Terug

Recensies Sun On

8,8/10

Fantastisch

Gebaseerd op 130 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Anika B.
  Anika B.
  • 28 recensies
  10/10

  Heerlijk restaurant. Fijne service, erg persoonlijk en goed. De gerechten zijn onbeperkt, maar worden wel op maat gemaakt, geen buffet dus, helemaal goed i.v.m. zero waste. Ik kom hier zeker terug!

 2. Chm v.
  Chm v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  was goed en gezellig ben al meer daar gaan eten

 3. Leon G.
  Leon G.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Zoals verwacht is het David en zijn staff gelukt om een geslaagd kerstdiner van hoge kwaliteit voor te schotelen. We kijken uit naar een volgende gelegenheid om Sun On weer aan te doen.

 4. Willemijn S.
  Willemijn S.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Ontvangst was zeer hartelijk. Het kerstdiner bestond uit genoeg keuze. Tafels waren sober gedekt. De gerechten waren voortreffelijk klaargemaakt en snel opgedient.

 5. Karen T.
  Karen T.
  • 1 recensie
  9/10

  De gerechten waren heerlijk en de service was zeer goed maar de temperatuur was te laag en de radio iets te hard. De uitstraling van de ruimte en de stoelen was wat simpel

 6. • 1 recensie
  8/10

  Lekker gegeten. Vlotte nette bediening. Al you can eat concept. 1 minpuntje was dat je maar 1 toetje mocht. Maar het eten was goed. We hebben lekker gegeten!

 7. Ronald K.
  Ronald K.
  • 11 recensies
  8/10

  Gewoon goed. Onbeperkt eten voor een leuke prijs. Leuke manier om verschillende gerechten te proberen. Grote porties over het algemeen. Goede kwaliteit! Gezellige sfeer. Vriendelijke uitbater.

 8. Willem v.
  Willem v.
  • 17 recensies
  9,5/10

  Gekozen voor het onbeperkt menu. De Aziatische kaart heeft veel hapjes die allemaal mooi gepresenteerd worden geserveerd en heerlijk zijn klaargemaakt.

 9. Hetty O.
  Hetty O.
  • 1 recensie
  8/10

  Het eten was zeer lekker. Wachttijd tussen de rondes was wel wat lang. Geduld met onze oudere gast wad prettig. Afwezigheid van achtergronmuziek was prettig.

 10. Ronald K.
  Ronald K.
  • 11 recensies
  8/10

  Mooi restaurant. Niet heel groot maar netjes en modern. Eten is ons wederom heel goed bevallen. Geen dikke lobbige sauzen, maar gewoon smaakvolle gerechten die regelmatig wisselen zodat het interessant blijft om te komen eten. Het menu geeft voldoende keuze en de kwaliteit is zeer goed. Niet enkel de standaard gerechten maar ook worden er nieuwe verrassende gerechten geserveerd. Prettig is de herkenning van het personeel als vaste gast en de persoonlijke benadering.

 11. Shane S.
  Shane S.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Erg dom om met Moederdag te reserveren. Restaurant was vol en de rij voor het afhalen stond tot bijna aan de deur. Erg slecht dat de afhalers meer prioriteit hadden dan de restaurant gasten. Waardoor de wachttijd véél te lang was. Een tip...... meer personeel inzetten bij feestdagen. Het eten is goed.. maar niet bijzonder. Dat was in het verleden wel stukken beter.

 12. Josine V.
  Josine V.
  • 1 recensie
  9/10

  heerlijk gegeten, mooie porties, na de gerechtjes meteen het nieuwe mogen bestellen en korte wachttijd, precies goed. nette vriendelijke bediening. door de 2 grotere groepen die er waren was er wel meer rumoer en geluid waardoor ook wij weer harder moesten praten om elkaar te kunnen verstaan. maar al bij al prima

 13. Willem v.
  Willem v.
  • 17 recensies
  9,5/10

  Nog niet zo lang geleden geweest met twee en nu met zijn zessen. Weer een uitstekende ervaring namens ons allen.

