Terug

Recensies Restaurant Kwartje Koffie (by Fletcher)

7,9/10

Gebaseerd op 135 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Monique v.
  Monique v.
  • 1 recensie
  8,5/10

  De bediening was erg goed, en de uitleg van het fork menu ook duidelijk. Het eten was allemaal erg lekker en genoeg voor iedereen, goed op temperatuur. Je kan rustig van je eten genieten, er wordt op tijd om drinken gevraagd. Jammer dat er bijna geen andere gasten uit eten gaan.beetje stille bedoening. Dat is t enige min puntje.

 2. Andrea d.
  Andrea d.
  • 1 recensie
  9/10

  Genoten van een drie-gangen keuzemenu (50% korting). De keuze uit de hoofdgerechten is dan erg beperkt: vegetarisch, zalm of schnitzel), maar het eten was prima klaargemaakt, zag er mooi uit en was erg lekker.

 3. Henrietta K.
  Henrietta K.
  • 1 recensie
  8/10

  Wij hebben hier gegeten met onze drie jongens voor mijn verjaardag. Het is fijn dat voor iedereen iets lekkers op het menu te vinden was. Wij hebben beiden genoten van het driegangen menu en de jongens hadden een heerlijke burger en mixed grill. Alles werd vlot en verzorgd opgediend.

 4. Nicole Z.
  Nicole Z.
  • 4 recensies
  8/10

  Wij hebben goed gegeten erg lekker en nette bediening

 5. Ton E.
  Ton E.
  • 13 recensies
  8,5/10

  Lekker gegeten voor een mooie prijs (de 50 % aanbieding). Prettige bediening.

 6. Henriëtte d.
  Henriëtte d.
  • 1 recensie
  8/10

  Vanwege overnachting in Fletcher Hotel dit restaurant geboekt. Heerlijk 3 gangen diner gehad. De bediening was heel correct en we zaten op een fijne plek.

 7. Frank P.
  Frank P.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Héérlijk gegeten, niets op aan te merken. Vriendelijke en vlotte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

 8. Peter L.
  Peter L.
  • 1 recensie
  8/10

  Gewoon goed qua alles in verhouding prijs kwaliteit, aanrader via The Fork

 9. Rob G.
  Rob G.
  • 1 recensie
  8/10

  Vriendelijke bediening, informele sfeer.

 10. Henk B.
  Henk B.
  • 19 recensies
  8/10

  Voorgerecht: Pomodoresoep. Was heerlijk. Hoofdgerecht: zalmfilet(je) van het Fork Festival Menu smaakte goed. Presentatie en garnering was wel erg minimaal (hier is vermoedelijk de 50% op bespaard), dus wat 'sides' bijbesteld. Helaas kwam de salade uit de ijskast. De tomaat smaakte danook naar niks; blijkbaar weet de Chef de Cuisine niet dat een tomaat een tropische vrucht is die daar NOOIT mag worden bewaard. De bediening: vriendelijk, vlot en opgewekt. Wel van werkstudenten-niveau. De Dame Blanche: heel lekker. Al met al: prima gegeten.

 11. Henderikus C.
  Henderikus C.
  • 1 recensie
  9/10

  Heel lekker, goed gemaakt en gezellig. De open keuken verrast je zeer positief.

 12. Helena L.
  Helena L.
  • 25 recensies
  4/10

  Erg jammer dat de korting niet geldig was op de gerechten die op de Fork pagina staan. Je krijgt een erg beperkte kaart met simpele gerechten, en de bediening gaat er laks mee om als je er iets over vraagt. Eten was ook niet erg bijzonder, het restaurant is wel erg in trek bij de 80 plussers uit de buurt....

 13. Henk B.
  Henk B.
  • 19 recensies
  9/10

  Prima gegeten bij Fletcher. De gerechten (lasgne van gerookte zalm; rundercarpaccio; kabeljauw; biefstuk; krokante ijscake) smaakten voortreffelijk en werden idem gepresenteerd. Mijn geliefde en ik waren aangenaam verrast door deze kwaliteitsslag die de keuken heeft gemaakt. Dit restaurant beveel ik van harte aan.

 14. Petra d.
  Petra d.
  • 2 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten en aardig personeel. (Festival deal was wel anders qua keuze, dan op Fork stond.)

