- Kaviaar met blini, crème fraiche, bieslook en ei. Vanaf 10 gr.
- € 22,5
- Wilde gamba met quinoa, panang curry en gezouten citroen
- € 17
- Brioche Oosterschelde paling met haringkuit, crème fraiche en bieslook
- € 17
- Tartaar van zeebaars met bleekselderij, dille en mosterd
- € 16
- Salade krokante gamba met togarashi, ponzu en unagi
- € 15
- Pompoenbereidingen met paddenstoelen, hazelnoot en oude kaas
- € 15
- Peking eend pancake met hoisin en komkommer
- € 15
- Tataki van rund met sesam, rettich en bosui
- € 16
- Crème brulee van eendenlever met rode biet, druiven en kastanje
- € 18
- Soto ajam met kippendijen, taugé en sambal
- € 13
- Kreeftenbisque met rivierkreeft en bosui
- € 15
- Gebakken zeetong +/- 200 gr met verse friet, sla en beurre noisette
- € 18
- Eventueel te bestellen als go big € 27
- Gegrilde heilbot met prei, chorizo en vadouvan
- € 16
- Eventueel te bestellen als go big € 25
- Gebakken coquille met bloedworst, hete bliksem en calvados
- € 17
- Smeuïge polenta met paddenstoelen, parmezaan en hazelnoot
- € 15
- Wilde eendenborst met eendenlever, pompoen en sherry azijn
- € 18
- Gebakken zwezerik met romige parelgort, paddenstoelen en knoflook
- € 18
- Tournedos Rossini met eendenlever, rode bier en madeira
- € 19
- Eventueel te bestellen als go big €29
- Supplement gebakken eendenlever
- € 6,5