Gemiddelde prijs € 30
Gratis service • Reservering direct bevestigd
Reserveer gratis • Ontvang directe bevestiging
Stempels en brieven hebben in dit voormalige postkantoor plaats geruimd voor de up-to-date keuken van Mark van Loon. Hij aarzelt niet om te spelen ...
Lees meer op de website van de MICHELIN-gids
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
Artjan v.10 december 2022 • 3 recensies
7,5/10Om 18.20 zaten we aan tafel en om 19.50 kwam ons eerste gerecht. Ik begrijp dat het praktischer is voor de keuken omdat zij zodoende een betere flow hadden met de andere tafels die later kwamen. Persoonlijk vond ik dit niet prettig en ze hadden dit op voorhand beter kunnen communiceren dan waren wij ook later aan tafel gegaan. Het gerecht met de steak tartaar maakte veel goed en was fenomenaal. De rest was gewoon goed! Bediening was vriendelijk.
Serge W.23 september 2022 • 1 recensie
10/10Was maar één menu beschikbaar 5 of 6 gangen, maar deze menu was dan uitstekend in creatie en in smaak met een uitstekende bediening waar de nodige aandacht werd gegeven aan de uitleg van zowel het eten als de wijnen.
Marc K.26 maart 2022 • 14 recensies
8,5/10Ongedwongen en zeer prettige sfeer. Mooie en (zeer) smakelijke gerechten Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Uitmuntende bediening
Petra D.12 februari 2022 • 1 recensie
9,5/10De gerechten zijn heel mooi opgemaakt en de smaak was fantastisch. Veel variatie in gerechten. Ik ben zelf vegetarisch /viseter en die afwisseling was ook subliem. Prettige persoonlijke aandacht vd gastheer. En heerlijke wijn. De aankleding van de ruimte kan beter met een plant of een bloemetje op tafel. De ruimte vonden wij steriel en kaal. Maar het gaat tenslotte om het eten en de bediening en die geven wij een 10!
Lies N.6 november 2021 • 3 recensies
9/10Het was een heerlijk culinair reisje in de Oude Stempel. Vriendelijke bediening met een goede uitleg wat je te eten kreeg en heerlijke wijnen. Wij hebben met vier personen genoten van de diverse gerechten.
Michèle v.11 oktober 2020 • 52 recensies
8/10Wat een lekkere nieuwe smaak explosies hebben wij mogen ontdekken in dit restaurant! De amuses zeer bijzonder, de tartaar met mosterdsorbet en de paling met biet, erg lekker. De kabeljauw was ietsjes te droog, maar de parelhoen perfect gegaard. En het dessert heerlijk fris en niet te zoet. De bediening was vriendelijk, maar met nog te weinig horeca ervaring en persoonlijk zou ik wat aan de inrichting en muziek doen. Te grote ronde tafels met placemats en wit licht, niet echt gezellig. Verder top!
Edwin v.4 oktober 2020 • 15 recensies
9,5/10Heerlijk gegeten, een aanrader. Terechte bib gourmant.
Pierre d.27 september 2020 • 7 recensies
9,5/10Heerlijk en met een ongedwongen sfeer gegeten het menu en ,het vegetarisch menu was eigenlijk te mooi om op te eten complimenten voor het gehele team.
Dennis D.20 september 2020 • 6 recensies
9,5/10Van een heerlijk 8-gangen verrassingsmenu genoten. Leuke bediening, top eten. Ik kan het iedereen aanbevelen. Enige verbeterpuntje dat ik kan geven is om de tafels op het terras wat sneller af te ruimen, alle tafels stonden vol, en die uitstraling matchte totaal niet met de verzorgde setting binnen.
Esther v.20 september 2020 • 3 recensies
7/10Het eten was lekker en met aandacht gemaakt maar de porties mogen naar mijn mening ietsje groter. De bediening is vriendelijk. Alleen de sfeer is een beetje kaal een plantje of bloemetje zou niet misstaan.
Leonne v.14 maart 2020 • 1 recensie
7,5/10Tevreden over de gerechten maar de prijzen voor een los glas wijn waren erg hoog zeker in verhouding tot de hoeveelheid in het glas.
Rien v.8 maart 2020 • 5 recensies
10/10We waren zeer verrast door de opmaak en de kwaliteit van de gerechten. Heel apart. De bediening vonden we ook prima. Is zeker voor herhaling vatbaar.
A.j.k. k.29 februari 2020 • 5 recensies
8/10was erg rumoerig deze avond. Full house, dat zal mede hebben gespeeld.
