Terug

Recensies Tussen Kaag en Braassem

8,2/10

Zeer goed

Gebaseerd op 87 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Gera H.
  Gera H.
  • 13 recensies
  10/10

  Netjes ontvangen ????. Keurig bediend????. Sushi bowl was lekker, zou er iets meer Avocado in doen????. Verse muntthee aanwezig, zo ook Tomatensap, bij andere restaurants hebben ze dat vaak niet, hier wel. Weinig gasten, dat was jammer want alles is keurig Coronaproof! Prijs/kwaliteit verhouding was prima. Kom snel nog's terug, dat was al even geleden. Mooie plek langs het water.

 2. Martine v.
  Martine v.
  • 11 recensies
  7/10

  Prachtige lokatie met sfeer en gevarieerde zitplaatsen binnen of buiten met goed uitzicht. Echter vanaf het begin is de service teleurstellend. De bediening vraagt aan ons of ze het broodje vergeten is aan te bieden, wij vragen om de kaart. Verschillende mensen komen aan tafel ze vragen hetzelfde en vergeten de drankjes en zien niet wanneer het nodig is te komen, maar vragen tijdens een gerecht wel 3 keer of het smaakt en alles naar wens is. Het kan een heel stuk beter. Jammer want het overschaduwt een in potentie mooie ervaring. Na het voorgerecht laat een voor 2 tafelgenoten tussengerecht van koude soep ruim een half uur op zich wachten. Uit eindelijk zijn we met pubers veel langer aan het wachten dan nodig, wat maakt dat ondanks de lokatie en de heerlijke gerechten ik hier niet meer terugkom voordat de service veel beter is.

  Tussen Kaag en Braassem

  Goedenavond, Hartelijk dank voor uw recensie. Wij begrijpen uw reactie en zullen dit zeker intern bespreken zodat dit in de toekomst niet meer voor kan komen. Fijn te lezen dat u van de gerechten heeft genoten. Met vriendelijke groet, Tussen Kaag & Braassem.

 3. Josina D.
  Josina D.
  • 53 recensies
  5/10

  We hadden gereserveerd om 19: 00 uur. Al snel kregen we onze bestelde drankjes en brood met smeersels. Dat smaakte goed. Kort daarna ons voorgerecht: voor mij lekkere tomatensoep en voor mijn tafelgenoot zalm met gepocheerd eitje en zeekraal. Na te lang wachten (21:00 uur) kwam eindelijk ons hoofdgerecht. Voor mij sous vide gegaarde parelhoen, die veel te droog was. Jammer! Mijn tafelgenoot heeft echter genoten van de zeebaars.

  Tussen Kaag en Braassem

  Goedenavond, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn te lezen dat u heeft genoten van de voorgerechten en de zeebaars. Helaas heeft het deze avond langer geduurd dan gebruikelijk; onze excuses. hiervoor. Met vriendelijke groet, Tussen Kaag & Braassem.

 4. Ronald K.
  Ronald K.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Na teleurgesteld te zijn vanavond in Roelofsarendsveen, via Google dit gezellig restaurant met mooi uitzicht op het water. Zeer gastvrije gastvrouw, heerlijke zeebaars op, lekker toetje. Echt een aanrader, komen hier zeker terug.

  Tussen Kaag en Braassem

  Goedenavond, hartelijk dank voor uw mooie recensie. Fijn te lezen dat u heeft genoten. Graag tot ziens bij Tussen Kaag & Braassem.

 5. Monica H.
  Monica H.
  • 1 recensie
  10/10

  Prima gegeten, lieve dames in de bediening. Heerlijk om buiten met dit mooie weer te genieten van goede gerechten en een lekker wijntje. Zeer betaalbaar, ook belangrijk.

  Tussen Kaag en Braassem

  Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Fijn te lezen dat u heeft genoten. Graag tot ziens bij Tussen Kaag & Braassem.

 6. Marcel R.
  Marcel R.
  • 19 recensies
  10/10

  Mooie plek. En toen er een tafeltje aan het raam vrijkwam, was de bediening erg behulpzaam met het verplaatsen. Heerlijk gegeten. Komen we zeker weer terug.