 15. Erik M.
  Erik M.
  • 11 recensies
  6,5/10

  Bij aankomst bleek dat wij moesten kiezen uit een zeer beperkt menu. Bij de reservering via Fork lijkt het dat je met 50% korting a la carte kan kiezen. De 'manager' van het restaurant ging ons uitleggen dat het niet uit kon tegen een prijs van 17,50 p.p.. Hij ging met mij De discussie aan waar iedereen in de eetzaal van mee kon genieten. Zeer onprofessioneel. De andere bediening was overigens zeer vriendelijk. Het voorgerecht was matig, het hoofdgerecht was lekker. Het nagerecht was beperkt beschikbaar, uiteindelijk kreeg ik 3 bollen munt ijs. Hier kom ik helaas niet meer.

 16. P t.
  P t.
  • 9 recensies
  8/10

  lekkere dingetjes hoor! aanrader is het dessert balletje ijs-cake'je.

 17. Nicola64
  Nicola64
  • 3 recensies
  3/10

  Afgelopen Zondag gegeten bij Kwartje Koffie. Teneerste was het er in het restaurant ijskoud je zou bijna je jas aanhouden. Meerdere Gasten klaagde over dat het zo koud was. Ober zei dat hij het lekker warm had, beetje rare reactie...... Het diner was ook niet echt van grote klasse en weinig fantasie. De kalkoenrollade was droog en de pepersteak taai. Ik begrijp nu waarom er zo weinig gasten zaten totaal geen sfeer. Prijs/kwaliteit verhouding geef ik een dikke onvoldoende. Niet voor herhaling vatbaar.

 18. Anna D.
  Anna D.
  • 1 recensie
  9/10

  We hadden om 19.30 gereserveerd. De zaak was vol met een luidruchtig aantal gasten. Ook vonden wij de muziek wat hard. Vooraf, bij een heerlijk glas wijn, broodplankje besteld. Bospaddenstoelen soep en carpaccio en twee maal de rundersteak en als dessert de sorbet met vruchten. Jammer voor ons was de rundersteak uit verkocht en kozen we voor de gegrilde varkenslende met cajun saus. Dit was een goede keus! Op het dessert biel niets aan te merken. Kortom wij hebben heerlijk gegeten in (zij het wat rumoerig) prettige ambiance met zeee vriendelijk personeel.

 19. Adri V.
  Adri V.
  • 6 recensies
  9,5/10

  het eten was heerlijk en de bediening zeer vlot ook werd er gevraagd of wij tussen elke gang nog even wilde wachten voor het volgende gerecht ,het hotel zelf ziet er wel verouderd uit maar om te eten is het voortreffelijk.

 20. • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten. Bediening was goed en vriendelijk. We konden zelf bepalen wanneer het volgende gerecht geserveerd werdt.

 21. ruud t.
  ruud t.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Prettige ontvangst en service, persoonlijk maar niet opdringerig. Uitstekende gerechten. (Dit was kort en constructief in minder dan 120 tekens)

 22. Netty B.
  Netty B.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Ondanks de grote drukte toch persoonlijk en goed bediend.veel personeel en heel oplettend .Het eten was prima en leuk opgediend

 23. System D.
  System D.
  • 24 recensies
  9/10

  Hoewel het nog lang geen 5 december is, was voor mij het heerlijk avondje al begonnen. Het begon al met een verrukkelijke mosterdsoep, uitstekend op smaak gebracht. Daarna een goed gebakken roodbaars met een frisse salsa verde. De finale was een grote bokaal met heerlijke bolletjes ijs van verschillende smaak en vruchten. Het was goed toeven in dit restaurant met een vriendelijke bediening in een warme en gezellige ambiance.

 24. S.c.f. n.
  S.c.f. n.
  • 2 recensies
  8/10

  geen haute cuisine, maar wel lekker gegeten. Per gang meerdere keuzes mogelijk, waardoor je al gauw iets van je smaak aantreft.

 25. Cees O.
  Cees O.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Fijn, heel smakelijk menu. Rustige sfeer en zeer vriendelijke bediening. Zeker aanbevelingswaardig en voor herhaling vatbaar.

