Terug

Recensies Ristorante Da Luca

8,9/10

Fantastisch

Gebaseerd op 244 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Olof M.
  Olof M.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten!

 2. • 1 recensie
  6/10

  Jammer dat onze reservering niet goed ontvangen was waardoor we eerst buiten moesten wachten Voorgerecht was lekker. Tussen gerecht erg lekker maar weinig. Hoofdgerecht was jammer dat we zonder overleg 2 x vis en 1x ossenhaas kregen en zelf maar moesten kiezen wie welk gerecht ging nemen. We kregen daardoor het gevoel dat de ossenhaas op was en ze maar overgingen op vis of andersom? De ossenhaas was helaas niet warm. Dessert viel me een beetje tegen. Aardig personeel en leuke ambiance

 3. Ronald A.
  Ronald A.
  • 5 recensies
  6/10

  Reservering niet goed doorgekomen. Heel lang wachten op de gerechten. Leuk voorgerecht, redelijk tussengerecht en teleurstellend hoofdgerecht, lauwe ossenhaas. Dessert kon er net mee door. Prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken. €47 voor 4 gangen.

 4. Koos H.
  Koos H.
  • 1 recensie
  8/10

  Blijft genieten van de het 5-gangenmenu met afwisselende gerechtjes. Zeker een aanrader is daarbij het wijn arrangement. Lekkere spontane, gezellige sfeer en vriendelijke bediening. De avond vliegt!

 5. Sandra C.
  Sandra C.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Fantastisch gegeten, Italiaans zo als Italiaans hoort te zijn, ik zou het iedereen aanraden om hier te gaan dineren, het is gewoon een avondje uit, wij hadden het verrassingsmenu 5 gangen, heerlijke proeverijtjes van van alles van een heerlijk kaasje oberginetaart tot vanillecake en ook echt alles was smakelijk, Het duurde iets langer omdat het druk was, maar zelf was ons dat niet eens opgevallen, wel kregen we 2x wat aangeboden van het huis, zeer vriendelijke bediening, we hebben genoten en komen zeker heel snel weer een keer terug!!

 6. Bart u.
  Bart u.
  • 1 recensie
  10/10

  Gastvrij en ontspannen zitten bij elk gerecht een goede uitleg wat het is, en een leuke manier van opdienen. Mooie wijnen en een super nagerecht

 7. Evert V.
  Evert V.
  • 3 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten. Verrassingsmenu van 5 gangen met bijpassende wijnen. Eigenaar is geweldige gastheer. Een echte avond uit. Heimwee naar Sardinië!!

 8. Inge v.
  Inge v.
  • 12 recensies
  10/10

  Fantastisch! Verrassingsmenu werd geserveerd door deskundig, vriendelijk en gezellig personeel. Allemaal verdienen ze een dik compliment. Er kwamen vele goede vakantieherinneringen aan Italië voorbij op ons netvlies. Werkelijk zaaaaalig gegeten. Een gemiste kans als je hier niet gaat eten. Echt een dikke 10 voor dit Italiaanse restaurant!

 9. Richardine N.
  Richardine N.
  • 9 recensies
  10/10

  Dit is niet de gewone Italiaan, carpaccio, pizza of pasta, tiramisu, nee als je echt op een bijzondere manier verrast wilt worden en je smaakpapillen wilt verwennen dan moet je hier zeker een keer gaan eten, het is jammer dat wij zover weg wonen anders gingen we hier zeker met regelmaat eten.

 10. Anouk v.
  Anouk v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Erg lekker gegeten. Ze werken niet met menukaarten dus het is een verrassing wat je krijgt, maar we hebben heerlijk gegeten! Een aanrader voor als je (in de buurt van) Hoogeveen bent

 11. Rolf B.
  Rolf B.
  • 4 recensies
  9/10

  Heerlijk Italiaans gegeten in een relaxte sfeer met goede bediening! Geen kaart maar laat je verrassen! Smaak is verfijnd en de bijpassende wijn zalig!

 12. Matthijs K.
  Matthijs K.
  • 1 recensie
  10/10

  Hartelijk bedankt Da Luca, het was weer geweldig. 5 gangen smaakexplosie. We voelden ons zeer welkom en komen in de toekomst graag weer terug!!

