Terug

Recensies TO ME@T Noordwijkerhout

9/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 292 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. A. K.
  A. K.
  • 2 recensies
  9,25/10

  Eten was goed en de bediening was prettig, prijs kwaliteitverhouding dik in orde Korom een gelegenheid om nog een keer te gaan eten.

 2. Mirjam v.
  Mirjam v.
  • 35 recensies
  7,5/10

  lekker gegeten met de actie van appie. keuze voor vis of vlees was oké. alleen ook hier weer erg jammer dat je voor brood met toebehoren moet betalen.

 3. L. H.
  L. H.
  • 16 recensies
  6,5/10

  Heerlijke grill gerechten, lekkere salades. Echt een aanrader. Daarom zat het restaurant ook helemaal vol wat wel wat krap was. Enige nadeel was de lucht-verfrisser geur die automatisch aanging na elke bezoeker van het toilet en die dan richting restaurant dreef. Dit hebben wij ook gemeld.

 4. Joop v.
  Joop v.
  • 9 recensies
  8,75/10

  We kennen dit restaurant al vele jaren. En gingen er meerdere keren per jaar naar toe om te eten. Door de komst van andere restaurants in de directe omgeving hebben ze hun menu exclusiever gemaakt en hebben ze ook gerechten van de kaart gehaald zoals soep. Voor ons was dat minder aantrekkelijk. Door de Albert Hein actie zijn we er weer naar toe gegaan. Het was fantastisch zowel het eten en de vriendelijke bediening. Maar het blijft te exclusief en te prijzig voor ons. .

  TO ME@T Noordwijkerhout

  Wat jammer dat U onze overheerlijke uiensoep over het hoofd heeft gezien. Een aanradertje!

 5. Hans z.
  Hans z.
  • 14 recensies
  9,25/10

  Geweldig alles was goed. Er was een dame in de bediening die was uitstekend . Zag alles was uitermate vriendelijk en moest alles in haar eentje doen. Toppertje.

 6. Sanne L.
  Sanne L.
  • 1 recensie
  8,25/10

  Gister met de AH restaurantactie bij TO ME@T bij de Buren gegeten. De keuze uit een vis of vlees menu was fijn en beide menu's waren erg lekker! De bediening was heel vriendelijk en er hing een gezellige sfeer. Kortom een prima avondje en we komen zeker nog eens terug.

 7. I Garthoff G.
  I Garthoff G.
  • 4 recensies
  9/10

  Wij hebben met zes personen heerlijk gegeten van een fantastisch samengesteld menu. De presentatie op de borden mooi en de smaak voortreffelijk! Wij werden heel gastvrij onthaald. Service en ambiance perfect. Kortom, zeker een restaurant om aan te bevelen en om naar terug te gaan,

 8. Wilma W.
  Wilma W.
  • 10 recensies
  8,75/10

  Heerlijk gegeten echt een aanrader. We gaan er zeker nog een keertje eten. De bediening was ook erg goed, aardig mensen. Daarnaast hebben ze nog een cafe waar je nog een afzakkertje kan halen. Was top. Bedankt.

 9. - -.
  - -.
  • 10 recensies
  8,75/10

  Uitstekend gegeten (complimenten aan de kok) met een hele vriendelijke bediening. Het was gezellig druk. De huiswijn was ook lekker. Een extra plus voor het serveren van Dunea drinkwater. E.e.a in het kader van de AH actie. Compliment ook voor de lekkere soep (was een extra gang).

 10. Hennie V.
  Hennie V.
  • 31 recensies
  8,25/10

  Wij hebben met vier personen gegeten bij TO ME@T bij de Buren. Wij hebben twee maal het vis en twee maal het vlees menu van de AH actie genomen. Heerlijk gegeten, minpuntje van het voorgerecht met zalm was dat de zalm dik gesneden was en vrij hard. Het hoofgerecht van vis was lekker maar de filé was aan de droge kant. Vriendelijke goede bediening en een gezellige inrichting. Wij zaten in het voorste gedeelte, dan voel je als er nieuwe gasten binnenkomen de kou van buiten.

