten wachten en dat bleek toen ook niet bijzonder lekker. Ze kwamen na een tijd doorgeven dat we echt binnen 5 min eten zouden krijgen maar na 20 minuten maar weer gevraagd waar het bleef... toen beloofden ze ons alvast wat patat om de kinderen zoet te houden maar duurde het weer 10 minuten voor we er mayo bij kregen. Vervolgens kwamen ze halverwege ons hoofdgerecht weer met patat langs. volgens mij weten ze niet goed welke tafel wat besteld.
Annemiek M.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 30 nov. 2018
Prima porties kibbeling en lekkere saté. Bediening vriendelijk en binnen normale tijd. Ook verzorging hond was prima. Leuke inrichting ook buiten.
Jessica B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 aug. 2018
Helaas viel het voor ons erg tegen. Prijs kwaliteit komt niet echt overeen. Zelfs voor de mayo bij de friet moet je 1 euro betalen. Het vlees was droog de frietjes koud. Niet voor herhaling vatbaar.
Caro100 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 aug. 2018
Simpel ontbijt kost klaarblijkelijk veel moeite: drank wordt verkeerd opgenomen (van oorsprong Duitse?) , rucola wordt niet bij een (zoals verzoek was) maar bij beide borden weggelaten. Norse houding toen drankje verkeerd bleek te zijn. Daarna eindeloos wachten op goede drankje. Kostte tot slot veel moeite om aandacht te trekken (jongeman met opgeschoren haar en staartje) om af te rekenen. Een andere dame uit de bediening moest alles weer rechttrekken maar ja, om daar nou een fooi voor te geven.... Zij deed het echter wel goed. O ja.. boter was gaan schiften in pakje en roerei was niet bepaald gekruid, ondanks omschrijving op kaart.
Zo niet gewend, dit bij Waterreus!
Robert B.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 4 aug. 2018
Regelmatig hier geweest. Vond het een zaak met net iets meer klasse dan andere strandtenten . Maar vanochtend wezen ontbijten met de familie en dit was een teleurstelling ongelooflijk gewoon. Ontbijt besteld maar niet compleet. Geen borden! Geen croissants ! Geen zoetigheid! Bord met vleeswaren hadden ze onder de warmtelamp gezet , gaven ze ook toe kregen nieuwe , maar toen kwam er een andere ober die zei dat ze eigenlijk ons een gunst deden voor nieuwe. Huh toch niet onze schuld. Moest wel weer vragen voor croissants en zoetigheid waarop ik de opmerking kreeg , hoezo , nou hoort dat er niet bij dan. Eigenlijk gewoon onbeschoft hoe je daar wordt behandelt.
MV V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 19 feb. 2018
We kwamen op een zondag wanneer het begrijpelijk is om wat langer op je eten te wachten. Het duurde langer dan 30 minuten, alle gerechten kwamen op een ander moment dus we konden niet samen eten, drankjes duurden tevens 30 minuten. Uitsmijter was uitgedroogd alsof deze al uren eerder gemaakt was. Toen het eten op was en we eindelijk onze 2e drankjes kregen stuurden we het terug. De serveerster rolde met haar ogen en liep beledigd weg. We zagen dat de biertjes (die inmiddels doodgeslagen waren) werden overgegoten in een ander glas en naar een nieuwe tafel gingen. Toen we onze serveerster daarop aanspraken ontkende ze het en vond ze ons 'niet netjes.' Laatste keer ooit wat een verschrikkelijke tent.
Niels K.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 27 jan. 2018
Mooie zaak. Jammer dat de service en de kwaliteit van het eten ver onder de maat was. Zelfs een hamburger a 20 euro was niet lekker. Broodje sompig en niet even op De gril gelegen. Verder sla en een plakje bacon en kaas. Geen saus. Overigens moesten we voor portie mayo en ketchup bijbetalen. 1 euro voor een zakje ketchup.. het was kennelijk zelfs te veel moeite om het in een bakje te doen. Schandalig! Drankje prima maar voor het eten zou ik hier niet heengaan. Iets meer liefde voor het vak zou hier niet misstaan.
Sylvia R.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 jan. 2018
Arrogante bediening. De rekening leek ons te hoog. Pas na herhaald verzoek kregen wij de rekening te zien. Hier bleken inderdaad dingen op te staan die wij helemaal niet besteld / gegeten hadden. Uiteindelijk wel geld terug gekregen, maar ik heb er een slecht gevoel aan overgehouden.
Jasmijn M.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 15 okt. 2017
Super zonnig weekend voorspeld, en de wetenschap dat de meeste strandtenten al zijn opgeruimd: 1 en 1 is 2 dat je terras dan vol zal zitten toch? Dat je dan niet kunt inschatten om voldoende personeel in te zetten?Er werden op een gegeven moment zelfs helemaal geen bestellingen meer opgenomen, omdat ze het niet meer aan konden. Schandalig lang moeten wachten. Mijn buren moesten zelfs 2 (!!) uur wachten op hun (veel te zoute) broodje tonijn (zonder tegemoetkoming of oprecht excuus). En dan de prijzen: schandalig hoog. €12 voor een Chardonnay en kleinste portie bitterballen. Vriendelijk personeel, dat zeker wel. Het terras zelf ziet er ook prima uit: veel plek en prima stoelen/banken. Maar na eerder al een zeer teleurstellened diner hier gehad te hebben (toen slechte service en ook lang wachten) is het voor mij nu we duidelijk: ik loop een tent verder voortaan.
