Restaurant Voltaire (Parc Broekhuizen)

Broekhuizerlaan 2 3956 NS Leersum Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 55
|
31-343745858
9,4 /10
31 recensies

Over het restaurant Restaurant Voltaire (Parc Broekhuizen)

.:We zijn trots om mee te mogen doen met Festival nu we na 2 jaar onze 1e michelinster hebben gekregen! Dat willen we graag vieren met onze gasten met dit prachtige Festivalmenu:.

With the signature cuisine from
Robert Poel & Thomas Diepersloot along with warm, personal service and the singular surroundings of the historical estate, Parc Broekhuizen is a gastronomic destination of the highest standard

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 55
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

  • € 2,75
    Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Restaurant Voltaire (Parc Broekhuizen)

Openingstijden

ma ( gesloten)
di 1800-21:30 : Diner
wo tm za 12:14 Lunch diner 18:21;30.
zondag 12:00- 17:00 Lunch

Services

Uitmuntend
9,4 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
  • 10
    16
  • 9
    11
  • 8
    2
  • 7
    0
  • < 7
    2
Eten
9,6
Service
9,2
Decor
9,1
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kort
25/31 recensies

Jouw recensie over het restaurant Restaurant Voltaire (Parc Broekhuizen)

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Joost V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 23 jun. 2019
  • Online gereserveerd
De keuken is fantastisch, maar de afwerking eromheen kan beter.
Bij aankomst valt al op dat de buxushagen voor het pand niet geknipt zijn. Dat is aan de achterkant, op het terras, waar nieuwe zijn geplaatst, ook het geval. De stoelen zitten na enige tijd keihard, een kussentje wordt vriendelijk geleverd, maar zou niet nodig moeten zijn. Het meubilair i.h.a. oogt wat goedkoop en weinig sfeervol.
De gevraagde asbak wordt geen een keer geleegd; we zetten hem maar op het tafeltje naast de wijnkoeler, waaruit wel wordt bijgeschonken, maar de asbak niet verschoond. Ook als er nieuwe gangen worden geserveerd, wordt deze niet van tafel gehaald.
Op de heren WC liggen de lekdruppels van mijn voorganger(s) op de tegelvloer voor het urinoir; niet bijgehouden dus.
Bediening was vriendelijk, maar wat routinematig.
Allemaal zaken "drum und dran", maar het eten was voortreffelijk!
Hans V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 20 jun. 2019
  • Online gereserveerd
We komen zeker nog eens terug
Ray U.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 19 jun. 2019
  • Online gereserveerd
Super eten, geweldige ambiance, zeer goede service en bediening. Muziek te hard en ongepast. Geluid van afbuiging keuken zeer hinderlijk. Als de muziek zacht en stemmig is (en passend bij de sfeer - geen hardrock-) de afzuiging wordt aangepast krijgen ze een 10!
Samiyah L.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 8 jun. 2019
  • Online gereserveerd
Tweede keer en wederom heerlijk gegeten en heel goed passende wijnen. Zeker niet de laatste keer
Alex K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 2 jun. 2019
  • Online gereserveerd
Zeer de moeite waard en dat niet alleen vanwege de ligging maar ook de ontspannen sfeer en bediening. Verse producten en mooie opmaak.
L.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 2 jun. 2019
  • Online gereserveerd
We kregen 3 gangen, dat was de enige keus, gezien de tijd. We waren ongeveer kwart over zeven binnen, een beetje overdreven dus. Een stuk vis was niet goed gaar, de gerechten waren niet echt geïnspireerd, Ik had er meer van verwacht, zeker omdat ik eerder ben geweest en het een stuk beter was.
Sandra V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 1 jun. 2019
  • Online gereserveerd
Wat een geweldige avond bij Voltaire. We waren met vrienden uit eten en hebben al heel wat restaurants bezocht maar deze is by far de beste. Niet alleen het eten is van absolute topkwaliteit, ook de bediening is heel erg attent, hartelijk en bekwaam. Ze letten werkelijk op alles, je voelt je zo ontzettend welkom. Wat vooral opviel is hoe oprecht het contact met de gasten is. We hebben genoten van het 6-gangen menu van de chef met heerlijke wijnen. Als aperitief Champagne op het prachtige terras aan het water. Alsof we in Frankrijk zaten. We hebben heel erg genoten en komen dolgraag snel terug. Speciale dank aan Rolf die ondanks zijn jonge leeftijd ons heeft verrast met zijn gastvrijheid en attente bediening! Zeker een aanrader!
Esther G.
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 19 mei 2019
  • Online gereserveerd
Alles, werkelijk alles is goed in dit prachtige restaurant. Ontvangst attent, warm waardoor je meteen al zin krijgt in deze lunch. Huisaperitief....een heerlijke vintage champagne, weer een wat anders.
Amuses vliegen om je oren, de een na het andere kunstwerkje om te zien maar zeker om te proeven.
De gastvrouwen en heren zo vreselijk attent, relaxed, enthousiasten empatisch, echt maatwerk want elke gast heeft ongetwijfeld zijn of haar behoeften.
Het was niet mijn eerste keer, maar was wederom zo onder de indruk. Wat een indrukwekkend niveau op alle fronten. Top!
José A.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 18 mei 2019
  • Online gereserveerd
Heerlijk gegeten! Tempo waarin eten geserveerd werd was precies goed!
Akoestiek vonden we wat minder. Toen het druk was kon je elkaar niet meer echt goed verstaan.
HC V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 17 mei 2019
  • Online gereserveerd
We hebben genoten van onze avond bij Voltaire. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Het eten was in een woord fantastisch! De sfeer is niet stijf en formeel maar ontspannen en vriendelijk. De bediening is op de achtergrond aanwezig, ziet wel alles en schenkt bijv. water zonder dat daar om gevraagd hoeft te worden. Vraagt ook niet na ieder gerecht of het gesmaakt heeft. Fijn! De wijze waarop er uitleg over de wijnen werd gegeven is gepassioneerd te noemen. Daarnaast doet de ambiance van de locatie ook het een en ander. Kortom: het was een perfecte avond.
Piet H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 16 mei 2019
  • Online gereserveerd
Heerlijk gegeten, goed ontvangen en verzorgd. Verwondering: bij sommige gerechten terra cotta servies?Beïnvloedt (vanwege geluid en structuur) mijn smaaksensatie. Ook bestek was ik niet heel enthousiast over. Maar verder niets dan lof!
Frank G.
Proever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 10 mei 2019
  • Online gereserveerd
Met de nieuwe chef heeft restaurant Voltaire een michelin ster verdiend en terecht. Het eten en de amuses waren geweldig!
Ilse V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 4 mei 2019
  • Online gereserveerd
Het eten was geweldig, echt ieder gerecht top! We hebben genoten. Bediening was professioneel vriendelijk. Entourage sfeer- en smaakvol. Echt een aanrader. We komen zeker terug.
Bas R.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 10 apr. 2019
  • Online gereserveerd
Heerlijk gegeten met een mooi, passend wijnarrangement. Bediening is erg goed en introduceert de gerechten en wijnen op informatieve wijze.
De keuze van sherry bij het chocolade dessert vond ik persoonlijk wat heftig, maar kan me voorstellen dat anderen dit er juist goed bij vinden passen.
Geert M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
10
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 10 apr. 2019
  • Online gereserveerd
Erg goede gerechten in redelijk geprijsd verrassingsmenu. Oesters, zeebaars, lam, kazen allemaal voortreffelijk. Nagerecht OK, maar gewoontjes. Zeer goede wijnen ook. Locatie is prachtig, ook heel mooi terras aan de vijver. Interieur is nogal uitgesproken, niet mijn smaak, mist toch wat warmte en sfeer vind ik (net iets té designerig)
Ad W.
Meesterproever
(270 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 6 apr. 2019
  • Online gereserveerd
Ze zijn inmiddels al ruim twee jaar geopend en afgelopen jaar beloond met een Michelinster. Ondanks dat ze op mijn wensenlijst stonden lagen ze toch wat onder de radar. Na een tip gereserveerd voor een lunch op zaterdag.