 11. Peter P.
  Peter P.
  • 12 recensies
  7,75/10

  Paar weekjes terug gegeten met de AH actie. Alles in orde. Lekker eten, mooi opgemaakte borden, vriendelijke bediening en leuke sfeer. Volledige kaart zag er ook erg goed uit dus komen zeker nog eens terug voor een goed stuk vlees. Enige minpuntje (om dan toch maar iets te noemen) was dat de borden voor zowel vlees en vis exact dezelfde garnituur hadden. Vind ik nooit zo netjes / passend.

 12. JenniferBast
  JenniferBast
  • 1 recensie
  9/10

  Met de albert hein actie gegeten. Er was een speciaal menu, vlees of vis. Het eten was mooi geserveerd en smaakte heerlijk. De bediening was bijzonder vriendelijk en we voelden ons erg welkom.

 13. Sandra v.
  Sandra v.
  • 7 recensies
  8/10

  Samen met mijn vriendin hier een 3 gangenmenu gegeten van de AH actie. Restaurant ziet er leuk uit, de bediening was vriendelijk en we hebben heerlijk gegeten. De prijs kwaliteit verhouding was perfect. Het zat niet helemaal vol en ondanks dat was het wel erg gehorig. Het geluid van de andere tafels gonsde erg door in de ruimte. Mijn advies zou zijn daar wel iets aan te doen als restaurant.

 14. Aad.kortekaas K.
  Aad.kortekaas K.
  • 4 recensies
  9/10

  Wij zijn met de AH actie terecht gekomen in dit restaurant. Knus en gezellig onderkomen. Personeel bijzonder aardig en gastvrij. Het eten was voortreffelijk, mooi geserveerd. het is een aanbeveling om bij To Meat Bij de buren te gaan eten. We hebben een fijne avond gehad.

 15. Nicky H.
  Nicky H.
  • 7 recensies
  7,25/10

  Eten en wijn was goed maar service was traag. Lang moeten wachten op eten en de daarbij bestelde drankjes kwamen pas toen de borden bijna leeg waren. Desserts kwamen niet gelijk en rekening liet ook op zich wachten. Zaak was niet over vol en de dames liepen met zn 2en moet voldoende zijn dacht ik.

 16. - -.
  - -.
  • 34 recensies
  7,5/10

  Via de AH actie hier gegeten. Ondanks het feit dat het vrijdagavond was, was het niet druk in dit kleine restaurant. Als voorgerecht hadden we de garnalencocktail. Smaakvol maar een hoog "groen gehalte" Twee soorten garnalen wat ons op de gedachte bracht dat de Hollandse garnalen op waren. Het hoofdgerecht bestond uit zalm of diamanthaas. De zalm was prima maar de opmaak blonk niet uit. De diamanthaas was voorzien van een mooi opgemaakt garnituur maar een heel klein portie. Verder voor ze vieren een schaaltje frites met een mini mini schaaltje saus. De "nouveau cuisine" uit de zestiger jaren is weer teruggekeerd in Noordwijkerhout. Ik begrijp heus wel dat er dat de winstmarge keldert als je je aansluit bij dit soort acties, maar bezuinig niet op je garnituur of doe anders dan niet mee. Toch geef ik een 7 voor het eten omdat het smaakvol was. De bediening was vriendelijk.

 17. ad U.
  ad U.
  • 3 recensies
  9/10

  Weer met 6 personen genoten van het AH-menu wat ze je hier voor zetten. Zeer welkom als gast en ook zo was de bediening Heerlijke huiswijn voor een mooie prijs op aanbeveling bij het diner. Wij gaan zeker nog eens terug naar deze uitstekende locatie.

 18. Edward K.
  Edward K.
  • 2 recensies
  8/10

  Een gezellig, modern ingericht restaurant, niet al te groot. Bijzonder aardige en persoonlijke bediening. Heerlijke gerechten en mooi opgemaakte borden. Het maakt nieuwsgierig naar meer. De porties van een goede hoeveelheid. Zeker een aanrader!

 19. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  8/10

  Lekker gegeten via ah actie. Keuze uit twee voor en twee hoofdgerechten. Voor ieder wat wils. In eerste instantie kwamen gerechten snel na elkaar. Broodje vooraf nog maar net ontvangen toen voorgerecht al kwam. Na hier de bediening op aangesproken te hebben liep het wel goed. Leuke avond gehad. Aanrader

 20. Henriëtte v.
  Henriëtte v.
  • 2 recensies
  7,75/10

  Heel goed restaurant. Er was een menu samengesteld waar je uit kon kiezen, tussen vlees en vis. De ossenhaas was heerlijk mals. Het toetje was heel apart opgemaakt. Het personeel was erg vriendelijk.

