Warung Baru

Amsterdamseweg 499 1181 BS Amstelveen Nederland Kaart
31-204414283

Meer informatie over restaurant Warung Baru

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  1
 • 9
  1
 • 8
  2
 • 7
  2
 • < 7
  0
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Kort
5/6 recensies

Jouw recensie over het restaurant Warung Baru

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Rob V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2018
Ze hebben hele lekkere snacks...vanavond gaan we maaltijden halen...ik ben benieuwd...Nasi Rames...maar toch ook Lumper e.d. ...heerlijk
Yvon H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 22 mrt. 2014
Dit is Indonesische topper!!! Hier waan je je in Indonesië qua smaak;) zelfs nu we low carb moeten eten heeft Guusje de heerlijkste gerechten voor ons in elkaar geflanst!!! Top top top!!!! Mammie!!!!
Menno O.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 dec. 2013
Ik kom al sinds mijn jeugd bij Warung Baru, eerst in west en nu jn Amstelveen. Nog nooit teleurgestelden Jenny! Hete tennis heerlijk en overvloedig. Met klassiekers als Urak Arik, maïskoeken, bapao en bubur ketan hitam en nog zoveel meer zijn lekker en vertrouwd. De sfeer in de winkelmus zoals je die in Indonesië vaak aantreft: geen opsmuk en tl-verlichting, geen kitsch, precies zoals je het wilt.
tim D.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
9
Service
7
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 21 aug. 2013
Onooglijk tentje en de bediening was vriendelijk, maar erg langzaam. Het eten was echter het wachten me dan waard, wat een heerlijke smaken zeg! Echt een aanrader.
X V.
Meesterproever
(37 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 21 feb. 2013
Komen al jaren bij deze overheerlijke toko ook toen ze in amsterdam west zaten. Nu wel een stukje verder rijden maar absoluut de moeite waard, het is superlekker en de porties zijn meer dan voldoende !! We nemen altijd een bami ramas speciaal met extra rundvlees en een pittig ei. Natuurlijk kan een stukje spekkoek niet ontbreken.

TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.