Terug

Recensies The Commons Eindhoven

7,9/10
Gebaseerd op 170 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Modita v.
  Modita v.
  • 6 recensies
  10/10

  Een geweldige bediening, heerlijk eten, prachtige inrichting en een heel inspirerende vibe! Mooie bloemen en kleuren overal en een fijne sfeer.

 2. Egbert V.
  Egbert V.
  • 8 recensies
  5,5/10

  Wat onpersoonlijk, surf &turf was meer turf dan surf. Wel handige plek.

 3. Laura M.
  Laura M.
  • 6 recensies
  8,5/10

  Prima, leuke sfer. Kok bereidt de gerchten met aandacht en zorg, kun je zien in de open keuken. Geen uitgebrde kaart, maar prima eten en voldoende keuze.

 4. Dorothe K.
  Dorothe K.
  • 1 recensie
  7,5/10

  De kaart was alleen in het Engels beschikbaar. Gelukkig nam de jongen in de bediening even de moeite om uitleg te geven. De kaart was anders dan we vooraf op internet hadden bekeken. Veel beperkter, met maar 1 vis, 1 vlees en 1 vega gerecht. Dat was teleurstellend. De uitleg was dat ze werkten met een evenementen-menukaart vanwege de Dutch Design Week (dat was in oktober) en GLOW (wat ook alweer een week was afgelopen. Beter hadden ze dit vermeld op de website. Verder was het eten wel lekker, ondanks de beperkte keuze. Soms moesten we wel vrij lang op iemand van de bediening wachten, die waren niet veel op de vloer te vinden.

 5. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  7/10

  Ontvangst vond ik teleurstellend, ik kwam er voor de eerste keer en had een reservering gedaan, deze is niet doorgekomen, geen punt. Maar toen ik dit wilde melden kreeg ik een sneer van een van de "ontvanger" in het Engels dat hij geen Nederlands sprak. Leuke ontvangst, not. Gelukkig had zijn leuke en spontane collega alles nog gered, anders was ik omgedraaid en naar een ander restaurant gegaan. Eten was prima, lokatie is leuk maar erg rumoerig, met telkens een zelfde harde beat. Kom ik nog een keer terug....weet ik niet.