 21. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  10/10

  We hadden een tafeltje bij het raam in een sfeervol restaurant. Het straalde gezelligheid uit. Wij kozen als voorgerecht de fijn gesneden carpaccio, die was verrukkelijk. Er zat een heerlijk zachte sla bij, die zelfs ik met smaak at. ( Vaak schuif ik het weg ). We namen bij ons eerste glas wijn ( ik mocht eerst de rosé proeven) stokbrood die heerlijk vers was. Met natuurlijk iets erop, waarvan ik de naam niet heb onthouden. Maart drie heerlijke smaken. De bediening was perfect.

 22. jannie.meegdes m.
  jannie.meegdes m.
  • 2 recensies
  9,5/10

  wij hadden gekozen als voorgerecht zalm, hoofdgerecht roodbaars en een heerlijk toetje,voor de prijs van € 32,50, het werd op een aantrekkelijke manier opgediend en uitgelegd wat we kregen voorgeschoteld, we hebben heerlijk gegeten en de bediening was erg vriendelijk, voor herhaling vatbaar

 23. Emma W.
  Emma W.
  • 2 recensies
  8,25/10

  Eten was top, de ruimte was erg gehorig, je kon je zelf moeilijk verstaanbaar maken, paar grote groepen waren behoorlijk lawaaierig.

 24. Nienke K.
  Nienke K.
  • 5 recensies
  7,75/10

  Wij hebben hier heerlijk gegeten van ons AH menu. Zowel voor als hoofd kon je kiezen uit vis of vlees . Het vlees is verrukkelijk, mooi mals en een goede smaak. De bediening is vlot, het zat vol, en buitengewoon vriendelijk. Qua interieur vonden wij het wat somber en een tikkeltje gehorig. Maar dit is geen reden voor ons om er niet meer naar terug te gaan.

 25. Yvonne v.
  Yvonne v.
  • 13 recensies
  9,5/10

  Heerlijk menu van de iens actie bij to meat de buren gegeten. Heerlijk zalm en een heerlijk hoofdgerecht met lam en diamanthaas. Zeer aan te bevelen,

 26. Margreetengerrit s.
  Margreetengerrit s.
  • 4 recensies
  8,75/10

  We hebben het gisteravond reuze naar onze zin gehad. We werden hartelijk ontvangen, en voelden ons op ons gemak. Het eten was heerlijk vooral het voorgerecht, het hoofdgerecht was een schilderijtje en zowel de vis als het vleesgerecht smaakten heerlijk en puur. En ook het nagerecht was prima. Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen en het ook bij vrienden aanraden. Margreet Stinenbosch

 27. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  9,5/10

  To Me@t bij de Buren is een uitstekend restaurant in Noordwijkerhout. Wij hadden gereserveerd via de actie van AH. Tweede diner gratis. Het restaurant had een vastgesteld keuzemenu van 3 gangen. Het begon meteen al erg soepel. Eén van ons beiden had als voorgerecht liever iets anders dat de twee mogelijkheden die geboden werden. Geen probleem. Kreeg gewoon iets anders. De voorgerechten smaakten uitstekend. Verder werd met name het hoofdgerecht erg fraai gepresenteerd op het bord. De smaak was uitstekend en de gevarieerdheid evenzo. Ook het nagerecht was mooi opgemaakt en smaakte erg lekker. Het personeel, de serveersters, was erg vriendelijk, behulpzaam en zeer gastvrij. Het is dat het ver bij onze woonplaats vandaan is (140 km) anders zouden wij er zo weer heen gaan, met of zonder AH actie. Wij bevelen To Me@t bij de Buren van harte aan. Albertien Liefers en Michiel Morhée (en ons hondje Sammie, die eveneens van harte welkom was)

 28. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9,25/10

  Hadden gisteravond met ons vieren 23 sept. een geweldige avond.Werden allervriendelijks ontvangen door 2 jongedames die ook nog erg terzakekundig bleken te zijn.Het AH menue was voortreffelijk.Wij kozen als voorgerecht 1 maal soep en 3 maal zalm met salade en als hooofdgerecht ribye en als toetje 2 maal koffie en 2 maal dessert.De ambiance bij to me@t is perfect erg gezellig en het eten en bediening is voortreffelijk Hulde aan de kok.Het was beslist niet de laatste keer dat wij daar waren

 29. Jacqueline K.
  Jacqueline K.
  • 6 recensies
  8,75/10

  Heerlijk menu met de restaurant actie. Goede en leuke bediening in een gezellige sfeer. Mooi opgemaakte borden, uitstekende kwaliteit vlees en vis. Een echte aanrader om te eten.

