Terug

Recensies Trevi's

9,1/10

Uitmuntend

Gebaseerd op 12 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Janne B.
  Janne B.
  • 1 recensie
  9/10

  Echt super lekker vegan Italiaans eten en ook erg schattig ingericht. Ik kom zeker nog eens terug om andere dingen van het menu te gaan proberen!

 2. Gerry D.
  Gerry D.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Wij waren met z’n drieën en wij vonden het allemaal super lekker. We hebben genoten van de lekkere vegan pizza s en van de super vriendelijke bediening . Wij gaan zeker terug komen!

 3. Jasmijn T.
  Jasmijn T.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Overheerlijke pizza’s! Bediening is gastvrij en er staat een gezellig Italiaans muziekje op. Interieur kan iets sfeervoller maar verder top!

 4. Anna W.
  Anna W.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten, ideaal voor vegans die hun niet-vegan vrienden willen laten kennismaken met de plantaardige keuken. Probeer vooral de brownie als toetje. Gastheer was heel vriendelijk. We komen zeker snel terug.