Van der Valk (Hotel Ridderkerk)

Krommeweg 1 2988 CB Ridderkerk Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 33
|
31-180646900
6,8 /10
68 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 33
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Van der Valk (Hotel Ridderkerk)

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 11:00 - 23:00

Services

6,8 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  1
 • 9
  10
 • 8
  13
 • 7
  15
 • < 7
  27
Eten
6,6
Service
7
Decor
6,8
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kort
66/66 recensies

Jouw recensie over het restaurant Van der Valk (Hotel Ridderkerk)

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Pieter H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 29 dec. 2018
Vieste patat die ik ooit op had er zat een haar in mijn eten toen kwam de chef die niet vriendelijk was en arrogant nooit meer
Derk S.
Meesterproever
(101 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 okt. 2018
De menukaarten worden gebracht, jongeman wil weglopen. " Mogen we wat drinken bestellen en alvast wat brood met smeersels" Jazeker! Drankjes worden gebracht en er wordt gevraagd of we al een keuze hebben gemaakt. Wij geven aan op het brood te wachten. Even later de bestelling opgegeven. De voorgerechten zijn prima! De borden worden weggehaald en wij geven aan even pauze te willen voordat het hoofdgerecht komt. Hij heeft zijn hielen nog niet gelicht of een dame wil het hoofdgerecht al uitserveren. Wij hebben gezegd te willen wachten dus het gaat mee terug. Hoofdgerecht niet bijzonder. Nagerecht was wel weer ok.
Feike C.
Meesterproever
(109 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 aug. 2018
Zakelijk geluncht. Salade was heel groot. Iets te veel mayonaise in voor het gezonde. Maar zeker lekker. Bediening was ok. Niks bijzonders.
Wout K.
Meesterproever
(119 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 jul. 2018
prima restaurant, mijn vrouw en ik waren er voor lunch, personeel was goed en de lunch was uitstekend. interieur was typisch van de valk,eigenlijk wel gezellig.
Frans H.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 29 dec. 2017
Mooi zeg die verbouwing, dat merk je direct. Sfeer is intiemer en knusser. Kwaliteit van het eten blijft gewoon degelijk.
Herbert V.
Meesterproever
(132 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
8
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 25 dec. 2017
In het door ons geboekte arrangement was het vandaag de Kerstbruch.
Toch even net iets anders om te beoordelen en je vergelijkt het al snel met opgedane ervaringen in het verleden bij andere vestigingen in de regio.Het aanbod was voldoende en je zoekt dat uit wat goed bij je smaak past.Je neemt dan bepaalde dingen om te proeven en wanneer het je goed smaakt ga je op herhaling.De vochtinname beperkte zich tot
eenvoudige zaken.
We hadden ook vandaag weer een zeer attente dame , die ons begeleide
en zorgde voor het frequent afruimen en het uitserveren van o.a. koffie en thee. Het totaal is een wat onrustig gebeuren , maar dat weet je vooraf.
Herbert V.
Meesterproever
(132 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 24 dec. 2017