 30. Aatveenhof v.
  Aatveenhof v.
  • 14 recensies
  8,5/10

  Leuke locatie. Met de AH bonnen een leuk menu waar je uit kon kiezen. Leuke spreuken die aan de wand hingen. Ook leuk dat je de koks kon zien lopen.

 31. c.veefkind
  c.veefkind
  • 4 recensies
  7,25/10

  Heerlijk gegeten gisteravond met vrienden. Alleen restaurant blijkt. Inder geschikt voor mensen in een rolstoel. Drempels in de zaak in principe wel te doen, alleen moeten er wel de nodige stoelen opzij (gelukkig was de zaak niet vol). Vierkants tafeltjes met 1 poot niet geschikt om de rolstoel onder te rijden. Voetsteunen moetsten opzij on toch goed aan tafel te kunnen zitten, waardoor benen bungelde en dat is niet echt comforabel de hele avond. Alternatief 1 was door te schuiven, maar dan heb je precies de naad van twee tafels tussen je in. Alternatief 2 is een ronde tafel, maar deze was helaas al bezet. Na heerlijke maaltijd, waar keurig rekening gehouden was met specifieke wensen naar het toilet. Keurig, maar je moet niet in een rolstoel zitten. Deuren draaien naar binnen!!! Inrijden kan wel. En ook al zitten er geen beugels en met een beetje gemanouvreer (lastig van er zitten urinoirs in de weg) kom je op t toilet. Maar deur kan dan niet dicht. Gelukkig waren er geen gasten meer in de zaak, maar opgelaten voel je je wel. Of we terugkomen, ja voor het eten wel! We zijn wel benieuwd naar de echte kaart. Maar we kunnen onze vriend in de rolstoel niet meenemen en dat vinden we heel jammar. Tip voor op de website: zet erbij dat het voor rolstoelgebonden gasten beperkt toegankelijk is en dat er helaas geen aangepast toilet is. (Tenzij een van de toiletten zo gemaakt wordt dat de deur naar buiten opendraait)

  TO ME@T Noordwijkerhout

  Wij nemen uw opmerkingen zeer ter harte en hebben onze gegevens aangepast en aangegeven dat er geen aangepast toilet is voor rolstoel gebonden gasten. Onze excuses voor het ongemak. Wel fijn dat U lekker heeft gegeten bij ons!

 32. Angelique V.
  Angelique V.
  • 8 recensies
  8/10

  Personeel was zeer vriendelijk. En het eten was smakelijk, vers en mooi gedecoreerd. We hebben genoten van het stukje vlees.

  TO ME@T Noordwijkerhout

  Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hopen U nog eens in ons restaurant terug te zien

 33. fokke L.
  fokke L.
  • 1 recensie
  8,25/10

  Hedenavond met twee personen gegeten met en naar aanleiding van AH zegelactie. Service en gebonene waren alsof wij zonder deze actie kwamen eten. Eerlijke producten smaakvol opgemaakt. Attente bediening en heerlijke wijn. Een volgend bezoek verdient dit restaurant.

  TO ME@T Noordwijkerhout

  Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Wij zien u graag nog eens terug in ons restaurant.

 34. Marjolijn D.
  Marjolijn D.
  • 2 recensies
  8,25/10

  Heerlijk genoten van het AH menu. Mooi opgemaakte borden en prettige bediening en sfeer. Het vlees was heerlijk mals. Ook een heerlijk voorgerecht. Ook het vismenu was prima. Aanrader!

  TO ME@T Noordwijkerhout

  Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Wij zien u graag nog eens terug in ons restaurant.

 35. Dennis H.
  Dennis H.
  • 27 recensies
  9/10

  Wij zijn (net als vorig jaar) ook hier weer wezen eten met de AH actie met 4 personen. Wederom heerlijk gegeten alle 3 de gangen. Voordeel was dat je nu ook een keuzemenu had tussen vlees en vis. Borden heel mooi opgemaakt en de bediening is onwijs vriendelijk. top restaurant!

