Taste of V

Prinsessesingel 30 5911 HT Venlo Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 35
|
31-773031130

Over het restaurant Taste of V

Van der Valk Hotel Venlo heeft een tijdelijk restaurant geopend in het centrum van Venlo. Restaurant Taste of V heet je van harte welkom! In het oude stadskantoor van Venlo is een modern en gezellig restaurant gerealiseerd met een open keuken, bar en gezellige zitjes. Kom snel langs voor een kopje koffie, lunch, diner of borrel.

Op de kaart staan heerlijke gerechten met ingrediënten die bij voorkeur uit de regio afkomstig zijn, geïnspireerd door het seizoen. Bij het samenstellen van de kaart en het inrichten van het restaurant was het uitgangspunt duurzaamheid. Er wordt gewerkt met pure, eerlijke producten, die worden omgetoverd tot verrassende creaties. Prikkel je zintuigen en ontdek de culinaire verrassingen van de chef-kok en zijn team.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 35
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

  • € 4,5
    Glas wijn
  • € 3
    Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Taste of V

Openingstijden

De keuken is geopend van maandag t/m zondag van 12:00 tot 21:30 uur

Services

  • Restaurant is af te huren (100 maximum aantal personen.)
  • Af te huren , Nederlands gesproken
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.