Restaurant Familia Maastricht

Heggenstraat 3 6211 GW Maastricht Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 43
|
31-433521717
8 /10
169 recensies

Over het restaurant Restaurant Familia Maastricht

Als gast voel je je bijzonder welkom in dit industrieel horecabedrijf. Het team van Familia Maastricht doet elke dag weer zijn uiterste best om gasten van harte welkom te heten, zich lekker thuis te laten voelen en hen te laten genieten van een heerlijke maaltijd tegen een zeer vriendelijke prijs.
De Italiaanse en Argentijnse keuken maken Familia dan ook compleet. Een mooie mix van heerlijk pasta’s en smakelijke steaks.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 43
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

 • € 6
  Fles mineraalwater
 • € 3,9
  Glas wijn
 • € 19,5
  Fles wijn
 • € 2,3
  Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Restaurant Familia Maastricht

Hoe kom je er?

 • : Betaald parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Zondag 12:00 - 02:00
- Lunch 12:00 - 17:00
- Diner 17:00 - 22:00

Services

Zeer goed
8 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  27
 • 9
  43
 • 8
  62
 • 7
  18
 • < 7
  19
Eten
7,9
Service
7,8
Decor
8,1
152/169 recensies

Jouw recensie over het restaurant Restaurant Familia Maastricht

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Robert V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 9 jan. 2019
Fijne sfeervolle zaak. De bediening is zoals het hoort. Je voelt je gelijk thuis. Eten puur en vers dat proef je. We komen snel weer. De Familia van de hoek
Dbuchly .
Meesterproever
(76 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 dec. 2018
Het restaurant is gezellig ingericht en dat trok ons aan om naar binnen te gaan. Om 16.30 uur waren we echter wel wat aan de vroege kant. We konden nog niets te eten bestellen, want de keuken is pas om 17.00 uur geopend, werd ons meegedeeld. Wij vonden dat geen probleem, want we wilde toch eerst wat drinken. Na wat aandringen waren we welkom voor een drankje. Nadat de bestelde fles chardonnay was gebracht, werd ons vervolgens meegedeeld dat de keuken echter pas openging om 17.30 uur. In verband met een drukke lunch van die middag was de keuken nog bezig met de voorbereidingen voor het diner. Toen om 17.40 uur de wijnfles al aardig leeg begon te raken en de bediening nog geen aanstalten maakte om de menukaarten uit te delen, heb ik er zelf maar om gevraagd. De menukaarten werden gebracht en ook wat kleine sneetjes geroosterd brood en wat smeersel. We konden na wat aandringen wel een bestelling plaatsen, maar daar ging het “in de keuken” echt niet sneller door, melde een ober aan ons. Verrassend genoeg werden onze bestelde entrecotes geserveerd rond 18.00 uur. Op onze borden lag een entrecote met vijf á zes haricots verts, wat mango chutney, en in aparte kommetjes tagliatelle pesto met een vrij grote plens olijfolie op de bodem en frietjes. Helaas ontbrak de gevraagde salade met geitenkaas en asperges. Na 10 minuten werd pas een salade geserveerd, maar helaas zonder geitenkaas en asperges. De serveerster gaf aan dat het zo druk in de keuken was dat het omruilen van een salade nog zeker 30 minuten zou duren gaan duren. Als goedmaker voor het ondervonden ongemak kregen we een irish coffee en een glas cognac aangeboden. We verlieten het restaurant met een onvoldaan gevoel. Wij maakten ons ook zorgen om de aanwezige klanten, want het restaurant zat nu bomvol.


De heren van de bediening komen onprofessioneel over en in de keuken lijkt niemand de leiding te hebben of te nemen.
Jordy D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 22 dec. 2018
Na een dag kerstshoppen in Maastricht heerlijk uit eten gaan. Dat was het plan.


