• menukaart

menukaart

Voorgerecht

CLASSICO…VENEZIA
€ 9,5

Dungesneden runderhaascarpaccio, truffelmayonaise, parmigiano, rucola en pijnboompitten

KADAYIF GEITENKAAS WAFEL... ANTAKYA
€ 9,5

Engelenhaar-wafel gevuld met geitenkaas en honing, gedroogde tomaatjes, pistache en kruidige salade. (V)

SASHIMI PLATE... HONG KONG
€ 12,5

Tonijn-zalm sashimi, garnaal in tempura, rettich-wortelsalade, zeewier in sesamdressing, wassabi, sojasaus en korkante cassave

Hoofdgerecht

PORTOBELLO… PORTO
€ 16,5

Reuze-champignon gevuld met wilde spinazie gegratineerd met geitenkaas, tomatensaus en pompoenpitten (vegetarisch)

ZEEBAARS… BENELUX
€ 19,5

Gebakken zeebaarsfilet met een saus van Noilly Prat

CANARD A L’ORANGE… FRANCE
€ 20

Tamme eendenborst op zijn vet uitgebakken met een saus van sinaasappel en Cointreau

BIFE DE LOMO ARGENTINA (OSSENHAAS)... BUENOS AIRES
€ 24

Op de Green Egg gegrilde tournedos van ossenhaas op Argentijnse wijze met een fris-pikante saus van vleesjus, tabasco, limoen en gedroogde munt

Nagerecht

MONTE SCROPPINO…VENEZIA
€ 6

IJskoude spoom uit Venetië bereid met wodka, prosecco en limoensorbetijs

CREME BRULEE – AMARETTO… CATALONIE
€ 7,5

Crème brûlée geparfumeerd met vanille en Amaretto

CHOCOLADE MOUSSE… ANTWERPEN
€ 8,5

Luchtige mousse van pure chocolade op spekkoek met gekonfijte mango

Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.