Aangeschoven voor het 4 gangen Voorproef-Kerstdiner , op een aantal punten schoot het toch te kort om iets feestelijks te hebben. Een leuke amuse was aan het begin en ook tijdens het diner gewoon afwezig. We begonnen met garnalen en zalm , was eenvoudig en gemiddeld.Vervolgens kwam er voor de een een uiterst simpele tomatensoep , geef die een beetje smoel met room en wat groen , komt het toch wat anders over.De ander kreeg een gevulde wildsoep (?) , een soort donkere bouillon met wat frummeltjes fazant neem ik aan, net een eetlepeltje vol.Onder vulling verschillen we dus duidelijk van mening.De vleesgerechten waren goed , maar naar de vermelde stoofpeer moest je in het garnituur zoeken.De frites was bijna koud en ging vergezeld van een tubetje mayo,eerst open te prikken voor het gebruik.
Bij het dessert was er geen keuze en geen Kerstuitstraling. Wij bestelden de duurste wijn van de kaart en vroegen ook om water daarbij. Er kwam een fles platwater met een losse(!) schroefdop tegen de hoofdprijs. Na bestelden wij een Irish-coffee ( niet geweldig voor Euro 6,50) en thee.
Beide gingen vergezeld van een flets boterbiesje , erg minnetjes voor een Kerstdiner.
De dame , die ons de gehele avond verzorgde , deed het heel fijn en verdient een hoog cijfer.Het gemiddelde cijfer is echter een heel stuk minder geworden door een leidinggevende , die uitsluitend oog en oor had voor schijnbaar stamgasten , waar zij zich ook voor uitsloofde.Hier moet je voor waken als dit zo erg opvallend wordt.
EE D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 nov. 2017
Live cooking is hier helaas een echte afrader. Zonde want het eten smaakte goed en het personeel was vriendelijk. De ruimte is gewoonweg veel te klein en het start pas om 19:00 uur. In een flinke rij om de zaal binnen te komen. Omdat het zo laat start, vliegt iedereen op het voorgerecht af. Dat staat in een soort rondje opgesteld, waar geen begin of einde is. Dus van alle kanten is het dringen/aansluiten en de logica ontbreekt totaal. De keuken stopt al rond 20:30 uur met bakken. Eerst in de rij om de zaal binnen te komen, dan in de rij voor je voorgerecht. Er is echt amper tijd om op het gemak nog je hoofdgerecht te eten, dan wel 2e rondje hoofdgerecht. Want ook nu stonden we weer in een lange rij. Je moet hier dus gewoon bij de 1e keer je kleine bordje al volstouwen (en nee ik ben geen grote eter). De keuze is, vanwege de kleine ruimte, ook erg beperkt. Vandaar dat alles stipt op tijd gaat, want als alles weggehaald is, kan men pas het toetjesbuffet op gaan bouwen. Deze was wel erg rijkelijk en goed voorzien. Het hotel is gewoonweg NIET geschikt hiervoor, dus stop ermee. In de rij staan voor je eten betekent ook in de weg staan voor het personeel dat met vieze borden erlangs/door moet naar de keuken. In verhouding met live cooking Dordrecht, Zwolle en Hengelo, waar ik dit concept ook meegemaakt heb, hebben ze denk ik zo maar 50 % minder keuze ! Doordat personeel vriendelijk is en kwaliteit eten goed kom ik op een score van een 9 uit. Maar als ik het concept live cooking zou moeten beoordelen (wat dus niet kan helaas) op een 3/4
Bert D.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 okt. 2017
Tja, dat is niet zo eenvoudig. De inrichting was vernieuwd. Dat vond ik zeker positief. Het voelde veel warmer aan. Het voorgerecht, pata negra, was voortreffelijk. Hoofdgerecht lamsrack vond ik tegenvallen. Vlees was mals maar weinig smaak. Wat de jus er bij deed was mij een raadsel. Tijdens het eten alleen maar herrie gehoord van gillende kinderen. Daar ga ik niet voor naar een restaurant. Jammer maar het bleef in totaal hangen op een vijfje.
Robert G.
Meesterproever
(67 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
8
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 10 sep. 2017
We hebben het 'live cooking buffet' gedaan. Onze kinderen vinden het nl. leuk om tijdens het eten rond te lopen in een restaurant en dan alleen maar eten te pakken dat ze lekker vinden.


