Warung Spang Makandra West

Tussen Meer 227 1069 DN Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 13
|
31-206102711
7 /10
15 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 13
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Warung Spang Makandra West

Hoe kom je er?

 • : Betaald parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag 13:00 - 22:00

Services

7 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  1
 • < 7
  12
Eten
6,7
Service
6,7
Decor
6,7
14/14 recensies

Jouw recensie over het restaurant Warung Spang Makandra West

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Guild V.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 14 mrt. 2018
Tsja wat kan ik zeggen je gaat er in ieder geval niet heen voor de gezelligheid..... Dan moet het eten wel erg lekker zijn?! In mijn geval bami met rendang. De bami was goed gegaard met weinig smaak maar zover ik kon proeven ook geen of te veel smaakversterkers wat je vaak wel hebt met surinaams/oosters eten. De rendang tsja de boemboe was lekker vlees veel te kort gegaard waardoor bij sommige stukken geen doorkomen aan was. Het leek of het vlees in te grote hoeveelheden in een pan was gedaan waardoor het alleen gekookt was (en dat dus te kort) pas veel later de boemboe toegevoegd is en die kruiden waren dus nog aan de rauwe kant. Verder een plak tomaat en wat komkommer schijfjes. Weinig passie voor koken maar misschien wordt daar ook geen ruimte voor gegeven door de organisatie zelf of gewoon een uitgebluste chef. Porties zijn prima. In het kort prijs kwantiteit prima. Kwaliteit ver beneden maats.
Maharani H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 29 okt. 2017
Net hier gegeten. Lang moeten wachten. Uiteindelijk was het eten koud plus smakeloos. Kip was niet gaar. De keuringdienst moet echt een keer komen kijken.
Bryan D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 12 okt. 2017
19:07h voor vier personen eten besteld, om mee te nemen.
4 saota, 3 bakabana, 4 petjel en 1 bami.
Duidelijk een wachttijdverschil tussen meenemers en tafelbezetters.
19:55h was het eten eindelijk bereidt.
Bleek achteraf 2 saota meegekregen te hebben.
Teruggegaan om mijn ongenoegen kenbaar te maken. Vernam echt 2 saota te hebben besteld.
Kom vanuit Den Haag en bezoek dan een oudtante van in de negentig.
Dit was bezoek negen en bezoek nummer tien zal nimmer plaatsvinden.
Totaal not amused. Absurde wachttijden als het eten wordt meegenomen.
Begrijpelijk dat mijn eten koud is genuttigd en dan proef je geen Moengo, Saramacca of Leleydorp Javaan.
qp .
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 apr. 2017
Heb er nooit daadwerkelijk gezeten, wel meerdere keren afgehaald. Eerlijk gezegd wil ik ook niet de moeite nemen om te gaan zitten. Het is te rumoerig binnen en het stinkt ook naar baklucht binnen, dat ik bang ben me hele kleding erna gaat stinken. Eten is gewoon lekker, mag ik niet over klagen voor dat bedrag. Alleen het wachttijd is wel ERG lang! Heb ooit afgehaald voor werk en ook verzocht dat het niet hoefde opgewarmd te worden en dat ik het wel op werk zou doen. Desondanks moest ik alsnog 20 minuten wachten. Ik zou hier wel een verbeterpunt van maken als prioriteit.
Edward T.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
6
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 17 apr. 2016
Eten is redelijk (niet meer dan dat), de zaak stinkt echter heel erg sterk naar baklucht, verschrikkelijk is dat. Doe in hemelnaam wat aan je keuken ventilatie! De bediening is vreselijk slecht, het is een complete puinhoop/anarchie (ja, echt waar) in de zaak qua bediening en service, chaotische taferelen heb ik daar gezien. Bestel je bijv. 3 bakjes Telo (gebakken cassave) om mee te nemen (!), dan wacht je rustig 30-45 minuten. Ik heb het dan nog niet eens over een volledige tafel met diner. Alleen om de bestelling op te nemen moet je in het weekend rond etenstijd min. 15 min. wachten.
