Terug

Recensies The Commons Rotterdam

7,4/10
Gebaseerd op 63 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Astrid B.
  Astrid B.
  • 9 recensies
  6,5/10

  Eten was mwah. Pizza goed! Vergaten alweer de korting eraf te halen :(

 2. Marcella K.
  Marcella K.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Bediening is heel goed. Je wordt echt gezien en heel netjes bediend. Het eten is ook echt heel goed. Smaakt allemaal super, mooi aangekleed en ook veel variatie op de kaart. Heel positief verrast. Als je houdt van ene jonge hippe stijl, zeker gaan!

 3. Max S.
  Max S.
  • 1 recensie
  10/10

  Lekker eten met vriendelijke bediening! Niks te klagen

 4. Kristel H.
  Kristel H.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Menukaart was Engels en serveerster sprak alleen Engels . Geen probleem voor mij maar wellicht niet voor iedereen. Eten was ok. De serveerster was vriendelijk maar niet erg oplettend. Vaak lang wachten voordat ze bij je was en zo druk was het niet. Ik denk gewoon weinig horeca ervaring. Omdat het onder het studenthotel zit zaten er ook veel studenten achter de laptop te werken.

 5. Imad k.
  Imad k.
  • 53 recensies
  9/10

  Lekkere gerechten, perfecte cocktails en een fijne service. Vooral de pizza's zijn een aanrader!

 6. Majid M.
  Majid M.
  • 8 recensies
  10/10

  Very nice pasta!

 7. Florian D.
  Florian D.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heel goedkoop eten. Vooral voor hoeveel eten je krijgt. Leuke setting, en kregen via de fork 50% korting. Totaal 2 personen 24 euro, niet vaak zo goedkoop uit geweest

 8. Astrid B.
  Astrid B.
  • 9 recensies
  6,5/10

  Bediening heel vriendelijk. Pizza’s waren top, de burger heel droog. Voor elk wat wils. Veel studenten die daar chillen, want het restaurant is onderdeel van The Student Hotel.

 9. Wesley G.
  Wesley G.
  • 1 recensie
  2/10

  Heel slecht. Wij hadden een reservering gemaakt voor een vrijdagavond. Komen daar aan en het restaurant blijkt gesloten die avond voor een feestje.... Na een goede ervaring in Den Haag met het 'student hotel' en dit restaurant, is dat wel een grote afknapper. Op mails met feedback wordt niet gereageerd. Ik kom nooit meer terug naar één v/d hotels of restaurants.

 10. Imad k.
  Imad k.
  • 53 recensies
  8/10

  Geweldig voor een lekkere cafehap. Verwacht er niet te veel van, dan word je aangenaam verrast.

 11. Imad k.
  Imad k.
  • 53 recensies
  6,5/10

  Redelijk eten, kleine cafégerechten. Helaas was de kaart aan verandering onderhevig waardoor de keuze beperkt was. Dit zou de volgende week verholpen zijn.

 12. Farouk E.
  Farouk E.
  • 1 recensie
  2/10

  We hadden met het gezin gereserveerd ivm de verjaardag van onze dochter die 14 werd. Toen we aankwamen waren ze verbaast dat we hadden gereserveerd, want de keuken was gesloten!! Ze hadden de opening van het terras met een BBQ, al zag ik nog bijna niemand. We hadden voor Commons gekozen vanwege de gevarieerde kaart, zodat ieder kon eten wat ze zelf lekker vonden, maar dat ging dus niet door. Als ik eerdere recensies lees, dan vallen 2 dingen op: 1: dit is al eerder gebeurd. 2: het zou me niet verbazen als die hele positieve recensies van de gasten uit het studentenhotel komen dat ernaast zit. Die werken namelijk ook in dit restaurant (allemaal Engels sprekend).

 13. Hilde H.
  Hilde H.
  • 14 recensies
  2/10

  Gereserveerd via thefork, helaas bleek bij aankomst de keuken gesloten. Er was een grote BBQ buiten waar we eventueel aan deel konden nemen, maar dat was helaas niet waar we op gerekend hadden.

 14. Nel D.
  Nel D.
  • 2 recensies
  8/10

  Lekker eten, leuk interieur, goeie service!

 15. Imad k.
  Imad k.
  • 53 recensies
  7,5/10

  Lekkere, makkelijke hap. De gegrilde kip is lekker, alsook de hamburgers. Leuke locatie!

 16. Darryl J.
  Darryl J.
  • 5 recensies
  9/10

  Super. Gewoon wat je verwacht van een restaurant! Eten was goed, service was heel aardig! Heerlijke appetizers met een mooie uitvoering. Enige nadeel was het wat lange wachten op drinken. Maar met genoeg gezelligheid is het zeker uit te houden!

 17. Menno L.
  Menno L.
  • 57 recensies
  2,5/10

  Ze hadden een feest en zeiden dat degene die over de site gingen, waarschijnlijk dan was vergeten dit te regelen. Gevolg dat ik dus wat anders moest regelen en via thefork kan dat dan niet meer aangezien het dan aangeeft dat je een dubbele reservering hebt gemaakt. Klantenservice thefork is vervolgens ook totaal onbereikbaar.

 18. Karin C.
  Karin C.
  • 7 recensies
  8,5/10

  Een goed restaurant met een sfeervolle inrichting en buitengewoon vriendelijk personeel die er alles aan doen om je bezoek aangenaam te laten verlopen. We hebben een heel prettige avond gehad en zullen er zeker nog eens binnen lopen voor een goeie maaltijd.

 19. Sibilla B.
  Sibilla B.
  • 3 recensies
  3/10

  Erg teleurstellend, 80% van het menu was er niet door een levering die niet doorgekomen was. Wij zijn na een drankje en nachos (waar de kaas niet volledig op gesmolten was) weggegaan en ergens anders de avond voort gezet

 20. Marit V.
  Marit V.
  • 1 recensie
  5/10

  Het eten was kwalitatief slecht en het duurde erg lang

 21. Carien v.
  Carien v.
  • 3 recensies
  10/10

  Toplocatie en topservice! Aanrader!

 22. Imad k.
  Imad k.
  • 53 recensies
  9/10

  Prima prijs kwaliteit verhouding! Leuke inrichting en fijne service.

 23. Menno L.
  Menno L.
  • 57 recensies
  9,5/10

  Bediening en de kaart alleen in het Engels maar supervriendelijk. Goede prijzen, goede porties, perfect!

 24. Zoë G.
  Zoë G.
  • 22 recensies
  7/10

  Ik vond het een erg mooi restaurant en de bediening was top. Heel erg fijn ontvangst en mochten zelf een tafeltje uitzoeken. Het eten viel helaas een beetje tegen. Er was enorm veel zout op de frietjes gedaan en we deze niet konden opeten. Het eten werd koud geserveerd en nadat ik een paar happen van mijn hoofdgerecht had genomen lag heel mijn bord onder het vocht wat volgens mij kwam door diepvries(?) spinazie en de portobello. Helaas, want dit had makkelijk verholpen kunnen worden .

 25. Sylvia n.
  Sylvia n.
  • 14 recensies
  8,5/10

  Prima gegeten, heel vriendelijk personeel.

 26. Sophie O.
  Sophie O.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Geweldige avond gehad. Heerlijk gegeten, Gewoon goed eten en prima sfeer!! Gezellig restaurant de moeite waard om een keer langs te gaan