UNO

Nieuwe Markt 1 8011 PE Zwolle Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 31
|
31-384579570
7,8 /10
66 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 31
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant UNO

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 12:00 - 22:00
- Lunch 12:00 - 16:00
- Diner 16:00 - 22:00
Vrijdag en Zaterdag 12:00 - 22:30
- Lunch 12:00 - 16:00
- Diner 16:00 - 22:30
Zondag 12:00 - 22:00
- Lunch 12:00 - 16:00
- Diner 16:00 - 22:00

Services

7,8 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  1
 • 9
  3
 • 8
  12
 • 7
  16
 • < 7
  22
Eten
7,5
Service
8
Decor
8
53/54 recensies

Jouw recensie over het restaurant UNO

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Harriet W.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 30 mei 2018
Het was erg lawaaierig. Het eten was heel zout.
we waren met een grote groep en hadden de all you can eat voor €35 gedaan. dat is inclusief 4 drankjes. nou bleek bij betaling dat een heleboel drankjes daar niet bij hoorden, terwijl dit nergens stond. van een aantal dingen was het
genoemd, maar een cappuccino en muntthee bleken er niet bij te horen. resultaat: +/- 20 drankjes niet besteld die bij de prijs in zaten en een dikke rekening na afloop..... erg onsympathiek! hier gaan we nooit meer heen.
Gerrit K.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 23 jan. 2018
Vanmiddag geluncht met z'n drieën bij uno via het all you can eat principe,
dit is een van de weinige restaurants waar je ook "all you can eat" kan doen voor de lunch.
Echt een aanrader dit restaurant, wij hebben er heerlijk gegeten.
Dian S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 sep. 2017
De ontvangst is altijd vriendelijk en goed. Sommige tafels beetje klein, maar valt goed mee te leven. De style in het restaurant is modern en zeer creatief. Het eten word snel geserveerd en is super goed van kwaliteit. Zeker een aanrader voor mensen die er nog nooit zijn geweest!
Harold V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 11 mrt. 2017
Vanavond daar hapje wezen eten en ik begrijp eigenlijk de kritieken niet over het 'geluid'. Het is geen romantisch, knus, restaurant, het is gewoon een gezellig restaurant, waar je goed kan eten. All you can eat of a-la-carte. Ik heb het eten dus als prima ervaren, de prijs-kwaliteit verhouding is prima in orde. Een aanrader dus!
Han_Solo H.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 12 feb. 2017
Super gezellig gegeten met vrouw en dochters (17 en 15). Fraaie rumte, toegankelijke bediening. Systeem met bestellen van vele kleine hapjes op een kaartje werkt prima. Zo ben je bijna de hele tijd bezig.
Debbie P.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 nov. 2016
Leuk restaurant om met een groep te gaan eten. Het is vrij rumoerig dus een romantisch avondje is niet aan te raden in dit restaurant. De gerechten zijn simpel maar lekker. Een leuk concept, eens iets anders dan alle all you can eat sushi restaurants.
Wieb B.
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 nov. 2016
Vrijdag, einde middag. De boodschappen 'in de tas'. Nog even een hapje eten in de stad. Het voor de hand liggende adres is vol. Dan het pleintje maar even over steken. Het 'oude Postkantoor'. Prachtig pand dat een mooie bestemming verdient. Na lang leeg gestaan te hebben is dat gelukkig weer gelukt. En de mensen hebben 'Uno' gevonden. Het liep lekker vol. Mooie entourage, leuke sfeer. Fijn dat het gebouw weer traffic en sfeer heeft. Dat verdient Zwolle en dit initiatief.
Tot zover het goede nieuws. Het eerste dat opvalt is het grote aantal jonge mensen in de bediening dat het druk heeft, druk doet of zich drukt. Dat zou wat minder kunnen. Het menu biedt Tappas waaraan vrijwel elk Spaans vermoeden is ontnomen. Voor weinig, onbeperkt hapjes bestellen. Prima als je trek hebt, jammer als je lekker wilt eten. Royale porties voor de hand liggende gerechten met niet al te veel smaak. De 'koude' gerechten zijn echt koud, waardoor de smaak een beetje geweld wordt aangedaan. Veel 'warme' hapjes moeten het van de saus hebben. Mooie uitzondering is een smakelijke Bavette. Ondertussen is de wijn lekker (jammer dat er te opvallend op de drankjes werd gelopen). Samenvattend; mooie locatie, goeie sfeer, veel te veel personeel, betaalbaar en voldoende eten. Maar als je lekker wilt eten, moet je voorlopig ergens anders zijn (of misschien later nog eens terugkomen?). Wie weet. Zou mooi voor culinair Zwolle zijn.
Benno F.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
7
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 30 jul. 2016
Prima eten met snelle service. Erg mooi restaurant waar je lekker kunt zitten. Veel keuze en een goede prijs voor een all you can eat principe. Goede keuze!
Willem_Zon .
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 27 jul. 2016

