Terug

Recensies Taste!

9,2/10

Uitmuntend

Gebaseerd op 147 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Henk B.
  Henk B.
  • 10 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten en fijne bediening. Minpuntje? Moeten vragen de tafel schoon te maken nadat er broodkruimels en olijfolie geknoeid waren. Maar voor de rest: voortreffelijk!

 2. Bas S.
  Bas S.
  • 1 recensie
  9,5/10

  In mijn ogen het beste restaurant van Tilburg. Top keuken en dito bediening.

 3. Francina S.
  Francina S.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Eten was super! Personeel heel vriendelijk en erg kundig! Top.

 4. Koen T.
  Koen T.
  • 1 recensie
  10/10

  Voortreffelijk gegeten, wat een smaaksensaties! Dit restaurant doet zijn naam eer aan. Vriendelijk personeel en goede aanpassingen op persoonlijke wensen. Een echte aanrader!

 5. Toon V.
  Toon V.
  • 14 recensies
  8,5/10

  heerlijke avond gehad in dit restaurant prima gerechten met prima wijnen personeel kwam kundig over, enige minpuntje vind ik dat het in de kelder zit. maar voor de rest heerlijk restaurant met een mooie open keuken

 6. Anja V.
  Anja V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Een aanrader!

 7. Eleonore K.
  Eleonore K.
  • 1 recensie
  10/10

  Nico (de jarige) en ik hebben ontzettend genoten. Hele leuke sfeer en prachtige gerechten. Perfecte bediening en leuke verjaardagsschaal. Komen zeker weer terug en laten ons weer de wijn Adviezen tot ons spreken. Veel dank aan allen. Hart.groeten Nico en Eleonore Knape

 8. Monique v.
  Monique v.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten. Fijne bediening, die echt de tijd nam om de gerechten en dranken (wijn- en bierarrangement) uit te leggen. Zeker een aanrader.

 9. Manuel d.
  Manuel d.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Het eten was echt niet verkeerd. Wel vaak een overmaat aan zout. De bediening lijkt geen plan te hebben. Onverzorgde tafels, niet opruimen van lege glazen, klanten die met lege glazen zitten waarbij geen navraag is of er misschien nog wat gedronken wil worden. Wachttijd tussen gangen extreem lang. Sommelier die steeds met nieuwe wijn komt, terwijl je nog zeker 20-30 minuten moet wachten op het bijpassende gerecht.

 10. Gabrielle V.
  Gabrielle V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijke ervaring met superservice en gerechtjes

 11. Bram S.
  Bram S.
  • 1 recensie
  10/10

  Sfeervol restaurant leuke vlotte bediening en heerlijk eten.

 12. Sylvia S.
  Sylvia S.
  • 17 recensies
  8/10

  Heerlijke smaaksensaties,avondvullend....

 13. Angelique v.
  Angelique v.
  • 54 recensies
  8/10

  Na de recensies gelezen te hebben met hoge verwachtingen hier wezen eten in de restaurantweek. Een beetje zoekend liepen we binnen, waar het even duurde voordat we aangesproken werden. We hadden een beetje pech met de tafel die we kregen. Achter een schot bij de bar waar je een beetje het idee hebt apart te zitten van de rest die zicht hebben op de open keuken. Bediening is erg vriendelijk en het eten heerlijk. Alleen was de eendenborst nèt iets te ver doorbakken naar onze zin waardoor deze een lichte leversmaak kreeg. Jammer, want de rest van het eten was perfect! De witte huiswijn: een verdejo viel me erg tegen. Deze vond ik waterig.

 14. Joan d.
  Joan d.
  • 1 recensie
  8/10

  Prima gegeten. Soms duurde het te lang voordat de bediening een drankje bracht.