 14. Willem v.
  Willem v.
  • 17 recensies
  9,5/10

  Sun On is een verborgen pareltje in Woensel. Bekend en geliefd als afhaalchinees, maar om er te eten gaat er een nieuwe wereld open en kunnen ze de concurrentie met de betere Aziatische restaurants zeker aan. De kaart biedt een alles in één optie met heel veel keuzes. Wij gingen voor de speciale Fork aanbieding van 50%. Ook hier weer een ruime keus in gerechten met een Aziatisch deel en daarnaast de bekende Chinese gerechten. De keuze voor Aziatisch is zeker aan te raden. Als voorgerecht hadden we de Won ton soep en de Maleisische sate van Angus, beide heerlijk. Hoofdgerechten Peking eend, pepper beef (Angus), grote garnalen en Chinese nasi. Allemaal mooi geserveerd, bijzonder smaakvol en goed klaargemaakt. Door de Forkdeal ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs. We komen zeker terug voor het menu!

 15. Maril T.
  Maril T.
  • 16 recensies
  8,5/10

  lekker gegeten, alleen heeft een grote eter er niet voldoende aan, kleine porties!! mijn garnalen in een pittige zoete saus waren een echte aanrader

 16. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten van moderne Aziatische gerechten. Tip: klein bordje om je bestek tussen de gerechten door op te leggen.

 17. Wim W.
  Wim W.
  • 2 recensies
  9/10

  gezellig.fijn.leuke bediening. En we komen nog eens.

 18. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Dat vind ik veel te veel. Ik heb daar geen zin, het is onvriendelijk om dat te vragen, en het nodigt zeker niet uit om een correct en gemeend commentaar te geven. Als ik U was zou ik de opmerking van tenminste 120:tekens maar gauw verwijderen.

 19. Rita B.
  Rita B.
  • 7 recensies
  9/10

  Het was weer even lekker als de vorige keer! En ze herkenden ons. Mooi servies!

 20. Paula T.
  Paula T.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten met fijn gezelschap..goede service....voldaan gevoel....

 21. Jose W.
  Jose W.
  • 1 recensie
  8,5/10

  lekkere gerechten,bijgerecht had wat meer mogen zijn...

 22. Stephen c.
  Stephen c.
  • 1 recensie
  8/10

  leekker gegeten. goeie service.

 23. Suzanne v.
  Suzanne v.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Toch beetje duur voor wat je kreeg, maar wel lekker

 24. Mirjam S.
  Mirjam S.
  • 4 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten!

 25. Jose P.
  Jose P.
  • 2 recensies
  8/10

  Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

 26. Monique v.
  Monique v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  We hebben heerlijk gegeten en de bediening was heel prettig. Beide jonge obers zijn oplettend, sociaal in de omgang, hoffelijk. Goede gastheren!

 27. Jacob B.
  Jacob B.
  • 24 recensies
  8/10

  Gezellig druk en gelukkig geen muziek waardoor iedereen gezellig met elkaar praten kon. Ontvangst was goed. De sfeer en uitstraling ook. Eten was goed en gevarieerd. Hier gaan we nog wel een keer naar toe.

 28. Jacques K.
  Jacques K.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Fraaie inrichting, maar AH restaurantactie is op deze wijze geen reclame voor het restaurant. De porties, smaken weliswaar goed, maar zijn erg afgemeten en karig. Er wordt bij het hoofdgerecht eend geen groente noch nasi, bami of mihoen geleverd. Dus moet je deze bijbestellen. Dat levert je dan min of meer een volwaardige maaltijd op. Maar als je dan de rekening gepresenteerd krijgt, dan denk je al gauw: had ik dit bedrag maar gespendeerd aan het afhaalmenu. Als je mee wil doen aan de AH-restaurant actie bezuinig dan niet op je potentieel toekomstige gasten... Desert was heel matig.

