Studio/K

Timorplein 62 1094 CC Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 26
|
31-206920422
7,1 /10
29 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 26
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Studio/K

Hoe kom je er?

 • : Betaald parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag
- Lunch 12:00 - 16:00
- Diner 18:00 - 22:00

Services

7,1 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  5
 • 7
  13
 • < 7
  10
Eten
7,7
Service
7,1
Decor
6,7
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Lang
28/28 recensies

Jouw recensie over het restaurant Studio/K

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Yvonne L.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 24 feb. 2018
Bij Studio K is het altijd, echt altijd wachten wachten wachten. Zelfs op drankjes. De stoelen zijn erbarmelijk. Van hout, maar vaak kapot, zodat je je kleding eraan openhaalt. Ik had het kaasplankje met vier kazen voor 8,50 euro. Alle kazen, zelfs de blauwschimmel, hadden een laffe, flauwe smaak. Amper variatie in intensiteit. En toen de rekening kwam, stonden er twee dingen teveel op ter waarde van dertig euro. Ik heb u gewaarschuwd. Loop een deurtje verder.
Em M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 12 jul. 2017
Na de film besloten om ook een hapje te blijven eten. Dat was helaas een vergissing. We bestelden de vega variant van het wisselmenu (€16.50): een doormidden gesneden artisjok, waar manchego kaas op was gesmolten, geserveerd op een houten plank waar ook de frietjes op lagen die daardoor helemaal klef waren van het kookvocht vd artisjok, plus ijskoude aubergine compote, citroenmayo en harissa. Werkelijk niets van dit gerecht paste bij elkaar. En alleen de garing van de artisjok was geslaagd. Verder werd er geen bakje bij geleverd, waardoor je maar moest zien waar je de artisjokblaadjes moest laten.
Het tweede gerecht was de hamburger met friet (€12) waar tijdens de bestelling gevraagd werd of deze met kaas en bacon en salade gewenst was. Dit bleek later extra in rekening gebracht te zijn (€ 0.5 + 0.5 + 2). Op zich geen probleem, ware het niet dat de salade een aanfluiting was. Een paar blaadjes sla in een minibakje, met daarop een cherry tomaatje en een stukje artisjok, zonder enige dressing, olie of azijn. De burger zelf was goed gebakken (medium) maar werkelijk bremzout. De frietjes waren prima. Al met al een bedroevend slechte maaltijd met een nare nasmaak.
Bart K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2017
Naar de film geweest bij studio K met achter af diner voor twee. Bleek niet goed doorgekomen, onze reservering was verdwenen. Na tien minuten wachten, zelf naar de bedoening toegestapt om uiteindelijk nog een tafel te kunnen krijgen. Een menu kaart ontvangen was erg lastig, die liet 15 minuten op zich wachten na het vragen. Glazen van de drankjes waren smerig en tot slot hebben ze ons €11,50 te veel laten betalen.
Filiz E.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 feb. 2017
Jammer dat het eten nu al voor de tweede keer in korte tijd is tegengevallen. Weinig smaak aan mijn vegan stir fry, heeeeel vet. Patat van mijn tafelgenoot was lauw en niet goed doorgebakken. Kwaliteit van het eten is overduidelijk achteruit gegaan in vergelijking met een jaar geleden. Zonde!!
Trees S.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 jan. 2017
Naar de film geweest, aansluitend gegeten. Prettige plek om te zitten. We hadden de vis en de vegaburger. Het eten was lauw, en niet bijzonder. De bediening is vriendelijk, maar heeft onvoldoende overzicht (we hebben drie verschillende mensen gehad, die van elkaar niet wisten dat er al een collega was geweest). Het gaat een beetje klungelig. Het is er niet duur. Fijne plek om naar de film te gaan en wat te drinken. Voor het eten kom ik niet terug.
carina M.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 jul. 2016
Wij hadden diner +filmkaartje geboekt. We konden kiezen uit 3 hoofdgerechten. Namen de heek met rozemarijnaardappeltjes en groene asperges, en de mixed grill met cole-slaw en barbecuesaus. Toegegeven, 21 euro voor een filmkaartje plus een hoofdgerecht is niet duur. De heek viel redelijk in de smaak, al was hij op sommige plekken nog rauw en niet goed schoongemaakt (stukjes visse-ingewand op je vork, bah!). De aardappeltjes en de asperges waren ook niet (beet)gaar. De mixed grill had daarentegen (iets) te lang op de grill gelegen. De cole-slaw had veel te veel mayonaise, en bestond voor de helft uit maiskorrels. Kleine porties. Het kon er allemaal net mee door, zelfs voor deze lage prijs. Bediening is vriendelijk maar chaotisch. Kennelijk hebben ze de tafeltjes niet verdeeld, waardoor er steeds 2 mensen dezelfde dingen komen vragen, wilt u nog iets drinken, vlak na elkaar. Ook moesten we zelf om de bioscoopkaartjes vragen. Die moesten dan worden opgezocht. Je zit er wel heel lekker op het gezellige terras.