We waren wat eerder vertrokken om nog even te kunnen wandelen in het park van van het kasteel. Daar hadden we geen spijt van, een prachtige locatie.
Je komt binnen bij de hotel receptie van waar we begeleid werden naar het restaurantgedeelte. Modern ingericht met lichte kleuren, klassieke parket vloer en grote varens. Geen linnen op tafel, stoelen en banken zijn met fluweel bekleed. Links achter glas de moderne keuken in donkere tinten en rechts uitzicht over het park met grote vijver. Met goed weer is het terras aan het water een echte aanrader.


We kregen een tafel aan het raam, fijn. Als aperitief een Riesling 1511 2017 van Pfannebecker die zeer goed beviel. Ernaast een hapjes trio. Kroepoekje van aardappel met mosterd erop dotjes piccalilly en zoetzure ringen van zilverui, erg lekker. Sandwich van krokantjes met pompoenpitten, ertussen een delicate mousse van geitenkaas, prima textuur. En een horentje gevuld met bolletje crème van geroosterde paprika, lekkere milde smaak.


Bij het opnemen van onze wensen werd een stukje achtergrond informatie van de locatie verteld, leuk. Je hebt tijdens de lunch keuze van 2 tot 6 gangen, we gingen voor 4.


Een amuse duo, verscheen. Ravioli gevuld met crème van shiitake op een bedje van groene kruiden afgewerkt met een schuimige saus van champignons aangemaakt met lapsang souchong thee die voor een subtiele rooktoets zorgde, waarin wat bundelzwammen. Mooie smaken combinatie.
In een wit schaaltje als basis een salade van gele biet afgedekt met een lobbig schuim van fetakaas waarin een quenelle sorbetijs van rode biet die voor een wow momentje zorgde.