We hebben al meerdere restaurants met dit concept bezocht, ook een andere Van der Valk, maar deze locatie was een complete tegenvaller.


Het buffet was zeer klein; weinig keuze aan gerechten en wat er dan te kiezen viel, was standaard etenswaar. Waar je elders nog struisvogel, krokodil e.d. krijgt, was het hier een normaal biefstukje of moot zalm.


Toen wij klaar waren met het hoofdgerecht, moesten we wachten tot de rest van de zaal klaar was met het hoofdgerecht en het toetjes-buffet werd opgesteld. (normaal staat dat ook al klaar, zodat alle gasten op eigen tempo kunnen dineren) Ook hier was de keuze wederom klein en niet verrassend.


De inrichting van de zaal was oubollig, de stoelen zeer zwaar om de verplaatsen. De tafels staan zeer dicht tegen elkaar. Wij zaten gelukkig nog ver van het buffet af, dichtbij het buffet heb je steeds mensen langs je stoel lopen of, vervelender, steeds tegen je stoel aanstoten wegens de te krappe doorgangen.


Jammer dat deze Van der Valk het op deze manier aanpakt, wij gaan hier niet meer terug.
C B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
4
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 12 jul. 2017
Pas geleden in dit gerenoveerde restaurant gegeten. Mijn ervaring is rond uit slecht. Stoelen waar je uitglijd, eten wat niet gaar is of droog. Daarnaast heeft men de porties verkleind. Het argument was dat ze minder willen weggooien. Nou dat gaat vast lukken. Volgens mij hadden ze beter hun geld kunnen investeren in een goede kok.
René S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 9 jul. 2017
Het restaurant heeft een face lift gehad,over smaak valt niet te twisten,wel zitten de nieuwe stoelen een stuk minder goed dan de oude.De Schnitsel was droog,bonen en wortel nagenoeg rauw.
De verder bijgeleverde ondefinieerbare groente was hard,regelrecht oneetbaar.Jammer, ik ken dit restaurant als beter.Hoop dat men niet op deze voet door gaat
Marieke V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 jul. 2017
na 20 minuten gewacht te hebben op het hoofdgerecht (oosterse kip) kwam een bord te bruin doorgebakken rijst en kip onder satesaus met vel. Dat maar terug gestuurd en om de rekening gevraagd. Liever geen eten dan dit.
Pieter D.
Meesterproever
(32 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2017
De schnitzel was droog, evenals de friet. De pepersaus zag er niet uit als pepersaus; daarom vroegen we eerst of er een vergissing gemaakt was en de verkeerde saus was geserveerd. De droge schnitzel was uiteindelijk voor ons aanleiding te melden dat de kwaliteit van het eten ons enorm tegenviel, waarop de manager aangaf dat we het hoofdgerecht niet hoefden te betalen. De dame blanche daarna was echter wel als vanouds van geode kwaliteit, evenals de garnalen van de lunchkaart, die we als voorgerecht hadden genomen.
Henk S.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 jan. 2017
De eenden filet met rode bietenfalafel en bietenpure was volkomen smaakloos. Cranberry compote niet gezien. Aan ober (Ali) gemeld maar wij hebben niet de indruk dat hij er wat mee heeft gedaan. Kalfslever was beter.
J.W. W.
Meesterproever
(199 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 nov. 2016
Onverwachts bij Van der Valk Ridderkerk wezen eten. Ondanks dat we niet hadden gereserveerd en het heel druk was op zaterdagavond, werd toch alle moeite gedaan om ons aan een tafel te plaatsen. Top!
Gekozen voor het seizoenmenu en dat is ons prima bevallen: een zalmgerecht met toast, hertenmedaillons in wijnsaus en een weckpotje met ijs en kersen, gecombineerd met een goed glas Cabernet Sauvignon (= huiswijn). En dat voor de prijs van € 29,50 per persoon (alleen het menu).
Ofschoon het heel druk was, was de bediening adequaat en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar dus.
piethennie .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 okt. 2016
Gisteravond met 4 personen het Seizoenmenu gegeten.
Voor vis gekozen. Het voorgerecht beantwoorde aan de verwachtingen.
Het hoofdgerecht bestond uit kabeljauw en gamba's.
Dat was de tegenvaller. Een piekklein stukje kabeljauw met 6 of 7 gambaatjes. Om je honger te stellen moest je dat doen met de patat of gebakken aardappelen en wat sperzieboontjes.
Herbert V.
Meesterproever
(132 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 sep. 2016
Vandaag met een zeer grote groep hier een bijeenkomst gehad.
Na een ontvangst met koffie hadden wij rond het middaguur een eenvoudige lichte lunch met een een keus aan lekkere broodjes en wat dranken. Vriendelijke bedienen , verzorgde entourage.
Wil V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
10
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 jul. 2016
Wij zijn afgelopen tijd in verschillende restaurants wezen eten , dit waren geen vd valk restaurants en de kwaliteit in de horeca vindt ik bar slecht , bediening zowel de kwaliteit van eten. Op23 juli zijn wij gaan eten bij vd Valk Barendrecht daar krijg je als gast echt wat je verwacht van UIT ETEN GAAN vriendelijk personeel niet gemaakt maar oprecht vrolijk, prachtig opgemaakte borden waar door je zin krijgt om te gaan eten gezellige ambiance ze doen alles voor je hier is uit eten gaan echt een beleving zoals het hoort complimenten !!!
Lokkie L.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 22 jul. 2016
Goede bereikbaarheid van dit restaurant. Heerlijk gegeten, ruime kaart en zeer goede bediening. Normale prijzen voor vdValk restaurant. Akoestiek zoals gewend bij vdValk: prima!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.