We kwamen met wat recensies uit bij deze toko.
We hadden gewild dat we direct waren doorgelopen. Nadat we gelukkigerwijs nog wel begroet werden en naar onze kroegentafel werden gebracht zaten we direct naast een ovaalvormige stalen afscheiding die het toilet van de toko scheidt. Met als hoofdprijs een kinderhoek in het midden van deze eetgelegenheid.


Alvorens ik verder ga, vermeld ik er graag bij dat ik de kinderen in het volgende stukje nergens verantwoordelijk voor houdt. JULLIE WEL!


Na het een tijdje aan te hebben gekeken en gehoord hoe elke keer stapels blokken en ander speelgerei over de grond heen vloog tegen onze tafel onder onze voeten. Was ik het zat en besloot oplossingsgericht het personeel hierop aan te spreken.


Ik vroeg één van de serveersters of dit een eetcafé is of een restaurant. Met lichtelijk geïrriteerde stem kreeg ik direct al het verlossende antwoord. Restaurant meneer. Ik sprak haar aan dat ik mij stoorde aan het feit dat er zoveel herrie was en er voor een restaurant werkelijk waar in het midden een speelhoek ''zover je dat een hoek kan noemen tegen een ovaalvormige afscheiding'' was wat ik niet kon waarderen en zo nog een aantal klanten direct naast mij aan de tafel.


Nou meneer dat spijt ons, maar dat is ons concept dus ja daar kunnen wij niks aan doen. Ik heb toen nog als opbouwende kritiek vermeld dat het misschien een idee is om te kijken naar opties om de hoek te verplaatsen na daadwerkelijk een hoek. Maar goed dat mocht allemaal niet baten, want mevrouw leek gepikeerd dat er ''opbouwende'' kritiek werd geleverd.


Nadat ik richting tafel ging gaf ik het nog 1 kans omwille van de orde. Maar toen er weer een stortregen aan speelgoed omgegooid werd en wederom ook mijn buurman aan de andere tafel hier met gefronste ogen naar keek duidelijk geïrriteerd was de maat vol.


Ik wilde opstappen het was dat mijn metgezel hier niet voor te porren was omdat ons eten er al aan kwam. De serveerster die ons toen tegemoet kwam kreeg helaas de volle lading, door het knuddige optreden van haar collega die niet weet wat klantbelang inhoudt. Uiteindelijk zijn wij naar een andere tafel geleid en heb ik zelf nog de ouders van de kinderen gesproken om wie het ging dat het niet aan deze lieve zieltjes heeft gelegen, maar aan het concept dat deze toko wilt uitstralen.


Ik geef niet snel af als er iets fout gaat, maar hoe jullie als personeel vanavond opgetreden hebben maakt voor mij de keus makkelijk jullie te belonen met een dikke 1/10.


Overigens nog bedankt voor de sneer aan het einde bij het presenteren van de rekening.
''Bedankt voor alles totziens''