 13. Ida B.
  Ida B.
  • 1 recensie
  10/10

  Als toerist in Drenthe dit restaurant op de gok gekozen. Hier hadden we geen spijt van. Het eten was fantastisch. Geen pizza en pasta restaurant maar heerlijk gerechten. De bediening is zeer attent

 14. Joeri H.
  Joeri H.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten in een ontspannen en fijne sfeer. Zeker een aanrader voor als je een keer wat anders wilt dan een "gewoon" Italiaans restaurant.

 15. Werner v.
  Werner v.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Italiaans ontvangen! De gastheer creëert een hele fijne sfeer. Het eten is erg Italiaans en zeer goed op smaak. Mijn vrouw is zwanger en daar werd goed rekening mee gehouden. Kregen zelfs een fles wijn om straks de geboorte te vieren. Familie is belangrijk voor de Italiaan en dat lieten ze maar weer blijken!

 16. Rosanne W.
  Rosanne W.
  • 1 recensie
  4,5/10

  Ik had even contact gehad met het restaurant omdat ik van hen geen bevestiging ontvangen had van de reservering. Ik kreeg een klachten tirade over de werkwijze van the Fork, en het stelen van gasten! We waren de enige gasten op dinsdagavond. Nav de goede recensies hebben we enthousiast besteld: verrassing van de kok. Gerechten waren wel redelijk, de koude voorgerechten uitgebreid maar niet heel bijzonder. Tussengerecht was lekker, maar heel weinig, hoofdgerecht ossobucco, smaakte goed, de ossenhaas was heel weinig, en het vegetarische hoofdgerecht was niet meer dan een stapeltje groenten met kaas ertussen uit de oven. Het smaakt wel goed. Ik heb alles koud of lauw op m’n bord gehad.wijnen waren lekker en bediening prima! Wel duur etentje voor de verrassing van de kok!!

 17. Anneke v.
  Anneke v.
  • 1 recensie
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten. Zowel de bediening als de koks hebben ons een geweldig. Avondje uit bezorgd. Zeer verzorgd en bijzonder. Veel uitleg en goede gesprekken met de bediening.

 18. DM D.
  DM D.
  • 5 recensies
  10/10

  Eten was zeer goed, persoonlijk aandacht van de chef! Precies zoals we gewend zijn van Da Luca.

 19. Irene v.
  Irene v.
  • 1 recensie
  10/10

  We hebben heerlijk gegeten, lekkere wijn, zeer gastvrij, zeer vriendelijk personeel, kortom we hebben een geweldige avond gehad. We komen zeker terug.

 20. Rianne B.
  Rianne B.
  • 3 recensies
  8/10

  Ontzettend lekker gegeten!!

 21. Stephan H.
  Stephan H.
  • 1 recensie
  9/10

  De gerechten en de wijn waren erg goed, de bediening ook, al duurde het wat lang voordat het hoofdgerecht geserveerd werd. de inrichting is aan vernieuwing toe; het leer op de stoelen, vooral bij de armleuningen is beschadigd, evenals sommige tafels. De moeite waard en ik kom zeker terug.

 22. JM B.
  JM B.
  • 1 recensie
  10/10

  Prettige bediening, heerlijk eten en leuke (àndere) opzet van het menu.

 23. Ria J.
  Ria J.
  • 1 recensie
  9,5/10

  5-gangen verrassingsmenu. Heerlijke smaken. De wijn erbij ook heerlijk. Gezellige Italiaanse sfeer.

 24. H G.
  H G.
  • 1 recensie
  8/10

  Goed concept, heerlijk avondvullend gegeten, leuk opgediend, gemoedelijke sfeer. Wel rumoerig

 25. Ellis H.
  Ellis H.
  • 1 recensie
  10/10

  Wederom heerlijk gegeten, echt aan te raden! Leuke sfeer en vriendelijke bediening!

 26. Alice B.
  Alice B.
  • 1 recensie
  10/10

  De presentatie van de gerechten en de service was geweldig, het personeel was erg vriendelijk. De gerechten waren heerlijk, of het nu om het voorgerecht, hoofdgerecht of het dessert ging, het was allemaal prima voor elkaar. Toppers zijn het. We komen hier zeker nog een keer terug.