Met z'n tweetjes onbeperkt tapas gegeten (dit is elke maandag tot en met woensdag voor €23,50 per persoon). Drie rondes gedaan, totaal elf gerechtjes. Eten is goed, maar niet heel bijzonder. Bediening is netjes (bij ons werd er niet gesmeten), maar ook wat matjes. Omdat de gerechten verschillende bereidingstijden hebben, worden ze soms tegelijk, soms na elkaar met een kleine tussenpoze, neergezet, door telkens andere medewerkers. De ene is wat vriendelijker dan de ander en een enkeling vraagt of het allemaal bevalt. De zaak - ik vermoed een oud schoolgebouw - is enigszins industrieel ingericht, maar eigenlijk te netjes afgewerkt. Ook niet echt passend zijn de wandschilderingen. Meest storend was de nietszeggende muziek of, beter, muzak. Muzak met een flauwekullerig jazzsausje. Volgende keer echt wat anders jongens, mochten we weer door Zwolle zwerven.
Nicolaasgelderland .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 jun. 2016
Nette ambiance. Mooi rustig interieur en goede verlichting. Stoelen zaten prima. Eten niet bijzonder en soms wat smakeloos. Bediening is licht chaotisch, het blijkt niet mogelijk te zijn om de gerechtjes tegelijkertijd te serveren. Verder stonden er 6 drankjes teveel op de rekening, dit werd keurig opgelost.
Ellen R.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 jun. 2016
We werden goed ontvangen door de eigenaar zelf. De gerechtjes waren prima maar sommige bedieningsmedewerkers smijtte de bordjes gewoon op tafel. Dit vonden wij nogal raar. Verder zijn de pizza's en de pasta's aan de grote kant. Misschien is het slim om hier kleinere porties van te maken?
Monique M.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
6
Service
2
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 26 jun. 2016
Voor de eerste en laatste keer hier gegeten.
Ontvangst uitermate vriendelijk door de bedrijfsleider.
Een vriendelijke jongeman, die de drankjes kwam opnemen en ook uitleg gaf hoe het werkt.
Keuzes gemaakt , maar wat we kregen klopte praktisch niets van wat we besteld hadden.
Een van ons kreeg tegelijk de door hem bestelde 2 gerechten.
Wij konden met z'n allen toekijken, want onze gerechten kwamen veel later.
Niet gezellig om zo te eten dus.
Wij bestelden 3 x bavet. er kwamen er maar 2 , die lauw waren.
diegene die ons bediende had er duidelijk geen plezier in op het onbeschofte af hij gooide de schaaltjes op de tafel neer.
Gevraag om een warme bavet oh biet goed kwam weer een andere, die hij nog harder op tafel smeet.
De maat was vol en zijn naar de bedrijfsleider gestapt en een klacht ingediend.
Vreemd genoeg kwam deze man, die ons bediende snel naar de balie en wilde zijn excuses aanbieden. Zijn chef zei ga jij maar verder met eten uit delen !
Vragen ons ook af waarom ze allemaal een oortje in hebben.
Nee hier komen wij zeker niet terug geen aanrader helaas.
de mijuine retour
Ronald V.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
5
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 21 mei 2016
Prachtige setting in het oude postkantoor van Zwolle aan een leuk en gezellig plein! Eten is niet bijzonder maar wel van goede kwaliteit. Bediening is erg jong en vaak onbekwaam. Afhandeling van kleine probleempjes aan tafel verlopen via een soort floormanager die weinig kaas gegeten heeft van klachtafhandeling en nogal een defensieve houding heeft. Kortom; prijs kwaliteit verhouding is prima, klantgerichtheid kan nog wel wat beter...
Klant123 .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
5
Service
2
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 23 apr. 2016
Bij binnenkomst moesten we in de rij staan voordat we aan tafel konden. Dit roept al het beeld op van een eetfabriek. De 1e ronde is weliswaar alles geserveerd, maar het werd in het voorbijgaan met grote haast bijna op tafel gegooid. De 2e ronde werd voor de helft geserveerd, de andere helft hebben we niet meer teruggezien. Bij de 3e ronde hadden we na driekwartier nog niks. Bij navraag bij een serveerster miste volgens haar een deel van de bestelling, de rest zou onderweg zijn. Na nog 20 minuten gewacht te hebben, zijn we naar de bar gelopen en hebben we een tweede personeelslid benaderd met het feit dat het allemaal niet naar tevredenheid liep. Ter plekke werd er nog een bestelling genoteerd die uiteindelijk voor een deel uitgeserveerd werd. Later bleek dat ons bonnetje zoek was geraakt van de 3e ronde. Bonnetje zoek raken kan altijd gebeuren, maar wat ons stoorde, is het feit dat er ter plekke een oplossing verzonnen was, die uiteindelijk niet is nagekomen. Uiteindelijk hebben we van de 2 uur ruim 1 uur gewacht op bestellingen die niet allemaal gekomen zijn. Het was jammer om tijdens deze avond teveel tijd te hebben besteed met de vraag of het eten wel zou komen of niet, deze tijd hadden we liever aan elkaar besteed. Een excuus of financiële tegemoetkoming zou op zijn plaats zijn geweest. Een tip: maak 1 persoon verantwoordelijk voor een aantal tafels.
Mark V.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,8 /10
Eten
10
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 21 apr. 2016
Gisteren nog een keer bij UNO geweest. Alles weer prima, goed voor een gezellige avond. Mijn reservering was door een eigen fout niet helemaal goed gegaan maar gelukkig was er toch nog een plekje over. Omdat het plekje een beetje afgelegen lag t.o.v. de zaal moesten we soms wat langer wachten tot de drankjes werden opgenomen maar dat was verder niet noemenswaardig eigenlijk. De cocktail met Amaretto in de Sour Jar vind ik een aanrader!
Ruben K.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 20 apr. 2016
Afgelopen woensdag heb ik voor de tweede keer met mijn vrienden bij UNO gegeten. Het concept vind ik persoonlijk erg goed. Doordat je zelf kan kiezen waar je op dat moment zin aan hebt. Ook kun je de verschillende bakjes goed met elkaar delen. De kwaliteit van het eten is zeer goed. Met name de ossenhaaspuntjes waren lekker. De drankjes werden snel geleverd. Ook hielden ze goed in de gaten wanneer je weer toe was aan een nieuw drankje.

