Registreer mijn restaurant
Help
Wat
Waar

Restaurant State

Jacobus de Waalstraat 41, 4586 AD LamswaardeBekijk op de kaart

Gemiddelde prijs € 49

Restaurant State, Lamswaarde
Restaurant State, Lamswaarde
Restaurant State, Lamswaarde
Restaurant State, Lamswaarde

Een tafel reserveren

Gratis service • Reservering direct bevestigd

Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen
Dit restaurant houdt zich aan de relevante veiligheidsmaatregelen*:
1,5 meter afstand tussen tafels
*Deze informatie wordt aangegeven door het restaurant
Meer informatie bekijken

Selectie van de MICHELIN-gids 2021

  • Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken
  • 2 couvert(s) Goede standing

Standpunt van de MICHELIN-gids

Het opgeleukte interieur van deze traditionele hoeve maakt het meteen duidelijk: hier staat een jong koppel aan het roer. Zodra de afgemeten creaties ...

Lees meer op de website van de MICHELIN-gids

Restaurantmenu

Chef-kok Michiel van Laere
  • Gemiddelde prijs € 49
3 gangen
€ 48,5
4 gangen
€ 58,5
5 gangen
€ 68,5

Dieetopties

, , ,

Gebruikersfoto's

We hebben nog steeds geen foto's van onze gebruikers

Maak een reservering bij dit restaurant en deel als eerste je foto's.

Recensies

Alleen gebruikers die gereserveerd hebben via de platforms of een reserveringsmodule van TheFork en bij dit restaurant gegeten hebben, kunnen een recensie achterlaten.

  • J M.

    23 juli 20211 recensie

    9,5/10

Meer informatie

Openingstijden

Lunch (inloop): 12.00 tot 14.00 (enkel vrijdag, zaterdag en zondag)

Diner (inloop): 17.00 tot 19.00 (behalve maandag, dinsdag en zondag)

Routebeschrijving naar het restaurant

Jacobus de Waalstraat 41, 4586 AD, Lamswaarde, Nederland

Routebeschrijving

Ruime parking naast het restaurant

Over het restaurant

Creativiteit, bijzondere smaakcombinaties en een betere wereld

Dit is waar we bij State elke dag naar streven. We bieden een middag- of avondvullende beleving waarbij we oog hebben voor de individuele behoefte van onze gast. Uitzonderingen zijn een uitdaging, want we willen dat iedere gast zich gewaardeerd voelt en tevreden naar huis gaat.

Sinds we onze deuren geopend hebben in april 2019 hebben we voor hete vuren gestaan als jonge ondernemers. Zo zijn we ouders geworden van een prachtige tweeling en hebben we onze eerste twee jubilea in lockdown ‘gevierd’. Zwaar? Meer dan dat, maar het heeft ons ook laten inzien waar onze idealen liggen en welke koers we met het restaurant willen varen. Ons steentje bijdragen aan een betere wereld voor onze kinderen, waarin ziektes minder kansen krijgen en herstel van biodiversiteit het streven is.

Waar staan we?

De natuur geeft ons alles wat we nodig hebben om de mooiste gerechten te creëren. Daarom werken we het liefst met lokaal biologisch vlees, verse vis en wieren uit de zee en steeds meer groenten van boeren uit de polders. Hierbij werken we volgens het kop tot staart-principe, wat betekent dat we alles gebruiken en verspilling niet in ons woordenboek voorkomt. We volgen de seizoenen en koken met het beste wat de natuur ons op dat moment te bieden heeft, uiteraard vanaf dag één op groen gas!

Wist u dat.. State haar eigen dubbeldoelkoe in de Saeftinghe heeft grazen? Deze koe is niet specifiek gefokt voor melk óf vlees, maar geeft van beide iets minder dan de norm is binnen de moderne landbouw. Dit gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit van zowel melk of vlees, maar is wel veel duurzamer.

Waar willen we heen?

Onze eerste grote stappen hebben we gezet, maar ook de kleinere zoals de duurzamere keuzes die we gemaakt hebben voor ons tafelwater (Purezza) en onze koffie (Café Signenature, Blanche Dael). Toch zijn we er nog niet, we willen nog beter zijn. Onze streven is dus nog meer verduurzamen en daar zijn we heel hard mee bezig. Uiteraard zonder verlies van de kwaliteit en smaak, integendeel: die worden alleen maar beter! Hierbij zal de individuele behoefte van onze gast steeds belangrijker worden, die onbezorgd kan komen genieten van enkel (h)eerlijke gerechten waarbij smaakpapillen telkens weer geprikkeld worden.

We hebben nog zoveel in petto en kunnen niet wachten om dit met u te delen. Dus houd ons in de gaten en we zien u graag gauw in onze State!

Michiel & Joyce

Lisa, Sarah, Britt, Jorn en Lynn

Kenmerken

, , , , , , ,

Services

, , ,

, , ,

Restaurants rond "Restaurant State"

Regionale keuken

Gasterij de Thuishaven

Score:9,3

Terneuzen

€ 32 (gemiddelde prijs)

  • Insider

Vis

MICHELIN

Yerseke

€ 55 (gemiddelde prijs)

  • Insider

Frans

Oesterput 14

Score:9,0

MICHELIN

Yerseke

€ 45 (gemiddelde prijs)

Thais

Wemeldinge

€ 26 (gemiddelde prijs)

Populaire steden op TheFork

  • Vught
  • Putten
  • Sittard
  • Egmond aan Zee
  • Rhenen

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.

Eenvoudig en snelDirect bevestigd