Registreer mijn restaurant
Help
Wat
Waar

Internationaal Zakenlunch

Restaurant Van de Leur Rotterdam

9,2/10
662

Gemiddelde prijs € 30

Eenvoudig en snelDirect bevestigd

Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen
Dit restaurant houdt zich aan de relevante veiligheidsmaatregelen*:
1,5 meter afstand tussen tafels
Desinfecterende handgel en/of handenwasstation voor gasten
Extra schoonmaak uitgevoerd aan tafels, toiletten en keuken
Goede ventilatie voor luchtverversing
*Deze informatie wordt aangegeven door het restaurant
Meer informatie bekijken

Restaurantmenu

Chef-kok Bartlomiej Nowak
  • Gemiddelde prijs € 30
    Speciaal verzoek
3 gangen
€ 29,5

De chef presenteert een 3 t/m 7 gangen menu. Kies het aantal gangen en laat je verrassen. Ga voor vis/vlees of volledig vegetarisch plantaardig.

4 gangen
€ 37,5
5 gangen
€ 45,5

Dieetopties

Biologische producten, Notenallergie, Pinda-allergie, Streekproducten., Vegetarische
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Gebruikersfoto's

Chocoladedessert
Zwaardvise

+14

foto's

Waarderingen en beoordelingen

Uitmuntend

9,2/10
Gebaseerd op 662 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Keuken :9,2/10
Service :9,3/10
Setting :9,1/10
  1. Jade I.
    Jade I.
    • 1 recensie
    10/10

    Heerlijk genoten van de gerechten. 1 gerecht vond ik persoonlijk (geen fan van lamsvlees) niet lekker maar dit heeft totaal niets te maken met de kookkunsten van de chef. Bediening is spontaan, vriendelijk! Julie zien ons gauw weer terug!

  2. Dorine F.
    Dorine F.
    • 1 recensie
    10/10

    Heerlijk gegeten, ons laten verassen met vlees, vis en vega. De gerookte smaak door de green egg was heel goed en kwam in elk gerecht terug. Heel lekker en bijzonder met veel smaak. Nette en leuke bediening, oftewel een aanrader!!!

  3. LDE v.
    LDE v.
    • 4 recensies
    10/10

    Wat een waanzinnige eerste kennismaking!!! Ondanks alle Corona perikelen en alle voorzorgsmaatregelen die Van de Leur heeft genomen, dit was echt fantastisch. Voorafgaand 2x een belletje ontvangen of we bewust waren van de nieuwe maatregelen, of we bekend waren met het concept, specifieke dieetwensen hebben en of we onze reservering van 19.30 uur niet iets wilde vervroegen zodat we niet gehinderd zouden worden door de verplichte sluitingstijd van 22.00 uur. Ikzelf ben een vleesliefhebber maar mijn partner houdt ook van vis. Alle gerecht(jes) incl. de bijbehorende wijnen waren verrassend en meer dan geslaagd. Ouderwets goede bediening met aandacht voor details. Wij komen absoluut terug en raden een ieder absoluut eenzelfde mooie avond als wij zojuist hebben gehad aan. Keep up the good work!!!

  4. Aria S.
    Aria S.
    • 1 recensie
    10/10

    Wij hebben heerlijk gegeten en na iedere menu waren we benieuwd naar de volgende verrassing/gang. De bediening was zeer vriendelijk en hield rekening met je wensen. Interieur heeft een warme uitstraling. Het is zeker een aanrader.

  5. Ruud H.
    Ruud H.
    • 1 recensie
    10/10

    Heerlijk gegeten en fijne deskundige bediening!

  6. Maaike S.
    Maaike S.
    • 1 recensie
    10/10

    Wij hebben hier het bedrijfsuitje gedaan met 3 collega's. Heel goed eten en goede sfeer in het restaurant. Ook hebben we vooraf goed contact gehad met het restaurant. We zullen hier zeker nog eens komen.