E. R.
Meesterproever
(33 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
9
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 18 jun. 2016
Gezellig op het terras gezeten met twee vrienden in het zonnetje, simpele houten tafels en banken die aan vernieuwing toe zijn. Filmarrangement voordelig en keuze uit 3 gerechten, de rode poon was zeer smakelijk en goed grote portie! Red velvet taart toe was heerlijk rijk en zacht. Bij bestellen van alcoholvrij biertje met navraag 0,0% bleek deze toch helaas 0,5% alcohol te bevatten.. overige service had sneller gekund. Al met al leuke avond gehad!
Marcus A.
Meesterproever
(26 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
5
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 18 apr. 2016
Studio K is sympa, dapper en gewoontjes. Combinatie van restaurant plus film is natuurlijk geweldig! En de sfeer is prima. Ongeswongen en studentikoos. Zijn ze natuurlijk ook. Logistiek ook top. Snel en efficient alles op tafel. Alleen is wat op tafel komt niet overweldigend. Gegrilde zalm, niks aan de hand, de lamsrack niet heet genoeg gegrild. En was ook niet beste stukje vlees wat je kunt inkopen. Tik pezig, niet echt mals. Moet ze wel zijn. Studio verdient een kok met wat meer kunde. Maar ach, de film maakte veel goed. En de sfeer voor je biertje na afloop is ook helemaal niks mis mee.
PSeten .
Meesterproever
(101 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 20 mrt. 2016
Ongedwongen sfeer en interesant eten. We hebben met zeven mensen van 5 tot 87 jaar oud gezellig gegeten aan een grote tafel. De bediening was rommelig maar als je zelf af en toe naar de bar loopt om wat te vragen dan komt het uiteindelijk wel goed. De website was veelbelovend maar in de praktijk lukte het de koks niet om voldoende rekening te houden met dieetwensen. De vis en de veganistische schotel waren prima maar het vlees van de week en de toetjes vielen tegen. Vriendelijke prijzen, redelijke prijs/kwaliteit verhouding.
ElisaSopa .
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 jul. 2015
De bediening bestaat uit vrij onervaren studenten (volgens mij) en het wachten kan soms irritant zijn. Toch heb ik nooit echt heel lang hoeven te wachten en ze zijn in ieder geval vriendelijk. De gerechten zijn altijd apart en erg lekker. Prijzen zijn OK en ook de inrichting is gezellig. Ik kom er in ieder geval graag, zeker een paar keer per jaar.
Leo H.
Meesterproever
(79 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 29 mei 2015
Het is net voldoende. Met het vooruitzicht dat je naar een leuke film gaat! De service is er soms wat chaotisch maar ze doen er gelukkig wel hun best. Veelal jonge studenten die in elk geval vrolijk zijn.
Het eten wat je koppelt aan je bioscoopkaartje is prijs-kwaliteit goed te noemen. Voor een twintig euro heb je een hoofdmaaltijd en de film. De hoofdmaaltijd is vlees, vis of vega. Extra frietjes erbij aan te raden. Wat ik zeg, onze ervaring is net voldoende in een rommelig maar vrolijk en gezellige ambiance. We komen er graag weer terug.
Marijke G.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 19 mrt. 2015
Met een vriendin hier gegeten voorafgaand aan een filmvoorstelling. Tevoren het fimarrangement gereserveerd. Mooie formule: een hoofdgerecht (vlees, vis of vega) en een filmkaartje. Dat kaartje krijg je bij het afrekenen. We kozen beiden voor de vis. Een goed gebakken doradefilet met seizoensgroenten. Lekker glas bio sauvignon blanc erbij. Er was nog tijd voor een toetje: panna cottages met kokos, millefeuille met avocado(!) en chocola. Ook prima. En in tegenstelling tot veel beoordelaars voor ons hadden wij helemaal niets aan te merken op de bediening, integendeel! Attent, adequaat en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar!
Flore E.
Meesterproever
(33 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 sep. 2014
Ik kom hier vaker en eet hier echt erg lekker. De bedeining is alleen zo onervaren dat het je begint te irriteren op een gegeven moment, maar goed, daar is de prijs ook naar. Erg leuk pand, waar je ook naar de bioscoop kunt en waar af en toe feestjes worden gehouden (ook food-festival is er gehouden (TIP)). Het eten is dan ook van zeer goede kwaliteit, en prijs/kwaliteit = TOP
Nina V.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 apr. 2014
Op aanraden van een vriendin gingen wij hier eten.

