Tokyoto

Kesselskade 62 6211 EN Maastricht Nederland Kaart
31-433900811
6,8 /10
46 recensies

Meer informatie over restaurant Tokyoto

6,8 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  5
 • 7
  14
 • < 7
  24
Eten
6,9
Service
6,5
Decor
7
43/44 recensies

Jouw recensie over het restaurant Tokyoto

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Antoinette R.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 jan. 2019
Wij komen hier minimaal 1x per maand. En snappen de slechte reviews dan ook niet goed. De sushi is hier echt heerlijk en vers. De warme gerechten zijn niet helemaal onze smaak (veel gefrituurd), maar wij bestellen eigenlijk alle rondes sushi. De mango zalm is zeker de beste sushi van de kaart! Voor ons een echte aanrader. Er werken vaker studenten (Engelstalig), maar je kunt altijd vragen om een Nederlands persoon, als je geen (of weinig) Engels spreekt.
Daniëlle V.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 nov. 2018
Prima eten en gezellige sfeer. Service is een beetje matig. Drankjes te laat bezorgd. Langer met lege glazen gezeten. En deel van het personeel spreekt Engels, geen Nederlands
Luuk F.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 2 mrt. 2018
We zijn hier vaker geweest, vorige keren was het prima maar alsnog middelmatig. Helaas was het de laatste keer onder de maat. Alle warme gerechten werden koud geserveerd. Daarnaast werden meerdere keren gerechten niet geserveerd. Helaas, voor wat we kregen hebben we te veel betaald.
Melanie P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 okt. 2017
Het eten is matig. Bepaalde sushi's zijn slecht. Alles proeft ééntonig. Als je het eten en presentatie vergelijkt met Tokyoto Zaandam, dan kom je hier echt bedrogen uit, maar het is net wat je zelf gewend bent. De service is daarnaast zeker niet optimaal. Lopen alleen maar jonge personen, zonder ervaring (en bepaalde spreken enkel Engels) in de bediening. Tot 3 keer aan toe is de bestelling niet goed gegaan. Wij komen hier niet meer terug.
Edsard S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 2 okt. 2017
Op aanraden van ons hotel, zijn wij naar deze vreetschuur geweest. Ik heb op vele plaatsen sushi gegeten, maar nog nooit zo slecht. Eten was niet vers en smaakte niet goed.

Personeel was totaal niet spraakzaam. Eten werd op tafel gezet en weer weg. Wanneer wij ook om drinken vroegen, werd dit genegeerd. Pas na een 2e poging werd er pas gehoor aan gegeven.

