Reserveer gratis
foto's
Eten
Service
Sfeer
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
Wat gasten over dit restaurant zeggen:
Andre D. • 9 recensies
24 juli 2024
10/10Tot in de puntjes verzorgd eten. We werden fantastisch bediend op het terras.
Hans V. • 1 recensie
24 mei 2024
10/10Mooie gerechten , super sfeer Leuke bediening , enthousiast Geweldige wijn spijs combinaties Dikke aanrader
7 foto's bekijken
Anton S. • 1 recensie
9 mei 2024
9/10Lekker gegeten. Menu met 5 gangen. Verrast door de combinatie van smaken. Lange zit maar erg lekker. Aanrader
Cindy V. • 1 recensie
10 mei 2024
7/10Het eten was verrassend en heeeeerlijk! De service van de dames die ons bedienden was vriendelijk en goed met een duidelijke uitleg van wat we aten. De sfeer werd helaas bepaald door een groot gezelschap en 2 andere tafels gevuld met zo leek familie van de eigenaar (dus 3 van de 5 gezelschappen)”. Amicaal, herrie, veel roken en lopen naar en in de keuken. Dit vonden wij storend en niet gepast bij het luxe concept van dit restaurant met nogmaals heeeerlijk eten.
welkom bij reverie Een warme omgeving waar je je thuis mag wanen en je pure zelf mag zijn. Comfortabel en toegankelijk waar het alleen nog gaat om smaken en beleving. Het alledaags verhaal vertaald naar je bord. De combinatie van culturen uit de keuken zullen iedere smaakpapil strelen. Als kind was Stuart een moeilijke eter. Waar menig kind warmliep voor fastfood, hield hij alleen van verse producten. Dat de smaakpapillen in huize Kepser goed ontwikkeld zijn blijkt wel uit het feit dat alle vier de zoons kok zijn geworden. Stuarts passie ontwikkelde zich toen hij ging werken als kok in Amsterdam waar zijn oudere broer in de keuken stond. Hij keek zijn ogen uit en werd verliefd op het vak. Zoveel gemixte culturen, smaken en stijlen wekte zijn interesse. Inmiddels jaren verder als kok en een CV vol sterrenrestaurants, bundelt hij de krachten met Luca in Reverie. Als jong ventje genoot hij al van de Indische keuken van zijn oma. Samen pasteitjes en soto maken. Zelf kon hij niet zo goed inschatten of het nu de kookkunst of het samenzijn van de mensen eromheen was. Goed eten verbindt en daar ligt de passie van Luca. Na jarenlang gewerkt te hebben bij de meest prominente restaurants van de wereld wil hij nu zijn eigen verhaal vertellen, letterlijk op het bord. Mensen verbinden en koken vanuit gevoel. Zijn creaties nemen je mee in zijn gedachten verwerkt in een perfect palet van smaken.
Dorpstraat 1, 5504 HA Veldhoven
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.