Terug

Recensies Restaurant ’t Backhuys (by Fletcher)

8,2/10

Zeer goed

Gebaseerd op 231 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Gerda K.
  Gerda K.
  • 11 recensies
  8,5/10

  Vriendelijk ontvangen, kregen uitleg over het menu, dit was al bepaald, de borden mooi opgemaakt. Voorgerecht vis, daarna lamsrub en een toetje van blauwe bessen. Heerlijk gegeten

 2. Max D.
  Max D.
  • 3 recensies
  10/10

  Perfect ! Goede bediening ! Fijn van smaak ! Goede prijs kwaliteits verhouding goede ontvangst ! Ontspannen sfeer ! Uniek in Hoevelaken !

 3. Troos.haarlem R.
  Troos.haarlem R.
  • 23 recensies
  9,5/10

  Voor de tweede achtereenvolgende avond hier gedineerd met da AH/IENS Restaurantactie. Wederom mooie tafel gekregen en speciaal voor ons ander menu aangeboden gekregen dan de avond ervoor. Vooraf heerlijke salade, hoofdgerecht eendenborst met door ons als extra bestelde frites en heerlijk ijsdessert toe. Een echte aanrader, dit restaurant.

 4. Troos.haarlem R.
  Troos.haarlem R.
  • 23 recensies
  9,5/10

  Hier prima gedineerd met de AH/IENS Actie. Mooie tafel gekregen en het speciale menu bestond uit vooraf carpacchio met als hoofdgerecht zacht gegaarde runderlende en als nagerecht het dessert van de chef. Uitstekende bediening, heerlijk gegeten en als afsluiting genoten van koffie en capuchino. Morgenavond dineren we hier weer. Chapeau!!!

 5. G.R.Lenderink L.
  G.R.Lenderink L.
  • 7 recensies
  8/10

  Altijd zeer gunstige recensies gegeven. Voor een karaf kraanwater euro 2,50 moeten geven. Belachelijk, terwijl ik om een glas water gevraagd had. Verleden keer ook al veel te veel voor een kop koffie sec (3,50 euro per kop)) gegeven. Op de rekening stond met bonbons, terwijl ik uitdrukkelijk zonder bonbons gevraagd had. De bonbons waren niet gegeven maar wel in rekening gebracht. Zo ga je niet met klanten om. Er zijn andere manieren om een tekort???? in rekening te brengen. Zo ga je niet met klanten om!!!!!!!

 6. Agnes m.
  Agnes m.
  • 7 recensies
  9/10

  heerlijk gegeten en de plates zagen er verzorgd en origineel uit. in tegenstellig tot wat er vooraf op de website stond kon je niet uit enkele gerechten kiezen.

 7. Annie.somberg S.
  Annie.somberg S.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Heerlijk menu in het kader van de AH dineractie. In principe geen keuze, alleen voor het geval je iets niet lust of niet mag eten. Zeer professionele en vriendelijke bediening.

 8. Annefieke P.
  Annefieke P.
  • 8 recensies
  10/10

  Samen met vrienden uit eten geweest op de manier zoals ik dat graag wil. Zeer attent personeel. De dame die ons bediende had kennis van zaken wat betreft het menu. Kon ons goed adviseren. Deed dat met aandacht en humor. Het eten was voortreffelijk. Smakelijk voorgerecht met vis. Een uitermate goed gegaard stuk kalfsvlees en een goede afsluiting met een heerlijk dessert. De gangen sloten perfect op elkaar aan.Geen lange wachttijden maar mooie tijden er tussen in. Leuke ambiance. Kortom wij komen hier zeker nog eens terug!

 9. G.R.Lenderink L.
  G.R.Lenderink L.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Verrassend goed gedineerd. Verse produkten bij alle gangen. Zeer vriendelijke en attente bediening. Huiswijnen van prima kwaliteit. Kortom een zeer gezellige avond gehad. Direkt maar weer een avond geboekt.

 10. Troos.haarlem R.
  Troos.haarlem R.
  • 23 recensies
  10/10

  Hier met AH/IENS bon voor de teeede keer uitstekend gegeten. Wederom een keurige tafel gekregen en genoten van een mooi voorgerecht. Door een klein foutje van de keuken kregen we net als de dag ervoor als hoofdgerecht parelhoen geserveerd. Hadden we geen enkele moeite mee, maar de bediening maakte veel excuses en de door ons extra bestelde frites PLUS de koffie achteraf werden niet in rekening gebracht. Dit geweldige gebaar stellen wij zeer op prijs. Het dessert was natuurlijk ook weer uitstekend. Wij komen zeker nog eens terug.

 11. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  8/10

  Leuke gastvrije ontvangst . Leuk menu ( geen keuze ) . Lekker en mooi opgemaakte borden . Geslaagd en gezellig gegeten !