Ook duurde het een half uur voordat wij de rekening kregen.
Zilan C.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
4
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 24 aug. 2017
Wat een slechte Service. Bestel je een dragon roll wat al 4,95 extra kost kom je erachter dat hier kaas op zit terwijl dit niet op de kaart staat aangegeven vraag je of dat zonder kaas kan vanwege je allergie doen ze daar al moeilijk over, krijg je vervolgens een zonder moet ik ze beide betalen terwijl ik de gene met kaas niet eens heb aangeraakt. Ik kom hier nooit meer.
Wouter J.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 11 jun. 2017
De service bij Tokyoto is ontzettend slecht. Ik vroeg om een glaasje water voor bij de koffie, de bediening bood spa en chaufontaine aan, kraanwater was voor mij voldoende voor bij de koffie. Dit kon volgens de bediening wel maar dat ging wel een euro kosten. Ik dacht dat alle horeca aangelegenheden verplicht waren om kosteloos kraanwater aan te bieden en zei dit ook tegen de bediening. Hierop antwoordde hij dat we maar ergens anders heen moesten gaan als het ons niet beviel. Onbegrijpelijk.
Shucria N.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 10 jun. 2017
Het eten en drinken laat lang op zich wachten. De kwaliteit is prima, niets bijzonders. Het motto is: snel erin, snel eruit. De bediening is erg onvriendelijk: nadat een tafelgenoot vroeg om een glas water bij de koffie werd hier onbeschoft op gereageerd. Voor een glas kraanwater moesten we 1 euro betalen en als ons dat niet beviel konden we bij de buren gaan zitten volgens deze gastheer.
Pauline L.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 12 mrt. 2017
Wij eten gemiddeld 1 x per maand sushi, na een jaar of 3 a 4 ben je dan toch wel een soort "ervaringsdeskundige". Onze ervaringen bij Tokyoto waren helaas niet al te best. De bediening was erg gehaast en niet bijzonder deskundig, maar, dat hoort misschien bij een drukke zaterdagavond. De kwaliteit van de sushi's en grillgerechten was ver onder de maat en daar is geen excuus voor. De rolls zijn van een soort kabouterformaat en zeer slordig in de afwerking. De grillgerechten zijn veelal taai, de sausjes bij de verschillende spiesjes zijn Smakeloos. De gerechten zijn zonder uitzondering te zout. De inrichting van de zaak is redelijk maar niets bijzonders. Al met al van een on-Japanse kwaliteit, zeker geen aanbeveling waard.
Yolanda D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 18 okt. 2016
slechte bediening; kaart confirmt niet met wat je krijgt: satespies veel korter dan wat in de kaart is afgebeeld; het aantaal inkvisringen per portie (3 pcs) is minder dan wat aangegeven is in de kaart (4 pcs);
kortom, in vergelijking met andere Japanse restaurants, zoals Sumo, is deze veel slechter.
AnnieplusEddy2016 .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 jul. 2016
Heerlijke verse sushi , smaakt goed en snel op tafel .
Altijd druk in het restaurant , toch een wens voor n speciaal tafeltje , het wordt voor je geregeld. Vriendelijke bediening.
Een aanrader !
Philip R.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 11 jun. 2016
Met z'n viertjes gaan eten. Helder all-you-can-eat concept, ruime keuze en vakkundig bereidde gerechtjes die er fantastisch uitzien. Ondanks drukte was de service prima. Voor elk wat wils, ook goed te doen met kinderen.
Nic K.
Meesterproever
(25 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 apr. 2016
All you can eat sushi restaurant. Vriendelijke bediening. Sushi genoeg keuze en lekker, vooral die met mango! Toetje simpel, vnl ijs.
Kortom, niets op aan te merken.
Sunseeker52 S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
8
Service
3
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 9 apr. 2016
Gisteren eerste keer geweest, we hadden maar 3 ronden gegeten van de 5! en bij de derde ronde smaakten ons een aantal dingen niet zo maar moesten deze achteraf extra bijbetalen!
Dus je bent verplicht om je eten op te vreten ondanks dat het je niet smaakt! We moesten 3€ bijbetalen omdat 3 gerechtjes niet helemaal opgegeten waren, Ongelooflijk! Ze betalen waarschijnlijk een vermogen aan reclame etc om klanten te krijgen en jagen op deze manier vele klanten weg! Nooit Meer!
CPRM D.
Meesterproever
(42 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 mrt. 2016
Op 28 maart 2016 geluncht bij Tokyoto te Maastricht, een all-you can eat sushi en grill gelegenheid in Maastricht. Om met de service en het decor te beginnen: daar valt weinig op aan te merken De bediening is efficiënt en het decor is goed met een blik op de Maas. Maar bij een japanner, ook al is het een all-you can eat gelegenheid, ga je toch voor het eten. Ook hier een duidelijke keuze uit sushi en grill gerechten. Maar wij hebben ook bij andere all-you can eat restaurants gegeten en daar was de kwaliteit beter. De kip teriyaki was droog en er zat te veel saus overheen. Dit gold ook voor de panga teriyaki. Je zou haast denken dat de saus iets moet verbergen. Het curry aardappelkoekje was niet bijzonder. De curry zat in de saus die erbij werd geserveerd. De paneerlaag was iets te dik. De sushi's waren wel goed. De porties zijn klein en mogen gerust groter. Voor de lunch was het prima, maar om nog een keer terug te keren: nee, niet echt als je weet dat er betere all-you can eat Japanners zijn.
Pimm S.
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 30 jan. 2016
Vandaag bij Tokyoto geweest. Sushi en hapjes waren erg verassend en lekker! Desondanks is het een heel groot restaurant dat een beetje ten koste gaat aan de service van de medewerkers. Enig echt minpuntje was dat het heel erg tochtte/koud was, ondanks dat de verwarming aanstond. Op het eten was echt niets aan te merken, het was heerlijk en kwam in een goed tempo.
de genieter D.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 24 jan. 2016
Afgelopen zondag met zijn tweeën zonder te reserveren komen eten. Dat was erg lang geleden voor de laatste keer en we besloten om het weer een kans te geven. Een aantal jaar geleden toen de zaak net was opgestart was het een zooitje. Verkeerde bestellingen, personeel die niets kon vertellen over de gerechten en vooral niet erg vriendelijk was. Het was dan ook een zeer aangename verassing om te zien hoe de zaken in de laatste jaren vooruit zijn gegaan. Op een zondagavond was het ontzettend druk, toch had het personeel alles onder de controle. Sushi, smaakte goed, werd snel bereid, rijst lekker zacht en veel keus om uit te proberen. Bediening kwam geregeld vragen of alles naar wens is, ruimde snel de borden uit etc etc. Mooi om te zien dat Tokyoto zo is gegroeid!
Sammy J.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
5
Service
3
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 28 dec. 2015
Na vele sushi tenten te hebben gezien en geproeft dachten we eens naar Tokyoto Maastricht te gaan. Mijn god! Ik heb nog nooit zo een bar slechte service meegemaakt. 30 min wachten op je eten. Nadat we naar ons tafel werden gebracht door 1 van de serveersters en wij relaxed zaten, kwam er een collega vragen of we zelf deze tafel hadden uitgekozen. Wat een vraag zeg. Bar slechte tent.
NielsArnhem .
Meesterproever
(38 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
9
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 17 okt. 2015
Hier een aantal keren geluncht. We kregen ons gerecht in een soort openstaand "koffertje". Leuk. Het eten is heerlijk. Het vlees is mals en goed van smaak. De portie is wel wat karig. Ook is het binnen wat groot en koud. De gastvrijheid is perfect in orde. Aardige, vlotte mensen.
Amsterdamsedame .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
3
Service
3
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 28 jul. 2015
in het verleden ook al een paar keer bij tokyoto geweest maar vind de kwaliteit erg achteruit gegaan, ook het personeel mag wel eens iets vriendelijker zijn en vooral benoemen van wat je op tafel zet, het is af en toe een gok wat het is vooral als je met meerdere bent en het daardoor zelf moet uitzoeken. glazen worden aan de rand pakkend neergezet, ijs zetten ze neer met vingers in de bakjes, niet echt hygienisch.
de sushi is niet vers, de warme gerechten vallen ook erg tegen,misschien ben ik iets te verwend met betere sushi locaties,maar dit niet meer voor ons
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.