Terug

Recensies Restaurant Des Indes

9,1/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 113 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Rudolph E.
  Rudolph E.
  • 5 recensies
  10/10

  Ook deze keer heeft het restaurant van Hotel Des Indes geheel aan onze verwachtingen voldaan: het eten was klasse, de bediening geweldig en de ambiance sfeervol. Vanwege ons zilveren huwelijksfeest werd ons champagne aangeboden en dat was het feestelijke begin van opnieuw een voortreffelijk diner! Hartelijk dank en graag tot binnenkort!

 2. Tilatour T.
  Tilatour T.
  • 3 recensies
  9,5/10

  smaakvolle, verzorgde, originele maaltijd in aangename omgeving tegen redelijke prijs bij correcte bediening.

 3. Mark V.
  Mark V.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Ieder gerecht was prachtig opgemaakt en heerlijk van smaak. Ook de inrichting is erg sjiek. Een perfecte plek om een bijzondereggebeurtenis te vieren.

 4. Cees V.
  Cees V.
  • 6 recensies
  9/10

  Verrassend goed, aangezien restaurants in een hotel doorgaans tegenvallen. Zeer prettige bediening, fijne sfeer en ook nog lekker eten. De open wijnen zijn betaalbaar en goed.

 5. Karl v.
  Karl v.
  • 1 recensie
  9/10

  Uitstekende maaltijd maar zeer lange wachttijd tussen de gerechten. De lage fauteuils aan tafel zijn wel comfortabel om te wachten maar te laag om comfortabel te kunnen eten.

 6. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  10/10

  Fijn, sfeervol restaurant met een prettige akoestiek. Vriendelijke bediening. Vegetarische gerechten staan niet op de kaart, maar de kok heeft een heerlijk gerecht met topinamboer, rode biet en verschillende andere smaken bereid.

 7. Agna Z.
  Agna Z.
  • 7 recensies
  9/10

  Goed gegeten in een zeer aangename ambiance en omringd door buitengewoon prettig personeel; voorkomend en zeer sympathiek, maar gelukkig niet opdringerig of onderdanig. Het eten was verzorgd en lekker, met de juiste porties. En wat een weldaad: geen muziek.

 8. • 2 recensies
  10/10

  Het 5 ganngen chef menu genomen, prachtige gerechten, erg lekker, zeker met de geserveerde wijnen. Bij ieder gerecht en wijn werd voldoende uitleg gegeven. Kortom, heerlijk gegeten in een prachtige omgeving .

 9. Sabine M.
  Sabine M.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Heerlijker gerechtjes en mooi opgemaakt. Vriendelijke bediening. Mooie luxueuze inrichting, al is het wel een tikkie kitsch.

 10. Jorrit S.
  Jorrit S.
  • 3 recensies
  6/10

  Hoewel de meeste gerechten voor het oog mooi gepresenteerd werden, ontbrak het bij eigenlijk alle gerechten aan smaak! De als specialiteit van de chef aangeprezen risotto was dan weel véél te zout, en naar onze smaak niet genoeg gegaard. Als met al een teleurstellende ervaring, zeker gezien de prijs! Ook de wine-paring was relatief erg duur en er werd erg karig geschonken. Een restaurant dat ooit van standing was, wellicht, maar dat op dit moment geen aanbeveling verdient. Jammer

 11. MOxx D.
  MOxx D.
  • 2 recensies
  10/10

  heerlijk gegeten en de wijn was erg lekker. klein aandachtspuntje: de tonijn bij het menu bleek op te zijn. en toen werden er coquilles gebracht tegelijk bij het voorgerecht van mijn tafelgenoten. nu houd ik gelukkig van coquilles, mocht dat niet het geval zijn geweest, dan had ik mijn voorgerecht niet met hen kunnen eten. verder was alles super goed en een geweldige bediening. tevens werd er direct een gratis glas wijn geschonken, daar de wijn voor bij de tonijn niet strookte bij de coquilles. heel goed opgelost.