De eerste begeleider werd kundig gepresenteerd, een Grüner Silvaner 2017 van het huis Meiser, strak en hoog in zijn zuren met tonen van groene appel. Uit de keuken een tweeluik. Gepocheerde Gillardeau oester met dotjes ziltige sojasaus, blokjes drakenfruit, paaltjes van augurk, schijfjes komkommer, verse kruiden takjes en een sausje van yuzu. Licht en fris met aangename ziltige tonen.
De warme bereiding van oester lag in een heerlijke frisse saus, eromheen verschillende structuren van aardpeer en hazelnoot die we vaker naast de coquille tegen komen. Een geslaagde smakencombinatie. De wijn combineerde goed bij beide bereidingen, prima. (9)


Uit Hongarije (Tokaji) een Furmint 2015 van het huis Fuleky. Heerlijk complex aroma, in de mond strak droog met mooie zuren en mineraliteit. Op een blauw bord een keurig gegaarde carabineros met verschillende structuren van biet, ingelegde druifjes, schuimige kruidensaus en een olie van chorizo. Een hele gebalanceerde smakencombinatie waarin de huisgerookte bietencrème voor mij de mooiste smaakmaker was. De wijn werd hiernaast nog lekkerder. (9,25)


Over naar rood uit het zuiden van Frankrijk met een L’Indigene 2015 van Mas de Agrunelles, redelijk krachtig en kruidig met aardse tonen. Uit de keuken twee stukken rugfilet van het op karkas gebraden zuiglam en stoof van het boutje in een krokante cilinder van aardappel, ernaast een witte asperge, gekruide aardappel, dotjes crème van knoflook en dubbel gedopte tuinboontjes, afgewerkt met een eigen jus en een heerlijke heldere frisse kruidensaus. Cuisson van het lam was prima en ook mooi op smaak, de kruidensaus en knoflook crème maakten er een top gerecht van. De wijn was keurig in balans. (9,25)


Voor bij het dessert een wijn en een bier. Riesling Von den Terrassen R 2016 van Knebel, niet zo zoet met een toets van perzik. Peach Squeezer die duidelijk uitbundiger was in mond en neus met perziken toets. Uit de keuken een mooie presentatie. Ijs van kokos met rijst, erop een merengue ernaast een quenelle crème van shiso, blokje van dragon en een witte chocolade bonbon met fruitige vulling. Mooie originele smaken die goed combineerden waarnaast het bier net mijn voorkeur kreeg daar ik de wijn net iets te licht vond. (8,25)


Bediening was uitstekend verzorgd op correcte en zeker niet formele wijze. Veel aandacht (daar t rustig was) met prima uitleg bij wijn en spijs. Leuk om nog even kennis te maken met supervisor Jacob Jan Boerma (die er was omdat zijn vriend hier ging trouwen).


We zijn aardig verrast door het hoge niveau van bereiden van beide chefs (Thomas Diepersloot en Robert Poel) in een frisse licht verteerbare stijl met verschillende originele smaken. Dit in een fijne laagdrempelige ambiance met prima bediening op een absolute top locatie. We voegen ze gelijk toe aan onze favorieten lijst, ze staan voor mij voorlopig op één wat betreft ontdekking van het jaar. Bedankt!
Alfredlfred V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 24 mrt. 2019
  • Online gereserveerd
Heel gehorig, geboekt met korting via website the Fork maar moesten de volle prijs betalen helaas..aanbieding was alleen bij een reservering waarbij wij beiden een volledig wijnarrangement bij ons diner namen..voor ons geen volgende keer bij deze horecagelegenheid
Bert B.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 22 mrt. 2019
  • Online gereserveerd
Top restaurant in een schitterende omgeving. We hebben genoten van prachtige -niet alledaagse- gerechten(combinaties), waar veel liefde en passie in terug te vinden is. De bijpassende wijnen waren soms heel verrassend en zeker niet alledaags. De aankleding van het interieur vonden we wat saai en minder gezellig. Bediening was erg vriendelijk en voorkomend, wel steeds wisselende mensen aan tafel.
Ingrid W.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 17 mrt. 2019
  • Online gereserveerd
Super goed en smaakvol eten, met zorg bereid en opgediend. Een feest voor de smaakpapillen.
Silvia V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 16 mrt. 2019
  • Online gereserveerd
Wij zijn echte fijnproevers en reizen het hele land door voor toprestaurants. Restaurant Voltaire is echt een van onze favorieten, zouden veel restaurants een voorbeeld aan kunnen nemen! Alles klopt hier, sfeer, topbediening en topservice! We komen snel weer langs!
  • 1
  • 2
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.