Caess .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 feb. 2016
Allen de wand decor is een pluspunt. Slechte bediening -geen verbetering ondanks eerder aangegeven recessies. Dat ze ons 6 personen niet zagen aankomen en aan tafel gingen, kan door de drukte. Bakabana en saoto zijn na 10 min geserveerd. na een uur gevraagd te hebben waar de 6 hoofdmaaltijden blijven zouden deze zo op tafel worden geresveerd. na 15 min nogmaals aan de balie gevraagd . Ze zijn ons vergeten. Hier komen wij niet meer.
yveqia .
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
3
Service
1
Decor
1
 • Datum van je bezoek: 28 sep. 2015
Ze weten hier niks af van service. Mensen wachten de hele tijd om te bestellen. Vieze tafels. 5 man in de keuken en 2 op de werkvloer, er horen wel wat meer mensen op de werkvloer. Eten is lauw en soms droog. Kipfilet laten ze de vellen en vliezen eraan zitten. Hier kom ik nooit meer
Kattie .
Meesterproever
(60 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 31 jul. 2015
Eet hier regelmatig. Verwacht geen luxe restaurant, maar meer eethuis.
Soms door de drukte inderdaad wat chaotisch. Eten is smakelijk en flinke porties, maar soms wel wat aan de zoute kant. Loopt best veel en vriendelijk personeel rond, maar er lijkt niet een goede organisatie te zijn. Gezien het grote aantal bezoekers lijkt het de meeste klanten, waaronder ikzelf, het eten toch wel goed te bevallen. Lekker javaans- surinaams.
Anuska D.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,3 /10
Eten
4
Service
1
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2015
Ben hier 3 keer geweest en alle 3 keer is het eten en de service niet bevallen. Eerste keer nasi kip met groenten besteld en een dawet. We moesten lang wachten op ons eten (35 min) en toen het aankwam was het niet meer warm. Daarnaast was de rijst te lang doorgekookt waardoor het papperig was. Dawet was zout. Er was totaal geen aandacht voor ons toen wij gingen betalen. 2e keer bami kip groenten besteld. Weer moesten wij lang wachten (25 min) en was het eten koud. Daarnaast was de kip en erg zout. Geen excuus of vriendelijkheid werd er geboden. 3e keer roti kip besteld. Weer was de kip te zout en de roti hard. Het decor is ongezellig en rumoerig. Geen aanrader voor een leuke avond uit of lekker eten. Ik kom hier geen 4e keer meer.
SylvZ .
Meesterproever
(46 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 okt. 2014
Onverwachts hier gegeten. Zeer aangename verrassing! Groot bord vol met lekkernijen en dat voor € 10,00. Kun je niet voor koken.
Mau R.
Meesterproever
(33 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
6
Service
4
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 3 sep. 2014
Bij aankomst was het druk. De enkele vrije tafeltjes waren erg vies. Toen ze bestelling kwamen opnemen moesten we zelf vragen om een doekje.
Het eten was echt heel lekker en goed op smaak, helaas was de kip in zowel de roti als de bami hete kip niet helemaal warm... Erg jammer...
Shakira N.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
1
Service
1
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 31 mrt. 2014
Bij hongerige binnenkomst zijn we aan tafel gaan zitten, we werden totaal niet opgemerkt en moesten ons dus kenbaar maken. De bestelling werd opgenomen om daar te eten en bestelden ook meteen twee porties om mee te nemen.

