Registreer mijn restaurant
Help
Wat
Waar

INSIDERModerne keuken Zakenlunch

Restaurant In De Oude Stempel

8,8/10
355

Gemiddelde prijs € 30

50% korting op het eten

Eenvoudig en snelDirect bevestigd

Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen
Menu

TheFork aanbiedingen

-50% 50% korting op het eten

Niet van toepassing op drankjes Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Niet van toepassing op drankjes

Beschikbaar op het gekozen tijdstip.

Selectie van de MICHELIN-gids 2020

  • Bib Gourmand: onze beste prijs-kwaliteitverhoudingen
  • 2 couvert(s) Goede standing

Standpunt van de MICHELIN-gids

De stempels van vroeger zijn in dit voormalige postkantoor ingeruild voor inventieve gerechten. De ambitieuze chef beheerst de moderne technieken en ...

Lees meer op de website van de MICHELIN-gids

Restaurantmenu

Chef-kok Mark van Loon
  • Gemiddelde prijs € 30
    Speciaal verzoek
3 gangen keuze menu
€ 39
Zeebaars of Tartaar / Tarbot of Rund / Kaas of dessert
4 gangen keuze menu
€ 49
Zeebaars / Tarbot / Rund / Kaas of dessert
5 gangen keuze menu
€ 59
Zeebaars / Tartaar / Tarbot / Rund / Kaas of dessert

Dieetopties

Glutenvrij, Lactose intolerantie, Notenallergie, Pinda-allergie
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Gebruikersfoto's

Ganzenlever met paling
Lamsvlees

Waarderingen en beoordelingen

Fantastisch

8,8/10
Gebaseerd op 355 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Keuken :9,3/10
Service :8,6/10
Setting :8/10
  1. Michèle v.
    Michèle v.
    • 50 recensies
    8/10

    Wat een lekkere nieuwe smaak explosies hebben wij mogen ontdekken in dit restaurant! De amuses zeer bijzonder, de tartaar met mosterdsorbet en de paling met biet, erg lekker. De kabeljauw was ietsjes te droog, maar de parelhoen perfect gegaard. En het dessert heerlijk fris en niet te zoet. De bediening was vriendelijk, maar met nog te weinig horeca ervaring en persoonlijk zou ik wat aan de inrichting en muziek doen. Te grote ronde tafels met placemats en wit licht, niet echt gezellig. Verder top!

  2. Edwin v.
    Edwin v.
    • 15 recensies
    9,5/10

    Heerlijk gegeten, een aanrader. Terechte bib gourmant.

  3. Pierre d.
    Pierre d.
    • 7 recensies
    9,5/10

    Heerlijk en met een ongedwongen sfeer gegeten het menu en ,het vegetarisch menu was eigenlijk te mooi om op te eten complimenten voor het gehele team.

  4. Dennis D.
    Dennis D.
    • 4 recensies
    9,5/10

    Van een heerlijk 8-gangen verrassingsmenu genoten. Leuke bediening, top eten. Ik kan het iedereen aanbevelen. Enige verbeterpuntje dat ik kan geven is om de tafels op het terras wat sneller af te ruimen, alle tafels stonden vol, en die uitstraling matchte totaal niet met de verzorgde setting binnen.

  5. Esther v.
    Esther v.
    • 3 recensies
    7/10

    Het eten was lekker en met aandacht gemaakt maar de porties mogen naar mijn mening ietsje groter. De bediening is vriendelijk. Alleen de sfeer is een beetje kaal een plantje of bloemetje zou niet misstaan.

  6. Leonne v.
    Leonne v.
    • 1 recensie
    7,5/10

    Tevreden over de gerechten maar de prijzen voor een los glas wijn waren erg hoog zeker in verhouding tot de hoeveelheid in het glas.

  7. Rien v.
    Rien v.
    • 5 recensies
    10/10

    We waren zeer verrast door de opmaak en de kwaliteit van de gerechten. Heel apart. De bediening vonden we ook prima. Is zeker voor herhaling vatbaar.