  TO ME@T Noordwijkerhout

  Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Wij zien u graag nog eens terug in ons restaurant.

 36. Arnieq N.
  Arnieq N.
  • 10 recensies
  8,5/10

  Bij de Buren gereserveeerd voor de AH actie. Was eigenlijk vergeten want de eerstvolgende open plek was 4 weken weg. Enfin werd netjes door een email aan herinnerd dat wij een reservering hadden. Aangekomen in het resaturant werden we heel vriendlijk ontvangen. Ook uitgelegd dat we er waren voor de AH actie; dit was geen probleem alleen er is een aparte kaart speciaal voor de AH actie. Voor mijn vrouw echter zag de reguliere kaart er fantastisch uit, dus wij besloten om voor de kaart te gaan. Dat was geen probleem. Wij hebben er geen spijt van gehad. We kozen de Pulled Pork en de spare ribjes als voorgerecht. Heerlijk begin van een leuke avond. De franse huis wijn is een goede keuze, neutraal en goed te combineren. Daarna de dry aged Cote de Bouef; een ware verwennerij en uitstekend begeleid met frietjes en een mooi bord met kleine hapjes. Tot slot de Pana Cotta met ijs van basilicum, heerlijk. Mijn vrouw had nog de irish coffee, een ware calorie bom. Wel heerlijk. Voor ons is dit zeker voro herhaling vatbaar en met de AH kaart gaan wij wel elders heen....

  TO ME@T Noordwijkerhout

  Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Wij zien u graag nog eens terug in ons restaurant.

 37. Arjette C.
  Arjette C.
  • 3 recensies
  8,5/10

  We kozen het vleesmenu van de AH actie. Alles was heerlijk alleen het lamsvlees was iets minder mals. Heerlijke bijgerechtjes en heerlijke wijnen. Het toetje sprong er echt uit!De bediening was super! We komen zeker terug.

  TO ME@T Noordwijkerhout

  Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Wij zien u graag nog eens terug in ons restaurant.

 38. Daisy V.
  Daisy V.
  • 5 recensies
  8,5/10

  To Me@t weet hoe ze heerlijk vlees klaar moeten maken. De aged rib eye en entrecote zijn voortreffelijk, als ook het garnituur. Zelf zou ik graag meer toetjes op de kaart willen zien (iets met chocola), maar verder kan ik niets verzinnen om aan te passen. De bediening is heel attent, snel en vriendelijk. Erg leuk om hier te eten!

 39. Aad G.
  Aad G.
  • 48 recensies
  8,25/10

  Heerlijk gegeten in dit uitstekende restaurant in het centrum van Noordwijkerhout. De spareribs als voorafje waren bijzonder smaakvol en uitstekend gegaard. Mijn partner nam de huisgerookte zalm met gamba's , limoen en wasibi mayonaise. Ook zeer smaakvol. Het hoofdgerecht was een gezamenlijke keuze: krokante kalfsentrecote met hollandaise saus, tomaat en verder gebakken prei op schelpje van deeg, aubergine, haricots vert met spek. De saus was aan de flauwe kant. De bijgeleverde frites (deels in schil) smaakte zeer goed. Omdat we al redelijk vol zaten namen we koffie na en die werd geserveerd met truffels en een brownie-cakeje. De rekening bedroeg inclusief de drankjes 72,50 en dat is een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit restaurant is een echte aanrader voor de bezoeker die eens wat anders wil eten dan de standaard-aanbiedingen;

 40. Imp
  Imp
  • 2 recensies
  9,25/10

  Super lekker gegeten. Vooraf stukjes brood met tapenade van het huis, zie je niet zo vaak meer tegenwoordig. Wordt gewaardeerd. Spare ribes vooraf, tournedos en entrecote als hoofdgerecht. Bijgerechten bijzonder lekker en anders als anders. Alles opgegaan. Een aanrader om de gaan eten, fijne service met goed advies en oplettende attente dames. Ik vind de uitstraling van het restaurant niet helemaal passend bij de kwaliteit van het eten. Jammer waren de luidruchtige klanten op het terras maar dat kan ik het restaurant niet aanrekenen. Een aanrader zeker weten!