Reserveer gratis
Eten
Service
Sfeer
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
Wat gasten over dit restaurant zeggen:
Marleen B. • 2 recensies
2 augustus 2024
10/10Gezellig plekje en heerlijk gegeten!
Billy E. • 12 recensies
26 juli 2024
6/10Het eten was teleurstellend helaas, had hoge verwachtingen van een vegan Surinaamse restaurant, maar weinig authentieke smaken geproefd. Rijst was droog, jackfruit was niet bijzonder gekruid, de dumplings waren meer cake dan dumpling, de aubergine was nog hard. Erg teleurgesteld. Maar hopelijk was het hun dag gewoon niet, en hebben we pech gehad. Service was ook erg langzaam. Maar vond ze super vriendelijk, en ik gun het zo heel erg!
Tanja v. • 6 recensies
3 juli 2024
7,5/10Het eten was heel lekker. De bediening was een beetje aan de trage kant. Het was druk en daarom moesten we iets langer op het eten wachten. De kok kwam excuses aanbieden en we kregen bananenchips van het huis. Deze aandacht maakt veel goed.
N B. • 1 recensie
16 juni 2024
9,5/10Het eten is hier fantastisch, alles vers, goed gekruid, vegan op de meest authentieke manier. De eigenaresse kan gewoon heel goed koken.! Vers gemberbier ook weer heel goed gekruid, pittig en toch mild en zoet. Yummie
Dorien G. • 1 recensie
8 juni 2024
2/10Misschien hadden wij een verkeerde dag, gezien andere recensies. Durf bijna mijn bevindingen niet op te schrijven maar om eventuele teleurstellingen te voorkomen bij andere eters… Ben gek op soul food en Surinaams, maar wat wij vandaag hebben gegeten is geen van beide. Als voorgerecht hadden wij dumplings besteld, we kregen 3 bruine meelballen ( a 2,50 per stuk) aan een stokje met een klein beetje soort van tomaten tapenade. Zeer droog en smaakloos. Daarnaast hadden wij een ander beeld van dumplings, namelijk zachte gestoomde hapjes met een lekkere vulling en een dipsausje. Daarna een enorme droge roti rol. De smaak van de masalapoeder blijft hangen en voor 16 euro verwacht ik er tenminste kousenband in, in plaats van sperziebonen. Het derde gerecht was een warm bord met lauw eten. De uien waren zeker niet in het zuur gezet. De uien waren rauw en smaakloos. Voor de rest hompen cassave en plantaan, en dat voor 24 euro. Voor 2 euro extra kregen we nog een schaaltje boulanger ( aubergine saus) erbij. Al met al saai, smaakloos, onaantrekkelijk en veelste duur voor wat je krijgt. De soul ontbrak in elk gerecht. Super jammer want het kan zo lekker zijn! De bediening was wel een lief meisje!
Monique H. • 1 recensie
2 juni 2024
9,5/10Zeer goede smaken, authentieke smaken voor een vegetarisch concept heb ik er heerlijk gegeten zeer verrast van de smaken vooral de pom
Wilma R. • 1 recensie
5 mei 2024
9/10Naast het overheerlijke eten, de tropische sfeer en de bijbehorende muziek heeft ook de bediening een bijzondere indruk op mij gemaakt. Erg vriendelijk en open.
Laetitia K. • 14 recensies
5 april 2024
9,5/10voor de 2e keer weer heerlijk heerlijk gegeten. Het eten is verslavend lekker tot gauw weer.
carolina g. • 1 recensie
3 april 2024
10/10Hele fijne mensen die echt met hart en ziel heerlijk eten maken💚 Leuke en gezellige bediening ook gewoon lekker relaxed. Echt een aanrader😊
Angelique M. • 1 recensie
28 maart 2024
9/10Wat een heerlijk eten! Echt een aanrader! Het duurde wel lang voordat het eten er was omdat ze personele problemen hadden die avond. Maar blij dat we zijn gebleven! Bijzondere smaken en goede porties!
Militsha V. • 1 recensie
27 maart 2024
3/10Het eten was teleurstellend. Het had weinig smaak, was vet en overdreven veel. Tjauw Min is geen nat gerecht. Tegelijk bestellen is samen eten. Het eten van je tafelgenoot mag niet afkoelen. Driekwart van het eten laten staan. Heb ook gelijk aangegeven dat ik het eten niet lekker vond mede omdat het te vet was.
Foto bekijken
Liz P. • 1 recensie
14 maart 2024
7/10Hele aardige eigenares. Kookt in haar eentje. We moesten lang op ons eten wachten. Dat was wel lekker. Het restaurant wordt rumoerig wanneer er veel mensen zijn. Dan kun je niet meer rustig met elkaar spreken. Weet niet of we terug komen.
De betekenis van sommige Surinaamse soulfoodgerechten is, niets anders dan liefde in vele smaken. Het zijn gerechten die mijn voorouders aten. Elk soulfood-gerecht kent een eigen verhaal. Geduld, energie, veerkracht en vindingrijkheid in een pan, met hart en ziel bereid. Sommige gewassen zijn door de inheemsen verbouwd, andere recepten zijn door de tot slaaf gemaakten en immigranten meegenomen naar Suriname. Het is onnodig te zeggen dat Suriname rijk is aan een diversiteit van feestelijke gerechten.
Hobbemakade 71, 1071 XM Amsterdam
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.