 12. JSmits S.
  JSmits S.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Prachtige entourage. De ontvangst en bediening is echter plichtmatig en onpersoonlijk. Bijpassende wijn wordt pas ingeschonken als als we al een tijdje ons volgende gerecht hebben. Gekozen voor het 5 gangen 'Chef's Diner Menu'. De gerechten zijn goed, maar niet echt sprankelend.

 13. Proever2805 s.
  Proever2805 s.
  • 23 recensies
  7/10

  Het personeel is ontzettend vriendelijk. De aankleding van het restaurant is bijzonder en daarom de moeite waard om eens te gaan eten. Helaas werd ons bij binnenkomst niet gevraagd of we een aperitief wilden drinken. Een gemiste kans om het diner goed te beginnen. We hebben een fles rode wijn besteld van de wijnkaart. Er werd een broodje geserveerd met boter, zout en olijfolie. Na een kleine amuse zijn we gestart met de risotto met zomertruffel en de steak tartaar. De risotto was erg lekker maar de steak tartaar was alleen fijn gehakt en was verder niet aangmaakt waardoor de smaak een beetje tegen viel. De garnituren bij de steak tartaar waren in orde. Als hoofdgerecht hebben we beide de ossenhaas gegeten. Vrij grove garnituur naast de hompen met vlees. De ossenhaas was erg 'plomp' op ons bord neer gelegd. Één keer door midden gesneden en één van de twee ossenhazen was waarschijnljk nogmaals opgewarmd omdat hij nog niet medium genoeg was. Onze eetlust was verdwenen en we zijn zonder dessert te hebben genuttigd vertrokken. Helaas voldeed het eten niet aan onze verwachtingen.

 14. Pieter Robbert S.
  Pieter Robbert S.
  • 25 recensies
  7,5/10

  Goed menu uitstekende vervangende vis glas cava idioot duur goede Spaanse wijnen een lekker dessertoude Haagse sfeervol weleer

 15. poppenhuisgouda S.
  poppenhuisgouda S.
  • 3 recensies
  10/10

  Het was fantastis het was een tien de bijpassende wijnen een tien een geweldige sommelier het eten was geweldig Iedereen aan te raden tevreden goudse gasten

 16. Jaap v.
  Jaap v.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Overall uitstekend. Zowel de gerechten als de ontvangst en zeker ook de bediening. Voldoende redenen om nog eens terug te komen.

 17. Paulina S.
  Paulina S.
  • 6 recensies
  9,5/10

  Bijzonder mooi interieur en sfeer. Alleen op vrijdag geen live muziek. Goede bediening. Niet goedkoop maar dat wisten we al.

 18. Iwan N.
  Iwan N.
  • 2 recensies
  9/10

  Mijn vriendin en ik hadden iets te vieren en hebben dit bij Des Indes gevierd. Het was voor ons een onvergetelijke avond waarbij we getrakteerd werden op heerlijke gerechten die vergezeld gingen van even goede wijnen. Iwan

 19. Joop H.
  Joop H.
  • 3 recensies
  7/10

  Prijs kwaliteit verhouding niet op z'n plaats. Restaurantruimte ongezellig. Op vrijdagavond vrijwel leeg restaurant zegt niet veel goeds. Bediening goed.

 20. MCPMCP
  MCPMCP
  • 8 recensies
  9/10

  Lekker gegeten in een bijzonder stijlvolle ambiance. Vergeet je portemonnee niet mee te brengen! Vooral het dessert was super, maar de andere gangen en het wijnarrangement waren ook echt naar ons zin.

 21. Jacqueline v.
  Jacqueline v.
  • 8 recensies
  9,5/10

  Het 5 gangen menu genomen. Elk gerecht was een feestje op het bord. Goed op smaak, verse producten gebruikt, lekkere combinaties. Het bijpassende wijn arrangement bevatte een paar echte uitschieters, verrukkelijk, en was in zijn geheel goed. Prettige bediening, zeer correct doch niet al te stijf en formeel. In het restaurant staken de bloemen in de kroonluchter, haha dat was een beetje suf. Maar verder niets op aan te merken. Heel prettige avond gehad. Naar boven gelopen en heerlijk geslapen. Wij komen hier zeker terug wanneer wij in Den Haag zijn.

