SALSA SHOP (Ferdinand Bolstraat, De Pijp)

Ferdinand Bolstraat 1 1072 LA Amsterdam Nederland Kaart
31-202051040

Meer informatie over restaurant SALSA SHOP (Ferdinand Bolstraat, De Pijp)

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  2
 • 7
  0
 • < 7
  1
3/4 recensies

Jouw recensie over het restaurant SALSA SHOP (Ferdinand Bolstraat, De Pijp)

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Elize K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
8
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 nov. 2016
Onaardig, ongeduldig (blond, Engelstalig) meisje. Voelde me erg opgejaagd, ondanks dat ik het concept al kende en precies wist wat ik wilde nemen. Liep voordat ik m'n pas uit de pinautomaat had al weg bij de kassa -was overigens geen wachtende na mij.
Restaurant
Beste Elize, Bedankt voor je recensie. Ondanks dit slechte nieuws zijn we blij dat je ons hiervan op de hoogte brengt. We zullen zorgen dat deze punten van kritiek worden besproken met het betreffende personeel. Onze welgemeende excuses en we hopen dat je ons binnenkort nog een kans wilt geven om het goed te maken. Groet, SALSA SHOP.
Guido V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 feb. 2016
Was er al een paar keer langsgereden maar gisteren dan toch naar binnen want erg benieuwd. De burrito Barbacoa was echt waanzinnig lekker! Leuk personeel trouwens. Tot snel!
Daniella G.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 dec. 2015
Net open en nu al drukbezocht. Er waait er een Mexicaanse wind door de Ferdinand Bolstraat. Salsa Shop, the fresh Mexican Kitchen, een paar weken open! Hun tweede locatie , waar heerlijke taco’s, burrito’s, homemade guacamole, salades etc op het menu staan. Eat-in or take-away zijn allebei prima. Je kiest een taco, burrito, burritobox (alleen vulling met rijst) of salade en die richt je helemaal naar eigen smaak in. Alles vers en ook de vegetariër komt er prima aan zijn/haar trekken. Extra fijn is dat deze frisse shop die lelijke donkere plint van de flat waar ie in zit enorm opvrolijkt. Je stapt er vanuit de tram zo naar binnen of vanaf de kassa zo in de tram.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.