 29. Ineke V.
  Ineke V.
  • 1 recensie
  9/10

  Het eten was erg lekker, maar de porties waren klein. Super aardig personeel.

 30. Anne r.
  Anne r.
  • 2 recensies
  10/10

  goede gastheer, lekker gegeten

 31. Lian B.
  Lian B.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Lekker gegeten en prima geholpen.

 32. Roger J.
  Roger J.
  • 1 recensie
  9/10

  Als je veel wil proeven/proberen zijn de porties groot. Daardoor moet je of eten terugsturen of kan je weinig proberen. Verder was het lekker

 33. Karel K.
  Karel K.
  • 1 recensie
  5,5/10

  zie recenties tripadvisor

  Sun On

  Dag heer Koks, Allereerst is er vanuit ons een misverstand ontstaan. De fout ligt zeer zeker bij ons. Het spijt ons zeer voor uw slechte ervaring. We zijn er vanuit gegaan dat u had gereserveerd voor het onbeperkt eten menu voor €22,50 per persoon. Helaas hebben we dit verkeerd begrepen dus heeft u kunnen genieten van ons onbeperkt menu voor de prijs van het 3 gangen AH menu voor €13,75 p.p. Het tarief voor 2 personen voor het onbeperkt menu is €45,- voor twee personen. De prijs voor onze 3 gangen AH menu is €27,50 (2e persoon gratis). Dus €45 - €27,50 = €17,50. Dit is vervolgens ook van uw totaalbedrag gecrediteerd. Uw waardevolle recensie laat ons schrikken. We staan zeer zeker open voor feedback. Echter begrijpen we niet waarom u tijdens of na het diner in ons restaurant niks heb laten weten. We waren totaal niet op hoogte van uw ontevredenheid. Het heeft voor ons geen meerwaarde om het overal online terug te lezen in plaats van het direct aan ons door te geven, zodat wij er iets aan konden doen.

 34. Bjorn K.
  Bjorn K.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Leuke Aziatische restaurant met een goede formule. Een goede prijs met super kwaliteit. Zeer vriendelijke gastheer. David ga zo door!