Uiteindelijk hebben wij ons goed 3 uur vermaakt. Een volgende keer zit er zeker in!
Sylvia V.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 apr. 2016
Helaas beneden gemiddeld gegeten, bediening komt wat onervaren over. Hetzelfde meisje kwam (ongetwijfeld met de beste bedoelingen) om de 5 minuten vragen of alles in orde was, dit begon op een bepaald moment echt te irriteren.

Het eten zelf was "redelijk", niet slecht, maar ook niet geweldig.

Wij zullen hier niet weer komen.
MarleenTolner .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 8 apr. 2016
Met ons gezin heerlijk in loungestoelen genoten van de diverse tapas. Relaxed zitten, goede sfeer, lekker wijntje en een ruime keuze aan tapas en kleine gerechtjes. Heel divers, want er is keuze uit veel gerechtjes uit diverse internationale keukens. Ook prettig is de vaste prijs en ruim voldoende rondes om je keuzes te maken. Moderne, gezellige sfeer ondanks de grote ruimte. Wij komen vast nog eens terug!
Marleen K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,3 /10
Eten
1
Service
5
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 apr. 2016
Vol verwachting stapten wij UNO binnen en hadden zin in lekkere tappa's. Helaas valt dat erg tegen bij UNO. Sommige bestellingen kwamen niet aan of waren verkeerd, en sommige gerechten waren niet lekker of koud. Na een klacht te hebben ingediend bij de leidinggevende is deze naar de keuken gegaan om te overleggen. Hier kwam vooral naar voren dat het kwestie van smaak was.....
Wel een compensatie gekregen op de rekening, maar kom hier zeker geen tweede keer en zal het mensen ook niet aanraden.
Eva V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,3 /10
Eten
1
Service
1
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 8 apr. 2016
Leuk decor. Bij binnenkomst verwacht je heerlijke tapas maar niets blijkt minder waar. Niet goed gegaarde, veel te zoute, niet verse producten. Slechte bediening. Er kan geen lachje af. Bestellingen worden continu verkeerd geserveerd en niemand komt vragen of het naar wens is en of wij nog wat willen drinken. Je betaald ern behoorlijke prijs voor kwalitatief slechte tapas. Wij komen niet weer terug.
Restaurant
Beste Eva. Spijtig te moeten lezen dat je zo'n slechte ervaring bij ons hebt gehad dat je 1-en meent te moeten geven. Wij hebben zoals je weet, de klachten die je had (té zout, niet vers) doorgesproken met de keuken en onze medewerkers. Wat we toen ook al vertelden, was dat we geen klachten hebben gekregen van de andere tafels en dat dit blijkbaar een kwestie van smaak is. Maar omdat we onze gasten altijd serieus nemen, zijn we - in goed overleg - jullie financieel tegemoet gekomen door wat van de rekening af te halen. Om ons nu een 1 voor service te geven, is dan wel een enorme afstraffing en vinden wij op zijn zachtst gezegd geen recht doen aan ons restaurant. Hetzelfde geldt voor de 1 die zowel jij als je vriendin (de recensie hieronder) voor ons eten geeft.

En dan de 'behoorlijke' prijs waar je het over hebt. All you can eat voor € 25,-. Maar goed, net als smaak is ook 'duur' een relatief begrip.

Met vriendelijke groet,

Team restaurant UNO
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.