 26. Marianne W.
  Marianne W.
  • 2 recensies
  10/10

  Geweldig. Heerlijk gegeten in een heel sfeervol restaurant met zeer vriendelijk personeel. De vraag wanneer je een volgend gerecht wilt hebben hoor je niet vaak; maar hier wel. Ik kom zeker terug om weer te genieten !

 27. Arie v.
  Arie v.
  • 9 recensies
  10/10

  We hebben een heerlijke avond gehad bij Fletcher hotel Heiloo.We zullen zeker een keer terug komen.Ontvangst door het personeel zeer correct.

 28. Otto v.
  Otto v.
  • 40 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, goede locatie prettige bediening. Het bedienend personeel gaf je alle tijd tussen de gerechten door. Het is zeker de moeite waard om terug tekomen.

 29. Frank d.
  Frank d.
  • 11 recensies
  8/10

  Lekker gegeten met de AH actie. Leuk 3 gangen keuzemenu met voor ieder wat wils. Wij genoten van de carpccio, varkenslende, rundersteak en als desserts de sorbet en de smoorhie. Allemaal erg lekker.

 30. Gerda C.
  Gerda C.
  • 1 recensie
  8/10

  lekker rustig (geen luide muziek) goed eten. prettig dat er tussen de gerechten door werd gevraagd of we nog even wilden wachten of meteen door met het volgende gerecht. prettige bediening .

 31. Jacques Z.
  Jacques Z.
  • 10 recensies
  8/10

  De lunch was keurig verzorgd en de bediening was erg vriendelijk. Jammer dat er een vaststaand menu was, dan heb je dus geen keus.

 32. Netty B.
  Netty B.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Bijzonder aardige jongeman, vlotte bediening, attent niet opdringerig. Het geserveerde eten was eenvoudig maar heel smakelijk voor de prijs-kwaliteit verhouding. Zullen er beslist nog een keer komen

 33. Johan H.
  Johan H.
  • 2 recensies
  5/10

  diner was zeer matig wat kwaliteit betreft. Keuze zeer(te) beperkt. Bediening vriendelijk. Inrichting restaurant somber , gedateerd. Ik zal dit restaurant niet aanbevelen bij familie en vrienden.

 34. Remi v.
  Remi v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  prima gegeten met de ah restaurantactie echt een aanrader goed eten voor een prima prijs...... prima voorgerecht heerlijk visgerecht en toetje van zeer goed ij was smaakvol lekker....

 35. keijz657
  keijz657
  • 6 recensies
  8,5/10

  Weer prima gegeten en gezellig gezeten. Je hebt een ruime keuze. Je hebt er de ruimte en de sfeer is goed. De bediening is jong, beleefd en vriendelijk en willen het naar de zin maken.

 36. Henk B.
  Henk B.
  • 1 recensie
  8/10

  Heerlijk gegeten, driegangen menu pomodori-soep, rundersteak en ijssorbet. Alles van een uitstekende kwaliteit en presentatie. De ambiance - met later gedimd licht - is prima. De service en attentie - erg junior - is echter aan de matige kant.

 37. Gerard D.
  Gerard D.
  • 1 recensie
  8/10

  Goed eten vlotte bediening. Goede tussentijd tussen voorgerecht hoofdgerecht. Goed eten. Was gezellig. Niet groot. Goed ingericht.

 38. Thijs V.
  Thijs V.
  • 4 recensies
  8/10

  Goede sfeer en bediening. Niet alles wat op de kaart stond was aanwezig maar er was voor ons in ieder geval een goed alternatief. Al met al heel goed

 39. System D.
  System D.
  • 24 recensies
  9,5/10

  Als voorgerecht nam ik de soep van de dag: een verse rijkgevulde kippensoep. De keuze van het hoofdgerecht was ook goed uitgevallen: zachte rundersteak met een champignon-roomsaus. Goed gegaard en heerlijk van smaak. Het sluitstuk was een zomerse ijssorbet met gemarineerde vruchtjes. De service en informatie/uitleg was heel goed. De sfeer was zeer rustgevend.

 40. Ans P.
  Ans P.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. Goede,vriendelijke bediening. Zeer geslaagd bezoek. Prettig dat er ruime parkeergelegenheid is. Komen zeker nog eens terug.