  7. Marika K.
    Marika K.
    • 3 recensies
    5,5/10

    Wij kozen hier voor het vier-gangen plantaardig menu en kregen het volgende: 1) tomaat (koud, heerlijk), 2) kwart koolrabi (warm, weinig maar lekker), 3) Bloody Mary (koud, veel te pittig, ik proefde niets meer en mn vriend die goed tegen pittig eten kan vond het ook veel te overheersend. Na twee happen beiden gestopt), 4) 1/8 knolselderij (warm, op zich lekker maar een kopie van gerecht 2, ook erg weinig). Dit was bij elkaar geserveerd in drie uur en om tien uur hadden we nog enorme honger, niet zo gek met alleen een tomaat, een stukje koolrabi en een hap knolselderij in de maag. We hebben onze klachten elk direct aangeven, dit waren de reacties: Gang drie te pittig, twee bijna volle glazen terug: ‘wat jammer, hopelijk bevalt de volgende gang beter’. Gang 4, kopie van twee en echt te weinig: ‘Vervelend, mag ik jullie ter compensatie het dessert aanbieden’. Vriendelijk voor bedankt omdat we inmiddels bijna omvielen van de honger en een lepel chocolademousse ging dat niet oplossen. Gezegd dat we nog pizza gingen halen bij de buren omdat dit echt veel te weinig was. Reactie: ‘meestal nemen mensen die voor plantaardig kiezen ook meer gangen’. Ehm...als je een volledig plantaardig 4-gangen menu aanbiedt ga ik er vanuit dat dat ook voldoende moet zijn. We eten regelmatig op deze manier elders en nog nooit met een lege maag naar buiten gegaan. Het concept snappen we echt wel, maar ook in sterren restaurants nog nooit zúlke kleine porties gehad. Plantaardig is meer dan mini porties knol. Of serveer een mandje brood erbij dat zou ook nog vullen. We waren €92 kwijt (drankjes: 1 glas witte wijn, 1 gin tonic en Spa rood) en dat is echt overpriced en voor ons helaas weggegooid geld, de pizza’s om de hoek daarentegen gingen helemaal op en waren heerlijk.

  8. RW K.
    RW K.
    • 7 recensies
    10/10

    Een fantastisch eetavontuur. Verrukkelijke gerechten met passende wijnen iedere gang (per glas ). Plezierig en goed geadviseerd/:uitgelegd. Prima informele sfeer.

  9. Glenda v.
    Glenda v.
    • 46 recensies
    9,5/10

    Voor de eerste keer hier gegeten, super vriendelijke ontvangst van vooral de jongedame van de bediening. Alles volgens de geldende Corona regels. Mijn man koos het 4-gangen vlees menu en ik het 3-gangen vis/vlees menu. Mooie combinaties zeebaars tartaar voor mij en daarna voor beide een mooi sukade van angusbeef, gevolgd door een combi met oa pulled lam, alles op de big egg bereid en super mals. Mooi wijntje en biertje erbij. Het dessert met pure chocolade was een heerlijke afsluiting. Ondanks mijn keuze voor het 3 gangenmenu kreeg ik deze van de zeer vriendelijke jongedame, echt heel aardig. Uitleg gerechten heel duidelijk. Fijne en relaxte sfeer. Kortom een zeer geslaagde avond en wij komen dan ook zeker terug.

  10. Stella v.
    Stella v.
    • 2 recensies
    8/10

    Eerder bezocht toen het nog the meatcave was. Anders dan bij the meatcave kan in mijn ervaring niet worden volstaan met 3 gangen. Voor een goede maaltijd is 5 gangen het minimum. Gelukkig is daar in de prijs rekening mee gehouden. Vooral de plantbased gerechten verrassend. We komen zeker terug!

  11. Manon v.
    Manon v.
    • 8 recensies
    4,5/10

    De gerechten worden vooraf sous-vide gegaard en voor de show op het ei gelegd. De gerechten zijn redelijk smaakloos en absoluut niet voor kleinere kinderen (had ik wel naar gevraagd). De allergie heb ik 3 keer doorgegeven en was nog improviseren op het laatste moment. Kortom, de prijs-kwaliteit verhouding is erg beneden peil. Dit raden we niemand aan.

  12. Maaike R.
    Maaike R.
    • 1 recensie
    10/10

    Enorm lekker eten en een super vriendelijke bediening. Fijn dat het een klein restaurant is, dus lekker persoonlijk. Echt een aanrader en ik kom zeker terug!

  13. Hiroaki Y.
    Hiroaki Y.
    • 1 recensie
    8/10

    Lekker!

  14. Iris d.
    Iris d.
    • 1 recensie
    5/10

    Het is niet meer wat het geweest is. Missen het vlees komen niet voor veigen rode bietjes en rode pittige derrie.! Jammer missen het vlees de wijn en het personeel waren super

  15. Loes d.
    Loes d.
    • 1 recensie
    10/10

    Wij waren met 5 volwassenen en 1 kind van 9 jaar, 7 gangen incl 4 die een wijnarrangement namen. Het eten was heel lekker door de chef op de Green Egg bereid en als dessert chocolade mousse om je vingers erbij af te likken. Het personeel waren echte profs, super thanks Wij gaan zeker nog een keer terug

  16. Marijn W.
    Marijn W.
    • 1 recensie
    6/10

    Teleurstellend, we hadden er meer van verwacht. De service en sfeer was zonder passie, de porties erg klein, wel smaakvol trouwens. Na 3 gangen vlees hadden we nog honger, maar konden geen vlees meer bijbestellen, alleen vis of vega. Voor een toprestaurant waar je de hoofdprijs betaald voor een simpel gerecht en een half glas wijn mag je meer verwachten, Wij waren uiteindelijk 140€ kwijt voor ze tweeën, en dit was het niet waard.

