• menukaart

menukaart

Voorgerecht

Gerookte zalm
€ 9,5

Op turf en appelhout gerookte zalm, met parelcouscous, zeewierchutney en wasabikrokantje.

Coquilles van de bakplaat
€ 13,8

met sesamjus, yuzu, gegrilde buikspek en crème van zoete aardappel.

Gebakken scampi’s
€ 12,5

6 gebakken scampi’s “Pil Pil” op Spaanse wijze met o.a. knoflook, gerookte paprika en rode peper.

Hoofdgerecht

Snoekbaarsfilet
€ 23,5

Gebakken snoekbaarsfilet “gelakt met honingboter” rode linzen en seizoen groenten.

Zeebaarsfilet
€ 22,5

Op de huid gegrilde zeebaarsfilet, groene asperge, luigini, basilicumroom

Kabeljauwrugstuk
€ 23,7

Uit de oven met zwarte bonen saus, miso, limoen en lente ui.

Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Gratis serviceOnmiddellijke reservering