 35. Karelkoksrealhot69
  Karelkoksrealhot69
  • 4 recensies
  2,5/10

  via AH restaurantactie/Iens site een reservering gemaakt, voor vrijdagavond, keurig een bevestiging terug van AH restaurantactie dat het gereserveerd is,bij Restaurant Sun ON, daar aangekomen, werden we verwelkomt in alle waarschijnlijkheid de eigenaar, althans de zoon van Sun On, hij begroete ons correct en nam onze jassen aan voor die weg te hangen,( overigens het was -3 buiten ),waarop we het niet druk bezette restaurant binnen kwamen,waar 2 tafeltjes bezet waren,waar we dan een tafeltje konden kiezen, vervolgens zijn we aan de zijkant gaan zitten langs de raam, waar het erg koud was,we werden aangesproken door een Nederlandse ober,die zei ooh U bent nieuw hier, dan zal ik U het uitleggen hoe het werkt hier!, we konden kiezen in menu's van €22,50,maar ook menu's op een andere kaart die erbij zat waar de meerprijs €8,- en €9,- euro was Ala carte,vervolgens hebben we, ik en mijn partner gekozen om te beginnen met een wan tan en Szechuan soep, deze waren voortreffelijk,daarna Saté Babi,en Maleisische Saté met Indische Nasi en gewone Bami, de Maleisische Saté was overheerlijk ,daarin tegen viel de Saté babi tegen,vervolgens 3 krokante garnalen,en 6 inktvisringen besteld, de 3 krokante garnalen waren meelderig van smaak en de garnaal was niet compact,en smaakte naar oud frietvet, datzelfde geld voor de inktvisringen maar ook niet echt krokant, daarna een rundercarpaccio,en Spicy beef, waarvan de rundercarpaccio met rucola wel heel veel zenen kende, en de spicy beef het te letterlijk nam het was namelijk veel te zout, die we dan ook in zijn geheel hebben laten staan.vervolgens had mijn partner zin in een gebakken banaan,die ze dan ook bij de ober had besteld en of dat dan ook kon zonder ijs,en met advocaat,waarop de eigenaar naar mij keek en riep special request,(beetje vreemd),en ik een dame blanche bestelde,de gebakken banaan was goed maar de dame blanche, tenminste wat je dame blanche mag noemen was een mopje slagroom, met een bolletje schepijs(vanuit een of andere supermarkt) met daarover 3 streepjes chocoladesaus. vervolgens ging zelf het personeel achter ons aan tafel zitten eten, dus op een moment dat de eigenaar opstond om iets te pakken achter de balie, vroeg ik hem te betalen,waarop hij met de rekening kwam, ik liet mijn AH restaurantbon zien,waarop hij antwoorden "dat dit niet bedoeling was,ik had immers iets anders gehad"ik was stomverbaasd,en zei"waaruit ik kom opmerken dat dit niet het AH restaurant menu was,en waar het op de kaart dan wel zou moeten staan, en dat ik via de site van AH restaurant actie/Iens had geboekt, en dat ik niet bij binnenkomst hierop werd geattendeerd" nou ik kreeg het voordeel van de twijfel zei hij,en de kaart van het AH menu lag achter de Balie,maar om ons tegemoet te komen zou hij iets aan de prijs doen,vervolgens kreeg ik de bon terug en had hij er volgens hem al heel wat aan gedaan, hij haalde er €17,50 vanaf,ik snap nog niet hoe hij aan €17,50 komt,want wij hadden een menu gegeten van €22,50,en het AH restaurant actie menu staat voor €27,50 ? beet raar dit allemaal maar goed dit was dus ook de eerste keer maar ook zeker de laatste keer dat we hier komen,niet normaal dat je nietsvermoedend nog een discussie krijgt over de Actie en dat je ook nog als klant het voordeel van de twijfel krijgt gewoonweg belachelijk hier moeten ze nog veel leren (Hospitality Meneer Sun On).

 36. Rita B.
  Rita B.
  • 7 recensies
  8/10

  wij vinden het eten erg lekker, en niet te veel, zodat je je niet overeet. één mihoen was voor ons tweeen meer dan genoeg (bij het ah-menu)

 37. Mirjam L.
  Mirjam L.
  • 1 recensie
  10/10

  Wat een goed restaurant is dit! Ontzettend vriendelijk en netjes, alles klopt hier gewoon geweldig! Het eten is subliem! Mooi 3 - gangen keuze menu samengesteld met de ah restaurant actie, heeft ons vieren goed gesmaakt! Dit restaurant is een aanrader ????

 38. Ingrid V.
  Ingrid V.
  • 18 recensies
  8/10

  Vrij beperkt menu via de AHaktie...en porties zijn niet erg groot. Stom vind ik dat rijst ,baminapart besteld en extra betaald moet worden ! En deze porties zijn ook erg klein daarbij...jammer, dit kost meer geld zo, en niet erg klantvriendelijk!

 39. Saskia S.
  Saskia S.
  • 1 recensie
  9/10

  We werden heel vriendelijk ontvangen. Er werd verteld waar we uit konden kiezen, dit was aangepast voor de actie van Iens. Genoeg keuzes vonden wij. Eten was lekker en porties waren voldoende. Wel extra betalen voor rijst/nasi of bami, vonden we geen probleem. We vonden het restaurant heel sfeervol, geen echte chinees. Verder een pluim voor de bediening, heel attent en aardig. We komen zeker nog een terug!

 40. Hetty v.
  Hetty v.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten en normale porties dus niet te veel waardoor het zwaar valt.