Terug

Recensies - Vegan Sushi Bar Van Woustraat

9,4/10

Uitmuntend

Gebaseerd op 21 recensies
Alleen gebruikers die gereserveerd hebben via de platforms of een reserveringsmodule van TheFork-groep en die bij dit restaurant gegeten hebben, kunnen een waardering achterlaten, zonder of met beoordeling. De wereldwijde waardering is gebaseerd op alle waarderingen en beoordelingen. Op dit moment worden echter alleen de beoordelingen weergegeven die in het Nederlands zijn geschreven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Lisa D.
  Lisa D.
  • 1 recensie
  10/10

  Super gezellig restaurantje in de pijp. Heerlijke vegan sushi met mogelijkheid tot persoonlijke aanpassingen. Goede service! Zeker aan te raden :)

 2. Thomas B.
  Thomas B.
  • 25 recensies
  9,5/10

  Aanrader, smaken zijn perfect en verrassend. Kom zeker een keertje terug.

 3. Alex G.
  Alex G.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Ontzettend lekkere sushi! De service was goed en de sushi werd snel Opgediend. Ze hebben lekkere zachte, comfortabele stoelen. Ik kom hier zeker nog eens terug!

 4. Linda V.
  Linda V.
  • 2 recensies
  10/10

  Ik was er voor de tweede keer. Het is zo lekker! Je hebt helemaal geen vis nodig om heerlijke sushi te maken???? Als toetje had ik de snicker bar, die is echt verrukkelijk!

 5. Sofie R.
  Sofie R.
  • 1 recensie
  9/10

  Eten was heerlijk en we hoefden niet lang te wachten. Zelf eet ik al lang geen dierlijke producten meer, maar ook mijn beste vriend (omnivoor) vond het ontzettend lekkere sushi. Het restaurant was verder vrij leeg wat de sfeer wat minder gezellig maakte.

 6. Bianca B.
  Bianca B.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Het ziet er verzorgd uit, maar de aankleding is niet super warm. De bediening was vriendelijk, maar ze sprak geen Nederlands, dus dat is jammer. Het eten was heel erg lekker, maar we moesten er wel erg lang op wachten. Een gerecht kwam veel later dan de rest, terwijl we dat deel niet later wilden eten.

 7. Ahisha E.
  Ahisha E.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Bedankt voor alles. Het eten was ongelooflijk lekker. Personeel is lekker inclusief en we kregen een goede service. We hebben een top diner gehad!

 8. Miek B.
  Miek B.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Het eten was lekker. Goed lijkend op echte sushi. Beperkte kaart. Geen koffie na het eten was wel jammer! Aankleding van de zaak kan beter. Vriendelijke bediening.

 9. Vanessa C.
  Vanessa C.
  • 1 recensie
  10/10

  Echt heerlijk gegeten! Wij hadden zoete aardappel en avocado sushi. En iets met champions. Hele vriendelijke meid die ons bediende! Ik kom hier zeker terug.

 10. Faizel K.
  Faizel K.
  • 1 recensie
  10/10

  Klein restaurant die erg onopvallend van buiten. Daar komen we echter niet voor. De inrichting is simpel en smaakvol. We hebben de classic salmon en tempura not shrimp sushi genuttigd. Beide super lekker en niet van "echt" te onderscheiden. Ik ben overigens geen vegan, mijn vriendin wel. Ik kom hier zeker vaker terug!

 11. Francien L.
  Francien L.
  • 1 recensie
  9/10

  Ik heb hier heel erg lekker gegeten, de bediening bestond alleen uit één persoon en die was niet heel erg vlot maar wel attent. De sushi is aan de prijzige kant en duurt wel even voor het op tafel staat na het bestellen maar is dan ook wel heel erg lekker! Erg bijzonder dat het allemaal vegan is! Ik kom nog wel een keertje terug.

 12. Laur v.
  Laur v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Verrassende kaart en de sushi met paddenstoelen en met vegan “zalm”+avocado was ontzettend lekker. Vriendelijke ober en we hebben niet lang hoeven wachten op het eten. De plek kan wel nog wat warmer worden ingericht, de bar was vrij kaal. Ik kom zeker nog eens terug!

 13. L.isette v.
  L.isette v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het eten bij de Vegan Sushi Bar overtrof mijn verwachting. Het was bijzonder lekker, zelfs de tuna cheese combinatie, die ik niet direct met sushi associeerde, smaakte heel erg lekker. We werden geholpen door een ontzettend aardig meisje en een zeer vriendelijke, bescheiden jongen. Toen we aangaven dat we bijna weg moesten en ons afvroegen of we dan nog iets zouden kunnen bestellen, werd dat onmiddellijk geregeld en stonden onze laatste sushi's vliegensvlug op tafel. Het enige jammere was dat we met zijn vieren naast elkaar aan het raam zaten, waar weinig beenruimte was. Conclusie: Absolute aanrader!

 14. Rutger C.
  Rutger C.
  • 8 recensies
  10/10

  Vergeet alles wat je in de Trouw hebt gelezen over deze vegan sushi’s. Wij hebben genoten van heerlijke smaak en de mooie opmaak van de sushi’s. We komen zeker terug.

 15. Daan B.
  Daan B.
  • 1 recensie
  10/10

  Suuuperlekkere vegan sushi! Aardige bediening, redelijke prijs bovendien - echt een aanrader! We hebben zo'n beetje alle sushi uitgeprobeerd en wat bijgerechten, en het was allemaal echt een féést.

 16. Elisia d.
  Elisia d.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het is klein gezellig restaurantje met goeie service en geweldige sushi! We zijn goed geholpen en je krijgt veel in verhouding met het bedrag wat je betaald.

 17. Mary H.
  Mary H.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Excellent sushi