menukaart

Grignoter - Knabbelaars

Faux Fondue
€ 8

Gesmolten Emmentaler, Gruyère op getoast zuurdesembrood.

Foie Gras de Canard Mi-Cuit
€ 17

Huidsgemmakt, lauwwarm geserveerd met getoast Desembrood.

Smeersels, geserveerd met het zuurdesembrood van Bakkerij Olde Keizer by Frans, per stuk
€ 5

Zongedroogde Tomaten, Aubergine & Artisjok, Chorizo in Rode Rioja, Paprika & Serrano, Tonijn - Koriander, Olijven - Knoflook, Aïoli, Truffelmayonaise

Smeersels, geserveerd met het zuurdesembrood van Bakkerij Olde Keizer by Frans, per twee
€ 8

Zongedroogde Tomaten, Aubergine & Artisjok, Chorizo in Rode Rioja, Paprika & Serrano, Tonijn - Koriander, Olijven - Knoflook, Aïoli, Truffelmayonaise

Smeersels, geserveerd met het zuurdesembrood van Bakkerij Olde Keizer by Frans, per drie
€ 13

Zongedroogde Tomaten, Aubergine & Artisjok, Chorizo in Rode Rioja, Paprika & Serrano, Tonijn - Koriander, Olijven - Knoflook, Aïoli, Truffelmayonaise

Vacherin Mont d'Or au Four
€ 39

480 g, met Dezembol, Nico Veltman’s Twentse Ham en Kesbeke Tafelzuurtjes (voor twee tot vier personen).

Empanadas Mix
€ 15

Kip/Spinazie, Kaas, Champignon-Gorgonzala, Argentijns Rundvlees. Handgemaakt met verse Chimmichuri

Soupes

Tomaten-Wortel Soep
€ 6

Hommage de HPW, met Gember, Knoflook.

Clam Chowder
€ 7

Venusschelpensoep in de Desembol

Consommé de Queue de Boeuf
€ 7

Ossenstaartsoep

Tarte Flambée - Uit de Houtoven

Classique
€ 7

Classique Rode Ui & Spek

Suisse
€ 9

Tête de Moine, Walnoten, Portvijgen & Truffelolie

Espagnol
€ 9

Jamón Serrano & Rucola

Magret
€ 9

Gerookte Boerderij- Eend, Gekonfijte Rode Ui, Sinasappelhoning

Saumon au Puck
€ 9

Rode Ui, Gerookte Zalm, Bieslook

Girolles
€ 10

Cantharellen, Prei, Capocollo Rete

Fruits de Mer

Oesters, Fines de Normandie, №2
€ 21

Per half Dozijn, Per zes, met Mignonette, Tabasco, Citroen & Peper. Dagprijs, ca.

Tartaar van gerookte Zalm, ‘Oet Twente'
€ 14

, Middelkamp Vis, Met Rode Ui, Kappertjes & Bieslook

Gerookte Coquilles, 'Oet Twente’
€ 12
Sardines Millésimées 2017
€ 13

Jaargangen Sardines, Vintage 2017. Direct uit het Blikje. Met Boter, Citroen & Fleur de Sel

Gerookte IJsselmeer Paling Ingeblikt,
€ 18

met Toast, Boter, Rookerij Meij, Volendam, NL

Mélange de Fruits de Mer
€ 12

Met Persillade, uit de Houtoven

Charcuterie

VINDOM Charcuterie
€ 16

Verschillende exclusieve Vlees- & Worstsoorten met La Bella Cerignola Olijven.

Paleta Iberica, Cebo de Campo
€ 16

Bernardo Hernández, Castilla y León, ES

Jamón Serrano, Gran Reserva
€ 12

España e Hijos, Toledo, ES

Nico Veltman’s Biologische Twentse Ham
€ 12

Gerijpt met Rosemarijn & Thijm.

Twents Naegelholt,
€ 12

Slagerij Kappelhof, Denekamp, NL

Twentse Lamskuit,
€ 17

Biologisch, langzaam gegaard, met gegratineerde Tomaat, de Lutte, NL

Ravioli - 'Wereldberoemd'

Rivierkreeft
€ 17
Champignon - Truffel
€ 15
Foie Gras de Canard
€ 17
Wild-Zwijn
€ 15

Desserts et Fromages

Plateau de Fromage VINDOM
€ 13
Tarte Flambée Calvados
€ 7

Calvados Appels, Rozijnen & Kaneel.

Mouse de Chocolat
€ 6
Huisgemaakt Limoncello IJs
€ 4
Huisgemaakt Port IJs
Grand Dessert
€ 8

Dranken

Fles champagne
€ 65
Glas champagne
€ 12
Koffie
€ 2,75
Fles water
€ 5,95
Fles wijn
€ 28
Glas wijn
€ 6
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.