't Hert

Valdijk 2 4841 AG Prinsenbeek Nederland Kaart
31-765412212

Meer informatie over restaurant 't Hert

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  0
 • < 7
  1
2/2 recensies

Jouw recensie over het restaurant 't Hert

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Dave D.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 15 apr. 2017
restaurant heet tegenwoordig​ valdijck bar en kitchen. tapas style kleine gerechtjes eten is lekker en voldoende. restaurant eetcafe voor iedereen. losjes
Frans V.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
8
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 22 feb. 2013
Sfeerloos, maar dat kan ook moeilijk anders als je de enige vier gasten bent. Interieur is vernieuwd, maar niet echt vernieuwend. Zaak is aan de buitenkant niet herkenbaar als restaurant, zelfs geen menukaart om je een indruk te geven wat je kunt verwachten. Op goed geluk naar binnen gegaan en dat viel niet tegen. Als voorgerecht een proeverij van de kaart: voor stevige eters geen probleem, voor de minder grote eters een veel te zwaar voorgerecht. Hoofdgerechten bleven dus in enkele gevallen half staan. Ik zag een bescheiden, maar wel lekker kreeftje, redelijk kalfsvlees met wel erg weinig garnituur, een grote bak frites die natuurlijk bijna onaangeroerd bleef, een goed kabeljauwtje en twee prima flesjes witte wijn (sauvignon). De bediening was attent en vriendelijk. De rekening te hoog voor het gebodene. Over een tweede bezoekje moeten we nog eens goed nadenken !
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.