- Pastrami: Runderzijlende, gemarineerde asperge, truffeldressing, spekjes & belegen kaas
- € 14,5
- Tataki van tonijnfilet, glasnoedels, wasbimayonaise, radijs, sojasaus en komkommerolie
- € 15
- Sint Jacobsmossel, gamba, witlof, appel, mayonaise en vadouvan
- € 16,5
- Voorgerecht van het dagmenu: vraag uw gastvrouw
- € 12,5
- Rosbief van Hertenbout, paddestoelenemulsie, knolselderijsalade en vijgenstroop
- € 15
- VegetaRies salade: knol, biet, appel, haloumi, tomaat, artisjok, aceto balsamico en basilicum
- € 13
- Soep, Wiltof-cremesope met appel en bieslook (eventueel spekjes)
- € 8,5
- Diverse groetenbereidingen van het seizoen
- € 23,5
- VegataRies
- Grietfilet, witlof, knolselderij, schaaldierensaus en kalfjus
- € 27,5
- Vis
- Gegrilde Gamba's, couscous, rode uien chutney, tomaat, curry madras saus
- € 27,5
- Vis
- Gegrilde tournedos van de haas, saus PX sherry, seizoensgroente
- € 29,5
- Vlees
- Hazepeper op klassieke wijze, rode kook, witlof, stoofpeer en puree
- € 24
- Vlees
- Rose gebraden hertenbout, goulash van hert, pastinaak en knolselderij
- € 26,5
- Vlees
- Gemarineerde Helvoirtse eendenborst, pompoenchutney en saus van steranijs
- € 26
- Vlees
- Gegrilde kalfsoester, witte port saus, herfstgarnituren
- € 27,5
- Vlees
- Op de huid gebakken Hollandse snoekbaarsfilet, prei, aardappelmouseline, Brabantse mosterd en bieslook
- € 24,5
- Vis
- Selectie van Brabantse Boerenkazen Vijgencake & Kletzenbrood
- € 11,5
- Chocolade: ganache van pure chocolade, Bossche koek, vijg en macadamiaroomijs
- € 9,5
- Creme brûlée van Haagse hopjes, ananas, schuim Haagse hopjes, bastognekoek en roomijs
- € 9,5
- Grootmoeders perentaart, amandelspijs, rozijntjes, caramelsaus en kaneelijs
- € 9,5
- scroppino, perensorbet, gin, tonic en cava
- € 6,5
- dessert van de dag, vraag uw gastvrouw
- € 8,5