 27. P B.
  P B.
  • 8 recensies
  5,5/10

  We reserveerden via the Form en kregen hiervan een bevestiging. Helaas was de zaak gesloten toen we aankwamen. Teleurstellend. Op de site vonden we geen info over openingstijden.

 28. Tanja B.
  Tanja B.
  • 1 recensie
  10/10

  Een fijne persoonlijke benadering en oprechte interesse. Goede uitleg van gerechten en zo lekker supervers allemaal met een mooie creativiteit die je mond blij gaat maken.

 29. Janny d.
  Janny d.
  • 1 recensie
  8/10

  We hebben heerlijk gegeten. Uitstekende bediening door heel vriendelijke ober. Komen zeker nog eens terug !

 30. Jaap P.
  Jaap P.
  • 3 recensies
  10/10

  Wij hebben híer vanavond voor het eerst gegeten. Gekozen voor de vijf gangen verrassingsmenu. Er wordt van tevoren goed doorgevraagd wat de wensen zijn. Alles kan eigenlijk. Iedere gang was prachtig opgemaakt en voortreffelijk van smaak. Je proeft dat alles vers is en met liefde en zorg is bereid in de keuken. Ook de huiswijn is vol van smaak. Complimenten ook voor de bediening die echt hun best doen om de gasten een fijne avond te bezorgen. Wij komen zeker terug.

 31. Johan d.
  Johan d.
  • 1 recensie
  10/10

  Wij hebben een geweldige avond gehad bij Da Luca. Het eten heeft ons in een zeer positieve zin verrast. Wij hadden een 4 gangen menu maar Da Luca heeft ons blij verrast met een aantal zeer smakelijke tussengerechten. Afgesloten met een Limoncello van het huis. Fantastisch! Wij komen zeker terug!

 32. Cees V.
  Cees V.
  • 2 recensies
  10/10

  Wow, wat een feest is het toch om hier een avond te genieten!!!

 33. Abel J.
  Abel J.
  • 1 recensie
  10/10

  The Fork werkt met zeer verouderde en onjuiste info , speciaal mbt prijsinformatie, daarom zullen we geen gebruik meer maken van de Fork. Restaurant uitstekend, echter vraag alleen rechtstreeks info aan bij restaurant en maak geen gebruik van de Fork, heb je niet nodig.

 34. E. S.
  E. S.
  • 1 recensie
  10/10

  We waren hier voor de eerste keer maar het is zeker voor herhaling vatbaar! Het idee dat je kunt kiezen uit vlees-,vis- of verrassingsmenu spreekt ons erg aan

 35. Ronald V.
  Ronald V.
  • 1 recensie
  10/10

  Bij de entree werden we vriendelijk verwelkomd. De ruimte rond de tafel was perfect. Plaatsnemen en even opstaan was daardoor zonder hinder voor de overige gasten mogelijk. Op dat moment was het restaurant nog niet erg vol en de muziek was misschien ook daardoor iets te hard. Op mijn verzoek werd dat direct iets aangepast. Er werden behalve de 5 bestelde gangen ook hapjes vooraf en tussendoor geserveerd. Water werd direct en spontaan aangevuld. Het werd een leuke lange avond met heerlijk eten. Prima.

 36. Roelie S.
  Roelie S.
  • 2 recensies
  9,5/10

  heerlijk gegeten en een prettige bediening

 37. Erwin V.
  Erwin V.
  • 3 recensies
  9/10

  Mooi concept, uitstekende mogelijkheden voor vegetariërs en dat is een grote pré!

 38. Frans De K.
  Frans De K.
  • 1 recensie
  9/10

  kwaliteit eten en gastvrijheid alsof je in Sardinië bent

 39. Johan v.
  Johan v.
  • 12 recensies
  6/10

  We eten regelmatig met veel smaak en plezier bij Da Luca. Deze keer echter was de kwaliteit en presentatie van de voorgerechten en vlees niet op het normale niveau. Niet vers, leek opgewarmd, zo goed als alles gefrituurd. Vitello tonnato was bijna taai vlees en hoort in de mond weg te smelten bijna. Vis was niks aparts. Alleen wijn en nagerecht was prima. Service en bediening was overigens uitstekend.

 40. Annet H.
  Annet H.
  • 1 recensie
  9,5/10

  lekket lang getafeld, heerlijk gegeten, hoogstaande cuisune, relaxte sfeer