 22. Danny M.
  Danny M.
  • 2 recensies
  10/10

  Goede ontvangst en overzicht van mogelijkheden. Verfijnde keuken metzeer goede aangepaste wijnen en halve glazen voor mijn vrouw. Echteaanrader in aangenaam rustig kader.

 23. Sieb T.
  Sieb T.
  • 40 recensies
  8,5/10

  In deze fantastische ambiance onze trouwdag gevierd met een vier-gangen menu van de chef. Heerlijke gerechten met prima bijpassende wijnen. Bijzonder prettige en correcte bediening. Kortom een geslaagde avond.

 24. - -.
  - -.
  • 3 recensies
  8/10

  Op zondag 9 april heb ik mijn vrouw onverwacht verrast met een ontbijt in Hotel Des Indes in Den Haag. Het ging ons in de eerste plaats om de ervaring.  En vanzelfsprekend verwacht je voor een prijs van € 31,50 p.p. de nodige kwaliteit én finesse. Dit waren onze ervaringen: De ontvangst door het personeel was bijzónder vriendelijk en de ambiance werkelijk geweldig. Voor beide een 10! We hebben volop genoten van de prachtige ruimte en inrichting die louter historie en grandeur uitstraalt. Het ontbijt zélf was echter een ander verhaal.  Voor minder dan de helft van de prijs die Des Indes hiervoor rekent, levert een gemiddelde Van der Valk echter een véél betere prijs/kwaliteitverhouding. Maar we gingen dan ook vooral om de sfeer. Het ontbijt, dat in een kleine ruimte staat opgesteld, is niet mooi uitgelicht, en ook een leuk bloemstukje zou hier niet misstaan.  Maar daar valt overheen te komen. Het op de eigen website geroemde ‘Vers gebakken brood’ is voor hetgeen geboden werd véél te veel eer. Maar serieuzer is het feit dat er met regelmaat schalen leeg waren. Soms wel een half uur lang.  En ook een fles Cava, die uitnodigend in een koeler stond, bevatte nog slechts een laagje van 2 cm. Natuurlijk werd na melding hiervan schaal of fles aangevuld, maar daar zou het personeel zélf op moeten letten. Management van Des Indes, hoe kan dat?  Dit mag in een hotel met zó’n reputatie (én voor mijn € 31,50) toch niet structureel voorkomen?  Want dát was wel wat wij gedurende de twee uur van onze aanwezigheid met enige regelmaat constateerden. De drukte kon het niet zijn, want op moment van aankomst waren er slechts vier gasten, en ook later zat het láng niet vol. Het kan zijn dat onze verwachtingen misschien te hoog waren. Anderzijds, we hebben het hier toch over Hotel Des Indes? We miste de verfijning, het exquise, het verrassende. Naast alleen de traditionele zalm was er bijvoorbeeld geen andere vis zoals forel, gemarineerde haring of garnalen. Ondanks dat wij dat zelf niet eens lusten, had er op z’n minst ook enkele soorten verse zachte kaas moeten zijn zoals een Roquefort, een Camenbert of Brie i.p.v. de 3 soorten standaard fabrieksplakjes Goudse. En hoewel er op de website wordt vermeld dat er verse Jus d’Orange wordt geserveerd, leerde navraag bij de ober dat het ‘om de helft vers, en om de helft uit een pak’ ging. Wel eerlijk maar toch….. Het ontbijt is samen te vatten als een gemiddeld goed ontbijt, maar zéker niet onderscheidend. Dit zijn we ook wel in andere hotels zijn tegengekomen, maar dan met dit verschil dat daar de schalen regelmatig werden bijgevuld. Zoals gezegd was de bediening uitermate vriendelijk. Met name de gastvrouw (Gérant?) die ons bij aankomst verwelkomde. Zij verdient een pluim! Niet alleen omdat zij mijn vrouw (ook) als verrassing een heerlijke delicatesse van het huis aanbood, maar ook door haar professionaliteit. Het overige personeel is ook heel vriendelijk, maar zou wat méér oog voor de gasten mogen hebben door veel alerter te zijn op gebruikte borden en lege kopjes en deze tijdig weg te halen.  Het is eigenlijk een ‘doodzonde’ als je in Des Indes hier als gast expliciet om moet verzoeken(.) Maar een échte misser is dat bij het bezoek aan het toilet van het restaurant er papier is om je handen aan af te drogen, i.p.v. kleine doekjes.  Management, dat kan echt niet in een hotel in deze prijsklasse en van deze statuur! Is dit bedrijfsblindheid of bezuiniging? Was het dan allemaal zó erg??? Welnee, totaal niet. We hebben absoluut genoten van de sfeer en ambiance.  Dat het ontbijt bij lange na niet was waar op je zou mogen hopen hebben we voor lief genomen.  Het was ook zeker niet onsmakelijk allemaal, maar voor € 31,50 p.p. wat ‘gewoontjes’. Wij hebben al met al een hele leuke, bijzondere, zij het -niet culinaire- ervaring gehad die we tóch niet hadden willen missen!