  8. A.j.k. k.
    A.j.k. k.
    • 5 recensies
    8/10

    was erg rumoerig deze avond. Full house, dat zal mede hebben gespeeld.

  9. Patrick d.
    Patrick d.
    • 1 recensie
    8/10

    Lekker gegeten, spannende gerechten. maar erg lawaaierig, de kelner moest stem verheffen om zich verstaanbaar te maken.

  10. Diana B.
    Diana B.
    • 2 recensies
    9,5/10

    Weer een super leuke avond gehad met heerlijke gerechten en vriendelijke bediening. Bedankt Mark voor de tip over de ganzenlever.

  11. Harry S.
    Harry S.
    • 31 recensies
    9/10

    Unieke smaakcombinatie's. Heerlijk gegeten. Aparte ervaring. Geweldig kaasdessert (keuze uit zo'n 50 á 60 kazen op trolley). Mark van Loon gaf uitgebreid weer wat de kaas was en hoe de kaas tot stand gekomen was. Uitgebreide vakkennis (niet alleen over kaas, ook over wijn en de gerechten). TOP. Fantastische 'evenement' (diner).

  12. Frans E.
    Frans E.
    • 1 recensie
    9/10

    Heerlijk gegeten, helaas was het voor 1 persoon wat minder, overigens wat de prijs betreft ben ik persoonlijk wat minder gewend......maar ja Spanje wat wil je? Maar 30 % ko met the fork en dan toch zo'n bedrag is ff slikke. Bediening een dikke vette 10+. Volgende x toch maar weer.

  13. Dick W.
    Dick W.
    • 105 recensies
    10/10

    Heel smakelijk driegangenmenu! Zeebaars, hert en mandarijn. Vooraf 2 amuses. Mark en zijn personeel bereiden heerlijke gerechten. De bediening is ook heel vriendelijk!

  14. Hans S.
    Hans S.
    • 7 recensies
    9/10

    Prima gegeten. Gerechten origineel en van hoogstaande kwaliteit. Twee amuserondes vooraf is natuurlijk super. Tip: bij het aangeven dat we graag een glas rode wijn wilden, zou best gevraagd mogen worden welke soort we zouden prefereren. Bediening zou iets persoonlijker mogen, vonden wij. Was nu wat plichtmatig en zakelijk.

  15. Anita V.
    Anita V.
    • 1 recensie
    8/10

    De prijs van een flesje water is buiten proporties duur (€ 4,50)! Sowieso beter kraanwater te serveren... Verder niets dan lof!!!

  16. Marielle C.
    Marielle C.
    • 1 recensie
    10/10

    Van te voren aangegeven dat we zouden gaan voor een 7-gangen diner inclusief wijnarrangement. We begonnen buiten met het aperitief begeleid met een aantal heerlijke maar ook verassende amuses om vervolgens naar binnen te gaan en aan het diner te beginnen. In een woord fantastisch. We begonnen met black cod, wat ons zeer veraste. De hollandaise van miso en de Hollandse garnalen maakt het gerecht compleet. Vervolgens kregen wij een uniek gerecht: spaghetti carbonara maar dan anders. Spaghetti van snijboon, gel van eidooier, krokantjes en schuim van parmezaan. In een woord geweldig, wat een verassend gerechtje! Verder naar mijn persoonlijke favoriet. Ganzenleverpaté met paling, want een heerlijke smaaksensatie. De rode biet garnituren die erbij geserveerd werden verheven de smaken van dit gerecht naar een ander level! Heerlijk gedaan. Dan de favoriet van mijn vriend. Scholfilet met saffraanrisotto, chorizo en romesco. Een licht pittig gerecht maar zeer smaakvol. Daarna de zwezerik met truffelsaus en knolselderij. Ook dit gerecht noem ik weer een waar feestje. Als hoofd werden we verrast door eend met structuren van mais en polenta, in combinatie met de jus van de eend was ook dit gerecht perfect! Wij gingen voor het kaasdessert, wat ik zeker iedereen kan aanraden. Wat een fantastische kaaswagen hebben ze hier! Heel erg veel keus en Mark is ook een echte kenner. Al onze gerechten werden gecombineerd door zeer lekkere wijnen. Al met al raad ik iedereen aan hier te gaan eten, wat een fantastische avond hebben we gehad! Wij komen zeker terug! Bedankt en tot snel!