 15. Inge R.
  Inge R.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Het eten was echt verrukkelijk! De koks staan het eten in een open keuken klaar te maken, waardoor je al een beetje kan voorgenieten van wat komen gaat. We werden voor dat we bestelden al verrast met een aantal kleine amuses. Zo lekker, echt kleine smaakexplosies! We hebben uiteindelijk gekozen voor een drie gangen menu, waarbij ook het één nog lekkerder was dan het ander. De presentatie was ook super creatief, waardoor het bijna zonde was om het op te eten. Het enige wat ons erg tegenviel was de wachttijd tussen de gangen. Voor drie gangen hebben we van 19.00 tot 23.30 aan tafel gezeten, waarbij we om 21.30 nog niet het hoofdgerecht hadden. Het was wel erg druk en we hadden het idee dat ze wat bedienend personeel misten. Het was alles bij elkaar echter een topervaring, dus we komen hier zeker terug, maar reserveren dan wat vroeger ;-)

 16. Michiel J.
  Michiel J.
  • 7 recensies
  9/10

  Het de eeste gerechten waren behoorlijk zout, maar nadat we dat hadden aangegeven werd het goed opgepakt en werd het een stuk beter

 17. Hoplahoepla R.
  Hoplahoepla R.
  • 9 recensies
  8,5/10

  Eten was prima, echter de wachttijden tussen de gangen was veel te lang en we hadden gevraagd (en was toegezegd) bij het toetje op enige wijze aandacht te besteden aan 65 jarige verjaardag. Dat was men bij navraag vergeten en luchtigjes werd gemeld dat die surprise dan wel ergens anders zou liggen. Tevens bob arrangement aanvankelijk als vol arrangement op (niet gespecificeerde) rekening. Gecorrigeerd na vraag hierover.

 18. Ingrid K.
  Ingrid K.
  • 1 recensie
  10/10

  Met clubje verwende eters voor het eerst bij Taste! geweest. Geweldige keuken, veel aandacht voor smaken tegenover elkaar, knappe, mooi geserveerde creaties, goede porties. Ook weer nieuwigheden gezien, welke zal ik niet verklappen maar het heeft o.a. met een bijzonder kleurtje te maken. Wat wij positief vonden: een grote vierkante tafel waardoor wij elkaar met 8 personen goed konden aankijken. Rustige plek, niet teveel rumoer achterin het restaurantgedeelte. Alle 8 een verrassingsmenu dat goed uitpakte. De grootste verrassing: de prijs. Goed in elkaar gezet arrangement inclusief aperitief en bijpassende wijnen. Een heel gunstige prijs-prestatie verhouding. Bediening: goede mix van concentratie, losse en formele houding, top! Speciale complimenten voor de sommelier / maitre die de avond vriendelijk en aandachtig regisseerde.

 19. Bart D.
  Bart D.
  • 1 recensie
  9/10

  Eten echt Top..! Bediening uiterst vriendelijk. Sommelier weet waar hij over praat. Goede kennis. Het duurde alleen een beetje lang maar dat was ivm met drukte op Valentijnsdag denk ik. Komen zeker weten terug.!

 20. Jan Willem B.
  Jan Willem B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Opnieuw geweldige ervaring. Eten is echt topkwaliteit. Bediening ontspannen en professioneel. Mooie portionering. Brood super. 4-gangen avondvullend. Graved lachs Skrei Kalfszwezerik Passievrucht Sterwaardig, maar gelukkig goede portionering en value for money. We hopen weer terug te komen.

 21. Silvio v.
  Silvio v.
  • 2 recensies
  6,5/10

  We moesten erg lang wachten voordat we iets te drinken kregen, pas nadat we er om vroegen werd de bestelling opgenomen. Er is maar één keer gevraagd of alles naar wens was, echt te weinig aandacht. Het eten is bijzonder en lekker, jammer dat de bediening daar afbreuk aan doet.

 22. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Een hele fijne avond gehad, mede door de gastvrije bediening en het heerlijke eten. Elk van de 10 gangen was een traktatie :)

 23. Hans K.
  Hans K.
  • 2 recensies
  10/10

  uiterst attente en enthousiaste bediening

 24. Yolanda D.
  Yolanda D.
  • 1 recensie
  10/10

  Het was geweldig goed. Ondanks de drukte was de service ongekend. Wij hebben heerlijk gegeten..