 25. Andre K.
  Andre K.
  • 20 recensies
  7/10

  In tegenstelling tot de schriftelijke belofte had de receptie van het hotel onze reservering niet aan het restaurant doorgegeven. Of het daaraan lag weten we niet, maar we werden in een bijzaaltje gekoppeld aan het restaurant geplaatst; wel lekker rustig, maar natuurlijk niet met de grandeur van het restaurant. De kwaliteit van de gerechten was goed, maar de wachttijd (te) lang. We werden uitstekend bediend door een stagiaire, maar bij sommige vragen over wijn/spijs moest ze het antwoord schuldig blijven. Omdat in ons gedeelte geen senioriteit (bijvoorbeeld de sommelier de hele avond niet gezien) aanwezig was, voelde de bijzaal echt als een bijzaaltje. Aan onze verwachtingen werd helaas niet voldaan, Jammer.

 26. Rob T.
  Rob T.
  • 66 recensies
  9,5/10

  Vanavond met zijn tweeën genoten van een perfect 4 gangen diner met zalige bijpassende wijnen. Alles persoonlijk begeleid door chef kok Roel Gilissen en gastheer Dante de Boer en overige medewerkers/sters. We hebben echt genoten en dat in een van de mooiste ambiances van Den Haag, gelegen aan de romantische Lange Voorhout. Het is en blijft echt een Top locatie. Aanrader voor een heerlijk "avondje uit"

 27. Rob P.
  Rob P.
  • 21 recensies
  3,5/10

  Hulde voor the doorman , accertief en service gericht , ook de bediening aan tafel was vriendelijk . Ons vermoeden is dat de kok een vrije avond had , zalm voorgerecht bestond uit 4 kleine plakjes zalm met mini chips op een heel groot bord , 2 kleine stukjes eendenlever ( diepvries ? ) met een berg rucola , kalfsttartaar lichtgerookt en taai . hoofdgerechten , zeeduivel 3 piete peuters ter grote van een macaron , 2 x goede lappen vlees met als garnering 2 aardappel schijfjes , iets voor een strandtent ? nagerecht maar overgeslagen , tenslotte kwam er nog , omdat er iemand aan tafel jarig was , een nagerecht bestaande uit een oud mini taartje en 1 bolletje lekker ijs met 4 vorkjes om te delen ????? na het afrekenen zoeken naar onze jassen en parkeerplaats afrekenen wat niet echt eenvoudig want men was ons al vergeten , gelukkig was daar onze professionele doorman ! snel naar huis en heerlijke zelfgemaakte appeltaart gegeten met Nespresso ......

 28. Ruud B.
  Ruud B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Eten was zee goed alle's was ook goed uitgelegd Mooie wijnen hebben ze. We zijn ook blijven slapen in het hotel. In het mooie den Haag

 29. Brevan H.
  Brevan H.
  • 2 recensies
  5/10

  Een peper dure hightea en dan 3 kwartier moeten wachten op het eerste koude, slappe kopje thee..dat was geen fijne start...om vervolgens vaak zonder thee te zitten en als er thee was, was deze lauw. Het eten was zeer beperkt als je dieet of intolerantie had. In plaats van goede vervangers worden er dingen weg gelaten en dat mag je voor die prijs best even aangeven. Toen we dat deden werd er ipv. van 2 bollen ijs (bij een high tea???) harde cake neer gezet en was de bediening zo charmant om voor de keukendeuren dit met elkaar belachelijk te maken. Ik vond het voor de prijs allemaal summier...onaardig en kwalitatief had ik veeeeel meer verwacht...Jammer, wij komen hier zeker niet meer.

