Spectrum

Herengracht 542-556 1017 CG Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 75
|
31-207184635

Over het restaurant Spectrum

Spectrum
Ervaar oneindige mogelijkheden en een scala aan unieke smaken
Spectrum is een dynamische, internationale keuken met aandacht voor de Nederlandse ambachtelijke kooktradities. Chef Sidney Schutte en Restaurantmanager Sascha Speckemeier ambiëren de zintuigen te prikkelen, te verbazen en om een overweldigende avond te verzorgen.
De naam Spectrum is ontstaan vanuit hun rijke ervaring met een diversiteit aan ingrediënten, smaken en kleuren in combinatie met ultieme gastvrijheid. Dineren bij Spectrum gaat over het optimaal beleven van het palet aan zintuigen. De beleving en gerechten zijn vertrouwd, maar verrassend, eigenzinnig en soms een beetje tegendraads.
Spectrum
Experience the infinite possibilities of flavor
Spectrum is an internationally dynamic kitchen with proud Dutch heritage. Chef Sidney Schutte and Restaurant Manager Sascha Speckemeier have the ambition of bring joy, goosebumps and a stillness in time which comes from the sheer appreciation of flavors.
Dining at Spectrum is about using your senses, understanding your palate. Our dishes are familiar yet intriguing, curious yet understandable, controversial yet comforting. Spectrum is taking that fascinating sense of taste and subjecting it to the innovation of flavor and texture.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 75
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

  • € 3
    Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Spectrum

Services

TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.