De atmosfeer was gezellig, los, en het publiek een leuke mix van verschillende leeftijden. De bediening leek ietwat onbekwaam. Mijn drankje kreeg ik in een flesje zonder glas. Het voorgerecht (goddelijke loempia's en heerlijke vegetarische bitterballen) werd geserveerd zonder bestek. Hongerig als wij waren, aten we het maar met onze handen. Servetjes moesten we van een andere tafel af plukken. Proberen ze hier soms te besparen op afwas?
Tot zover het 'negatieve' deel.
Het voorgerecht was al zeer veelbelovend, nog nooit hebben wij zo smaakvol een voorgerecht mogen eten. De hoofdgerechten waren echter een sensatie! Ware smaakexplosies. Ik had een gevulde aubergine met quinoa en een salade. Mijn man had een soort quiche met verschillende bijgerechten. We hebben ontzettend lekker gegeten.
Na al dit culinaire genot zaten we zo vol, dat een toetje er tot onze spijt echt niet meer in ging! Daarom zullen we zeker een keer terug moeten komen.

Minpunten: klunzige bediening
Pluspunten: Heerlijk eten, leuke atmosfeer, leuk dat je de koks kan zien werken.
Carracio .
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
6
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 25 mrt. 2014
Dit restaurant is ons gisteren zeer goed bevallen. Het eten is vernieuwend. Leuke gerechten. Jammer alleen dat het personeel de draad kwijt raakt als het wat drukker wordt. Je moet dan echt je best doen om ze aan je tafel te krijgen. Verder echt een ideaal restaurant. Goed eten, leuke losse sfeer. Een aanrader
Clemence S.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 jan. 2014
Verassende menukaart vol met originele gerechten. Had zelf lasagne met boerenkool met salade, smaakvol en verse ingrediënten. Bediening kan wat sneller en beter inspelen op drankjes, maar wel aardig.
Lodewijk K.
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
4
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 dec. 2013
Mooie zaak met vriendelijk maar helaas volstrekt onbewaam personeel. Het eten was niet slecht (en wel vrij goedkoop) maar verschillende gerechten waren weinig bijzonder en helaas niet al te best in balans. Het personeel was erg aardig maar mist ervaring en aansturing... Pas nadat ik rond 21:00 uur een verkeerde soep geserveerd kreeg kwam men erachter dat op alle tafels de verkeerde kaart lag (!), verder werd de wijn vergeten, was het eigenlijk enkel mogelijk om een drankje te krijgen door zelf naar de bar te lopen en klopte de rekening tot 2 keer toe niet. Zoals ik al zei was men erg vriendelijk maar dit waren gewoon te veel missers om door de vingers te zien.
Mieke W.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 11 dec. 2013
Heerlijk eten. De bietenrisotto was geweldig. De 'Hungerburger' (speciale aanbieding in combinatie met filmkaartje Hungergames) ook. We komen zeker terug!
Kevin V.
Meesterproever
(45 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 nov. 2013
Hier onlangs gegeten met een grote groep. Helaas was er net niet genoeg ruimte zodat het wat schuiven was om lekker te kunnen zitten. De ruimte oogt wat kil, al zullen sommigen het retro en aangenaam vinden. Over de service niets dan lof, al was het jammer dat niet alles tegelijk kwam. Maar goed, met een groep van 13 zij het ze vergeven. De kwaliteit van het eten was, voor de gerechten die ik heb geproeft (Thaise vissoep en een burger), erg goed. Vanwaar dan toch de 8? Tja, als je van de 7 hoofdgerechten op de kaart er 2 niet meer hebt blijkt er wel erg weinig te kiezen over. Maar goed, de algehele indruk was prima. Een aanrader als je er in de buurt bent.
Ingrid G.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 11 nov. 2013
Studio K een begrip in Amsterdam voor een ieder die ooit in deze stad heeft gestudeerd. Studio K bestaat uit een bioscoop en cafe/restaurant. Voor een drankje was ik al vaker geweest. Vanavond heb ik hier voor het eerst gegeten en ik ben verrast door de keuzes op het menu en de kwaliteit. Naast de vriendelijke bediening is het vooral ook een ontmoetingsplaats in de buurt waar je nog voor een redelijke prijs heerlijk (vegetarisch) biologisch kunt eten! Een aanrader als je gewoon gezellig een hapje wilt eten in een ongedwongen sfeer.
 • 1
 • 2
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.