We kregen allereerst kipsate met een mix saus (pindasaus en zoete ketchap). We moesten dus vragen om de zoete ketchap, want die zat er niet bij en na het vragen erom, werd het vervolgens op onze tafel gesmeten! Om te beginnen over de pindasaus, deze lijkt gwn uit een emmer van een horeca groothandel te komen! Dus verwacht geen Surinaamse pindasaus, maar smerige drap.
Daarna kregen we de gebakken cassave (telo), wat eigenaardig smaakte. Deze zat vol met zwarte spikkels (teken van vieze frituurolie?). Toen kwam de bakabana (bakbanaan), met dezelfde zwarte spikkels! En hierbij was de banaan ook nog eens niet gaar van binnen.
Dat was de druppel en hebben dit aangegeven en vervolgens gevraagd om de rekening. De jongen die gaf het door en keek totaal niet meer naar ons om. Waardoor ik weer moest opstaan en vragen wat zij eraan gaan doen? Waarop zijn antwoord was: jullie wilden toch de rekening? Er kwam geen sorry van af of een tegemoetkoming in de rekening. Maar ik was echt niet van plan om voor een 'rauwe bakabana' te betalen. Sprak toen met een klein vrouwtje achter de toonbank. Ik vertelde mijn irritatie en dat zij zich moesten schamen zichzelf een Surinaamse eethuis te noemen. Haar antwoord: tja dat is onze pindasaus, de zwarte spikkels zijn normaal (laat ze nog een andere portie zien met zwarte spikkels en zegt; deze zwarte spikkels bedoel je? dat is gwn normaal hoor), en we krijgen nooit klachten. Geen 1 keer heb ik gehoord: mijn excuses dat u het eten niet lekker vond, ik zal de rekening aanpassen.
Maar ze zegt wel: jullie hebben nog eten om mee te nemen he. Omg dacht ze serieus dat we dat vieze vreten mee zouden nemen?
Wat een ongelooflijk dom en onklantvriendelijk personeel. Uiteindelijk heb ik zelf moeten zeggen dat ik niet voor die gore bakabana ga betalen. Heb dus wel betaald voor die andere Surinaamse troep. En nooit klachten gehad?
En oh ja, als je eruit wandelt (liever gezegd: rent) stink je ongelofelijk naar vieze baklucht. Schande voor de Surinaamse keuken! bAH!
Restaurant
Het spijt ons oprecht dat uw bezoek bij ons heel slecht is bevallen. Wij zijn niet perfect, maar werken elke dag eraan om die perfectie te halen. Van onze fouten leren wij. Bij 99,90% van onze klanten gaat het goed en laat u uitgerekend bij die 0,10% vallen. Dat is niet goed te praten, onze excuses.
Ambika J.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
3
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 9 mrt. 2014
Afgelopen zondag gegeten, wat een slechte service en bediening.
Het was erg druk daar en er werd ook niet efficiënt omgegaan met de tafels, de bediening heeft geen systeem erin zitten waardoor veel langs elkaar heen ging.
Eten was matig en je moest om alles vragen, o.a. de kaart, drinken (wat we al hadden besteld).
Wij waren dan ook vrij snel klaar met eten daar, de helft laten staan aangezien het niet lekker was.
Als je wilt betalen kan je dat bij 1 persoon doen, dat ging ook allemaal niet erg hartelijk. Je kan ook gewoon weg lopen en ze zullen het nog geen eens merken.
Restaurant
Ik zal de eerste zijn om onze fouten toe te geven. Met het personeel en sommige vaste klanten, heb ik de afgelopen periode geëvalueerd. Wij herkennen uw ervaringen helaas niet op die zondag. Van de meeste klanten hebben wij enkel positieve ervaringen gehoord. Het spijt ons dat u niet tevreden was.

Reactie van proever:

Ik vind het oprecht professioneel en fijn dat jullie op mijn recensie reageren. Jammer dat wij het dan wel zo hebben ervaren. Ik zal hier zeker nog een keer komen eten en hoop dat het dan wel positief is.
Sharleen W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 21 jan. 2014
Niet verwacht, maar heerlijk gegeten! Een massala ruimte, maar bij binnenkomst zeer welkom ontvangen. Een warme sfeer en goede service. Voor het eerst dat we een eethuis hebben ervaren waarbij het interieur modern, warm en stilistisch verantwoord is. Van deze tijd, maar trouw aan de roots. Ik zeg een leuke authentieke eethuis die niet afdoet aan de kwaliteit van het eten. Er zijn verbeterpunten zoals de uniformiteit van de bedieningkleding. Tot de volgende keer!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.