 12. Troos.haarlem R.
  Troos.haarlem R.
  • 23 recensies
  10/10

  Leuk 3-gangen menu met verrassend voorgerecht, hoofdgerecht van parelhoen en heerlijk dessert. Hiervan genoten met de Iens/AH bon. Voortreffelijke bediening met zeer vriendelijk personeel. EEN AANRADER!! Direct voor morgenavond weer gereserveerd.

 13. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk genoten op het terras van een goed diner en uitstekende bediening. We hadden speciale wensen en daar is volledig mee rekening gehouden.

 14. Wies S.
  Wies S.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Een restaurant om terug te komen, voor de derde keer hier gegeten alle keren even goed, divers en lekker. De sfeer is leuk de bediening erg goed.

 15. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  6,5/10

  Prijs-produktverhouding waren niet in evenwicht. De opmaak van de borden was mooi en kleurrijk. Maar de kwaliteit van de produkten viel erg tegen. Niet veel smaak aan het vlees. De riblende was erg taai en ook niet goed warm.

 16. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9,5/10

  buiten gewoon goed .geweldig eten eendenborst precies goed . bediening vlot.ruime parkeer gelegenheid. nagerecht mooi op gemaakt

 17. Ingedezeeuw Z.
  Ingedezeeuw Z.
  • 3 recensies
  8/10

  Wij hebben heerlijk gegeten ,, personeel erg vriendelijk, ,,,, was gewoon gezellig en erg lekker ,, m duidelijk uitleg over het eten goed advies over de wijn

 18. Tineke H.
  Tineke H.
  • 75 recensies
  7,5/10

  Lekker gegeten, mooie gerechten, ook vegetarisch prima met een prachtige bulgursalade met kaas en gegrilde groente, een smakelijk pompoentaartje en een mooi divers toetje met bavarois, chococolade-ijs en een shotje van rode vruchten. Aardige bediening met aandacht. We waren prettig verrast.

 19. Ans d.
  Ans d.
  • 2 recensies
  10/10

  In een woord: voortreffelijk. Een aanrader. Dit restaurant verdient volgend jaar weer een plaats in de AHrestaurantactie.

 20. Sonja V.
  Sonja V.
  • 18 recensies
  9/10

  We hebben samen genoten van een heerlijk dineetje in Restaurant 't Backhuys in Hoevelaken. Nadat we vriendelijk werden ontvangen, werden we begeleid naar onze tafel en werd de menu voorgesteld. Persoonlijk had ik de voorkeur om vis te eten, als voorgerecht en dit werd zonder moeite aangepast. Het dessert was ook heel lekker en daarna keerden we huiswaarts met een tevreden gevoel.

 21. Marije d.
  Marije d.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten! Goede service en ook rustig gegeten. Alles wer heel goed uitgelegd. Was echt top, een aanrader.Het eten was echt heel goed

 22. Ine S.
  Ine S.
  • 18 recensies
  8/10

  Ik eet geen vlees, ook de eend niet, die op het menu stond. Er werd goed op in gespeeld door mij dorade te serveren. De porties waren mooi opgemaakt, maar klein. Er werd rekening gehouden met mijn notenallergie bij het dessert. Minpuntje was de lange wachttijd tussen hoofdgerecht en dessert. Dat lag waarschijnlijk aan een event in het hotel, waardoor de keuken het drukker had dan gewoonlijk.

 23. J. Arlar A.
  J. Arlar A.
  • 7 recensies
  9/10

  Duidelijke uitleg van het AH 3-gangen menu. Mijn partner lustte geen eendenborst : geen enkel probleem, hiervoor in de plaats werd een heerlijke kalfsoester geserveerd ! Correcte en zeer vriendelijke bediening. 't Backhuys is zeker een aanrader !!

 24. Fjs1
  Fjs1
  • 8 recensies
  9,5/10

  Lekker en verzorgd gegeten. Moderne opmaak van de gerechten. Smaakvol. Leuke ambiance. Sympathiek en pittig meisje in de bediening. Je voelt je er welkom.

 25. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  9/10

  We werden goede bediend en duidelijke uitleg van het 3 gangen menu wat er voor de AH actie was. Hierin was geen keuze maar het klonk erg goed. Vooraf werd er gevraagd of je ergens niet tegen kon of een allergie had. Duidelijke uitleg bij elke gang en het smaakte heerlijk. Wij hebben een fijne avond gehad met heerlijk eten.

 26. Greet F.
  Greet F.
  • 10 recensies
  9/10

  Wij hebben uitstekend gegeten. De bediening was erg goed en wij kregen veel uitleg over de wijn en het eten. Een restaurant om nog een keer naar toe te gaan.

