Gemiddelde prijs voor een maaltijd, berekend op basis van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, exclusief drankjes. De gemiddelde prijs is slechts een indicatie.
Restaurant t’ Klükske
Een tafel reserveren
Reserveer gratis
Kijk alvast op deze menukaart
Verken het culinaire aanbod van dit restaurant en laat je inspireren.
Laatste update
25 september 2024
Type cuisine
Europees
Voorgerechten en Soepen
Dagsoep
€ 7,95
Vissoep
€ 9,5
Franse uiensoep
€ 8,5
Tomaten-groentesoep
€ 7,95
Goulashsoep
€ 8,5
Brood met smeerseltjes
€ 7,95
Stokbrood en zuurdesembrood met 3 huisgemaakte smeerseltjes
Meloen met Serranoham
€ 16,75
Galia meloen met Spaanse Jamon Serrano besprenkeld met bubbels uit Holset
Carpaccio van Ossenhaas
€ 16,75
Geserveerd met olijf, rucola, truffelmayonaise, Balsamico, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
Carpaccio van Tonijn
€ 17,25
Vitello Tonato
€ 16,75
Geserveerd met olijf, kappertjes, rucola, pijnboompitjes en huisgemaakte tonijn mayonaise
Scampi's Aioli
€ 16,5
gepelde scampi's in een pittige knoflook olie
Garnalencocktail
€ 17,25
Hollandse grijze garnaaltjes met huisgemaakte whiskey-cocktailsaus
Vispaletje
€ 17,5
Gerookte zalm, gerookte forel en Hollandse garnaaltjes
Escargots 6stk
€ 15,5
Met knoflook-kruidenboter
Escargots 9stk
€ 17,5
Met knoflook-kruidenboter
Griekse Salade
€ 14,5
Frisse salade met garnituur, fetakaas, olijven, peperoni en Balsamico
Vis
Vis van de afslag
€ 28,5
Vraag naar onze dagverse visvangst
Limburgse Forel
€ 25,5
Forel uit Mechelen, in zijn geheel geserveerd met graat maar daarom heerlijk zacht en vol van smaak. Mosterdsaus of met gebakken amandelen naar keuze
Zeetong à la Meunierre in zijn geheel gebakken Noordzee tong 400 - 500 gram, aan Tafel Gefileerd
€dag prijs
Scampi's Aioli
€ 16,5
gepelde scampi's in een pittige knoflook olie
Vlees
Wiener Schnitzel
€ 21,5
Saus naar keuze + €2,50
Limburgs Zuurvlees
€ 24,5
Een klassieker uit Limburg, mals runderpoulet gemarineerd in azijn, uien, laurier en kruidnagels. Vervolgens gestoofd en op smaak gebracht met appelstroop en basterdsuiker
Kalfslever met gebakken ui en appeltjes
€ 28,5
Chateaubriand Voor Twee Personen en Dubbele Tournedos van Dikbillen van Jantjes Veld . Getrancheerd en Geserveerd met Gebakken Champignons en Bernaisesaus
€ 62,5
Konijn in het zuur
€ 24,5
Een ouderwets Limburgs streekgerecht, bereid volgens grootmoeders recept met appelstroop uit Schinnen
Tournedos van de dikbillen van Jantjes veld
€ 32,5
keuze uit verschillende sauzen: Champignon-roomsaus / Pepersaus / Bernaisesaus / Gorgonzolasaus / Stroganoffsaus
Specials
Surf & Turf
€ 29,5
Kogelbiefstuk met kruidenboter en een pittig scampi-spiesje