Patrick d.28 februari 2020 • 1 recensie
8/10Lekker gegeten, spannende gerechten. maar erg lawaaierig, de kelner moest stem verheffen om zich verstaanbaar te maken.
Harry S.23 januari 2020 • 44 recensies
9/10Unieke smaakcombinatie's. Heerlijk gegeten. Aparte ervaring. Geweldig kaasdessert (keuze uit zo'n 50 á 60 kazen op trolley). Mark van Loon gaf uitgebreid weer wat de kaas was en hoe de kaas tot stand gekomen was. Uitgebreide vakkennis (niet alleen over kaas, ook over wijn en de gerechten). TOP. Fantastische 'evenement' (diner).
- -28 november 2019 • 1 recensie
9/10Heerlijk gegeten, helaas was het voor 1 persoon wat minder, overigens wat de prijs betreft ben ik persoonlijk wat minder gewend......maar ja Spanje wat wil je? Maar 30 % ko met the fork en dan toch zo'n bedrag is ff slikke. Bediening een dikke vette 10+. Volgende x toch maar weer.
Dick W.14 november 2019 • 160 recensies
10/10Heel smakelijk driegangenmenu! Zeebaars, hert en mandarijn. Vooraf 2 amuses. Mark en zijn personeel bereiden heerlijke gerechten. De bediening is ook heel vriendelijk!
Hans S.10 november 2019 • 7 recensies
9/10Prima gegeten. Gerechten origineel en van hoogstaande kwaliteit. Twee amuserondes vooraf is natuurlijk super. Tip: bij het aangeven dat we graag een glas rode wijn wilden, zou best gevraagd mogen worden welke soort we zouden prefereren. Bediening zou iets persoonlijker mogen, vonden wij. Was nu wat plichtmatig en zakelijk.
Anita V.3 november 2019 • 1 recensie
8/10De prijs van een flesje water is buiten proporties duur (€ 4,50)! Sowieso beter kraanwater te serveren... Verder niets dan lof!!!
Marielle C.21 september 2019 • 1 recensie
10/10Van te voren aangegeven dat we zouden gaan voor een 7-gangen diner inclusief wijnarrangement. We begonnen buiten met het aperitief begeleid met een aantal heerlijke maar ook verassende amuses om vervolgens naar binnen te gaan en aan het diner te beginnen. In een woord fantastisch. We begonnen met black cod, wat ons zeer veraste. De hollandaise van miso en de Hollandse garnalen maakt het gerecht compleet. Vervolgens kregen wij een uniek gerecht: spaghetti carbonara maar dan anders. Spaghetti van snijboon, gel van eidooier, krokantjes en schuim van parmezaan. In een woord geweldig, wat een verassend gerechtje! Verder naar mijn persoonlijke favoriet. Ganzenleverpaté met paling, want een heerlijke smaaksensatie. De rode biet garnituren die erbij geserveerd werden verheven de smaken van dit gerecht naar een ander level! Heerlijk gedaan. Dan de favoriet van mijn vriend. Scholfilet met saffraanrisotto, chorizo en romesco. Een licht pittig gerecht maar zeer smaakvol. Daarna de zwezerik met truffelsaus en knolselderij. Ook dit gerecht noem ik weer een waar feestje. Als hoofd werden we verrast door eend met structuren van mais en polenta, in combinatie met de jus van de eend was ook dit gerecht perfect! Wij gingen voor het kaasdessert, wat ik zeker iedereen kan aanraden. Wat een fantastische kaaswagen hebben ze hier! Heel erg veel keus en Mark is ook een echte kenner. Al onze gerechten werden gecombineerd door zeer lekkere wijnen. Al met al raad ik iedereen aan hier te gaan eten, wat een fantastische avond hebben we gehad! Wij komen zeker terug! Bedankt en tot snel!
Kaaistraat 21, 4651 BL, Steenbergen, Nederland
Klassieke keuken met wereldse invloeden
Restaurant In de Oude Stempel is gevestigd in het monumentale, voormalige postkantoor in het centrum van Steenbergen. Hier staan kwaliteit en gastvrijheid altijd voorop en dit zie je terug in de hartelijke bediening en de culinaire pareltjes die door chef Mark van Loon op tafel worden getoverd. Hij kookt vanuit een klassieke basis, maar laat zich inspireren door smaken en gerechten van over de hele wereld. Puur genieten dus!
, , , Moderne keuken, Romantisch, Terras, Voor groepen, , , Oud & Nieuw, , , Valentijnsdag
, ,
Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 40 personen)
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.