Dat jullie die 39 euro maar fijn mogen gebruiken voor de verhuizers.
Anneliese M.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 18 apr. 2018
Heerlijk gemoedelijke restaurant. De spare Ribs waren fantastisch en pasta truffel smaakvol. Fijne kennis van de bediening. Ons zie je weer snel.
Maikel B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 jan. 2018
Geen restaurant voor culinair genieten (iens cijfer misleidend). Meer cafe eten, wel knus en gezellig maar roemoerig. Brood was niet vers, garnalen kroketten koud. Tomatensoep niet vers en de pasta truffel smakeloos.
Martijn P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 24 dec. 2017
 • Online gereserveerd
Kapotte stoelen. Slechte bediening. Geen kennis. Eten was zo slecht dat we het hebben laten staan. Personeel op de hoogte gebracht. Geen reactie en de rekening 100% betaald. Super slechte tent!!
Peter D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 dec. 2017
 • Online gereserveerd
Drukke avond op Kerstavond. Maar bediening nam de tijd en was buitengewoon vriendelijk. Timing gangen uitstekend en kwaliteit van het eten was zeer goed. Aanradertje!
Lichelle M.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 dec. 2017
Al het eten was heerlijk! Vooral de hertenbiefstuk was perfect gegaard en super mals! Gezellige sfeer en goede wijn, zeker een aanrader
Marianne T.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 8 dec. 2017
 • Online gereserveerd
Lekker gegeten in een gezellige sfeer en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Caroline B.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 dec. 2017
 • Online gereserveerd
Op korte termijn gereserveerd via Lens met 20% korting (altijd leuk) en lieten ons verrassen. We hadden een hoge tafel. Ik zat op de kruk en vond het niet zo comfortabel zitten. Gleed er soort van af. We hadden het menu (herten birfstuk en kabeljauw met heerlijke saus). Lekker! De bediening was attent en dachten mee. Een aanrader.
Anouk K.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 nov. 2017
 • Online gereserveerd
Alles
was goed bereid, maar was wel erg vlak qua smaak.Beperkte keuze.Bediening liep in elkaars wijk..beetje rommelig.
Kenneth V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 25 nov. 2017
 • Online gereserveerd
Gezellig en niet te druk restaurant met zeer vriendelijke en enthousiaste mensen. Ligt eveneens pal tussen de winkels zodus goed en makkelijk te bereiken na dagje shoppen
Daphne P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 18 nov. 2017
 • Online gereserveerd
Hele geslaagde avond..komen zeker terug. Fijn dat je de tijd kreeg om te genieten en men niet te snel aan de tafel stond
Sjef V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
8
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 4 nov. 2017
 • Online gereserveerd
Inrichting is wat gedateerd. Eetcafé achtig. Mijnwerkers Lampen boven de hoge tafels zijn veel te fel. Dat maakt het ongezelliger.
Eten is goed, maar opmaak bord kan stukken beter. Denk dat je door een paar simpele aanpassingen de hele ervaring een stuk beter kunt maken.
Anneliese M.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 1 nov. 2017
Gezellig familie restaurant. Mooie opgemaakte gerechten en heerlijk van smaak. Wij hadden een mooie fles chianti die de ober adviseerde bij onze heerlijke pasta truffel. Wij komen zeker weer terug.
Ben S.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Leuk Restaurant, wij waren via de AH actie , menu voor 32,95 Euro, waarvan 1 gratis, het was op zich prima keuze voldoende, wellicht iets anders moeten kiezen, maar wij hadden samen de Zalmtartaar, was prima, en als hoofdgerecht de tagliatelle deze was een beetje flauw van smaak, hier mag iets rijker met de ingrediënten gewerkt worden. het dessert was weer prima.


Kortom, toch een prima avond, naast ons zat een groep collegae, van 25 man, ja dat is niet rustig, snap ik ;-)
Fons B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 26 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Goed gegeten en vriendelijke bediening. Reden om hierheen te gaan was optreden van jazz-musici van (onder andere?) Conservatorium Maastricht, en daar hebben we echt van gesmuld.
Klaas Z.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 okt. 2017
 • Online gereserveerd
We hebben lekker gegeten en de bediening was echt super we wisten niet welke wijn we wilden en de ober kwam met 3 wijnen die hij liet proeven en 1 was ook onze keuze dus hij luisterde erg goed wat we wilden
Ook legde hij het hele ah menu uit op een zeer fijne manier
De tijd tussen de gerechten was echt goed en eten was ook super lekker kom zeker een x terug
CRL L.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 25 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Absoluut aardige bediening. Menu kaart beperkt voor een Italiaan. Hoofdgerecht niet bijzonder. Koffie ronduit slecht. Snap de hoge 8+ Iens rating absoluut niet. Mager zesje.
Irene H.
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 25 okt. 2017
 • Online gereserveerd
Erg vriendelijke bediening en heerlijk vers en mooi opgemaakt eten.
het was dus veel beter dan onze eerste indruk.
Eerst nog even buiten op het terras wat kunnen drinken.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.