 25. Femke v.
  Femke v.
  • 1 recensie
  8/10

  Fantastische high wine & high beer! De high beer stond (nog) niet op de kaart maar is speciaal voor ons samen gesteld! De hapjes & dranken waren een super match! Wij zullen nog vaak terugkomen!

 26. Iris W.
  Iris W.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Super goed gegeten! We hadden 6 gangen verrassing en verrast waren we zeker. De wijnen werden gul geschonken en de porties waren ruim en prachtige schilderijtjes. Gezellige sfeer en leuk dat je de keuken in kijkt. Ook een dikke pluim aan de bediening en gastheer Kees. We hebben een geweldige avond gehad!

 27. Lia v.
  Lia v.
  • 2 recensies
  9/10

  We hebben heerlijk gegeten!

 28. Jan B.
  Jan B.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Taste doet zijn naam eer aan. Eten en wijnen proeven om vooral de geweldige smaak tot zijn recht te laten komen, Een topper 2 tot 10 gangen met een vrije keuze. Een wijnarragement is aan te raden.

 29. H. P.
  H. P.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Fantastisch eten, echter mogelijk was het net te druk. De keuken liet je dit keer te lang wachten tussen gangen door...

 30. Arthur E.
  Arthur E.
  • 9 recensies
  9/10

  Uitstekende avond gehad. Wij kozen voor een 5-gangen verrassingsmenu met een wijnarrangement en hebben genoten.

 31. dirkerik v.
  dirkerik v.
  • 14 recensies
  10/10

  Door een communicatie stoornis tussen Iens en het restaurant was er geen plaats meer. Was reeds enige dagen volgeboekt. Door de manager werd een zeer goede oplossing gevonden. Hulde.

 32. Dick-E
  Dick-E
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten erg vriendelijke bediening. Wij komen hier zeker terug. Goede uitleg over de gerechten deze waren buiten de voortreffelijke smaak ook erg mooi opgemaakt

 33. Corne S.
  Corne S.
  • 1 recensie
  9/10

  Vernieuwende en speciale smaakcombinaties. Proef de kaart us een mooi evenement en we komen zeker snel terug voor de overige gerechten.

 34. Katleen B.
  Katleen B.
  • 1 recensie
  10/10

  Toplocatie!!!! Super bediening. Super gerechten. Alles is zeer bekwaam opgediend en tijd tussen de gerechten zeer goed ingeschat . Zeer vriendelijk! 10/10. Je zal niet teleurgesteld zijn als je cullinair wilt eten.

 35. Bram P.
  Bram P.
  • 19 recensies
  9/10

  In het kader van de restaurantweken weer eens bij Taste! gegeten. We hadden het 4’gangen arrangement genomen waarbij ipv Wijn, ook een bierarrangement gekozen kon worden. Een van onze tafelgenoten is bierliefhebber en net zoals de wijnen waren de verschillende biersoorten afgestemd op de gerechten. Verrassend tot zelfs het nagerecht toe. Eten was vanouds zeer tasteful en hebben erg goed gegeten. Bediening soms een beetje vergeetachtig, maar met veel flair en nam de tijd voor een gepassioneerde productomschrijving. Al met al een topavond gehad en wij komen zeker op kortere termijn weer een keer langs

 36. Kees S.
  Kees S.
  • 1 recensie
  9/10

  lekker gegeten en lekker gekletst. leuke en persoonlijke bediening.

 37. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Lekker en prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.

 38. Ilona v.
  Ilona v.
  • 3 recensies
  9/10

  Super lekker gegeten! We hebben een 6 gangen verrassingsmenu op! Het wijnarrangement paste er ook perfect bij! Hielde ook goed rekening met allergieën!

 39. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  10/10

  I.v.m. het mooie weer werden we op het dakterras verwelkomt, er was namelijk een bbq arrangement. In eerste intentie wist ik niet zo goed wat ik hier van moest verwachten, maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen! In een woord gewoon top!

 40. M A.
  M A.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Uitstekend gegeten, prima smaakcombinaties en mooi gepresenteerd! Personeel was vriendelijk. Inrichting -strak. Had in deze tijd van het jaar wel wat meer Kerstsfeer in gebracht kunnen worden,