  Tussen Kaag en Braassem

  Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Fijn te lezen dat u heeft genoten. Graag tot ziens bij Tussen Kaag & Braassem.

 7. Bert V.
  Bert V.
  • 11 recensies
  7,5/10

  Zeer leuke locatie, leuk gelegen aan het water. Gezellige inrichting. Vandaag gelunched, we hadden beide brood met garnalen kroketten. Dit was oke, maar niet voldoende om echt het eten te kunnen beoordelen. We gaan zeker nog een keer terug voor het diner en als het mooi weer is. Er is nl ook een heerlijk terras. Zeker een aanrader.

 8. Brad c.
  Brad c.
  • 2 recensies
  2,5/10

  Wij kwamen om 19:00 aan en de twee belangrijkste hoofdgerechten waren op, en de keuze was al beperkt. verder een dode sfeer. Zonde van zo een mooie locatie.

 9. Pauline V.
  Pauline V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, de borden zijn mooi opgemaakt. Restaurant is ruim ingedeeld, de bediening en kok zorgen ervoor dat wij echt een avondje uit waren.

  Tussen Kaag en Braassem

  Goedenavond, Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Fijn te lezen dat u heeft genoten. Graag tot ziens bij Tussen Kaag & Braassem.

 10. C G.
  C G.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Prima gegeten, goede bediening, prettig personeel, mooie ambiance.

 11. J.F. N.
  J.F. N.
  • 1 recensie
  8/10

  Uitnodigende ontvangst, vlotte vriendelijke service, uitgebreide kaart, prima eten.

 12. Cock V.
  Cock V.
  • 4 recensies
  6,5/10

  Het eten is van acceptabel niveau , de hoeveelheden zijn te klein, garnituur is slecht en onderbelicht. Te weinig variatie in de menukaart, zeker als je vis uitsluit. De bediening is wel vriendelijk, maar door gemis aan alertheid duurt alles veel te lang en dat kwam zeker niet door de "drukte".

 13. Martijn v.
  Martijn v.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten! Bediening en service waren uitstekend en het eten was uitmuntend! Zeker een aanrader!!

 14. Erik v.
  Erik v.
  • 1 recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten, prachtig uitzicht vriendelijke en correcte bediening

 15. Nicoline V.
  Nicoline V.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten, leuke bediening en prachtig uitzicht!

 16. Wilma h.
  Wilma h.
  • 2 recensies
  7,5/10

  C

 17. Paul T.
  Paul T.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Altijd heerlijk tafelen bij Tussen Kaag en Brasem. Wim en zijn crew koken top en de bediening is zeer attent en kundig. Gewoon naar toegaan!

 18. M.R. V.
  M.R. V.
  • 8 recensies
  8/10

  Bijzondere locatie, moderne inrichting, lekker eten, vriendelijke bediening.

 19. Dirk Jan v.
  Dirk Jan v.
  • 3 recensies
  8/10

  Wij waren hier voor de tweede keer en vonden het prima.

 20. Natasja W.
  Natasja W.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Sfeervol en modern aangeklede gelegenheid. Jammer van de frituur lucht die het restaurant in komt. Verder een gezellige en lekkere avond gehad.

 21. Roel S.
  Roel S.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Eten was redelijk van smaak, opmaak was prima maar de structuur van de gerechten was erg matig. Pompoentaartje was sompig. Het tochtte wat langs de ramen en uit de keuken kwam een sterke frituurlucht die je gelijk bij binnenkomst rook. De bediening was wel top. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

 22. Dennis v.
  Dennis v.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Lekker gegeten met AH dinerbon. Genoeg keuze. Gerechten waren mooi samengesteld en opgemaakt. Carpaccio was ietwat flauw en de friet juist weer erg zout. Over t geheel goed. Erg jammer dat de afzuiging in het restaurant niet goed is. Bij binnenkomst hing er een kook-/frituurlucht in de hal, maar ook in het hele restaurant en dus na afloop alle kleding in de was/stomerij. Dat moet echt worden opgelost. Voor t eten komen we terug.