  17. L D.
    L D.
    • 1 recensie
    10/10

    Erg mooi restaurant! Lekker eten en fijn personeel. De verandering van alleen vlees naar zowel vlees als vis en vegetarisch is goed bevallen, een aanrader! Wij komen zeker terug. Ook betreft de corona reglementen een fijn restaurant om te komen, zij gaan er respectvol mee om.

  18. Frank M.
    Frank M.
    • 1 recensie
    10/10

    Was echt top, elk gerecht was raak, ook de combinatie vlees/ vis bevalt mij prima?

  19. Marja E.
    Marja E.
    • 9 recensies
    8,5/10

    Dit was ons eerste bezoek maar we komen zeker terug. We werden hartelijk ontvangen en het eten en de presentatie ervan waren uitstekend. Wij hadden aangegeven op een bepaalde tijd weg te moeten en daar werd goede opvolging aan gegeven, iets wat elders vaak slecht gebeurd waardoor je op het laatst niet rustig zit. Dat was hier zeker niet het geval. We hebben een heerlijke avond gehad.

  20. Tessa m.
    Tessa m.
    • 1 recensie
    10/10

    De bediening was zeer vriendelijk, het eten voortreffelijk en de sfeer goed. We vonden het jammer dat er niet een echt hoofdgerecht was. Het waren allemaal kleine hapjes, die desalniettemin heerlijk waren

Alle recensies bekijken

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 17.30u.

Routebeschrijving naar het restaurant

Eendrachtsweg 27B, 3012 LB, Rotterdam, Nederland

Openbaar vervoer

10 minute walk from Central Station. Or take the subway to Eendrachtsplein.

Routebeschrijving

Museumparkgarage

provincie Zuid-Holland, , , Rotterdam-Centrum, Witte de Withstraat

Over het restaurant

Culinaire genieters die zich graag laten verwennen met een tastingmenu tot wel zeven gangen, zijn in goede handen bij Restaurant Van de Leur. De focus ligt op duurzame en creatieve vis, vlees en plantaardige gerechten. De chef-kok bereidt alle gangen ‘s-avonds live op meerdere Big Green Egg Kamado’s. Het menu is volledig vegetarisch plantaardig of volledig bestaande uit vis/vlees beschikbaar. <>

Het verse tastingmenu is altijd een verrassing. Met een keuze uit drie tot zeven gangen met passende bier- en wijnarrangementen is het zorgeloos en verantwoord genieten. Verantwoord omdat Van de Leur enkel werkt met vissers en boeren die een kwalitatief en duurzaam product bieden. Geef bij reservering de dieetwensen aan en laat je verwennen door het team van zus en broer Joëlle en Pim van de Leur.

Restaurant Van de Leur in Rotterdam bevindt zich net om de hoek van de bruisende Witte de Withstraat. Chef Bartlomiej Nowak heeft over de hele wereld smaken en ervaringen opgedaan en staat inmiddels bekend om zijn heerlijke fusion keuken.

Kenmerken

Hip, Met familie, Met vrienden, Romantisch, Tuin, Verjaardag, Wijnbar, , COVID-19 veiligheidsmaatregelen, Kerst, Moederdag, Oud & Nieuw, Travelers' Choice 2020, Valentijnsdag

Services

American Express, , , ,

Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 60 personen)

Af te huren, , , , , Open op zondag, Wi-Fi, Wijnkelder

Restaurants rond "Restaurant Van de Leur Rotterdam"

Indiaas

What's Up India

Score:9.3

Rotterdam

€ 27 (gemiddelde prijs)

  • Insider

Frans

VINEUM

Score:9

MICHELIN 2020

Rotterdam

€ 37 (gemiddelde prijs)

-30%

Aziatisch

Rotterdam

€ 30 (gemiddelde prijs)

Rotterdam

€ 25 (gemiddelde prijs)

MENU

Internationaal

Rotterdam

€ 35 (gemiddelde prijs)

Afghaans

YUMS x2

Rotterdam

€ 30 (gemiddelde prijs)

Italiaans

Rotterdam

€ 12 (gemiddelde prijs)

Internationaal

Rotterdam

€ 28 (gemiddelde prijs)

-50%

Internationaal

Rotown

Score:8.7

Rotterdam

€ 28 (gemiddelde prijs)

Caribisch

Rotterdam

€ 60 (gemiddelde prijs)

-30%

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Meer informatie bekijken

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.

Log in op TheFork Manager

Eenvoudig en snelDirect bevestigd