 30. Bertsanders
  Bertsanders
  • 16 recensies
  9/10

  Alleen al het zijn in Des Indes is een beleving. We hebben genoten van de High Tea. Het was allemaal met zorg en aandacht bereid. De bediening was correct en vriendelijk.

 31. Herman B.
  Herman B.
  • 2 recensies
  9/10

  Zeer voorkomende bediening. Timing perfect en daar waar aangegeven aan de klant aangepast. Gerechten met zorg klaargemaakt en zeer smaakvol. Vis had iets warmer opgediend kunnen worden.

 32. Cas L.
  Cas L.
  • 5 recensies
  10/10

  Een gastvrije ontvangst, leuk geborreld in de bar met een attente toelichting van de barman en een refill op de Gin Mare. Bij het aan tafel gaan vroeg onze gastvrouw hoe onze kerstdagen waren geweest, dat vonden we heel attent. het eten was perfect met een mooie fles Rioja, hoofdgerecht kalfswang een aanrader. Wij voelen ons altijd zeer welkom bij Des Indes en komen graag terug!

 33. Ilona v.
  Ilona v.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Lekker gegeten! Weer eens wat anders en een beetje chic! Over het algemeen wel wat ouder publiek. Mooie zaal maar mist wat warmte. Vriendelijk personeel.

 34. Hans O.
  Hans O.
  • 11 recensies
  8,5/10

  Een heerlijke avond hier gehad met mooie gerechten, prima wijnarrangement en aangename bediening. Hadden het 5 gangen verrassingsmenu en waren letterlijk aangenaam verrast.

 35. Marie-Paule V.
  Marie-Paule V.
  • 3 recensies
  10/10

  Een toprestaurant Zeer vriendelijk personeel een fantastisch gegeten Voor herhaling meer dan vatbaar Via Belgische vrienden vernomen en we raden het aan Belgische vrienden zeker een bezoek waard

 36. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  10/10

  Prettige bediening (door een Poolse jongedame), prima eten, prachtige ambiance, lekkere wijnen, wat kan een mens nog meer wensen!

 37. Barbera L.
  Barbera L.
  • 21 recensies
  8,5/10

  Afgelopen weekend hier gegeten. Het was precies wat ik verwachtte: aparte gerechten, terug in de tijd door de aankleding en goede service. Het brood vooraf, overigens werd dat meerdere keren aangevuld, smaakte goed. Een voorafje, de cocktail.. er was niets op aan te merken. Aan alle wensen werd voldaan, als je iets vroeg.. men ging er mee aan de slag. We hebben een hele leuke avond gehad!

 38. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Het is een belevenis om daar een keer gedineerd te hebben, prachtige entourage; personeel is zeer attent! Wij vonden de gerechtjes vlak van smaak misschien toch iets teveel culinair voor ons. Frisse echte produkten is meer van deze tijd dan allerlei patroontjes en sausjes waarbij je moet vertellen wat het is! De smaak komt dat niet ten goede.

 39. - -.
  - -.
  • 26 recensies
  5,5/10

  Wij hebben zaterdagavond voor het eerst in Hotel des Indes gegeten. Sfeervolle omgeving maar de kok heeft kennelijk weinig fantasie als het gaat om vegetarische gerechten. De Blini van Oeraardappel met Curry van Pompoen en Peccannoten was helaas smaakloos en de worteltaart bij de koffie oud en droog... Hier komen we niet meer terug...

 40. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9,25/10

  We hadden de 4 gangen Diner plus de palet van 4 soorten sorbet ijs. Het eten was uitstekend en de keuze van ijs soorten passen goed bij elkaar.