 23. Lia Z.
  Lia Z.
  • 1 recensie
  8/10

  Heerlijk gegeten ????

 24. Jennifer S.
  Jennifer S.
  • 3 recensies
  10/10

  Mooi en vriendelijk restaurant. Goed eten.

 25. Els M.
  Els M.
  • 7 recensies
  8/10

  Wij zijn altijd zeer tevreden en komen graag bij Tussen Kaag en Braassem het eten is heerlijk en goede bedoening

 26. Inge W.
  Inge W.
  • 8 recensies
  8/10

  Super lekker gegeten voor een goede prijs! En een vriendelijke bediening we komen vast nog eens terug. Een prachtige plek

 27. Conny S.
  Conny S.
  • 7 recensies
  8/10

  Wij hebben gebruik gemaakt van de AH-actie, Het aangeboden menu (3x3keuzes) smaakte heerlijk. Zeer vriendelijk en behulpzame bediening. En gewoon een karaf water erbij zonder problemen.

 28. Ans H.
  Ans H.
  • 2 recensies
  9,5/10

  hartelijke ontvangst, heerlijk eten en prima bediening.

 29. Boudewijn v.
  Boudewijn v.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Met AH actie hier de lunch gebruikt. Voorgerechten huisgemaakte tomatensoep genomen en zalm-tartaar. Hoofdgerecht: parelhoen was er niet maar de vervangende diamanthaas maakte dat helemaal goed. Nagerecht: panna cotta was er niet, toen voor de surprise gekozen met basilicum-ijs, chocoladetaartje, meloen en kokos. Al met al een heerlijke lunch en een goede bediening.

 30. Roeland K.
  Roeland K.
  • 5 recensies
  8,5/10

  Vriendelijk en attent. Mooi uitzicht op het water. Lekkere lunch.

 31. Tanjoke E.
  Tanjoke E.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Uitstekend gegeten. Prettig ontvangen. Fijne lokatie. Goede wijn.

 32. Ans S.
  Ans S.
  • 3 recensies
  8/10

  Het was een prachtige avond, in leuk gezelschap, met een aardige vlotte bediening en last but not least, heerlijk eten.

 33. Bianca g.
  Bianca g.
  • 6 recensies
  7/10

  Service was redelijk maar .Moest lang wachten op de volgende gang van het 3 gangen menu en vroegen niet bij het hoofdgerecht of we nog frietjes of aardappeltjes wilde hebben er bij ( om drank werd wel snel gevraagd ) Wel vriendelijk personeel

 34. Femke L.
  Femke L.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk genoten, lekker eten en super vriendelijk personeel

 35. Ine v.
  Ine v.
  • 2 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten (AH menu) Gezellige ongedwongen sfeer. Mooie locatie.

 36. Dirk Jan v.
  Dirk Jan v.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Prima, vlotte bediening, wij komen hier terug

 37. Bep G.
  Bep G.
  • 4 recensies
  7,5/10

  Voorgerecht werd geserveerd op een warm bord, koud voorgerecht, de wijn was te warm geserveerd zeker de rode wijn. Hoofdgerecht was heerlijk en nagerecht ook prima.

 38. Henry L.
  Henry L.
  • 7 recensies
  9/10

  Hebben het seizoens menu gegeten en dat was voortreffelijk. Verassende combinaties en allen echt lekker!

 39. Henk R.
  Henk R.
  • 49 recensies
  7/10

  Met de groupon hier gegeten. Bij binnenkomst vreemd ontvangst door verwijzing daar kunt u uw jassen ophangen. Grote zaak en veel geluidoverlast (wordt niet gedemd). Bediening aardig, maar niet echt persoonlijk. Eten was verrassend goed.

 40. Kees H.
  Kees H.
  • 16 recensies
  9/10

  Heel lekker gegeten! Zeker een uitschieter is deze omgeving!