 27. Karin v.
  Karin v.
  • 13 recensies
  8/10

  gezellige sfeer, leuke bediening, redelijke prijs voor een prima 3 gangen menu. Jammer dat je verder niet kon kiezen. En er werd ook geen wijnarrangement aangeboden

 28. Hans k.
  Hans k.
  • 1 recensie
  10/10

  Het gerecht was perfect, maar ik had verwacht van de 3 gangen-menu kaart, die 3 keuze inbegrepen zouden zijn. Maar de ober kwam alleen met mondeling. Zonder de menukaart. Het liefst zou ik zeggen, want iemand zou het geen vis luste n of vlees of vegatarier. Dan zou iemand op zijn gemak het gerecht kiezen

 29. Gerard l.
  Gerard l.
  • 10 recensies
  6/10

  zeer slechte ongeïnteresseerd ober. namen deel aan de AH actie. eten was redelijk en het nagerecht was het een en ander bij elkaar geraapt

 30. renkie
  renkie
  • 10 recensies
  7,5/10

  We verbleven in het Bildenberg Hotel waar dit restaurant bij hoort. Lekker ruim opgezet, en daardoor geen 'last' van andere gasten. Service kan wat beter, personeel leek het niet super druk te hebben maar toch lang voordat er gevraagd werd of we nog wat wilden drinken. Wel mooie wijnkaart en prima aanbod aan speciaal bier. Naast de kaart was er een dagmenu, leuke verassende gerechten. Duidelijk goed nagedacht over de kaart en de combinaties. Wel aandachtspuntjes voor de garing, zo was de tonijn van het voorgerecht toch echt wat droog. Al met al prima restaurant om eens rustig te tafelen, wel iets wat aan de prijs.

 31. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Het totale plaatje was bijzonder goed. Heerlijk gegeten op het terras en vriendelijke bediening. Wij zijn er vaker geweest dus wij zijn zeer tevreden!

 32. Whvandenbrink V.
  Whvandenbrink V.
  • 2 recensies
  8,75/10

  Het eten was verukkelijk. Snel aanpassing van vis naar vlees. Bediening was uiterst correct. Kortom een goede keus en zeker een aanbeveling.

 33. Caitlin C.
  Caitlin C.
  • 1 recensie
  7,75/10

  Het eten was erg lekker en de bediening was erg vriendelijk. Wij hebben meegedaan met de AH actie. Het 3-gangen menu zag er mooi uit.

 34. Ron F.
  Ron F.
  • 8 recensies
  8,5/10

  Prima menu. Tijdens de uitleg van het menu werd ons de mogelijkheid geboden eventueel zaken aan te passen als we iets niet lusten. We deden mee aan de AH actie.

 35. P.L.C. S.
  P.L.C. S.
  • 10 recensies
  7,5/10

  We namen een flesje wijn en die werd gewoon helemaal uitgeschonken, niets proeven vooraf....De wijn ging wel. De coquilles vooraf waren lekker, kalfsvlees als hoofdgerecht ook, maar zowel de vis vooraf als het kalfsvlees was lauw. Zoet na en ik kon kaasjes nemen. Dat was lekker. Er was een evenement aan de gang naast onze eetzaal, maar veel van de mensen van het evenement kwamen bij ons betalen. Deur open, koud en nogal wat drukte.

 36. - -.
  - -.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Prima gegeten, jammer dat de bediening na het dessert geen aandacht meer voor ons had. Eten was goed, bijpassende wijnen ook.

 37. Awthoven A.
  Awthoven A.
  • 9 recensies
  9/10

  Wat ons vooral opviel was de deskundige begeleiding van de serveerster. Zij vertelde precies wat wij te eten kregen. De kwaliteit was prima en dat samen met de uitstraling van de serveerster zorgde voor een fijne avond.

 38. Liesbeth- H.
  Liesbeth- H.
  • 9 recensies
  8/10

  Met de AH kaart hebben we met zijn tweeën gegeten. Er was een speciaal 3 gangen menu samengesteld. Vooraf wildpate, gevolgd door eend op een bedje van zuurkool en we eindigden met een dessert van pepernoten mousse. Alles was goed verzorgd, de witte en de rode wijn pasten goed bij de gerechten.

 39. Hans N.
  Hans N.
  • 4 recensies
  8,75/10

  Prima diner met prettige bediening (persoonlijk maar niet opdringend) Opdiening leuk en stijlvol. Als lokatie een kleine intieme ruimte in een groot hotel.

 40. arie49i
  arie49i
  • 1 recensie
  9/10

  Er was voor het arrangement met Ah een speciaal menu samengesteld waar zonder enig probleem aanpassingen o mogelijk waren tav smaak en dieetwensen. De wijnen waren heerlijk en goed betaalbaar. Zowel het voorgerecht , het hoofdgerecht als het nagerecht waren perfect verzorgd en heerlijk