Diana H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 aug. 2017
Waardeloos , afgelopen woensdag een uur moeten wachten op 2 broodjes. Serveerster had al gezegd dat het een half uur kon duren , maar goed dat is te doen. Vervolgens deed deze dame geen enkele moeite om te checken waar onze bestelling bleef. Onze broodjes werden gebracht en er kon geen enkel excuus van af . Eigenaar zou wat moeite kunnen doen om zijn personeel wat gastvrijheid bij te brengen dat kost niks , integenstelling tot zijn prijzen vd kaart !
Yeyang Z.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 aug. 2017
Personeel rennnen rond als kip zonder kop.
Het eten is helaas slecht . Zag eruit als een leuk tentje .
Niet doen , mijden .
DON't do it
Linda B.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 13 aug. 2017
Gisteren ( 12 augustus ) tijdens de internationale vuurwerk show van 17.00 tot 22.09 uur op het terras frontseat gezeten. Wij hebben een top avond gehad , heel relaxed geborreld en lekker gegeten. De bediening was super! Prijs/ kwaliteit helemaal niks over te klagen. En een dekentje gekregen voor tegen de frissigheid!wij komen zeker nog een keer terug.
Constantijn R.
Meesterproever
(61 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 jul. 2017
Na een rondje koffie toch maar besloten hier de lunch te genieten. Een tosti en een portie verse kibbeling. Ik heb zelden zo'n smakeloze kibbeling geproefd. Voor frietjes erbij rekenen ze meen ik nog euro 3.5. Tosti ook gewoon niet lekker. Prijs kwaliteit is volledig zoek. Qua setting ziet het er goed uit ondanks dat je de toitletmevrouw gewoon mag aftikken (terwijl je hier al luncht). Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Er zijn betere alternatieven beschikbaar in de omgeving.
Pieter B.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 jul. 2017
Recent met vrienden hier wat geborreld en gegeten.
Prijs / kwaliteit verhouding volledig zoek. Bediening paniekerig en sommigen spreken geen Nederlands. €. 18,50 voor een lekkerbek waar je bij Simonis €. 5,50 voor betaald. Gewoon slecht !!
Thomas Maxwell .
Meesterproever
(68 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 jun. 2017
De Waterreus was ooit een uitstekende strandtent waar je een prima hap kon krijgen; heerlijk broodje zalm, rijke Griekse salade, smakelijk aangeklede hamburger. Tegenwoordig pretendeert men een upmarket restaurant te zijn, met een vers interieur, fraaie wijnkaart en vooral zeer stevige prijzen. Helaas kunnen ze hun pretenties niet waar maken. Om een lekkerbek te serveren met 4 takjes groen en een horeca remouladesausje in een plastic bakje en daarvoor dan € 18,50 te rekenen maak je jezelf niet geloofwaardig. En als dan ook de bediening voornamelijk bestaat uit jongelui die ongenuanceerd maar wat aanmodderen is het eenduidige oordeel dan ook snel geveld: nooit meer!
Jessica L.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 11 jun. 2017
Super lekker gegeten.
Heel vriendelijk personeel.
Mooi opgemaakte borden en geen kleine porties.
Alles lekker vers en niks is het personeel te veel.
Prachtige inrichting .
Saskia V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 jun. 2017
Op 10 juni, heerlijke avond, bezocht met groep vrienden. Dagsoep, paprikasoep, besteld die goed van smaak was maar lauwwarm. Als hoofdgerecht een geitenkaassalade waarbij op de kaart niet over tomaten wordt gerept-vol tomaat die ik niet lust. Ober aangesproken en daarbij dan maar om een nieuwe, ceasarsalade gevraagd, ook geen tomaat erin op de kaart en benadrukt dat ik het niet lust.
Ceasar geserveerd.....vol met tomaat. Overigens smaakloos en in een schaal gegooid met ingrediënten die duidelijk al urenlang klaarliggen.
Prijs-kwaliteit heel slecht. Niet meet.
mschaik .
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 27 mei 2017
Altijd goed ontbijten hier. Brood en beleg in overvloed, lekkere verse croissants en leuk gepresenteerd. Complimenten voor de dames van de bediening die altijd even vrolijk zijn en vol enthousiasme
BFN .
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
2
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 mei 2017
Meerdere malen in de Waterreus geweest, omdat het er zo verleidelijk uitziet. Heel mooi verbouwd met een luxe inrichting. Iedere keer werd ik teleurgesteld. Er bleek steeds een hoop mis te gaan. De bediening is traag, inefficient en totaal niet op elkaar ingespeeld. Na drie keer vragen waar de -overigens veel te dure- karaf water blijft, ben ik er wel klaar mee. Ook het bestellen van eten duurt te lang, zelfs als de zaak niet helemaal vol zit. Voor lunch wilden we graag een simpele tosti bestellen. Op de kaart staat heel duidelijk dat tosti's maar tot 12.00 u besteld kunnen worden (wat ik overigens heel raar vind). Voor 12 u ben ik begonnen met iemand te zoeken die onze bestelling kon aannemen. Om 12.05 kwam er eindelijk iemand naar ons toe, met de mededeling dat er na 12 u geen tosti's besteld konden worden. Tot zover onze lunchplannen. De prijs-kwaliteiverhouding is compleet zoek in een zaak waar de service en de bediening zwaar onder de maat is. Ik kom hier zeker niet meer terug.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.