  17. J.H. G.
    J.H. G.
    • 13 recensies
    10/10

    3 gangen diner genoten en amuses vooraf. Kwaliteit is uitstekend, bediening uiterst vriendelijk,aankleding restaurant fraai,kortom zeer de moeite waard. Een echte aanrader.

  18. Gerard M.
    Gerard M.
    • 22 recensies
    6,5/10

    Het restaurant deelt met de daarnaastgelegen brasserie Puur dezelfde keuken en ook de toiletten. Het gevolg is een voortdur e nr op en neer geren van bedienend personeel en toiletgangers. In het begin stond de verbindende klapdeur open, maar er kwam zo veel lawaai uit de brasserie dat de deur op mijn verzoek is gesloten. Daarna ging echter voortdurend de klapdeur met veel herrie op en neer. Het eten was goed van kwaliteit en opmaak. De onrust in de zaak deed een plezierige beleving volledig te niet. Wij zullen hier niet meer terug komen

  19. Marion K.
    Marion K.
    • 1 recensie
    10/10

    Heerlijke gerechten, verrassende amuses, vriendelijke sfeer: kortom een bijzonder gezellige en lekkere avond!

  20. Tonny d.
    Tonny d.
    • 6 recensies
    7,5/10

    Heerlijk gegeten. Hoog culinair niveau. Alleen heel kleine porties. We hadden een 3 gangen diner maar voor hongerige magen was dit achteraf te weinig. ( geen portie aardappel/patat of groenten erbij, dit moet je vragen )

Alle recensies bekijken

Meer informatie

Openingstijden

Maandag t/m Woensdag Gesloten

Donderdag t/m Zondag 18:00 - 23:30

Routebeschrijving naar het restaurant

Kaaistraat 21, 4651, Steenbergen, Nederland

Routebeschrijving

parkeerplaats albert heyn , en Geert vinkestraat

provincie Noord-Brabant

Over het restaurant

Klassieke keuken met wereldse invloeden

Restaurant In de Oude Stempel is gevestigd in het monumentale, voormalige postkantoor in het centrum van Steenbergen. Hier staan kwaliteit en gastvrijheid altijd voorop en dit zie je terug in de hartelijke bediening en de culinaire pareltjes die door chef Mark van Loon op tafel worden getoverd. Hij kookt vanuit een klassieke basis, maar laat zich inspireren door smaken en gerechten van over de hele wereld. Puur genieten dus!

Kenmerken

, , , Romantisch, Terras, Kerst, Oud & Nieuw, Valentijnsdag

Services

, ,

Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 40 personen)

Af te huren, Huisdieren welkom, Toegankelijk voor rolstoelen

Restaurants rond "Restaurant In De Oude Stempel"

Internationaal

Hotel de Kaai

Score:9.1

Steenbergen

€ 26 (gemiddelde prijs)

Kruisland

€ 35 (gemiddelde prijs)

  • Insider

Europees

INSIDER

Bergen op Zoom

€ 38 (gemiddelde prijs)

MENU

  • Insider

Vis

Bergsdiep

Score:9.2

INSIDER

Bergen op Zoom

€ 38 (gemiddelde prijs)

Grieks

Knossos

Score:8

Bergen op Zoom

€ 33 (gemiddelde prijs)

  • Insider

Moderne keuken

MICHELIN 2020

Bergen op Zoom

€ 56 (gemiddelde prijs)

MENU

Italiaans

Napoli

Score:8.9

Bergen op Zoom

€ 38 (gemiddelde prijs)

Bergen op Zoom

€ 36 (gemiddelde prijs)

Bergen op Zoom

€ 25 (gemiddelde prijs)

BBQ/Grill

Roosendaal

€ 25 (gemiddelde prijs)

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Meer informatie bekijken

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.

Log in op TheFork Manager

Eenvoudig en snelDirect bevestigd